کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-08 ساعت 15:34)cmbt نوشته:  دوستان من دنبال اسپانسر نیستم ولی‌ این را الان در سایت دیدم.دوستانیکه باید این فرم را پر کنند بهتره یک سر به این لینک بزنند.به نظر میاد مهم باشه.فقط جهت اطلاع.

. Important Update on Filing I-130 Immigrant Visa Petitions
WHAT'S NEW

Important Update on Filing I-130 Immigrant Visa Petition
August 11, 2011

Effective August 15, 2011, petitioners residing overseas will no longer be able to routinely file Forms I-130,

http://turkey.usembassy.gov/wn_081111.html

دوست عزیز فرم اسپانسر i-134 نه صد و سی .البته ازت ممنونم که احساس وظیفه کردی واقعا ارزشمنده.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: majid89 ، tamanna ، cmbt ، Edenbeast ، SH1A2R3 ، الی الی
(2011-10-08 ساعت 15:34)hoseyn نوشته:  زمان بندي mmr چه طوريه؟ ماهي يكي؟

MMR یک نوبت بیشتر نیست
موفق و پیروز باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzadb57
(2011-10-08 ساعت 03:16)sayeh21 نوشته:  سلام به دوستهای خوبم من با این سایت اصلی‌ لاتاری یه مشکله اساسی‌ دارم و اون اینه که اصلا ازش سر در نمیا‌رم می‌شه خواهش کنم کمکم کنید شماره من کارنت شده اما نمیفهمم کجا می‌تونم زمان مصاحبه مو بفهمم تورو خدا یکی‌ کمکم کنه

من وقت مصاحبم معلوم شده و همه به همین صورت متوجه میشن و راه دیگه ای هم نداره
برای من یه ایمیل اومد با موضوع noreply و تو اون نوشته که سایت اپدیت شده این هم متن ایمیل
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

و بعد تو همین سایت /www.dvlottery.state.gov/ESC کانفرمیشن نامبرو بزنی میبینی نامه قبولی رفته و نامه مصاحبه اومده همین و اصلا احتیاجی به ایمیل زدن به کی سی سی نداره خودشون صد در صد خبر میدن
علت اینکه انقدر توضیح دادم این بود که هیچکس جواب قاطعی نداده بود .
موفق باشین
تشکر کنندگان: oe163 ، SH1A2R3 ، cmbt ، behzadb57 ، mmmsdeghi
ممنون از توضیح مفیدت
میشه بگی چند روز پس از اینکه کارنت شدی نامه اومد مثلا ما که الان توی بولتن نوامبر واسه دسامبر کارنت شدیم چند روز طول می کشه تا این نامه بیاد
ممنون
(2011-10-08 ساعت 20:11)nmoslemie نوشته:  
(2011-10-08 ساعت 03:16)sayeh21 نوشته:  سلام به دوستهای خوبم من با این سایت اصلی‌ لاتاری یه مشکله اساسی‌ دارم و اون اینه که اصلا ازش سر در نمیا‌رم می‌شه خواهش کنم کمکم کنید شماره من کارنت شده اما نمیفهمم کجا می‌تونم زمان مصاحبه مو بفهمم تورو خدا یکی‌ کمکم کنه

برای من یه ایمیل اومد با موضوع noreply و تو اون نوشته که سایت اپدیت شده این هم متن ایمیل
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

و بعد تو همین سایت /www.dvlottery.state.gov/ESC کانفرمیشن نامبرو بزنی میبینی نامه قبولی رفته و نامه مصاحبه اومده همین و اصلا احتیاجی به ایمیل زدن به کی سی سی نداره خودشون صد در صد خبر میدن
موفق باشین

تشکر کنندگان: الی الی ، SH1A2R3
(2011-10-08 ساعت 19:00)Edenbeast نوشته:  

MMR یک نوبت بیشتر نیست
موفق و پیروز باشید

دوستان تا اونجا كه من مي دونم واز انستيتو پاتور سوال كردم واكسن MMR بايد در دونوبت - دو ماه پشت سر هم - زده شود تا انستيتو پاستور اسم واكسن را در كارت زرد بنويسد. با تشكر
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-08 ساعت 21:18)bakhshandehgy نوشته:  
(2011-10-08 ساعت 19:00)Edenbeast نوشته:  

MMR یک نوبت بیشتر نیست
موفق و پیروز باشید

دوستان تا اونجا كه من مي دونم واز انستيتو پاتور سوال كردم واكسن MMR بايد در دونوبت - دو ماه پشت سر هم - زده شود تا انستيتو پاستور اسم واكسن را در كارت زرد بنويسد. با تشكر

برای من و خانمم که با یک بار مهرش خورد تو کارتمون نمی دونم دوباری که میگین یعنی چی؟ منم نشنیدم و تا اونجا که اطلاعات پزشکی دارم 1 نوبته
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Edenbeast ، SH1A2R3 ، behzad7
بچه ها من برنده سری 2012 هستم به نظر شما میتونم تو سری 2013 شرکت کنم یا اینکار رو نکنم؟؟؟
مشکلی پیش میاد ؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
به گفته خود کی سی سی و وکیل مهاجرت هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
(2011-10-08 ساعت 21:58)edge نوشته:  بچه ها من برنده سری 2012 هستم به نظر شما میتونم تو سری 2013 شرکت کنم یا اینکار رو نکنم؟؟؟
مشکلی پیش میاد ؟؟؟

تشکر کنندگان: edge ، SH1A2R3
(2011-10-08 ساعت 22:02)AMI4SAL نوشته:  به گفته خود کی سی سی و وکیل مهاجرت هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
(2011-10-08 ساعت 21:58)edge نوشته:  بچه ها من برنده سری 2012 هستم به نظر شما میتونم تو سری 2013 شرکت کنم یا اینکار رو نکنم؟؟؟
مشکلی پیش میاد ؟؟؟
اینو توی خود سایت لاتاری هم گفته پس . من بدون هیچ ترسی ثبت نام کنم
ممنون

Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
اصلا به کلک بازی ربطی نداره شما تا وقتی ویزاتو نگرفتی یک شهروند خارجی هستی و می تونی شرکت کنی و به دها دلیل ممکنه خدای نکرده موفق به گرفتن ویزا نشی و اف بی آی فقط یکی از اونهاست ممکنه روز مصاحبه مریض بشی یا اینکه خواب بمونی یا ....
شرکت در لاتاری یک بخت آزمایی هست و ربطی به کلک بازی نداره هیچ جای قانون دقیق مهاجرت هم نگفته که نمی تونید در ضمن یکی از بچه ها از خود کی سی سی هم پرسیده بود و گفته بودن هیچ مشکلی نیست و اگر ویزا بگیری و اون یکی رو هم قبول بشید فقط کافیه روز مصاحبه نیایید تا کنسل بشه

(2011-10-08 ساعت 22:12)الی الی نوشته:  
(2011-10-08 ساعت 22:02)AMI4SAL نوشته:  به گفته خود کی سی سی و وکیل مهاجرت هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
مشکلی پیش میاد ؟؟؟
من این ریسک و نمیکنم...... اگه بخواد مشکلی پیش بیاد سال دیگه ام قبول شیم(تازه اگه بشیم) باز ویزا نمیدن اگه به خاطر اف.بی.ای. چک باشه!!!!
ولی اون وقت میگی نکنه به این ربطی داشته ککه باز شرکت کردم.....از کلک بازی خوششون نمیاد.

تشکر کنندگان: outlaw ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، faranak.n
(2011-10-08 ساعت 15:18)Edenbeast نوشته:  
(2011-10-08 ساعت 13:42)n.torabi65 نوشته:  سلام
هزینه واکسن چقد میشه برا دو نفر

سلام دوست عزیز
ما دونفر بودیم و خانم من هم هپاتیت رو زده بود قبلا ولی من نزده بودم
این واکسنها برای دونفر حدود 90 تومان شد
mmr دو نفر
کزاز دو نفر
انفلوانزا دو نفر
هپاتیت 1 نفر تا به حال هم دو نوبتش رو زدم
و ازمایش انتی بادی برای ابله مرغان که اگر گرفته باشید براتون دیگه واکسن نمیزنند
موفق باشید

سلام دوست عزیز

شما پاستور واکسن زدید؟
من اونجا هیچ واکسنی نزدم و فقط واکسنهامو وارد کارت کردند نفری 13500 گرفتند؟برا شما هم این مورد وجود داشت؟
(2011-10-08 ساعت 20:29)AMI4SAL نوشته:  ممنون از توضیح مفیدت
میشه بگی چند روز پس از اینکه کارنت شدی نامه اومد مثلا ما که الان توی بولتن نوامبر واسه دسامبر کارنت شدیم چند روز طول می کشه تا این نامه بیاد
ممنون
(2011-10-08 ساعت 20:11)nmoslemie نوشته:  

موفق باشین
واسه من 8 روز بعد از کارنت شدن ایمیل اومد که سایت اپدیت شده ولی شاید الان کیس ها بیشتر شده باشه یه کوچولو بیشتر طول بکشه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، AMI4SAL ، cmbt
دوستان ایا برای تمکن مالی از 2 بانک مختلف میشه پرینت گرفت یا باید همه رو یکجا جمع کرد
سوال دوم اینکه برای باز کردن حساب ارزی کدوم بانک باید برم؟
با تشکر .
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: behzadb57
(2011-10-09 ساعت 01:26)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ایا برای تمکن مالی از 2 بانک مختلف میشه پرینت گرفت یا باید همه رو یکجا جمع کرد
با تشکر .

دوست عزیز دلیل باز کردن حساب ارزی چیه؟
اگه برای دارالترجمه بخواین ضرورتی نداره ولی اگه دلاراتون را می خواین توی یک بانک بزارین من بانکهای خصوصی رو پیشنهاد می کنم
پارسیان سالیانه 6 درصد سود می ده ولی صادرات که پرسیدم خیلی کمتر بود

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna
(2011-10-09 ساعت 01:33)javad_2 نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 01:26)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ایا برای تمکن مالی از 2 بانک مختلف میشه پرینت گرفت یا باید همه رو یکجا جمع کرد
با تشکر .

سلام
میشه 2تا بانک هم پرینت بگیری مشکلی نیست
چرا حساب ارزی همون حساب ریالی رو پرینت بگیر و معادل دلاریشو هم برات دارلترجمه بگو بنویسه
من بیشتر واسه خاطر اینکه دلار داره گرونتر میشه میخواستم حساب ارزی باز کنم نظر اساتید چیه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان