موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه واسه من توضیح بدین چرا قبل از قسم باید اشتباهاتی که انجام دادیمو بگیم؟ دروغی که در کار نیست چرا بعدش نمیشه گفت؟
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی قسم در اول مصاحبه میخورید که تمام ادعاها ومندرجات شما درست وطبق واقعیت است واگر حقایقی ونقضی در پرونده هستش باید قبل از قسم خوردن مطرح کنید.البته استثناء هم هستش بعضی وقتها آفیسرگفته میتونه بعد از قسم خوردن مطرح کنی!
(2011-10-21 ساعت 15:15)ouife نوشته: سلام دوستان
میشه واسه من توضیح بدین چرا قبل از قسم باید اشتباهاتی که انجام دادیمو بگیم؟ دروغی که در کار نیست چرا بعدش نمیشه گفت؟
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در لاتاری برنده شدم و شماره کیس را گرفتم فرم ها را هم فرستادم و الان وقتی به
سایت وزارت خارجه میرم و کانفر میشن نامبر را میزنم به من این پیغام رو میده :
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
من خیلی نگرانم میشه توضیح بدین برای چی این پیغام رو میده ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-21 ساعت 17:40)کیانا نوشته: سلام
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
با تشکر
نگران نباشین،این جوری میشه بعضی وقتا. موقعی که کارنت بشین و زمان مصاحبتون مشخص بشه درست میشه
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ، سوالي داشتم كه اميدوارم شما پاسخ اون رو بدونين . من برنده اصلي هستم و از اونجايي كه همسرم هم در فرمها مدرك تحصيلي و سوابق كاريش رو ذكر كرده ، آيا بايد هنگام ارسال مدارك به آنكارا مدارك ايشون رو هم ارسال كنم و يا نه روز مصاحبه با خودمون ببريم ؟ آخه در راهنماي مراجعه به سفارت در آنكارا گفته شده كه آخرين مدرك تحصيلي برنده اصلي . آخه همسرم درسته كه از طريق من داره اقدام ميكنه اما چطور ميتونه ادعاي خودشو ثابت كنه ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-21 ساعت 20:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-21 ساعت 20:06 توسط ali72.)
اتفاقا"من چند روز پیش از روی کنجکاوی همین را تست کردم وهمین پیغام شما راداد راهش این است که کلا صفحه را close کنید واز نو واردصفحه وسایت شوید.
وقتی من با این مشکل برخوردم به این فکر رسیدم که نکنه بخاطر این مشکل سایت یک عده واقعا"قبول شده اند ویکبار وارد شدند واین پیغام اشتباهی را مشاهده کردند وتصور هم کردند که قبول نشدند که بعیدنیست!
باز هم یک مشکلی که سایت لاتاری داره اینه که شما دو گزینه برای انتخاب دارید یکی اسم/یا فامیلی را باید بزنید مثلا من علی میزنم همین پیغام قبول نشدن را میده واگرفامیلی را میزنم اعلام میکنه قبول شدید!!!!!!!!
از مدیران سایت وهمه اعضای این سایت استدعا دارم این مطلب را به کسانی که قبول نشدند را اعلام کنید شاید آنها هم همین مشکل را پیدا کردندومتوجه ایراد وضعف سایت لاتاری نشدند.
(2011-10-21 ساعت 17:45)ouife نوشته: (2011-10-21 ساعت 17:40)کیانا نوشته: سلام
با تشکر
نگران نباشین،این جوری میشه بعضی وقتا. موقعی که کارنت بشین و زمان مصاحبتون مشخص بشه درست میشه
2012AS17000
یکضرب آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-21 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-21 ساعت 20:23 توسط ali72.)
درسته عزیز من اشتباه کردم اما چرا بعضی اوقات فامیلی را هم میزنی پیغام قبول نشدن را میده؟؟؟ایا امکان داره بعضی ها بخاطر دیدن این پیغامهای اشتباهی فکر کردند قبول نشدند؟
(2011-10-21 ساعت 20:16)javad_2 نوشته: (2011-10-21 ساعت 20:02)ali72 نوشته: اتفاقا"من چند روز پیش از روی کنجکاوی همین را تست کردم وهمین پیغام شما راداد راهش این است که کلا صفحه را close کنید واز نو واردصفحه وسایت شوید.
وقتی من با این مشکل برخوردم به این فکر رسیدم که نکنه بخاطر این مشکل سایت یک عده واقعا"قبول شده اند ویکبار وارد شدند واین پیغام اشتباهی را مشاهده کردند وتصور هم کردند که قبول نشدند که بعیدنیست!
باز هم یک مشکلی که سایت لاتاری داره اینه که شما دو گزینه برای انتخاب دارید یکی اسم/یا فامیلی را باید بزنید مثلا من علی میزنم همین پیغام قبول نشدن را میده واگرفامیلی را میزنم اعلام میکنه قبول شدید!!!!!!!!
از مدیران سایت وهمه اعضای این سایت استدعا دارم این مطلب را به کسانی که قبول نشدند را اعلام کنید شاید آنها هم همین مشکل را پیدا کردندومتوجه ایراد وضعف سایت لاتاری نشدند.
(2011-10-21 ساعت 17:45)ouife نوشته: (2011-10-21 ساعت 17:40)کیانا نوشته: سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز
وقتی وارد چکین 2012 میشید این گزینه در نوار دوم میبینید Last/Family Name که یعنی همون نام خانوادگی یا فامیل Last name = Family Name شما ، هیچ جای این قسمت از شما اسم (نام)First name رو نمیخواد
2012AS17000
یکضرب آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-20 ساعت 00:41)omidooo نوشته: سلام بچه ها
امیدوازم کاراتون به خوبی پیش بره
یه سوال داشتم
من برا مصاحبه باید گواهی های اشتغال به کارم رو ببرم. ولی شرکت قبلی بهم گواهی نمیده. چرا؟ خودمم نمیدونم جواب درست حسابی نمیدن. میگن ما نمیتونیم برا هر کس که اینجا کار میکنه گواهی صادر کنیم و از این مزخرفات. در هر حال به نظرتون چی کار کنم. البته به نظرم رسید گواهی بیمم رو از تامین اجتماعی بگیرم و اونو ترجمه کنم. کسی در این زمینه تجربه داره؟
دوست عزیز به راحتی می تونید ازشون شکایت کنید یا تهدید به شکایت کنید . این حق قانونی شماست. احتمالا برای فرار از دیون قانونی این کار رو نمی کنند که به شما گواهی بدهند.البته اگه سابقه بیمه از اون شرکت دارید می توانید شکایت کنید البته راههای هم هست که بدن سابقه بیمه شکایت کرده و درخواست حقوق قانونی خور را بکنید. همچین حقی ندارند که گواهی اشتغال رو ندهند.موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس