موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-31 ساعت 23:10)ali72 نوشته: سلام
بچه ها امروزاز kccبرام نامه تاییدمدارک اومد برای شما هم اینطوری بود؟
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
برای من هم دقیقا همین متن رو فرستادن. فقط با توجه به شماره کیستون باید کم کم خودتون رو برای ارسال سری دوم فرمها به سفارت آماده کنید. موفق باشین
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تخصصي در زمينه حقوق ندارم ولي اين مورد هم ممكنه مثل قضيه پرينت بانكي كه بعضي ها روش خيلي بحث دارند ولي آفيسر همون موجودي را قبول مي كنه باشه. بنابراين تجربه دوستان گذشته از هر تفسير حقوقي مهم تره! چون بايد ببينيم كه سفارت از اينها چه برداشتي مي كنه. اگه سفارت تا به حال قبول مي كرده، خوب يك مورد به نفع بچه ها! چرا ما با بحثهاي علمي قضيه را كش! بدهيم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
برای برنده اصلی اگه دارای مدارک دانشگاهی باشه,نیاز به ارائه مدارک سابقه کار هم هست؟
همسرم برنده اصلیه نیاز هست منم سابقه کار و مدرک دیپلم و لیسانس رو ترجمه کنم؟اگه فقط مدرک لیسانس رو ترجمه کنم کافیه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-01 ساعت 15:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-01 ساعت 16:05 توسط edge.)
بچه ها یه سوال من با این که محصل دبیرستان هستم و امسال امتحاناتم نهایی خیلی برام مهمه که تاریخ سفارتم کی میفته و می خواستم بدونم حدود case number من 42 هزار پارسال چه ماهی و کی به مصاحبه رفتن ممنون میشم کمکم کنید ؟؟؟
یه سوال دیگه که من چه واکسن هایی رو باید بزنم اصلا از کی زدنشون رو باید شروع کنم که به مشکلی بر نخورم ؟؟؟
کارت مخصوصی میخواد؟؟؟
ممنون
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-01 ساعت 17:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-01 ساعت 17:39 توسط SallyD.)
(2011-11-01 ساعت 15:45)edge نوشته: بچه ها یه سوال من با این که محصل دبیرستان هستم و امسال امتحاناتم نهایی خیلی برام مهمه که تاریخ سفارتم کی میفته و می خواستم بدونم حدود case number من 42 هزار پارسال چه ماهی و کی به مصاحبه رفتن ممنون میشم کمکم کنید ؟؟؟
یه سوال دیگه که من چه واکسن هایی رو باید بزنم اصلا از کی زدنشون رو باید شروع کنم که به مشکلی بر نخورم ؟؟؟
کارت مخصوصی میخواد؟؟؟
ممنون
منم کیس نامبرم همون حدوداست. فکر کنم می یا جون کارنت بشیم. به هر حال نگران نباش اولا که هنوز تاریخ مصاحبه رو نمی دونی (شاید بعد امتحاناتت شد) دوم اینکه اگه تاریخ مصاحبه با امتحاناتت تداخل داشت می تونی تاریخو عوض کنی.
در مورد واکسن هم اگه تهران هستی یه تک پا تشریف ببر پاستور میدون پاستور یا شعبه تجریش (ظاهرا تجریش بهتره) همه رو بهتون می گن و واکسنهای زنده رو هم نباید کمتر از یکماه از تاریخ مصاحبه بزنیم.
در ضمن به صفحه "بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها" سال 2012 هم یه سری بزن. بخصوص پست 20 و 37
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من مدرك ديپلمم گم شده ولي كپي برابر اصل و ترجمه رسمي با مهردادگستري رو دارم ، در ضمن كپي برابر اصلم تو دادگستري برابر اصل شده ، رفتم اموزش پرورش گفته ما نميتونيم ديگه مدرك بديم.....
روز مصاحبه اگه كپي برابر اصل نشون بديم قبول ميكنن؟
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
يكي منو كامل راهنمايي كنه لطفا
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا نیازی هست که حتما به kcc ایمیل بزنیم و از دریافت و صحت مدارکمون مطمئن بشیم؟ من از طریق سایت DHL بسته پستی رو پی گیری کردم و اعلام شد که رسیده و نام فرد دریافت کننده رو هم نوشته بود، آیا با این وجود باز هم باید براشون ایمیل می فرستادم؟ در صورتی که احیانا نقصی در مدارک ارسالی باشه آیا خودشون ایمیل میزنن و اطلاع میدن که رفع نقص بشه یا نه؟ البته من مدارکم رو با دقت پر کردم و بعید میدونم نقصی داشته باشن.
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
بچه ها من مدرك ديپلمم گم شده ولي كپي برابر اصل و ترجمه رسمي با مهردادگستري رو دارم ، در ضمن كپي برابر اصلم تو دادگستري برابر اصل شده ، رفتم اموزش پرورش گفته ما نميتونيم ديگه مدرك بديم.....
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
2012AS00038XXX
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد اگر در لاتاری 2013 هم شرکت کنیم و آیا کسی از دوستان برنده هم در لاتاری 2013 شرکت کردند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
2012AS00038XXX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-02 ساعت 00:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-02 ساعت 00:23 توسط SallyD.)
(2011-11-01 ساعت 21:12)Saina نوشته: آیا نیازی هست که حتما به kcc ایمیل بزنیم و از دریافت و صحت مدارکمون مطمئن بشیم؟ من از طریق سایت DHL بسته پستی رو پی گیری کردم و اعلام شد که رسیده و نام فرد دریافت کننده رو هم نوشته بود، آیا با این وجود باز هم باید براشون ایمیل می فرستادم؟ در صورتی که احیانا نقصی در مدارک ارسالی باشه آیا خودشون ایمیل میزنن و اطلاع میدن که رفع نقص بشه یا نه؟ البته من مدارکم رو با دقت پر کردم و بعید میدونم نقصی داشته باشن.
ممنون
من فکر می کنم که ضرری نداشته باشه. از طرف دیگه اگه خدای ناکرده مشکلی برای مدارکتون یا فرمهاتون پیش بیاد شما با همون جواب کی سی سی مبنی بر رسیدن و کامل بودن مدارک است می تونین از خودتون رفع مسئولیت کنین (البته من تا حالا نشنیدم چنین چیزی پیش بیاد) به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه! من که این کارو کردم.
(2011-11-01 ساعت 23:18)kopol نوشته: دوستان به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد اگر در لاتاری 2013 هم شرکت کنیم و آیا کسی از دوستان برنده هم در لاتاری 2013 شرکت کردند
بابا زود باش. اگه پستهای این صفحه یا صفحه های مشابه رو خونده باشین می بینید که مشکلی پیش نمی یاد. در ضمن من که خودم شرکت کردم و البته قبلشم از کی سی سی تلفنی پرسیدم که گفت مشکلی نداره. شما عجله کن لطفا!