کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-30 ساعت 21:24)sima s نوشته:  دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .

دوست خوبم ، اگر بخواي واكسن تزريق كني بهترين مرجع پاستورهستش . جونم برات بگه كه تشريف ميبريد تجريش ،‌ميدان قدس ، ابتداي شريعتي ، جنب بانك صادرات ،‌دست راست ، پايگاه شميرانات . البته توجه داشته باش كه در سايت دكتر اونگان نوشته شده كه يكماه به مصاحبه تزريق واكسن زنده ممنوع هستش و اين دو واكسن هر دو زنده هستن . مواظب باش براي خودت دردسر درست نكني .
تشکر کنندگان:
(2011-10-31 ساعت 23:10)ali72 نوشته:  سلام

بچه ها امروزاز kccبرام نامه تاییدمدارک اومد برای شما هم اینطوری بود؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

برای من هم دقیقا همین متن رو فرستادن. فقط با توجه به شماره کیستون باید کم کم خودتون رو برای ارسال سری دوم فرمها به سفارت آماده کنید. موفق باشین
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ali72
(2011-10-31 ساعت 14:20)roghiyeh نوشته:  با سلام و تقدیم احترام به دوستان عزیز
دوستان توجه داشته باشند که وکالت انواع مختلفی داره. وکالت فروش فکر نکنم برای سفارت مورد قبول باشه من هم جایی ندیدم که کسی وکالت فروش برده باشه. چون معنی این وکالت اینه که صاحب سند وقت نداره بره دنبال کارهاش و شما رو برای انجام امور فروش وکیل کرده.
اون وکالتی که برابر با سند هستش و سفارت هم قبولش داره و همه اونایی که تا حالا بدن چیزی نیست جز وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل
و معنی این هم کاملا مشخصه یعنی کسی که سند بنام اون هستش تمام اختیارات سندو ملک یا هر چیز دیگه رو به شما داده و حتی نمیتونه این اختیار رو از شما بگیره و این یعنی سند. مثل خونه هایی که وام دارن و خرید و غروش میشن و چون سند گرو بانک هستش نمیشه انتقالش داد. تو این معاملات صاحب سند وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل به نام خریدار میده.
امیدوارم تونسته باشم توضیح خوبی داده باشم
با سلام
دوستان عزیزم ، بلاعزل بودن یک سند ، شرطی است که در سند قید میشود و عرفاً در اسناد وکالت فروش این شرط (بلاعزل بودن) قید میشود که کاملاً با عقل جور میاد و دلیلش اینکه که موکل(مالک اولیه) وقتی پول گرفت و وکالت داد ، نتونه بره وکیل(خریدار) رو عزل کنه و بره به یکی دیگه وکالت بده و دوباره پول بگیره ، به عبارت دیگه کلاه برداری کنه.
اما چند نکته ای که همه فراموش میکنند یا اصلاً اطلاعی ازش ندارند اینه که :

الف: وکالت بلاعزل هم امکان باطل شدن داره : 1- حضور و رضایت موکل(مالک اولیه) و وکیل در دفتر اسناد رسمی 2- رای دادگاه 3- فوت موکل(مالک اولیه) یا وکیل

ب: اگر در اسناد وکالت دقت کنید در قسمت حدود اختیارات عبارتی شبیه به این هست : این وکالت ( این برگه ) فقط در نفس خود موثر است .
میدونید این عبارت یعنی چی ؟؟؟ یعنی این برگه ، وکالت است و شما حق تفسیر آن را ندارید و در خصوص هرچی توش نوشته شده است معتبر است.
حال شما هر تفسیری برای خود دارید برای خود شما محترم . اما وکالت ، وکالت است.

این که گفته بودید "... حتی نمیتونه این اختیار رو از شما بگیره و این یعنی سند. مثل خونه هایی که وام دارن ... " توجه داشته باشید که درسته که موکل(مالک اولیه) هروقت دلش خواست و به راحتی نمیتونه این اختیار رو از وکیل بگیره ( هرچند طبق آنچه بالاتر گفتم میتونه در بعضی شرایط اینکارو بکنه ) ولی باز هم به معنی سند نیست و حتی به این معنی نیست که موکل(مالک اولیه) دیگه نمیتونه ملکش رو به شخص دیگری بفروشه ( البته در صورت اثبات شدن این کار موکل(مالک اولیه) به کلاه برداری متهم میشه ) . حالا فکر کنید موکل(مالک اولیه) بیاد کلاهبرداری کنه و یه وکالت بلاعزل الکی و سوری به شما بده بعد بره با خیال راحت ملکش رو به شخص دیگه بفروشه . خوب شما الان دیگه مالک نیستید دیگه . درسته ؟ حالا مگه شما روز مصاحبه برگ عدم سوء پیشینه از موکل(مالک اولیه) همراهتون دارید که نشون بدید موکل(مالک اولیه) کلاهبرداری نکرده و شما هنوز مالک هستید ؟؟؟
مثالی در مورد املاکی که وام دارند زدید . اشتباه نکنید . این املاک خرید و فروش نمیشن بلکه با وکالت حق و حقوق را به دیگران واگذار می کنند که این 2 خیلی با هم تفاوت دارند و در جامعه در این خصوص به اشتباه عبارت خرید و فروش را بکار می برند و اصطلاحاً میگویند : فلان ملک را وکالتی خریدم (بنده خدا فکر می کنه الان مالک شده ) مالک اولیه هنگام تنظیم سند رهنی با بانک در متن سند متعهد شده روی ملک هیچ گونه سندی تنظیم نکنه حتی وکالت . دقیقاً به همین دلیله که بانک اصلاً وکیل رو به عنوان مالک نمیشناسه و فقط ماهیانه قسط ها رو از وکیل میگیره.اما بانک تسهیلاتی در نظر گرفته که وکیل ها چند قسط رو یکجا بدن تا بانک قبول کنه سند صلح قطعی به نفع وکیل در دفتر اسناد رسمی تنظیم بشه و تازه وکیل بشه مالک . دقت کنید تازه الان بعد از سند صلح قطعی مالک شده نه قبل از اون.

اصلاً شما وکیل بلاعزل موکل(مالک اولیه) ، این یعنی شما میتونید به نیابت از طرف موکل(مالک اولیه) ملک رو به هرکسی که دوست داشتید بفروشید حتی به خودتون.خوب ، حالا اومدید و بعد از اینکه ویزای آمریکارو گرفتید به هیچ کس نفروشید و وکالت را باطل کنید ... تکلیف این چی میشه ؟ سر آفیسر کلاه رفت ؟؟؟ به همین راحتی ؟؟؟

یعنی پدری برای اینکه پسرش شانس حضور در آمریکارو از دست نده میره و به قول شما ملکش رو وکالت بلاعزل به پسرش میده ، پسره هم میره به آفیسر نشون میده ، بعد هم ویزا میگیره و خوش و خرم و خندان میره آمریکا و بعداً با حضور خودش و پدرش در دفتر اسناد رسمی میرن وکالت بلاعزل رو باطل می کنند و دوتایی به ریش آفیسر می خندند !!!

حالا شما فکر می کنید میتونید با این وکالت آفیسر رو به قول معروف دور بزنید؟؟؟

نتیجه : وکالت با هرنوع پسوند و پیشوندی که باشد ( وکالت ، وکالت بلاعزل ، وکالت تام الاختیار ، وکالت فروش ، وکالت کامل ، وکالت کلی ، وکالت جامع ، وکالت خاص ، وکالت عام ، ... ) به هیچ عنوان و به هیچ وجه من الوجوه نشان دهنده مالکیت شما نسبت به ملک نیست و فقط و فقط به این معنی است که شما در صورت تمایل در آینده با در دست داشتن این وکالت و در صورت باطل نشدن و معتبر بودن آن می توانید به دفاتر اسناد رسمی و اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و با تنظیم سند قطعی مالک آن ملک شوید

مدرک نشان دهنده مالکیت شما فقط و فقط نام شما در سند مالکیت دفترچه ای یا سند مالکیت تک برگی است که به واسطه تنظیم سند قطعی غیرمنقول در دفاتر اسناد رسمی بنام و برای شما صادر گردیده است

قصد نداشتم روحیه کسانی که به فکر وکالت گرفتن هستند رو خراب کنم ، منظورم از این پست این بود که علاوه بر وکالتی که فکر میکنید روز مصاحبه به شما کمک خواهد کرد به فکر تهیه گواهی تمکن مالی دیگری هم باشید که روز مصاحبه قافلگیر نشید . توصیه منو به عنوان کسی که شناخت کاملی از قوانین ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی داره رو بپذیرید
تشکر کنندگان: ali72 ، leilit ، mansour***
دوستان من تخصصي در زمينه حقوق ندارم ولي اين مورد هم ممكنه مثل قضيه پرينت بانكي كه بعضي ها روش خيلي بحث دارند ولي آفيسر همون موجودي را قبول مي كنه باشه. بنابراين تجربه دوستان گذشته از هر تفسير حقوقي مهم تره! چون بايد ببينيم كه سفارت از اينها چه برداشتي مي كنه. اگه سفارت تا به حال قبول مي كرده، خوب يك مورد به نفع بچه ها! چرا ما با بحثهاي علمي قضيه را كش! بدهيم.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: tenesi ، behzadb57 ، shadin_n
(2011-11-01 ساعت 02:39)tenesi نوشته:  
(2011-10-31 ساعت 14:20)roghiyeh نوشته:  با سلام و تقدیم احترام به دوستان عزیز
دوستان توجه داشته باشند که وکالت انواع مختلفی داره. وکالت فروش فکر نکنم برای سفارت مورد قبول باشه من هم جایی ندیدم که کسی وکالت فروش برده باشه. چون معنی این وکالت اینه که صاحب سند وقت نداره بره دنبال کارهاش و شما رو برای انجام امور فروش وکیل کرده.
اون وکالتی که برابر با سند هستش و سفارت هم قبولش داره و همه اونایی که تا حالا بدن چیزی نیست جز وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل
و معنی این هم کاملا مشخصه یعنی کسی که سند بنام اون هستش تمام اختیارات سندو ملک یا هر چیز دیگه رو به شما داده و حتی نمیتونه این اختیار رو از شما بگیره و این یعنی سند. مثل خونه هایی که وام دارن و خرید و غروش میشن و چون سند گرو بانک هستش نمیشه انتقالش داد. تو این معاملات صاحب سند وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل به نام خریدار میده.
امیدوارم تونسته باشم توضیح خوبی داده باشم
با سلام
دوستان عزیزم ، بلاعزل بودن یک سند ، شرطی است که در سند قید میشود و عرفاً در اسناد وکالت فروش این شرط (بلاعزل بودن) قید میشود که کاملاً با عقل جور میاد و دلیلش اینکه که موکل(مالک اولیه) وقتی پول گرفت و وکالت داد ، نتونه بره وکیل(خریدار) رو عزل کنه و بره به یکی دیگه وکالت بده و دوباره پول بگیره ، به عبارت دیگه کلاه برداری کنه.
اما چند نکته ای که همه فراموش میکنند یا اصلاً اطلاعی ازش ندارند اینه که :

الف: وکالت بلاعزل هم امکان باطل شدن داره : 1- حضور و رضایت موکل(مالک اولیه) و وکیل در دفتر اسناد رسمی 2- رای دادگاه 3- فوت موکل(مالک اولیه) یا وکیل

ب: اگر در اسناد وکالت دقت کنید در قسمت حدود اختیارات عبارتی شبیه به این هست : این وکالت ( این برگه ) فقط در نفس خود موثر است .
میدونید این عبارت یعنی چی ؟؟؟ یعنی این برگه ، وکالت است و شما حق تفسیر آن را ندارید و در خصوص هرچی توش نوشته شده است معتبر است.
حال شما هر تفسیری برای خود دارید برای خود شما محترم . اما وکالت ، وکالت است.

این که گفته بودید "... حتی نمیتونه این اختیار رو از شما بگیره و این یعنی سند. مثل خونه هایی که وام دارن ... " توجه داشته باشید که درسته که موکل(مالک اولیه) هروقت دلش خواست و به راحتی نمیتونه این اختیار رو از وکیل بگیره ( هرچند طبق آنچه بالاتر گفتم میتونه در بعضی شرایط اینکارو بکنه ) ولی باز هم به معنی سند نیست و حتی به این معنی نیست که موکل(مالک اولیه) دیگه نمیتونه ملکش رو به شخص دیگری بفروشه ( البته در صورت اثبات شدن این کار موکل(مالک اولیه) به کلاه برداری متهم میشه ) . حالا فکر کنید موکل(مالک اولیه) بیاد کلاهبرداری کنه و یه وکالت بلاعزل الکی و سوری به شما بده بعد بره با خیال راحت ملکش رو به شخص دیگه بفروشه . خوب شما الان دیگه مالک نیستید دیگه . درسته ؟ حالا مگه شما روز مصاحبه برگ عدم سوء پیشینه از موکل(مالک اولیه) همراهتون دارید که نشون بدید موکل(مالک اولیه) کلاهبرداری نکرده و شما هنوز مالک هستید ؟؟؟
مثالی در مورد املاکی که وام دارند زدید . اشتباه نکنید . این املاک خرید و فروش نمیشن بلکه با وکالت حق و حقوق را به دیگران واگذار می کنند که این 2 خیلی با هم تفاوت دارند و در جامعه در این خصوص به اشتباه عبارت خرید و فروش را بکار می برند و اصطلاحاً میگویند : فلان ملک را وکالتی خریدم (بنده خدا فکر می کنه الان مالک شده ) مالک اولیه هنگام تنظیم سند رهنی با بانک در متن سند متعهد شده روی ملک هیچ گونه سندی تنظیم نکنه حتی وکالت . دقیقاً به همین دلیله که بانک اصلاً وکیل رو به عنوان مالک نمیشناسه و فقط ماهیانه قسط ها رو از وکیل میگیره.اما بانک تسهیلاتی در نظر گرفته که وکیل ها چند قسط رو یکجا بدن تا بانک قبول کنه سند صلح قطعی به نفع وکیل در دفتر اسناد رسمی تنظیم بشه و تازه وکیل بشه مالک . دقت کنید تازه الان بعد از سند صلح قطعی مالک شده نه قبل از اون.

اصلاً شما وکیل بلاعزل موکل(مالک اولیه) ، این یعنی شما میتونید به نیابت از طرف موکل(مالک اولیه) ملک رو به هرکسی که دوست داشتید بفروشید حتی به خودتون.خوب ، حالا اومدید و بعد از اینکه ویزای آمریکارو گرفتید به هیچ کس نفروشید و وکالت را باطل کنید ... تکلیف این چی میشه ؟ سر آفیسر کلاه رفت ؟؟؟ به همین راحتی ؟؟؟

یعنی پدری برای اینکه پسرش شانس حضور در آمریکارو از دست نده میره و به قول شما ملکش رو وکالت بلاعزل به پسرش میده ، پسره هم میره به آفیسر نشون میده ، بعد هم ویزا میگیره و خوش و خرم و خندان میره آمریکا و بعداً با حضور خودش و پدرش در دفتر اسناد رسمی میرن وکالت بلاعزل رو باطل می کنند و دوتایی به ریش آفیسر می خندند !!!

حالا شما فکر می کنید میتونید با این وکالت آفیسر رو به قول معروف دور بزنید؟؟؟

نتیجه : وکالت با هرنوع پسوند و پیشوندی که باشد ( وکالت ، وکالت بلاعزل ، وکالت تام الاختیار ، وکالت فروش ، وکالت کامل ، وکالت کلی ، وکالت جامع ، ... ) به هیچ عنوان و به هیچ وجه من الوجوه نشان دهنده مالکیت شما نسبت به ملک نیست و فقط و فقط به این معنی است که شما در صورت تمایل در آینده با در دست داشتن این وکالت و در صورت باطل نشدن و معتبر بودن آن می توانید به دفاتر اسناد رسمی و اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و با تنظیم سند قطعی مالک آن ملک شوید

مدرک نشان دهنده مالکیت شما فقط و فقط نام شما در سند مالکیت دفترچه ای یا سند مالکیت تک برگی است که به واسطه تنظیم سند قطعی غیرمنقول در دفاتر اسناد رسمی بنام و برای شما صادر گردیده است

قصد نداشتم روحیه کسانی که به فکر وکالت گرفتن هستند رو خراب کنم ، منظورم از این پست این بود که علاوه بر وکالتی که فکر میکنید روز مصاحبه به شما کمک خواهد کرد به فکر تهیه گواهی تمکن مالی دیگری هم باشید که روز مصاحبه قافلگیر نشید . توصیه منو به عنوان کسی که شناخت کاملی از قوانین ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی داره رو بپذیرید

خیییییییییییییییلی ممنون (در حالت احترام ژاپنی)
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: tenesi ، mansour*** ، shadin_n ، mona80
(2011-10-31 ساعت 23:10)ali72 نوشته:  سلام

بچه ها امروزاز kccبرام نامه تاییدمدارک اومد برای شما هم اینطوری بود؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
سلام دوست عزيز
بله اين همون پيغامي است كه برا ما هم اومد.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: mansour***
سلام
خسته نباشید
برای برنده اصلی اگه دارای مدارک دانشگاهی باشه,نیاز به ارائه مدارک سابقه کار هم هست؟
همسرم برنده اصلیه نیاز هست منم سابقه کار و مدرک دیپلم و لیسانس رو ترجمه کنم؟اگه فقط مدرک لیسانس رو ترجمه کنم کافیه؟

تشکر کنندگان:
بچه ها یه سوال من با این که محصل دبیرستان هستم و امسال امتحاناتم نهایی خیلی برام مهمه که تاریخ سفارتم کی میفته و می خواستم بدونم حدود case number من 42 هزار پارسال چه ماهی و کی به مصاحبه رفتن ممنون میشم کمکم کنید ؟؟؟

یه سوال دیگه که من چه واکسن هایی رو باید بزنم اصلا از کی زدنشون رو باید شروع کنم که به مشکلی بر نخورم ؟؟؟
کارت مخصوصی میخواد؟؟؟
ممنون
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2011-11-01 ساعت 15:45)edge نوشته:  بچه ها یه سوال من با این که محصل دبیرستان هستم و امسال امتحاناتم نهایی خیلی برام مهمه که تاریخ سفارتم کی میفته و می خواستم بدونم حدود case number من 42 هزار پارسال چه ماهی و کی به مصاحبه رفتن ممنون میشم کمکم کنید ؟؟؟

یه سوال دیگه که من چه واکسن هایی رو باید بزنم اصلا از کی زدنشون رو باید شروع کنم که به مشکلی بر نخورم ؟؟؟
کارت مخصوصی میخواد؟؟؟
ممنون

منم کیس نامبرم همون حدوداست. فکر کنم می یا جون کارنت بشیم. به هر حال نگران نباش اولا که هنوز تاریخ مصاحبه رو نمی دونی (شاید بعد امتحاناتت شد) دوم اینکه اگه تاریخ مصاحبه با امتحاناتت تداخل داشت می تونی تاریخو عوض کنی.

در مورد واکسن هم اگه تهران هستی یه تک پا تشریف ببر پاستور میدون پاستور یا شعبه تجریش (ظاهرا تجریش بهتره) همه رو بهتون می گن و واکسنهای زنده رو هم نباید کمتر از یکماه از تاریخ مصاحبه بزنیم.

در ضمن به صفحه "بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها" سال 2012 هم یه سری بزن. بخصوص پست 20 و 37
تشکر کنندگان: edge
بچه ها من مدرك ديپلمم گم شده ولي كپي برابر اصل و ترجمه رسمي با مهردادگستري رو دارم ، در ضمن كپي برابر اصلم تو دادگستري برابر اصل شده ، رفتم اموزش پرورش گفته ما نميتونيم ديگه مدرك بديم.....
روز مصاحبه اگه كپي برابر اصل نشون بديم قبول ميكنن؟
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
 يكي منو كامل راهنمايي كنه لطفا
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
آیا نیازی هست که حتما به kcc ایمیل بزنیم و از دریافت و صحت مدارکمون مطمئن بشیم؟ من از طریق سایت DHL بسته پستی رو پی گیری کردم و اعلام شد که رسیده و نام فرد دریافت کننده رو هم نوشته بود، آیا با این وجود باز هم باید براشون ایمیل می فرستادم؟ در صورتی که احیانا نقصی در مدارک ارسالی باشه آیا خودشون ایمیل میزنن و اطلاع میدن که رفع نقص بشه یا نه؟ البته من مدارکم رو با دقت پر کردم و بعید میدونم نقصی داشته باشن.
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
بچه ها من مدرك ديپلمم گم شده ولي كپي برابر اصل و ترجمه رسمي با مهردادگستري رو دارم ، در ضمن كپي برابر اصلم تو دادگستري برابر اصل شده ، رفتم اموزش پرورش گفته ما نميتونيم ديگه مدرك بديم.....
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد اگر در لاتاری 2013 هم شرکت کنیم و آیا کسی از دوستان برنده هم در لاتاری 2013 شرکت کردند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: mamal amricaei
نگن چرا اصل مدركت نيست؟
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان:
(2011-11-01 ساعت 21:12)Saina نوشته:  آیا نیازی هست که حتما به kcc ایمیل بزنیم و از دریافت و صحت مدارکمون مطمئن بشیم؟ من از طریق سایت DHL بسته پستی رو پی گیری کردم و اعلام شد که رسیده و نام فرد دریافت کننده رو هم نوشته بود، آیا با این وجود باز هم باید براشون ایمیل می فرستادم؟ در صورتی که احیانا نقصی در مدارک ارسالی باشه آیا خودشون ایمیل میزنن و اطلاع میدن که رفع نقص بشه یا نه؟ البته من مدارکم رو با دقت پر کردم و بعید میدونم نقصی داشته باشن.
ممنون

من فکر می کنم که ضرری نداشته باشه. از طرف دیگه اگه خدای ناکرده مشکلی برای مدارکتون یا فرمهاتون پیش بیاد شما با همون جواب کی سی سی مبنی بر رسیدن و کامل بودن مدارک است می تونین از خودتون رفع مسئولیت کنین (البته من تا حالا نشنیدم چنین چیزی پیش بیاد) به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه! من که این کارو کردم.
(2011-11-01 ساعت 23:18)kopol نوشته:  دوستان به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد اگر در لاتاری 2013 هم شرکت کنیم و آیا کسی از دوستان برنده هم در لاتاری 2013 شرکت کردند

بابا زود باش. اگه پستهای این صفحه یا صفحه های مشابه رو خونده باشین می بینید که مشکلی پیش نمی یاد. در ضمن من که خودم شرکت کردم و البته قبلشم از کی سی سی تلفنی پرسیدم که گفت مشکلی نداره. شما عجله کن لطفا!
تشکر کنندگان: kopol ، mamal amricaei ، tenesi ، Saina