موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-21 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-21 ساعت 00:51 توسط ali72.)
با سلام
به کی سی سی دوروز پیش ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده در چه وضعیتی است به من این پاسخو دادند!!! گویا سرشون خیلی شلوغه و باید حدود1ماه صبر کنم وای خدای من چه پروسه عذاب آوری هستش!
Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسختون من میخوام اینو بدانم با این پیغام پست یعنی بسته رسیده:
Kentucky ,United States 01:48 PM Shipment Delivered - T.CAMPBLL
Delivered to: T.CAMPBLL
(2011-10-21 ساعت 09:33)jordanir نوشته: (2011-10-21 ساعت 00:46)ali72 نوشته: با سلام
به کی سی سی دوروز پیش ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده در چه وضعیتی است به من این پاسخو دادند!!! گویا سرشون خیلی شلوغه و باید حدود1ماه صبر کنم وای خدای من چه پروسه عذاب آوری هستش!
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
دوست عزیز یک تا دو هفته بعد از ارسال فرمها، یا اگر میخوای سریع جواب بگیری یک هفته بعد از دریافت فرمها توسط کی سی سی (دلیوری) ایمیل بزنی یک تا دو روز بعد جواب میگیری.
این ایمیل هم جواب اتوماتیک هست و اگر فاصله زمانی که بالا گفته شد را رعایت کرده باشید یکی دو روز کاری دیگه جواب مبگبرید.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فوق لیسانس ژئوفیزیک هستم و همسرم فوق دیپلم کامپیوتر
در لاتری برنده شدم به نظر شما در ابتدا حداقل باید چقد پول داشته باشم زندگیمو آمریکا شروع کنم؟اونجا هم کسی رو نداریم!بهتره اول خودم برم وقتی محل زندگی و کارم ثابت شد ظرف 6 ماه همسرم هم به من ملحق شه(ویزا تا 6 ماه اعتبار داره؟)
به نظر شما برم کالیفرنیا(سان خوزه) خوبه؟اونجا چطوره؟
متشکرم
راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من این رو در سایت سفارت پیدا کردم:
The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier
معنیش اینه که ۸۱۹ دلار رو باید توی سفارت پرداخت کنیم؟ لازم نیست بانک بریم؟ برای معاینه پزشکی چی؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-21 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-21 ساعت 12:53 توسط cmbt.)
دوستان من یک سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید.اولا اینکه شو هر من برنده اصلی است.هنگامیکه فرمها را پر میکردم من در دانشگاه مشغول گذراندن طرح تخصص بودم و حدود کمتر از یک ماه بعد از فرستادن فرمها طرح من تموم شد و مدرکم را آزاد کردم و بعد از آن جائی مشغول به کار نیستم .در فرمها نوشتم از فلان تاریخ تا"present" در دانشگاه کار میکنم .برای زمان ارسال فرمها درست بوده ولی هنگام مصاحبه نه.آیا لازم است که بهkcc اطلاع دهم یا همینکه قبل از قسم این نکته را توضیح دهم کافی است و یا اصلا چون من برنده اصلی نیستم لازم نیست موقع قسم هم چیزی بگم.ممنون از اینکه راهنمایی میکنید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . یه سوال مهم :
آیا در فرم DS-230 در بخشی که پرسیده لیست همه مکانهای زندگی از 16 سالگی تا الان ، باید شهر دانشگاه و همچنین شهرهایی که کار کردم هم مینوشتم ؟ مثلا من 3 هفته عسلویه بودم سر کار و یه هفته شهر خودم استراحت . یا واسه دانشگاه ، چون نزدیک شهر من بود 2 روز در هفته میرفتم .
حالا من تو فرمهایی که 3 ماه پیش فرستادم KCC ، کلیه مکانهای زندگیم رو شهر خودم زدم . حالا یکی بگه چیکار کنم ؟ اشتباه کردم ؟
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کمک تو رو خدا .................
)-:
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-21 ساعت 10:12)ali72 نوشته: مرسی از پاسختون من میخوام اینو بدانم با این پیغام پست یعنی بسته رسیده:
Kentucky ,United States 01:48 PM Shipment Delivered - T.CAMPBLL
Delivered to: T.CAMPBLL
(2011-10-21 ساعت 09:33)jordanir نوشته: (2011-10-21 ساعت 00:46)ali72 نوشته: با سلام
دوست عزیز یک تا دو هفته بعد از ارسال فرمها، یا اگر میخوای سریع جواب بگیری یک هفته بعد از دریافت فرمها توسط کی سی سی (دلیوری) ایمیل بزنی یک تا دو روز بعد جواب میگیری.
این ایمیل هم جواب اتوماتیک هست و اگر فاصله زمانی که بالا گفته شد را رعایت کرده باشید یکی دو روز کاری دیگه جواب مبگبرید.
آره دوست عزیز
بسته ما رو هم همین T.CAMPBLL گرفت (اون طوری که تو سایت TNT تو قسمت پیگیری بسته پستی من نوشته بود). رسیده مطمئن باش. در ضمن این دوستمونم درست می گن. یه کم صبر کن جوابم می گیری ازشون.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1