موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تشکراز پاسخ من هم دقیقا همین نظر را دارم اما واقعا صحت داره که بعضی ها به اینصورت وکالت فروش گرفتند ودر سفارت ارائه دادند وآفیسر هم قبول کرده باشد بعنوان تمکن مالی برای من جای تعجب داره!!!!!!
(2011-10-30 ساعت 15:57)tenesi نوشته: (2011-10-30 ساعت 12:22)ali72 نوشته: دوستان سلام
کسی پرسش قبلی منو جواب ندادسوالم اینست بعضی از دوستان از مالک ملکی وکالت فروش در محضر میگیرندآیا برای سفارت تمکن مالی بحساب میاد؟من هم همین کار را انجام بدم؟
موفق باشی دوست گرامی شما برنده اصلی هستید؟
سلام.
دوستان عزیز که راجع به وکالت ملک سوال دارند توجه کنند :
طبق تعریف قانون مدنی وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین ، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.
و همچنین :
طبق تعریف قانون ثبت اسناد و املاک ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مذکور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا این که ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت .
لذا داشتن وکالت طبق قوانین کشور ما به هیچ وجه به منزله مالک بودن نیست و کسانی که وکالت از مالک دارند تعبیری اشتباه از وکالت دارند که به اشتباه بین مردم باب شده است. به طور خلاصه وکالت یعنی نیابت برای انجام کار ، نه مالک شدن. مالک کسی است که سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی(محضر)(دفترخانه) به نام او تنظیم شده باشد و نام او در دفترچه مالکیت قید شده باشد.
هرچند ممکن است نظر آفیسر در سفارت غیر از این باشد و وکالت فروش را به عنوان تمکن مالی قبول کند
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یعنی بالاخره این وکالت فروش ارزش داره یا نه؟ این کار رو انجام بدیم یا نه؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-29 ساعت 18:08)paymanva نوشته: اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
من پدرم زمانیکه ثبت نان میکردیم واسش نوشتیم دیپلم داره ولی من تازه فهمیدم تا سوم دبیرستان اون موقع خونده و دیپلم نداره وحالا که می خوایم فرم پر کنیم چی بنویسیم اخه مدرک دیپلم شرط اصلیه.
بریم دیپلم بگیریم واسش؟ اگه گرفتیم روز مصاحبه مشکل پیش نمییاد که چرا روز ثبت نام گفتین دیپلم دارید!!!؟؟؟اگرم گرفتیم تو فرم پر کردن واسه KCC تاریخ مدرک چی بنویسیم؟
منو راهنمایی کنید لطفا
سلام
حتما برای پدرتون دیپلم جور کنین. اگه سفرنامه های سال پیش رو خونده باشین می بینید که چند نفر به خاطر داشتن دیپلم نظام جدید، که 11 ساله بود، ریجکت شدند. اصلا یکی از شرایط شرکت در لاتاری داشتن تحصیلات 12 ساله است.
موفق باشید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-30 ساعت 18:43)یاشار و ماری نوشته: (2011-10-29 ساعت 18:08)paymanva نوشته: اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
من پدرم زمانیکه ثبت نان میکردیم واسش نوشتیم دیپلم داره ولی من تازه فهمیدم تا سوم دبیرستان اون موقع خونده و دیپلم نداره وحالا که می خوایم فرم پر کنیم چی بنویسیم اخه مدرک دیپلم شرط اصلیه.
بریم دیپلم بگیریم واسش؟ اگه گرفتیم روز مصاحبه مشکل پیش نمییاد که چرا روز ثبت نام گفتین دیپلم دارید!!!؟؟؟اگرم گرفتیم تو فرم پر کردن واسه KCC تاریخ مدرک چی بنویسیم؟
منو راهنمایی کنید لطفا
سلام
حتما برای پدرتون دیپلم جور کنین. اگه سفرنامه های سال پیش رو خونده باشین می بینید که چند نفر به خاطر داشتن دیپلم نظام جدید، که 11 ساله بود، ریجکت شدند. اصلا یکی از شرایط شرکت در لاتاری داشتن تحصیلات 12 ساله است.
موفق باشید.
آیا روز مصاحبه مدرک تحصیلی تک تک افراد رو میخواد یا فقط فرد برنده؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-30 ساعت 21:11)sima s نوشته: (2011-10-30 ساعت 18:43)یاشار و ماری نوشته: (2011-10-29 ساعت 18:08)paymanva نوشته: اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
منو راهنمایی کنید لطفا
سلام
موفق باشید.
آیا روز مصاحبه مدرک تحصیلی تک تک افراد رو میخواد یا فقط فرد برنده؟
برای ما که از هر دو تا مون مدرک تحصیلی مون رو خواستند. فکر می کنم از همه میخواهند.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-30 ساعت 21:24)sima s نوشته: دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .
با اینکه هنوز مونده تا کارنت شدن کیس ما ولی چون من قسمتی از کارم تو پاستوره ازشون راجع به MMR پرسیدم گفتن باید برم کلینیک 16 آذر. فکر کنم بدونین کجاست. خیابون 16 آذر روبروی در دانشکده فنی دانشگاه تهران (شایدم یکمی پایینتر). حالا اگه می خواین هم می تونین قبل رفتن برای اطمینان یه تماسی با کلینیک بگیرین.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه كه روز مصاحبه مدرك تحصيليه زن و مرد هر دورو مي خوان يا فقط فرد برنده رو مي خوان؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-31 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-31 ساعت 23:19 توسط ali72.)
سلام
بچه ها امروزاز kccبرام نامه تاییدمدارک اومد برای شما هم اینطوری بود؟
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی