کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
مرسی از پاسختان برای من، هم ایمیل آمد وهم اس ام اس که نامه رسیده وآنها دریافت کردند البته از طرف پست نه KCC.از شماها دوستان عزیز هم سوال کردم که خیالم راحت بشهRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes

(2011-10-21 ساعت 14:00)SallyD نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 10:12)ali72 نوشته:  مرسی از پاسختون من میخوام اینو بدانم با این پیغام پست یعنی بسته رسیده:

Kentucky ,United States 01:48 PM Shipment Delivered - T.CAMPBLL

Delivered to: T.CAMPBLL

(2011-10-21 ساعت 09:33)jordanir نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 00:46)ali72 نوشته:  با سلام

به کی سی سی دوروز پیش ایمیل زدم ببینم مدارک رسیده در چه وضعیتی است به من این پاسخو دادند!!! گویا سرشون خیلی شلوغه و باید حدود1ماه صبر کنم وای خدای من چه پروسه عذاب آوری هستش!

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

دوست عزیز یک تا دو هفته بعد از ارسال فرمها، یا اگر میخوای سریع جواب بگیری یک هفته بعد از دریافت فرمها توسط کی سی سی (دلیوری) ایمیل بزنی یک تا دو روز بعد جواب میگیری.
این ایمیل هم جواب اتوماتیک هست و اگر فاصله زمانی که بالا گفته شد را رعایت کرده باشید یکی دو روز کاری دیگه جواب مبگبرید.
آره دوست عزیز
بسته ما رو هم همین T.CAMPBLL گرفت (اون طوری که تو سایت TNT تو قسمت پیگیری بسته پستی من نوشته بود). رسیده مطمئن باش. در ضمن این دوستمونم درست می گن. یه کم صبر کن جوابم می گیری ازشون.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: tamanna
سلام دوستان
میشه واسه من توضیح بدین چرا قبل از قسم باید اشتباهاتی که انجام دادیمو بگیم؟ دروغی که در کار نیست چرا بعدش نمیشه گفت؟
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
دوست گرامی قسم در اول مصاحبه میخورید که تمام ادعاها ومندرجات شما درست وطبق واقعیت است واگر حقایقی ونقضی در پرونده هستش باید قبل از قسم خوردن مطرح کنید.البته استثناء هم هستش بعضی وقتها آفیسرگفته میتونه بعد از قسم خوردن مطرح کنی!

(2011-10-21 ساعت 15:15)ouife نوشته:  سلام دوستان
میشه واسه من توضیح بدین چرا قبل از قسم باید اشتباهاتی که انجام دادیمو بگیم؟ دروغی که در کار نیست چرا بعدش نمیشه گفت؟

2012AS17000
یکضرب آنکارا
تشکر کنندگان: ouife ، tamanna
سلام

من در لاتاری برنده شدم و شماره کیس را گرفتم فرم ها را هم فرستادم و الان وقتی به
سایت وزارت خارجه میرم و کانفر میشن نامبر را میزنم به من این پیغام رو میده :

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
من خیلی نگرانم میشه توضیح بدین برای چی این پیغام رو میده ؟
با تشکر
(2011-10-21 ساعت 17:40)کیانا نوشته:  سلام

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
با تشکر

نگران نباشین،این جوری میشه بعضی وقتا. موقعی که کارنت بشین و زمان مصاحبتون مشخص بشه درست میشه

شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان: کیانا ، tamanna
دوستان عزيز ،‌ سوالي داشتم كه اميدوارم شما پاسخ اون رو بدونين . من برنده اصلي هستم و از اونجايي كه همسرم هم در فرمها مدرك تحصيلي و سوابق كاريش رو ذكر كرده ، آيا بايد هنگام ارسال مدارك به آنكارا مدارك ايشون رو هم ارسال كنم و يا نه روز مصاحبه با خودمون ببريم ؟ آخه در راهنماي مراجعه به سفارت در آنكارا گفته شده كه آخرين مدرك تحصيلي برنده اصلي . آخه همسرم درسته كه از طريق من داره اقدام ميكنه اما چطور ميتونه ادعاي خودشو ثابت كنه ؟
اتفاقا"من چند روز پیش از روی کنجکاوی همین را تست کردم وهمین پیغام شما راداد راهش این است که کلا صفحه را close کنید واز نو واردصفحه وسایت شوید.
وقتی من با این مشکل برخوردم به این فکر رسیدم که نکنه بخاطر این مشکل سایت یک عده واقعا"قبول شده اند ویکبار وارد شدند واین پیغام اشتباهی را مشاهده کردند وتصور هم کردند که قبول نشدند که بعیدنیست!
باز هم یک مشکلی که سایت لاتاری داره اینه که شما دو گزینه برای انتخاب دارید یکی اسم/یا فامیلی را باید بزنید مثلا من علی میزنم همین پیغام قبول نشدن را میده واگرفامیلی را میزنم اعلام میکنه قبول شدید!!!!!!!!
از مدیران سایت وهمه اعضای این سایت استدعا دارم این مطلب را به کسانی که قبول نشدند را اعلام کنید شاید آنها هم همین مشکل را پیدا کردندومتوجه ایراد وضعف سایت لاتاری نشدند.
(2011-10-21 ساعت 17:45)ouife نوشته:  

با تشکر

نگران نباشین،این جوری میشه بعضی وقتا. موقعی که کارنت بشین و زمان مصاحبتون مشخص بشه درست میشه

2012AS17000
یکضرب آنکارا
تشکر کنندگان: tamanna ، mansour*** ، کیانا
درسته عزیز من اشتباه کردم اما چرا بعضی اوقات فامیلی را هم میزنی پیغام قبول نشدن را میده؟؟؟ایا امکان داره بعضی ها بخاطر دیدن این پیغامهای اشتباهی فکر کردند قبول نشدند؟

(2011-10-21 ساعت 20:16)javad_2 نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 20:02)ali72 نوشته:  اتفاقا"من چند روز پیش از روی کنجکاوی همین را تست کردم وهمین پیغام شما راداد راهش این است که کلا صفحه را close کنید واز نو واردصفحه وسایت شوید.
وقتی من با این مشکل برخوردم به این فکر رسیدم که نکنه بخاطر این مشکل سایت یک عده واقعا"قبول شده اند ویکبار وارد شدند واین پیغام اشتباهی را مشاهده کردند وتصور هم کردند که قبول نشدند که بعیدنیست!
باز هم یک مشکلی که سایت لاتاری داره اینه که شما دو گزینه برای انتخاب دارید یکی اسم/یا فامیلی را باید بزنید مثلا من علی میزنم همین پیغام قبول نشدن را میده واگرفامیلی را میزنم اعلام میکنه قبول شدید!!!!!!!!
از مدیران سایت وهمه اعضای این سایت استدعا دارم این مطلب را به کسانی که قبول نشدند را اعلام کنید شاید آنها هم همین مشکل را پیدا کردندومتوجه ایراد وضعف سایت لاتاری نشدند.

با تشکر

سلام دوست عزیز

وقتی وارد چکین 2012 میشید این گزینه در نوار دوم میبینید Last/Family Name که یعنی همون نام خانوادگی یا فامیل Last name = Family Name شما ، هیچ جای این قسمت از شما اسم (نام)First name رو نمیخواد

2012AS17000
یکضرب آنکارا
تشکر کنندگان: tamanna ، mansour***
(2011-10-21 ساعت 20:16)javad_2 نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 20:02)ali72 نوشته:  اتفاقا"من چند روز پیش از روی کنجکاوی همین را تست کردم وهمین پیغام شما راداد راهش این است که کلا صفحه را close کنید واز نو واردصفحه وسایت شوید.

با تشکر

سلام دوست عزیز

وقتی وارد چکین 2012 میشید این گزینه در نوار دوم میبینید Last/Family Name که یعنی همون نام خانوادگی یا فامیل Last name = Family Name شما ، هیچ جای این قسمت از شما اسم (نام)First name رو نمیخواد
خیلی ممنون اشکال من هم دقیقا همین بود اسم و فامیل را با هم میزدم ما 3 روز به خاطر این موضوع به هم ریخته بودیم ممنون از کمک همگی Big Grin Wink
تشکر کنندگان: ouife ، mansour***
دوستان من می‌خواستم برای kccایمیل بزنم و بگم که بعد از تمام شدن طرحم (تعهد پزشک متخصص) به دانشگاه دیگه کار نمیکنم.چون تو فرمها زده بودم که کار می‌کنم که واقعا هم آن موقع هنوز کار می‌کردم.متن را نوشتم ولی‌ دکمهٔ send را نزدم.همسرم میگه خیلی‌ کار وسواسی است و همونجا قبل از قسم بگو که دیگه کار نمیکنی‌.با توجه به اینکه من برنده اصلی‌ نیستم و اصلا ممکن است هیچ سوال جوابی‌ نشوم به نظر شما چه کار کنم .میترسم با این ایمیل الکی‌ حساسیت ایجاد کنم.موندم چه کار کنم.شما بودید چه کار میکردید؟اصلا این چیز مهمی‌ است که موقع قسم هم باید بگم؟آخه من که اشتباهی‌ در پر کردن فرمها نکردمSad
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: mansour***
(2011-10-21 ساعت 23:51)cmbt نوشته:  دوستان من می‌خواستم برای kccایمیل بزنم و بگم که بعد از تمام شدن طرحم (تعهد پزشک متخصص) به دانشگاه دیگه کار نمیکنم.چون تو فرمها زده بودم که کار می‌کنم که واقعا هم آن موقع هنوز کار می‌کردم.متن را نوشتم ولی‌ دکمهٔ send را نزدم.همسرم میگه خیلی‌ کار وسواسی است و همونجا قبل از قسم بگو که دیگه کار نمیکنی‌.با توجه به اینکه من برنده اصلی‌ نیستم و اصلا ممکن است هیچ سوال جوابی‌ نشوم به نظر شما چه کار کنم .میترسم با این ایمیل الکی‌ حساسیت ایجاد کنم.موندم چه کار کنم.شما بودید چه کار میکردید؟اصلا این چیز مهمی‌ است که موقع قسم هم باید بگم؟آخه من که اشتباهی‌ در پر کردن فرمها نکردمSad

من با همسرتون موافقم.کارو کجا زدین؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، mansour***
(2011-10-22 ساعت 00:05)javad_2 نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 23:51)cmbt نوشته:  دوستان من می‌خواستم برای kccایمیل بزنم و بگم که بعد از تمام شدن طرحم (تعهد پزشک متخصص) به دانشگاه دیگه کار نمیکنم.چون تو فرمها زده بودم که کار می‌کنم که واقعا هم آن موقع هنوز کار می‌کردم.متن را نوشتم ولی‌ دکمهٔ send را نزدم.همسرم میگه خیلی‌ کار وسواسی است و همونجا قبل از قسم بگو که دیگه کار نمیکنی‌.با توجه به اینکه من برنده اصلی‌ نیستم و اصلا ممکن است هیچ سوال جوابی‌ نشوم به نظر شما چه کار کنم .میترسم با این ایمیل الکی‌ حساسیت ایجاد کنم.موندم چه کار کنم.شما بودید چه کار میکردید؟اصلا این چیز مهمی‌ است که موقع قسم هم باید بگم؟آخه من که اشتباهی‌ در پر کردن فرمها نکردمSad
سلام

شما خیلی سخت میگیرید من 14 سال سابقه کار داشتم و حتی ازم مدرک سابقه کارم رو نگرفت که برنده اصلی بودم شما که تحت تکفل همسرتان هستید نگران هستید ، نگرانی شما بی مورده مشکل پیش نمیاد براتونCool
ممنون از پاسخ شما.یعنی‌ به نظر شما موقع قسم هم لازم نیست توضیحی بدم؟

***2012AS16
(2011-10-20 ساعت 00:41)omidooo نوشته:  سلام بچه ها
امیدوازم کاراتون به خوبی پیش بره
یه سوال داشتم
من برا مصاحبه باید گواهی های اشتغال به کارم رو ببرم. ولی شرکت قبلی بهم گواهی نمیده. چرا؟ خودمم نمیدونم جواب درست حسابی نمیدن. میگن ما نمیتونیم برا هر کس که اینجا کار میکنه گواهی صادر کنیم و از این مزخرفات. در هر حال به نظرتون چی کار کنم. البته به نظرم رسید گواهی بیمم رو از تامین اجتماعی بگیرم و اونو ترجمه کنم. کسی در این زمینه تجربه داره؟

دوست عزیز به راحتی می تونید ازشون شکایت کنید یا تهدید به شکایت کنید . این حق قانونی شماست. احتمالا برای فرار از دیون قانونی این کار رو نمی کنند که به شما گواهی بدهند.البته اگه سابقه بیمه از اون شرکت دارید می توانید شکایت کنید البته راههای هم هست که بدن سابقه بیمه شکایت کرده و درخواست حقوق قانونی خور را بکنید. همچین حقی ندارند که گواهی اشتغال رو ندهند.موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: ali72 ، mansour***
(2011-10-22 ساعت 00:05)outlaw نوشته:  

من با همسرتون موافقم.کارو کجا زدین؟
سلام.ممنون از پاسختون .دانشگاه علوم پزشکی‌،همانجا که بودم.کارم علمی‌ ، تحقیقاتی‌ آموزشی بود و اصلا اداری نبود.به نظر شما قبل از قسم اگر چیزی نگم دروغ محسوب می‌شه؟آخه فرمها درسته و من هنگام تکمیل فرمها کار می‌کردم و یک ماه بعد اومدم بیرون.

***2012AS16

با تشکر

سلام
دوست عزیز شومارشتو اشتباه میزنی. اگه اشتباه بزنی نمیگه که اشتباه. یه حروف دقت کن. 0و O یا 1 و Iو ....
مشکلت حل میشه
شماره کیس :2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: july 15
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: دسامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:2010/10/14
تاریخ مصاحبه: 21 دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :Big Grin
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:2