کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام

به کی سی سی دوروز پیش ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده در چه وضعیتی است به من این پاسخو دادند!!! گویا سرشون خیلی شلوغه و باید حدود1ماه صبر کنم وای خدای من چه پروسه عذاب آوری هستش!

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: vroom ، SH1A2R3 ، tamanna
(2011-10-20 ساعت 02:32)samereh zahra نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 21:53)outlaw نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 18:55)samereh zahra نوشته:  سلام .میشه یکی به من کمک کنه که یه متنی واسه ک.سی.سی بفرستم.خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم.در پر کردن فرم 230 بند 33 قسمت تحصیلات اسم دانشگاه رو نوشتم و چون باید تاریخ رو می نوشتم برای همون ارشد, من تاریخ پر کردن فرمها رو نوشتم الان دوستان میگن بهتره میل بزنم و توضیح بدم که دانشجو هستم ودر ضمن تا تاریخ مصاحبم فارغ التحصیل نمیشم.البته باید بگم در فرم 230 بند 12 Present occupation رو Student نوشتم.
نمی دونم اینو چطور توضیح بدم ممنون میشم کمک کنید.

بگو منظورت از تاریخی که زدی present بوده. متنو که می دونی چجوری بنویسی؟؟

نه present or current نزدم تاریخ همون پر کردن فرم رو نوشتم.هم فرم 230 هم فرم 120 تو قسمت تحصیلات همین کار رو کردم.
فرم نوشتن رو بلدم ولی اصن نمی دونم چجوری این جمله بندیو در بیارم که منظورمو برسونم.ممنون میشم یه متنی پیشنهاد بدید

To whom it may concern,
Kindly please note that i have made an Unintentional mistake in form 230 part 33,since the correct data is Present instead of .......,i would be very thankful if u consider the change on my case.

your sincerely,

شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: samereh zahra ، tamanna
(2011-10-20 ساعت 22:25)saman22 نوشته:  این دوستمون میگن که "طبق قوانین جدید گرین کارتی ها می بایست در طول یک سال حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باشیم....و مثل قبل که فقط 6 ماه یک بار می رفتن و اعلام حضور می کردن نیست.....". آیا کسی از صحت این موضوع خبری داره؟ در ضمن ممنون می شم اگه یکی از دوستان به طور دقیق به این سوال ها جواب بده، چون روایت ها متعدد هست من گیج شدم:

- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه تو مدت 10 سال هم میشه؟
2- آیا حتما باید بعد از گرفتن گرین کارت هر 6 ماه یکبار رفت آمریکا تا گرین کارت باطل نشه؟ چون نمی تونم برم آمریکا و برای مدت کافی بمونم، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
3-من متاسفانه به دلیل برخی مشکلات تا سه سال آینده نمی تونم برم امریکا. می خواستم ببینم شما دوستان می تونین راه حلی پیشنهادی بدین که اگه من ویزا مو گرفتم چیکار کنم که تا سه سال دیگه گرین کارتم باطل نشه. متاسفانه همون طور که گفتم چون نمی تونم برای مدت کافی تو آمریکا بمونم (شاید ماکسیمم یه هفته بتونم بمونم)، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
سلام دوست عزیز

۱.من همچین چیزی نشنیدم،الانم ی هفتست ک اومدم.ممنون میشم اگه دوستان دیگه چیزی میدونن بیشتر توضیح بدن

۲.یون ۳۰ ماهی‌ ک شما فرمودید حد عقل زمانی ک باید در امریکا باشید تا بد از ۵ سال در خواست پپرت امریکا کنید،کمتر شامل حالتون نمی‌شه.اگر بیش از ۵ سال بشه مشکلی‌ نداره

۳.بله،حتما باید برین.مگر اینکه اجازه بگیرین(پاس سفید).در غیر این صورت احتمال اینکه گرین کارتتونو پس بگیرن هست

۴.من راه دیگهای رو سراغ ندارم،البته اگه مدیران یا دوستان عزیز دیگه میدونن حتما زحمتشو میکشن

شاد باشی‌

case number:2011as330**
city:houston,TX
abu-dhabi

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، amiry ، tamanna ، f.r ، Man
(2011-10-21 ساعت 01:46)outlaw نوشته:  
(2011-10-20 ساعت 02:32)samereh zahra نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 21:53)outlaw نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 18:55)samereh zahra نوشته:  سلام .میشه یکی به من کمک کنه که یه متنی واسه ک.سی.سی بفرستم.خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم.در پر کردن فرم 230 بند 33 قسمت تحصیلات اسم دانشگاه رو نوشتم و چون باید تاریخ رو می نوشتم برای همون ارشد, من تاریخ پر کردن فرمها رو نوشتم الان دوستان میگن بهتره میل بزنم و توضیح بدم که دانشجو هستم ودر ضمن تا تاریخ مصاحبم فارغ التحصیل نمیشم.البته باید بگم در فرم 230 بند 12 Present occupation رو Student نوشتم.
نمی دونم اینو چطور توضیح بدم ممنون میشم کمک کنید.

بگو منظورت از تاریخی که زدی present بوده. متنو که می دونی چجوری بنویسی؟؟

نه present or current نزدم تاریخ همون پر کردن فرم رو نوشتم.هم فرم 230 هم فرم 120 تو قسمت تحصیلات همین کار رو کردم.
فرم نوشتن رو بلدم ولی اصن نمی دونم چجوری این جمله بندیو در بیارم که منظورمو برسونم.ممنون میشم یه متنی پیشنهاد بدید

To whom it may concern,
Kindly please note that i have made an Unintentional mistake in form 230 part 33,since the correct data is Present instead of .......,i would be very thankful if u consider the change on my case.

your sincerely,
سلام دوست عزیز؛

شما اصلا نگران نباش،خیلی‌ مراحل مصاحبه ساده تر از اونیه ک فکرشو میکنی‌

ب خودت استرس وارد نکن.من خودم در فرمها چیزی از دانشجو بودنم نگفتم و مدرک دیپلمو زدم.فقط ی میل ساده دادم

روز مصاحبه هم گفتن شما تا موقع ک مدرکی‌ نداری نیاز نیست علم کنی‌(اینو خنوم تپل امریکأ ک با من مصاحبه کرد بهم گفت) من حتا کارت دانشجویی و گواهی هم از دانشگاه گرفته بودم ک گفت لازم نیست)،دوست من اینرو برای این گفتم ک اصلا ب خودت سخت نگیری.اون دوستمون شمارو خوب راهنمایی کردن
کاملا راحت باش.

به امید خدا

تشکر کنندگان: tamanna
(2011-10-21 ساعت 00:46)ali72 نوشته:  با سلام

به کی سی سی دوروز پیش ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده در چه وضعیتی است به من این پاسخو دادند!!! گویا سرشون خیلی شلوغه و باید حدود1ماه صبر کنم وای خدای من چه پروسه عذاب آوری هستش!

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

دوست عزیز یک تا دو هفته بعد از ارسال فرمها، یا اگر میخوای سریع جواب بگیری یک هفته بعد از دریافت فرمها توسط کی سی سی (دلیوری) ایمیل بزنی یک تا دو روز بعد جواب میگیری.
این ایمیل هم جواب اتوماتیک هست و اگر فاصله زمانی که بالا گفته شد را رعایت کرده باشید یکی دو روز کاری دیگه جواب مبگبرید.
تشکر کنندگان: ali72 ، tamanna
مرسی از پاسختون من میخوام اینو بدانم با این پیغام پست یعنی بسته رسیده:

Kentucky ,United States 01:48 PM Shipment Delivered - T.CAMPBLL

Delivered to: T.CAMPBLL

(2011-10-21 ساعت 09:33)jordanir نوشته:  

دوست عزیز یک تا دو هفته بعد از ارسال فرمها، یا اگر میخوای سریع جواب بگیری یک هفته بعد از دریافت فرمها توسط کی سی سی (دلیوری) ایمیل بزنی یک تا دو روز بعد جواب میگیری.
این ایمیل هم جواب اتوماتیک هست و اگر فاصله زمانی که بالا گفته شد را رعایت کرده باشید یکی دو روز کاری دیگه جواب مبگبرید.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
سلام
من فوق لیسانس ژئوفیزیک هستم و همسرم فوق دیپلم کامپیوتر
در لاتری برنده شدم به نظر شما در ابتدا حداقل باید چقد پول داشته باشم زندگیمو آمریکا شروع کنم؟اونجا هم کسی رو نداریم!بهتره اول خودم برم وقتی محل زندگی و کارم ثابت شد ظرف 6 ماه همسرم هم به من ملحق شه(ویزا تا 6 ماه اعتبار داره؟)
به نظر شما برم کالیفرنیا(سان خوزه) خوبه؟اونجا چطوره؟
متشکرم
راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
دوستان من این رو در سایت سفارت پیدا کردم:

The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier

معنیش اینه که ۸۱۹ دلار رو باید توی سفارت پرداخت کنیم؟ لازم نیست بانک بریم؟ برای معاینه پزشکی چی؟
تشکر کنندگان:
دوستان من یک سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید.اولا اینکه شو هر من برنده اصلی‌ است.هنگامیکه فرم‌ها را پر می‌کردم من در دانشگاه مشغول گذراندن طرح تخصص بودم و حدود کمتر از یک ماه بعد از فرستادن فرمها طرح من تموم شد و مدرکم را آزاد کردم و بعد از آن جائی‌ مشغول به کار نیستم .در فرمها نوشتم از فلان تاریخ تا"present" در دانشگاه کار می‌کنم .برای زمان ارسال فرمها درست بوده ولی‌ هنگام مصاحبه نه.آیا لازم است که بهkcc اطلاع دهم یا همینکه قبل از قسم این نکته را توضیح دهم کافی‌ است و یا اصلا چون من برنده اصلی‌ نیستم لازم نیست موقع قسم هم چیزی بگم.ممنون از اینکه راهنمایی می‌کنید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
(2011-10-21 ساعت 12:20)javad_2 نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 12:13)cmbt نوشته:  دوستان من یک سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید.اولا اینکه شو هر من برنده اصلی‌ است.هنگامیکه فرم‌ها را پر می‌کردم من در دانشگاه مشغول گذراندن طرح تخصص بودم و حدود کمتر از یک ماه بعد از فرستادن فرمها طرح من تموم شد و مدرکم را آزاد کردم و بعد از آن جائی‌ مشغول به کار نیستم .در فرمها نوشتم از فلان تاریخ تا در دانشگاه کار می‌کنم .برای زمان ارسال فرمها درست بوده ولی‌ هنگام مصاحبه نه.آیا لازم است که به اطلاع دهم یا همینکه قبل از قسم این نکته را توضیح دهم کافی‌ است و یا اصلا چون من برنده اصلی‌ نیستم لازم نیست موقع قسم هم چیزی بگم.ممنون از اینکه راهنمایی می‌کنید
سلام

مدارک و اطلاعات برنده اصلی هست که برای اونها باید کامل و درست باشه به ندرت پیش میاد که مدارک فرد یا افراد تحت تکفل (زن و بچه ها) معیار سنجش برای دریافت ویزا باشه ولی اگر فرد تحت تکفل شوهر (مرد) باشه احتمال چک شدنش زیاد و نگرفتن ویزا هم هست که در سال گذشته داشتیم مواردی از این دست رو
با سلام.احتمال چک شدن چی‌ زیاد است و چرا نگرفتن ویزا؟این مورد که دروغ نیست .می‌شه واضحتر توضیح بدید.و آیا منظورتان این است که مواردی مثل مورد من پارسال بوده که ویزا نگرفتند؟چرا؟من که در دوستان سال قبل حمصهین چیزی ندیدم کسی‌ گفته باشه.خیلی‌ امکان دارد که فردی از زمان پر کردن فرمها تا مصاحبه محل کارش عوض شود یا استعفا بدهد یا مثل من تعهدش به دانشگاه تمام شود

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
سلام . یه سوال مهم :

آیا در فرم DS-230 در بخشی که پرسیده لیست همه مکانهای زندگی از 16 سالگی تا الان ، باید شهر دانشگاه و همچنین شهرهایی که کار کردم هم مینوشتم ؟ مثلا من 3 هفته عسلویه بودم سر کار و یه هفته شهر خودم استراحت . یا واسه دانشگاه ، چون نزدیک شهر من بود 2 روز در هفته میرفتم .
حالا من تو فرمهایی که 3 ماه پیش فرستادم KCC ، کلیه مکانهای زندگیم رو شهر خودم زدم . حالا یکی بگه چیکار کنم ؟ اشتباه کردم ؟
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

کمک تو رو خدا .................

)-:
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
(2011-10-21 ساعت 13:47)mehdi3261 نوشته:  کمک تو رو خدا .................

)-:

با سلام
بابا بيخيال انقدر مسائل رو سخت و پيچيده نكنيد
طوري نيست نگران نباش
(2011-10-21 ساعت 10:12)ali72 نوشته:  مرسی از پاسختون من میخوام اینو بدانم با این پیغام پست یعنی بسته رسیده:

Kentucky ,United States 01:48 PM Shipment Delivered - T.CAMPBLL

Delivered to: T.CAMPBLL

(2011-10-21 ساعت 09:33)jordanir نوشته:  

آره دوست عزیز
بسته ما رو هم همین T.CAMPBLL گرفت (اون طوری که تو سایت TNT تو قسمت پیگیری بسته پستی من نوشته بود). رسیده مطمئن باش. در ضمن این دوستمونم درست می گن. یه کم صبر کن جوابم می گیری ازشون.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ali72 ، vroom ، tamanna
(2011-10-21 ساعت 13:47)mehdi3261 نوشته:  کمک تو رو خدا .................

)-:

دوست گلم اگه تو فرم ها نوشتی محل کارت خارج از تهران بوده و محل تحصیلت می تونی با ایمیل تصحیح کنی یا قبل از قسم بگی.الکی نگران نباش این مصداق دروغ نیست.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ouife ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان