کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-28 ساعت 01:02)paymanva نوشته:  اگه كسي برنده لاتاري باشه ولي تا سوم دبيرستان خونده باشه ميتونه تا قبل از مصاحبه بره ديپلمشو كامل كنه؟
به نظر شما مشكلي پيش نميياد؟ نگن چرا تازه ديپلم گرفته؟
اخه من ٥٧ سالمه و ميترسم به خاطر اين مساله ديپلم ريجكت بشم.ممنون ميشم از راهنماييتون

خودت انتخاب کن یا دیپلم نگیره و کلا ریجکت شه یا بگیره و نهایتا ممکنه بهش بگن چرا تاریخش بعد ثبت نام که هزار تا دلیل می شه اورد اما حداقل شرایط دیپلم 12 سالس.
(2011-10-28 ساعت 01:53)paymanva نوشته:  اون روز ثبتنام نوشتم ديپلم اخه فكر كردم همون مدرك سال سوم قديم ميگه.هنوزم مداركو به KCC نفرستادم،به نظر شما چيكار كنم؟
نميخوام سر اين موضوع مشكلي پيش بياد.
راهنماييم كنيد

اگه دیپلم 12 ساله نظام قدیم دارید که مشکلی نیست.چون در نظام جدید دیپلم 11 ساله شده و با پیش دانشگاهی مجموعا 12 سال می شود .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، jahan_roone
دوستان عزیز
برای ارسال مدارک به آنکارا چه موقع باید اقدام کرد و دوستان با چه سرویس پستی و یا چه طریق دیگری اقدام کرده اند؟Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
من پدرم زمانیکه ثبت نان میکردیم واسش نوشتیم دیپلم داره ولی من تازه فهمیدم تا سوم دبیرستان اون موقع خونده و دیپلم نداره وحالا که می خوایم فرم پر کنیم چی بنویسیم اخه مدرک دیپلم شرط اصلیه.
بریم دیپلم بگیریم واسش؟ اگه گرفتیم روز مصاحبه مشکل پیش نمییاد که چرا روز ثبت نام گفتین دیپلم دارید!!!؟؟؟اگرم گرفتیم تو فرم پر کردن واسه KCC تاریخ مدرک چی بنویسیم؟
منو راهنمایی کنید لطفا
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
(2011-10-29 ساعت 15:45)javad_2 نوشته:  [quote='shadin_n' pid='145607' dateline='1319884503']
سلام..به همه عزیزان..من یک سوال داشتم.از برندگان 2012 هستم.مجرد.فرمها رو هم به kcc فرستادم و با توجه به کیس بالایی که دارم مصاحبم تابستون می افته.من به تازگی یه خواستگار دارم که داره می ره کانادا.می خواستم بپرسم.من اگر بخوام ازدواج کنم ،بعد مصاحبه این کا رو انجام بدم یا نه..چه زمانی می تونم ازدواج کنم.و دیگه اینکه من بعد چه مدت از ورودم به آمریکا می تونم خارج شم.و حداکثر زمان خروجم چقدر ه.چون قراره بعد ازدواجم در کانادا زندگی کنیم. ممنونم اگر پاسخ بدید.
case 65000

سلام دوست عزیز

شما ازدواج کن و مدارکت رو بفرست در صورت سفر به کانادا میتونی محل مصاحبه رو به کانادا تغیر بدی و در غیر این صورت همین روال عادی خودش طی میشه و شما سال دیگه میرید مصاحبه
[quote='mansour***' pid='145556' dateline='1319805667']

ا ز پاسخ تون ممنونم..امما موقع مصاحبه نمیگن که نتاقض هستش.شما در فرم مجردین اما حالا ازدواج کردین؟شناسنامه وقتی ترجمه بشه مشخص میشه
[
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: jahan_roone
(2011-10-27 ساعت 19:26)edge نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 07:05)reignoffear18 نوشته:  
(2011-10-25 ساعت 22:12)edge نوشته:  بچه ها من با توجه به اینکه سنم زیاد نیست پدرم مسئولیت اسپانسر من رو داره
برای این که نمیخواد فرمی پر کرد که ؟؟؟
اگه مشکلی هست یه حساب باز کنم و موجدیم رو توی اون بزارم .

به نظر من بهتره حساب پدرتون رو حساب مشترک بکنین یعنی‌ حساب مشترکِ شما و پدرتون ,به ۲ دلیل, 1حسابی‌ که گردش داره بهتره.. 2 چیزی که اونا میخوان باید به اسم خودتون باشه.
یا یک اسپانسر در خود آمریکا باشه.
من واسه خودم این حساب رو باز نمیکنم چون شک میکنن که آقا تو این پول رو از کجا آوردی ( با توجه به سنم )
پس فقط برای این کار فرم 134 رو پر کرد و به سفارت فرستاد ؟؟؟
بعد این تمکن مالی ربطی که به گردش نداره ؟؟؟
یعنی فقط موجودی رو توی اون اعلام میشه یا نه گریشم اعلام مشه؟؟
اگه آره گردش چه مدت است؟؟؟
بچه ها جواب بدید لطفا
به نظرتون همون حساب رو مشترک کنم؟؟؟
یه چندتا سوالم هست که بالا نوشتم
ممنون
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
(2011-10-29 ساعت 16:55)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
برای ارسال مدارک به آنکارا چه موقع باید اقدام کرد و دوستان با چه سرویس پستی و یا چه طریق دیگری اقدام کرده اند؟Smile

سلام دوست عزیز
من با آرامکس فرستادم
سه روزه رسید انکارا
29500 هم هزینش بود(1 کیلو به بالا 41000 تومن)
خیلی ازش راضی بودم . خیلی مرتب و تو بسته بندی شیک بسته منو ارسال کرد.
دفتر شون هم تو ملاصدراست
تلفن: 89720
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، parsy631 ، mansour*** ، jahan_roone ، kopol
(2011-10-29 ساعت 20:49)omidooo نوشته:  

سلام دوست عزیز
من با آرامکس فرستادم
سه روزه رسید انکارا
دفتر شون هم تو ملاصدراست
به امید موفقیت همه
منم چند بار با آرامکس مدارک این ور اونور فرستادم.خیلی‌ راضی‌ بودم.سریع میرسه و خودتون هم میتونید روی ‌نت بستتون را فالو کنید.برای آنکارا هم حتما با آرامکس میفرستم.همون ملا صدرائی

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، parsy631 ، behzad7 ، jahan_roone
(2011-10-29 ساعت 20:49)omidooo نوشته:  

سلام دوست عزیز
من با آرامکس فرستادم
سه روزه رسید انکارا
دفتر شون هم تو ملاصدراست

ممنون خیلی قابل استفاده بود.Big Grin
به امید موفقیت همه

شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2011-10-29 ساعت 23:21)mansour*** نوشته:  اول از همه بهت تبریک میگم،شما که اینقدر اعتماد بنفس دارید چرا در حساب باز کردن شک داری که مستقل بشی؟
شما آیا 21سال تمام رسیده ای؟؟؟
از الان بنظرمن یک حساب قرض الحسنه پارسیان یاملی افتتاح کنید بنام خودت ویک مبلغ مناسب ومتعادل درحد18تا25میلیون که بنظرم کافیه.البته وجودیک اسپانسردلسوزخالی ازلطف نیست وکیس شما محکم میشه اما گلم اگر پیش دانشگاهی تا مصاحبه نداشته باشی کلا موضوع رامنتفی بدان.

با حق

(2011-10-29 ساعت 19:34)edge نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 07:05)reignoffear18 نوشته:  
(2011-10-25 ساعت 22:12)edge نوشته:  بچه ها من با توجه به اینکه سنم زیاد نیست پدرم مسئولیت اسپانسر من رو داره
برای این که نمیخواد فرمی پر کرد که ؟؟؟
اگه مشکلی هست یه حساب باز کنم و موجدیم رو توی اون بزارم .

به نظر من بهتره حساب پدرتون رو حساب مشترک بکنین یعنی‌ حساب مشترکِ شما و پدرتون ,به ۲ دلیل, 1حسابی‌ که گردش داره بهتره.. 2 چیزی که اونا میخوان باید به اسم خودتون باشه.
من واسه خودم این حساب رو باز نمیکنم چون شک میکنن که آقا تو این پول رو از کجا آوردی ( با توجه به سنم )
بچه ها جواب بدید لطفا
ممنون
مرسی بابت راهنمایی
ولی من الان سال سوم ریاضی فیزیک هستم و تحصیل میکنم
این شرایط منه و میدونم که به امیدخدا هیچ مشکلی پیش نمیاد .
بازم ممنون
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، jahan_roone
ممنون میشم اگه جوابمو بدید،آیا لازمه پرینت حساب بانکی‌ رو الان همراه مدارک دیگه برای آنکارا پست کنم

یا اینکه می‌تونم قبل از مصاحبه حساب باز کنم و موقع مصاحبه ببرم؟

برای این سوال رو می‌پرسم چون بعضی‌ از دوستان نوشتند که چند روز قبل از مصاحبه حساب باز کردن و موقع مصاحبه بردن.
شماره کیس : 2012AS1####
تاریخ رویت قبولی در سایت: سپتامبر 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: سپتامبر 2011
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:دسامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
دوستان سلام
کسی پرسش قبلی منو جواب ندادسوالم اینست بعضی از دوستان از مالک ملکی وکالت فروش در محضر میگیرندآیا برای سفارت تمکن مالی بحساب میاد؟من هم همین کار را انجام بدم؟
موفق باشی دوست گرامی شما برنده اصلی هستید؟

(2011-10-30 ساعت 02:32)edge نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 23:21)mansour*** نوشته:  اول از همه بهت تبریک میگم،شما که اینقدر اعتماد بنفس دارید چرا در حساب باز کردن شک داری که مستقل بشی؟
شما آیا 21سال تمام رسیده ای؟؟؟
از الان بنظرمن یک حساب قرض الحسنه پارسیان یاملی افتتاح کنید بنام خودت ویک مبلغ مناسب ومتعادل درحد18تا25میلیون که بنظرم کافیه.البته وجودیک اسپانسردلسوزخالی ازلطف نیست وکیس شما محکم میشه اما گلم اگر پیش دانشگاهی تا مصاحبه نداشته باشی کلا موضوع رامنتفی بدان.

با حق

(2011-10-29 ساعت 19:34)edge نوشته:  
(2011-10-26 ساعت 07:05)reignoffear18 نوشته:  به نظر من بهتره حساب پدرتون رو حساب مشترک بکنین یعنی‌ حساب مشترکِ شما و پدرتون ,به ۲ دلیل, 1حسابی‌ که گردش داره بهتره.. 2 چیزی که اونا میخوان باید به اسم خودتون باشه.
بچه ها جواب بدید لطفا
ممنون
مرسی بابت راهنمایی
ولی من الان سال سوم ریاضی فیزیک هستم و تحصیل میکنم
این شرایط منه و میدونم که به امیدخدا هیچ مشکلی پیش نمیاد .
بازم ممنون

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
سلام..به همه عزیزان..من یک سوال داشتم.از برندگان 2012 هستم.مجرد.فرمها رو هم به kcc فرستادم و با توجه به کیس بالایی که دارم مصاحبم تابستون می افته.من به تازگی یه خواستگار دارم که داره می ره کانادا.می خواستم بپرسم.من اگر بخوام ازدواج کنم ،بعد مصاحبه این کا رو انجام بدم یا نه..چه زمانی می تونم ازدواج کنم.و دیگه اینکه من بعد چه مدت از ورودم به آمریکا می تونم خارج شم.و حداکثر زمان خروجم چقدر ه.چون قراره بعد ازدواجم در کانادا زندگی کنیم. ممنونم اگر پاسخ بدید.
case 65000
[/quote]

سلام دوست عزیز

شما ازدواج کن و مدارکت رو بفرست در صورت سفر به کانادا میتونی محل مصاحبه رو به کانادا تغیر بدی و در غیر این صورت همین روال عادی خودش طی میشه و شما سال دیگه میرید مصاحبه
[

ا ز پاسخ تون ممنونم..امما موقع مصاحبه نمیگن که نتاقض هستش.شما در فرم مجردین اما حالا ازدواج کردین؟شناسنامه وقتی ترجمه بشه مشخص میشه
[
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
ازبرندگان عزیز کسی هست که ساکن اهواز باشه خواستم در مورد واکیسنایون باهاشون مشورت کنم.
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
درود بر شما
آیا کسی از سنندج هست؟ ممنون میشم تجربیاتشون رو شریک شیم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-30 ساعت 12:22)ali72 نوشته:  دوستان سلام
کسی پرسش قبلی منو جواب ندادسوالم اینست بعضی از دوستان از مالک ملکی وکالت فروش در محضر میگیرندآیا برای سفارت تمکن مالی بحساب میاد؟من هم همین کار را انجام بدم؟
موفق باشی دوست گرامی شما برنده اصلی هستید؟

سلام.
دوستان عزیز که راجع به وکالت ملک سوال دارند توجه کنند :

طبق تعریف قانون مدنی وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین ، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.
و همچنین :
طبق تعریف ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاک ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مذکور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا این که ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت.

لذا داشتن وکالت طبق قوانین کشور ما به هیچ وجه به منزله مالک بودن نیست و کسانی که وکالت از مالک دارند تعبیری اشتباه از وکالت دارند که به اشتباه بین مردم باب شده است. به طور خلاصه وکالت یعنی نیابت برای انجام کار ، نه مالک شدن. مالک کسی است که سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی(محضر)(دفترخانه) به نام او تنظیم شده باشد و نام او در دفترچه مالکیت قید شده باشد.

هرچند ممکن است نظر آفیسر در سفارت غیر از این باشد و وکالت فروش را به عنوان تمکن مالی قبول کند
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، jahan_roone

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان