کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
اسم فامیل همسر من تو ترجمه ها و پاسپورت یه حرف e اضافه داره شما میگید چکار کنم . البته توی فرمها و نامه قبولی moini , , ترجمه ها و پاس moeini نوشته . به نظر شما ایمیل بزنم یا کل ترجمه ها و پاسپورت رو عوض کنم ؟
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 13:18)puyagroup نوشته:  سلام
اسم فامیل همسر من تو ترجمه ها و پاسپورت یه حرف e اضافه داره شما میگید چکار کنم . البته توی فرمها و نامه قبولی moini , , ترجمه ها و پاس moeini نوشته . به نظر شما ایمیل بزنم یا کل ترجمه ها و پاسپورت رو عوض کنم ؟

برنده اصلی کیه؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
برنده اصلی همسرم هستن
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-19 ساعت 13:09)outlaw نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 10:10)behzadb57 نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 09:53)tenesi نوشته:  با سلام
من پارسال موقع ثبت نام اسم ها و مشخصات رو دقیقاً از روی پاسپورت ها زدم.
بعد از ثبت نام پاسپورت همسرم گم شد و بعد از طی کردن مراحل قانونی دوباره پاسپورت جدید گرفتیم ، البته 1 هفته بعد از گرفتن پاسپورت جدید ، پاسپورت گم شده پیدا شد و هم اکنون موجود می باشد !!!
یه سوالی ذهن منو مشغول کرده .
در پاسپورت جدید اسم همسرم رو دقیقاً عین پاسپورت قبلی که طبق اون ثبت نام کرده بودیم ننوشتن ، یعنی یکی از حروف که قبلاً i بوده رو با y نوشتن ، علاوه بر اون در پاسپورت قدیم کلمه Seyedeh رو جدا از اسم نوشته بودن ، اما در پاسپورت جدید کلمه Seyedeh رو به اسم چسبوندن .
دقیقاً به این شکل : ( پاسپورت قدیم : Seyedeh Saaghi ) ، ( پاسپورت جدید : Seyedehsaaghy )
ما هم مدارک ارسالی به KCC رو طبق پاسپورت جدید (Seyedehsaaghy)فرستادیم .
اما تو نامه تاریخ مصاحبه اسم همسر منو عین پاسپورت قدیمی (Seyedeh Saaghi)نوشتن.

به نظر شما مشکلی پیش میاد ؟ چیکار کنم ؟

اگه مدارك رو نفرستاده بودين مي گفتن پاسپورت رو ببرين و تعويض كنين
ولي حالا هم مشكلي نيست پاسپورت قديمي رو هم با خودتون براي مصاحبه حتما" ببرين و مطمئن باشين مشكلي نيست
دوست عزیز گم کرده چیو ببره؟ :d
الان مهمترین سوال اینه که برنده اصلی کیه؟
اگه شمایی که با یه میل حل می شه......
اگه نیستی کمی سخته چون باید ثابت کنی با دو اسم ثبت نام نکردن.
اگه ایشون برنده ان بگو که بیشتر راهنماییت کنم.

برنده اصلی من هستم نه همسرم . درضمن پاسپورت گم شده همسرم رو پیدا کردم . در اسم همسرم مشکل وجود داره.

حالا برای حل مشکل چه مکاتبه ای انجام بدم ؟ با KCC یا سفارت ؟ چه متنی ؟

تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 00:40)ouife نوشته:  با سلام
دوستان دو تا سوال دارم
-اگه رشته ی تحصیلی رو نیمه؟! اشتباه ترجمه کرده باشیم باید چیکار کرد؟ من توی فرما telecommunication نوشتم اما دارالترجمه communication ترجمه کرده؟

- موقع ثبت نام لاتری اسم پدرم که دو قسمتیه یکیشو توی middle name نوشتم یکیشو توی first name(تازه یادم اومده). اما توی فرمای بعد از قبولی طبق پاسپورت 2 تاشو توی first name نوشتم. به نظر شما مشکلی داره این قضیه ؟

با تشکر از شما

به نظر من به خودت و خانوادت استرس وارد نكن
چون شما دانشگاه نمي خوايد بريد كه مدركتون براشون مهم باشه
فقط بحث اينكه تحصيلكرده ايد و اون چي كه ادعا كرديد ليسانس يا فوق و يا . . . رو داريد يا نه
آدما به خودشون خيلي سخت مي گيرن ولي وقتي مصاحبه رفتين و ويزا گرفتين فقط افسوس اين حرص خوردنها براتون مي مونه پس نگران نباشين
بودن كسايي كه فوق ليسانس داشتن و توي فرمها بنا به دلايلي ليسانس نوشته بودن و افسر حتي به فوقشون نگاه نكرد و فقط ليسانسشونو خواست يعني اگه گفتين ليسانس پس ليسانس مي خوان صرف نظر از مدرك.

راجع به اسم پدرتون هم نگران نباشين
فقط يك نكته اونجا اگه ازتون پرسيدن لاتاري چند بار شركت كردين بگين اولين بار يا طوري صحبت كنين كه نشون نده توي لاتاري خيلي استاديد
دليلش اينه كه بعضيها با تغيير اين جزييات چند بار شركت مي كنن تا شانسشون رو بالا ببرن و افسر از اين موضوع آگاهه و ممكنه بخواد ببينه توي ثبت نام اوستا هستين يا نه و زرنگ بازي در نياورده باشين

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: ouife ، parsy631 ، Edenbeast
سلام دوستان. من یه جورائی کلی به هم ریختم. کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟

1- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه؟
2- آیا حتما باید بعد از گرفتن گرین کارت هر 6 ماه یکبار رفت آمریکا تا گرین کارت باطل نشه؟ چون نمی تونم برم آمریکا و برای مدت کافی بمونم، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
3-من متاسفانه به دلیل برخی مشکلات تا سه سال آینده نمی تونم برم امریکا. می خواستم ببینم شما دوستان می تونین راه حلی پیشنهادی بدین که اگه من ویزا مو گرفتم چیکار کنم که تا سه سال دیگه گرین کارتم باطل نشه. متاسفانه همون طور که گفتم چون نمی تونم برای مدت کافی تو آمریکا بمونم (شاید ماکسیمم یه هفته بتونم بمونم)، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
4-آیا به نظر شما بهتره که من هزینه نکنم و نرم به مصاحبه، چون ممکنه آفیسر بگه تو که نمی تونی تا سه سال دیگه بری آمریکا پس کیست رده؟
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 13:04)Edenbeast نوشته:  دوستان یک لطفی کنند و سوالهایی که مربوط به چند ماه پیش هستش رو دیگر دوباره جواب ندهند تا هم تاپیک از موضوعات اصلی و مسایل روز دور نشه هم حجم صفحات تاپیک بی مورد افزایش پیدا نکنه
موفق باشید

شما که کیستون ۳۰۰۰ هست به روز هستین و فقط با شماره کیس خودتون میخواید جلو برید . اونی که ۳۵۰۰۰ هنوز اول راهه تازه شروع کرده و آزاد که سوال کنه. شاید واقعا کسی نتونه برای یک سوال ۲۸۰ صفحه رو بگرده. افزایش حجم صفحات هم جای کسیو تنگ نمیکنه

تشکر کنندگان: kopol
(2011-10-19 ساعت 15:47)saman22 نوشته:  سلام دوستان. من یه جورائی کلی به هم ریختم. کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟

1- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه؟
2- آیا حتما باید بعد از گرفتن گرین کارت هر 6 ماه یکبار رفت آمریکا تا گرین کارت باطل نشه؟ چون نمی تونم برم آمریکا و برای مدت کافی بمونم، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
3-من متاسفانه به دلیل برخی مشکلات تا سه سال آینده نمی تونم برم امریکا. می خواستم ببینم شما دوستان می تونین راه حلی پیشنهادی بدین که اگه من ویزا مو گرفتم چیکار کنم که تا سه سال دیگه گرین کارتم باطل نشه. متاسفانه همون طور که گفتم چون نمی تونم برای مدت کافی تو آمریکا بمونم (شاید ماکسیمم یه هفته بتونم بمونم)، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
4-آیا به نظر شما بهتره که من هزینه نکنم و نرم به مصاحبه، چون ممکنه آفیسر بگه تو که نمی تونی تا سه سال دیگه بری آمریکا پس کیست رده؟
براي چي به هم ميريزي الكي الكي؟ يك ميليارد گرين كارت فداي سر همه بچه هاي مهاجرسراBig Grin
1- نه! گرين كارت 10 ساله است و تمديد ميشه كرد و خيلي ها اصلا براي تابعيت اقدام نمي كنند. مخصوصا كشورهايي كه با تابعيت دوگانه مشكل قانوني دارند مثل اروپايي ها و ...
2- زير 6 ماه باعث جمع زدن مدت حضورتون ميشه ولي تا 1 سال هم قانونا جا داره ولي توي جمع وارد نميشه. البته اين كه ميگم قانونا به خاطر اينه كه در بعضي مبادي ورودي آفيسرهاي مهاجرت روي همين قضيه هم بيخودي سخت ميگيرن و بچه ها را سين جيم ميكنن!
3- ميشه سري اول بري و پاس سفيد نگيري و سري بعدي بري و پاس سفيد بگيري و جمعا 3 سال را بپيچوني.
4- به آفيسر كه نبايد بگي فلان و اينا ولي خودت شخصا بايد با خودت به جمع بندي برسي كه برنامه ات چيه و اولويت زندگي كجا دست يافتني تره؟؟؟
موفق باشي
Big GrinBig Grin

(2011-10-19 ساعت 16:34)Nazgol66 نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 13:04)Edenbeast نوشته:  دوستان یک لطفی کنند و سوالهایی که مربوط به چند ماه پیش هستش رو دیگر دوباره جواب ندهند تا هم تاپیک از موضوعات اصلی و مسایل روز دور نشه هم حجم صفحات تاپیک بی مورد افزایش پیدا نکنه
موفق باشید
شما که کیستون ۳۰۰۰ هست به روز هستین و فقط با شماره کیس خودتون میخواید جلو برید . اونی که ۳۵۰۰۰ هنوز اول راهه تازه شروع کرده و آزاد که سوال کنه. شاید واقعا کسی نتونه برای یک سوال ۲۸۰ صفحه رو بگرده. افزایش حجم صفحات هم جای کسیو تنگ نمیکنه
ولي اون دوستمون نامبر بالا از اولين پستها كه مربوط به سري باطل شده لاتاري هست، سؤال كردند كه ديگه خيلي قديمي و از رده خارجه.... لذا اين دوست نامبر پايينمون بد نميگن كه دوستان يك كمي بيشتر مطالعاه كنند و بعدش اگه ديدند كسي داره اشتباه ميكنه يا اطلاعاتش ناقصه اونوقت بهش تذكر بدهند.Rolleyes
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، outlaw ، Edenbeast ، Man
اون گروه که مدارکشون رو فرستادند به آنکارا ، میشه بگن که آیا لازم هست که کیس نامبر رو روی همه مدارک (ترجمه ها و گپی ها ) نوشت ؟؟

مرسی
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
خیییییلیییییییی پییییییچییییییده شد.....Big Grin
این راه قانونی :
ایشون باید 3 ماه و 10 روز اون دوره عده رو صبر کنن.(کمی زیاد یا کم)
اگه به مصاحبه نرسیدن تا اون موقع بلافاصله ازدواج کنن. و دوباره آپدیت رو اینبار با مدارک ازدواج بفرستن.یا بعد از رفتن طی حدودا 2 سال ایشون رو ببرن.
من پیشنهاد نمی کنم این کارو چون من هم باشم فکر میکنم صوری باشه هرچند که نیست.
این هم صرفا راه حل قانونی بود نه نظر ...
ممنون دوست عزیز، از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
[/quote]
البته من سؤال را نديدم ولي از روي جوابتون فكر كنم بحث عده است كه درستش 4 ماه و 10 روز هست و ....Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: outlaw ، t.azimaie ، Hediyeh
با سلام
من قبلا این سوال ها رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد. کسی هست که جواب اینارو بدونه خیلی برام مهمه

"پدر من امسال برنده شده میخواستم بدونم Wink

1-بین بچه ها کسی را میشناسید که بالای 60 سال باشه و انتخاب شده باشه؟
2-آیا سن اونا برای کلیر شدنشون تاثیر داره؟
3-بعد از گرفتن گرین کارت به پدرم حقوق بازنشستگی یا مزایای خاصی میدن؟"
شماره کیس :2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: july 15
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: دسامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:2010/10/14
تاریخ مصاحبه: 21 دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :Big Grin
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:2
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 12:57)Saina نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 20:48)فردين نوشته:  با اينكه هنوز براي نتيجه گيري زوده ولي تا الان اينطور كه به نظر مياد کیس نامبرهاي 2012 شبيه مدل سال 2008است تا الان فكر كنم كه کیس نامبر بالاي 16000 نداشتيم

خیلی از کیس نامبرها بالای 16000 هست.

(2011-10-19 ساعت 16:34)Nazgol66 نوشته:  
موفق باشید

سلام دوست گرامی
شما منظور من رو کاملا اشتباه متوجه شدی
اول اینکه مسایل روز مسایل مربوط به کیس های پایین یا کیس من نیستش دوست عزیز
من هم اگر به اینجا روزانه چندین بار سر میزنم برای این هستش که همونطور که دوستان به ما لطف کردند و ما رو راهنمایی کردند من هم خودم رو موظف میدونم که به دوستان تازه وارد یا کسانی که به قول شما اول راه هستند کمکی کنم(گر چه من خودم هم سابقه طولانی ندارم)
شما برای مثال اگر یک نگاهی به اون سوالی که نقل قول کردم بیاندازید متوجه خواهید شد که اون سوال مربوط به ماه may هستش و اصلا ماهیت سوال رو نداشته و فقط یک اظهار نظر هستش اون هم در اون زمان و قطعا الان خود همون یوزر محترم الان میدونند و بهتر از من و شما هم میدونند که امسال دوستان کیس نامبر 75000 هم داشته اند چه برسه به 16000،ضمنا نتایج اون زمان قرعه کشی باطل شده هست پس نیازی نیست که به اون پاسخی داده بشه اونهم دوباره! تاکید میکنم دوباره! یعنی قبلا به اون مورد پاسخ داده شده است
ضمنا هر کسی آزاده که سوال کنه ؟ کجای نوشته هام گفتم سوال نکنه که به شما بر میخوره؟ و با اون لحن پاسخ میدید که جای کسیو تنگ نمیکنه!!!
در مورد 280 صفحه هم ، شما مطلبی که دنبالش هستید رو در خود سایت سرچ کنید تا مجبور نباشید که 280 صفحه رو بخونید اگر مورد مشابهی پیدا نکردید سوال کنید ،
اونوقت من یا دوستانی مثل من که تک تک 280 صفحه که چه عرض کنم همه سایت رو بارها برای پیدا کردن جواب سوالاتمون مرور کردیم (هر چند برای ما هم وقتگیر بود و دشوار ) سعیمون رو میکنیم که اگر اگاهی داریم جواب بدیم

در مورد پستهای اضافی و بی مورد که حجم سرور رو اشغال میکنه (و اصلا بحث تنگ کردن جای کسی نیست)مدیران محترم بارها و بارها تذکر داده اند واگر دقت کنید میبینید که هر چند وقت یکبار تمامی صفحات و پستهای اضافی پاک میشوند ضمنا همین پستها باعث میشوند که صفحات تاپیک بی مورد افزایش پیدا کنه و اونوقت خود شما مجبور میشید که 280 صفحه که شاید 100 صفحه مفید هم توی اون وجود نداشته باشه و باقی صفحات شامل پستهایی با مضمون های تکراری هست رو برای پیدا کردن جواب سوالتون بگردید
موفق باشید

در اخر هم با توجه به پستهای گذشته شما
بد نیست برای پیدا کردن جواب سوالاتمون خودمون هم یک مقدار وقت بذاریم و بدونیم همونطور که دوست گرامی فرمودند بقیه اگر جواب سوالات ما رو میدهند به ما لطف میکنند و وظیفشون نیست! و ما هم از کسی طلبی نداریم

(2011-08-22 ساعت 23:56)afshin4749 نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 23:49)Nazgol66 نوشته:  از کجا باید بفهمیم که مدارکمون رسیده یانه ؟ خودشون خبر میدان ؟ من که یک هفته هست پست کردم تقریبا کی زمان مصاحبه میشه؟

همسفر عزيز ، در طي اين مدت پستهاي بسياري در اين خصوص ارسال شده . خواهش ميكنم مطالعه كن اگر چيزي دستگيرت نشد اونوقت بصورت جامع پاسخ شما رو خواهيم داد اما مطمئن باشيد با خوندن اين فروم از اول تا به اينجا قطعاً از نظر پاسخ گويي به سوالات ذهني شما كاملاً غني خواهيد شد - موفق باشيد

(2011-08-23 ساعت 09:57)faranak.n نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 00:07)Nazgol66 نوشته:  اگه وقت داشتم ۸۰ صفحه رو بخونم که اینجا سوال نمیکردم. پشیمون شدم اصلآ. خوش باشین

دوست عزیز اینجا همه مثل هم هستیم! همه با خوندن این سایت به هم کمک می کنیم! کسی وظیفه نداره به کسی جواب بده و اگر دوستان جوابی می دن لطف می کنن! به هر حال شما بعد از 2 هفته به kcc میل بزنید و ببینید مدارک رسیده یا نه! بعد هر ماه سایت ویزا بولتن رو چک بفرمایید تا کیس نامبر شما current شود، بعد از آن باید منتظر میل از kcc باشید که بهتون می گه تاریختون رو! و مدارکی که لازمه با خود ببرید! اگر کیس نامبرتون پایین هست عجله کنید برای جور کردن مدارک وگرنه با خیال راحت بشینید و این 80 صفحه و باقی صفحه های مربوطه رو بخونید که خیلی کمکتون خواهد کرد Smile موفق باشید

شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: الی الی
سلام .میشه یکی به من کمک کنه که یه متنی واسه ک.سی.سی بفرستم.خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم.در پر کردن فرم 230 بند 33 قسمت تحصیلات اسم دانشگاه رو نوشتم و چون باید تاریخ رو می نوشتم برای همون ارشد, من تاریخ پر کردن فرمها رو نوشتم الان دوستان میگن بهتره میل بزنم و توضیح بدم که دانشجو هستم ودر ضمن تا تاریخ مصاحبم فارغ التحصیل نمیشم.البته باید بگم در فرم 230 بند 12 Present occupation رو Student نوشتم.
نمی دونم اینو چطور توضیح بدم ممنون میشم کمک کنید.
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-10-19 ساعت 18:55)samereh zahra نوشته:  سلام .میشه یکی به من کمک کنه که یه متنی واسه ک.سی.سی بفرستم.خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم.در پر کردن فرم 230 بند 33 قسمت تحصیلات اسم دانشگاه رو نوشتم و چون باید تاریخ رو می نوشتم برای همون ارشد, من تاریخ پر کردن فرمها رو نوشتم الان دوستان میگن بهتره میل بزنم و توضیح بدم که دانشجو هستم ودر ضمن تا تاریخ مصاحبم فارغ التحصیل نمیشم.البته باید بگم در فرم 230 بند 12 Present occupation رو Student نوشتم.
نمی دونم اینو چطور توضیح بدم ممنون میشم کمک کنید.

بگو منظورت از تاریخی که زدی present بوده. متنو که می دونی چجوری بنویسی؟؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: samereh zahra
(2011-10-19 ساعت 17:59)Hediyeh نوشته:  جواب چه سوالی بود؟!
من شنیدم اونایی که گرین کارت دارن و بعد از دریافت کارت ازدوتج کرده باشن، تا 5 سال نمی تونن همسرشونو با خوشون ببرن.

خیییییلیییییییی پییییییچییییییده شد.....Big Grin
این راه قانونی :
ایشون باید 3 ماه و 10 روز اون دوره عده رو صبر کنن.(کمی زیاد یا کم)
اگه به مصاحبه نرسیدن تا اون موقع بلافاصله ازدواج کنن. و دوباره آپدیت رو اینبار با مدارک ازدواج بفرستن.یا بعد از رفتن طی حدودا 2 سال ایشون رو ببرن.
من پیشنهاد نمی کنم این کارو چون من هم باشم فکر میکنم صوری باشه هرچند که نیست.
این هم صرفا راه حل قانونی بود نه نظر ...

ممنون دوست عزیز، از راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
[/quote]

تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان