کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
من فوق لیسانسمو از داتشگاه نفت گرفتم. چون تعهد کاری دارم، مدرکمو بهم نمیدن. الان باید چیکار کنم؟!
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 22:37)vahid_ce نوشته:  من فوق لیسانسمو از داتشگاه نفت گرفتم. چون تعهد کاری دارم، مدرکمو بهم نمیدن. الان باید چیکار کنم؟!

منم عین شما مدرکمو بهم نمی دن! آخرین مدرکم که دیپلم تجربیه رو ترجمه می کنم و می برم. تا اونجایی که از خوندن پستها وراهنماییهای بچه ها گیرم اومده، خوب معلومه که بهترین گزینه بردن آخرین مدرکه ولی برای امثال من و شما تا می تونیم باید نامه یا گواهی اشتغال به تحصیل یا تاییدیه گرفتن مدرک از افراد مختلف بدست بیاریم. من خودم فعلا از 2 تا از استادام نامه دارم که بله این خانم این رشته رو خونده یا مثلا دانشجوی پی اچ دی هست. مطمنا جای مدرکو نمی گیره ولی اونام می دونن که اینجا مدرک گرفتن از دولت چقدر سخته بخصوص اگه تعهد هم داشته باشی.
موفق باشین و اگه اطلاعات دیگه ای هم بدست آوردین لطفا ما رو هم بیخبر نذارین.
ممنون
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: tamanna ، SH1A2R3
سلام بچه ها
امیدوازم کاراتون به خوبی پیش بره
یه سوال داشتم
من برا مصاحبه باید گواهی های اشتغال به کارم رو ببرم. ولی شرکت قبلی بهم گواهی نمیده. چرا؟ خودمم نمیدونم جواب درست حسابی نمیدن. میگن ما نمیتونیم برا هر کس که اینجا کار میکنه گواهی صادر کنیم و از این مزخرفات. در هر حال به نظرتون چی کار کنم. البته به نظرم رسید گواهی بیمم رو از تامین اجتماعی بگیرم و اونو ترجمه کنم. کسی در این زمینه تجربه داره؟
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-15 ساعت 12:13)ali1981 نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 12:07)shadin_n نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 20:05)ali1981 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 16:56)الی الی نوشته:  دوستان اگه ممکنه لینک مدارکی که برای مصاحبه باید فرستاد آنکارا رو یا لیست مدارک رو اینجا بزارین........ممنون
سلام دوست عزیز، لینک دانلود فرم های آنکارا اینه
فرم انکارا

لطف کنید گزینه دوم رو تو جدول اول کلیک کنید.TongueTongue

سلام .منظورتون اینه که در جدول Instructions and Packages:قسمتInstructions for Diversity Visas را DL کنیم؟
بله، دقیقا منظورم همینه.Cool

کیس: 65000

(2011-10-19 ساعت 15:47)saman22 نوشته:  سلام دوستان. من یه جورائی کلی به هم ریختم. کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟

1- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه؟
2- آیا حتما باید بعد از گرفتن گرین کارت هر 6 ماه یکبار رفت آمریکا تا گرین کارت باطل نشه؟ چون نمی تونم برم آمریکا و برای مدت کافی بمونم، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
3-من متاسفانه به دلیل برخی مشکلات تا سه سال آینده نمی تونم برم امریکا. می خواستم ببینم شما دوستان می تونین راه حلی پیشنهادی بدین که اگه من ویزا مو گرفتم چیکار کنم که تا سه سال دیگه گرین کارتم باطل نشه. متاسفانه همون طور که گفتم چون نمی تونم برای مدت کافی تو آمریکا بمونم (شاید ماکسیمم یه هفته بتونم بمونم)، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
4-آیا به نظر شما بهتره که من هزینه نکنم و نرم به مصاحبه، چون ممکنه آفیسر بگه تو که نمی تونی تا سه سال دیگه بری آمریکا پس کیست رده؟

دوست عزیز
من همین امروز شنیدم طبق قوانین جدید گرین کارتی ها می بایست در طول یک سال حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باشیم....و مثل قبل که فقط 6 ماه یک بار می رفتن و اعلام حضور می کردن نیست.....
به صحتش مطمئن نیستم. البته اونی که بهم گفت سیتیزنه خودش ولی ایرانه و نمی دونم چقدر حقیقت داره.
لطفا اگه کسی رو می شناسین یا وکیلی بپرسین بچه ها به ما هم خبر بدین.
ممنون
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-19 ساعت 21:53)outlaw نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 18:55)samereh zahra نوشته:  سلام .میشه یکی به من کمک کنه که یه متنی واسه ک.سی.سی بفرستم.خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم.در پر کردن فرم 230 بند 33 قسمت تحصیلات اسم دانشگاه رو نوشتم و چون باید تاریخ رو می نوشتم برای همون ارشد, من تاریخ پر کردن فرمها رو نوشتم الان دوستان میگن بهتره میل بزنم و توضیح بدم که دانشجو هستم ودر ضمن تا تاریخ مصاحبم فارغ التحصیل نمیشم.البته باید بگم در فرم 230 بند 12 Present occupation رو Student نوشتم.
نمی دونم اینو چطور توضیح بدم ممنون میشم کمک کنید.

بگو منظورت از تاریخی که زدی present بوده. متنو که می دونی چجوری بنویسی؟؟

نه present or current نزدم تاریخ همون پر کردن فرم رو نوشتم.هم فرم 230 هم فرم 120 تو قسمت تحصیلات همین کار رو کردم.
فرم نوشتن رو بلدم ولی اصن نمی دونم چجوری این جمله بندیو در بیارم که منظورمو برسونم.ممنون میشم یه متنی پیشنهاد بدید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، راستش دقیقا نمی دونم که کجا و در چه پستی باید این سوالم رو بپرسم به هر حال به بزرگی خودتون مدیران ارشد عزیز ببخشید (';
دوستان آیا کسی چنین کاری رو می تونه انجام بده؟؟؟توروخدا جواب بدید!!مرسی
من این سوال رو مختص به سال و ماه خاصی نمی پرسم ، کلی می گم
فرظ کنید کسی بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اش مثلا در رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار ، برای ارشد از یکی از دانشگاه های آمریکا که مورد تایید وزارت علوم هم باشه پذیرش با بورسیه یا بدون بورسیه(که می دونم باید به سفارت نشون بده که توانایی پرداخت هزینه هاشو داره-فکر کنید اونارو بتونه با پرینت حسابش رازی بکنه) برای ترم پاییز یا بهار بگیره و همچنین در لاتاری همان سالی که پذیرش گرفته هم برنده بشه.
این شخصی که می تونه با گذاشتن 15 میلیون وثیقه و ودیعه مالی جهت رفتن برای ادامه تحصیل پاسپورت بگیره بعد که می ره ترکیه برای صدور ویزاش!!آیا می تونه پرینت مالی و مدارک مورد نیاز لاتاریشو از قبل آماده کنه و بجای اینکه برای ویزای تحصیلی اقدام بکنه ، دنبال کارای لاتاریش بره!! و اگر تونست ویزاشو بگیره که بره امریکا برای کارای لاتاریش!!،آیا می تونه به دانشگاه مورد نظرشم بگه که لاتاری برنده شده و با ویزای دانشجویی نیومده!!.بعد اگه اونا موافقت کردن با ادامه تحصیل این شخص!! از این رو با یه تیر دو نشون زده هم بخاطر مشمولیش لاتاریشو از دست نداده هم اینکه دانشگاهی که بهش پذیرش دادن رو.
به نظرتون اون 15 میلیون با این کار چه بلایی سرش میاد؟؟(درسته که شخص زیرآبی رفته اونم در حد تیم ملی،ولی اون دوساله دانشگاه که تموم شد ، خوب هم با گرین کارت بر می گرده ایران هم با مدرک ارشدش)
آیا همچین کاری امکان پذیر هست؟؟
خوشحال می شم که نظرات شما دوستان عزیز رو بدونم.
مرسی
تشکر کنندگان:
صد درصد میتونید و هیچ مشکلی نیست
(2011-10-20 ساعت 03:14)mtcanada نوشته:  سلام دوستان ، راستش دقیقا نمی دونم که کجا و در چه پستی باید این سوالم رو بپرسم به هر حال به بزرگی خودتون مدیران ارشد عزیز ببخشید (';
فرظ کنید کسی بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اش مثلا در رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار ، برای ارشد از یکی از دانشگاه های آمریکا که مورد تایید وزارت علوم هم باشه پذیرش با بورسیه یا بدون بورسیه(که می دونم باید به سفارت نشون بده که توانایی پرداخت هزینه هاشو داره-فکر کنید اونارو بتونه با پرینت حسابش رازی بکنه) برای ترم پاییز یا بهار بگیره و همچنین در لاتاری همان سالی که پذیرش گرفته هم برنده بشه.
این شخصی که می تونه با گذاشتن 15 میلیون وثیقه و ودیعه مالی جهت رفتن برای ادامه تحصیل پاسپورت بگیره بعد که می ره ترکیه برای صدور ویزاش!!آیا می تونه پرینت مالی و مدارک مورد نیاز لاتاریشو از قبل آماده کنه و بجای اینکه برای ویزای تحصیلی اقدام بکنه ، دنبال کارای لاتاریش بره!! و اگر تونست ویزاشو بگیره که بره امریکا برای کارای لاتاریش!!،آیا می تونه به دانشگاه مورد نظرشم بگه که لاتاری برنده شده و با ویزای دانشجویی نیومده!!.بعد اگه اونا موافقت کردن با ادامه تحصیل این شخص!! از این رو با یه تیر دو نشون زده هم بخاطر مشمولیش لاتاریشو از دست نداده هم اینکه دانشگاهی که بهش پذیرش دادن رو.
به نظرتون اون 15 میلیون با این کار چه بلایی سرش میاد؟؟(درسته که شخص زیرآبی رفته اونم در حد تیم ملی،ولی اون دوساله دانشگاه که تموم شد ، خوب هم با گرین کارت بر می گرده ایران هم با مدرک ارشدش)
مرسی

تشکر کنندگان: behzadb57
(2011-10-20 ساعت 04:07)AMI4SAL نوشته:  صد درصد میتونید و هیچ مشکلی نیست
(2011-10-20 ساعت 03:14)mtcanada نوشته:  سلام دوستان ، راستش دقیقا نمی دونم که کجا و در چه پستی باید این سوالم رو بپرسم به هر حال به بزرگی خودتون مدیران ارشد عزیز ببخشید (';
مرسی
اون شخص نگران هیچ چیز نباشه و در ابتدا اگه کارنت شده ، پروسه لاتاریو دنبال کنه و اگه از این طریق ویزا بگبره فبهالمراد! زیرا زندگی با گرین کارت به عنوان یه شهروند در آمریکا به مراتب راحت تر از زندگی با ویزای دانشجوییه. در ضمن احتمال گرفتن ویزا با لاتاری بسیار بالاتره، در ضمن هم دانشگاهی های من که واسه ویزای f1 (دانشجویی) که اقدام میکردن، بعضاً اونایی که لاتاری فقط شرکت کرده بودن، خیلی سخت تر از بقیه ویزا میگرفتن.به خاطر اینکه شما در اون حالت باید ثابت کنی تمایل داری به کشورت بر گردی، ولی در اقامت لاتاری بر عکسه.

شماره کیس :2012AS10XXX
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
به نظرتون پیش دانشگاهی علوم انسانی رو بگیرم یا هنر ؟

واسشون فرقی میکنه ؟
تشکر کنندگان:
سلام
من فوق لیسانس ژئوفیزیک هستم و همسرم فوق دیپلم کامپیوتر
در لاتری برنده شدم به نظر شما در ابتدا حداقل باید چقد پول داشته باشم زندگیمو اونجا شروع کنم؟اونجا هم کسی رو نداریم!بهتره اول خودم برم وقتی محل زندگیم و کارم مشخص شد ظرف 6 ماه همسرم هم به من ملحق شه(ویزا تا 6 ماه اعتبار داره؟)
به نظر شما برم کالیفرنیا(سان خوزه) خوبه؟اونجا چطوره؟
متشکرم
راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2011-10-20 ساعت 01:09)الی الی نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 12:13)ali1981 نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 12:07)shadin_n نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 20:05)ali1981 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 16:56)الی الی نوشته:  دوستان اگه ممکنه لینک مدارکی که برای مصاحبه باید فرستاد آنکارا رو یا لیست مدارک رو اینجا بزارین........ممنون
سلام دوست عزیز، لینک دانلود فرم های آنکارا اینه
فرم انکارا

لطف کنید گزینه دوم رو تو جدول اول کلیک کنید.TongueTongue

سلام .منظورتون اینه که در جدول Instructions and Packages:قسمتInstructions for Diversity Visas را DL کنیم؟
بله، دقیقا منظورم همینه.Cool

کیس: 65000

(2011-10-19 ساعت 15:47)saman22 نوشته:  سلام دوستان. من یه جورائی کلی به هم ریختم. کسی از دوستان می تونه به من کمک کنه؟

1- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه؟
2- آیا حتما باید بعد از گرفتن گرین کارت هر 6 ماه یکبار رفت آمریکا تا گرین کارت باطل نشه؟ چون نمی تونم برم آمریکا و برای مدت کافی بمونم، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
3-من متاسفانه به دلیل برخی مشکلات تا سه سال آینده نمی تونم برم امریکا. می خواستم ببینم شما دوستان می تونین راه حلی پیشنهادی بدین که اگه من ویزا مو گرفتم چیکار کنم که تا سه سال دیگه گرین کارتم باطل نشه. متاسفانه همون طور که گفتم چون نمی تونم برای مدت کافی تو آمریکا بمونم (شاید ماکسیمم یه هفته بتونم بمونم)، درخواست پاس سفید هم نمی تونم بدم.
4-آیا به نظر شما بهتره که من هزینه نکنم و نرم به مصاحبه، چون ممکنه آفیسر بگه تو که نمی تونی تا سه سال دیگه بری آمریکا پس کیست رده؟

دوست عزیز
من همین امروز شنیدم طبق قوانین جدید گرین کارتی ها می بایست در طول یک سال حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باشیم....و مثل قبل که فقط 6 ماه یک بار می رفتن و اعلام حضور می کردن نیست.....
به صحتش مطمئن نیستم. البته اونی که بهم گفت سیتیزنه خودش ولی ایرانه و نمی دونم چقدر حقیقت داره.
لطفا اگه کسی رو می شناسین یا وکیلی بپرسین بچه ها به ما هم خبر بدین.
ممنون

این دوستمون میگن که "طبق قوانین جدید گرین کارتی ها می بایست در طول یک سال حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باشیم....و مثل قبل که فقط 6 ماه یک بار می رفتن و اعلام حضور می کردن نیست.....". آیا کسی از صحت این موضوع خبری داره؟ در ضمن ممنون می شم اگه یکی از دوستان به طور دقیق به این سوال ها جواب بده، چون روایت ها متعدد هست من گیج شدم:

- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه تو مدت 10 سال هم میشه؟
تشکر کنندگان: behzadb57 ، tamanna ، الی الی
(2011-10-19 ساعت 17:29)mehdi3261 نوشته:  اون گروه که مدارکشون رو فرستادند به آنکارا ، میشه بگن که آیا لازم هست که کیس نامبر رو روی همه مدارک (ترجمه ها و گپی ها ) نوشت ؟؟

مرسی

بهتره رو همه مدارکت،شماره Case Number رو هم بزنی.
من شخصاً این کار رو کردم.
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، الی الی
این دوستمون میگن که "طبق قوانین جدید گرین کارتی ها می بایست در طول یک سال حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باشیم....و مثل قبل که فقط 6 ماه یک بار می رفتن و اعلام حضور می کردن نیست.....". آیا کسی از صحت این موضوع خبری داره؟ در ضمن ممنون می شم اگه یکی از دوستان به طور دقیق به این سوال ها جواب بده، چون روایت ها متعدد هست من گیج شدم:

- اگه بعد از 5 سال از گرفتن گرین کارت کسی نتونه اون مدت مشخص (فکر کنم30 ماه باشه) تو آمریکا بمونه چه اتفاقی می یفته؟ آیا گرین کارتش برا همیشه باطل می شه؟ یعنی باید حتما اون 30 ماه رو تو 5 سال اول بعد از گرین کارت کامل کرد یا نه تو مدت 10 سال هم میشه؟
تشکر کنندگان: tamanna ، f.r
سلام

آیا کسی اطلاع داره اگه از ایران طلا ببریم آمریکا ازمون می خرند؟قیمتش چطور حساب میشه ؟
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-10-20 ساعت 22:26)adambarfi نوشته:  سلام

آیا کسی اطلاع داره اگه از ایران طلا ببریم آمریکا ازمون می خرند؟قیمتش چطور حساب میشه ؟

با سلام
دوست عزيز
خروج طلا از كشور هم محدوديت داره.(چك كن اما فكر كنم نفري ١٠٠ گرمه. مطمئن نيستم)
مگر طلاهاي شخصي كه اونم تو گمرك تعريف داره. مثلا نمي توني يه زنجير نيم كيلويي بندازي گردنت و ببري.Wink
مگر اينكه بتوني يواشكي ردش كني.
اگه مي خواي ريسك كني طلا ٢٤ عيار مطمئن تره.
همه جاي دنيام با ١٪ اختلاف يه قيمته. مشكلي هم براي فروشش نيست.
ورود ارز طلا و پول به امريكا هيچ محدوديتي نداره. فقط بايد مقدار دقيقشو توي فرودگاه امريكا كه وارد ميشي اعلام كني. حتي اگه پول ايراني همراته اونم بايد بگي.
ارادتمند
تشکر کنندگان: ali72 ، parsy631 ، ramin_ad ، SH1A2R3 ، adambarfi ، tamanna ، cmbt ، Man ، الی الی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان