کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-30 ساعت 12:22)ali72 نوشته:  دوستان سلام
کسی پرسش قبلی منو جواب ندادسوالم اینست بعضی از دوستان از مالک ملکی وکالت فروش در محضر میگیرندآیا برای سفارت تمکن مالی بحساب میاد؟من هم همین کار را انجام بدم؟
موفق باشی دوست گرامی شما برنده اصلی هستید؟

(2011-10-30 ساعت 02:32)edge نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 23:21)mansour*** نوشته:  اول از همه بهت تبریک میگم،شما که اینقدر اعتماد بنفس دارید چرا در حساب باز کردن شک داری که مستقل بشی؟
شما آیا 21سال تمام رسیده ای؟؟؟
از الان بنظرمن یک حساب قرض الحسنه پارسیان یاملی افتتاح کنید بنام خودت ویک مبلغ مناسب ومتعادل درحد18تا25میلیون که بنظرم کافیه.البته وجودیک اسپانسردلسوزخالی ازلطف نیست وکیس شما محکم میشه اما گلم اگر پیش دانشگاهی تا مصاحبه نداشته باشی کلا موضوع رامنتفی بدان.

با حق

(2011-10-29 ساعت 19:34)edge نوشته:  
(2011-10-27 ساعت 19:26)edge نوشته:  من واسه خودم این حساب رو باز نمیکنم چون شک میکنن که آقا تو این پول رو از کجا آوردی ( با توجه به سنم )
پس فقط برای این کار فرم 134 رو پر کرد و به سفارت فرستاد ؟؟؟
بعد این تمکن مالی ربطی که به گردش نداره ؟؟؟
یعنی فقط موجودی رو توی اون اعلام میشه یا نه گریشم اعلام مشه؟؟
اگه آره گردش چه مدت است؟؟؟
بچه ها جواب بدید لطفا
به نظرتون همون حساب رو مشترک کنم؟؟؟
یه چندتا سوالم هست که بالا نوشتم
ممنون
مرسی بابت راهنمایی
ولی من الان سال سوم ریاضی فیزیک هستم و تحصیل میکنم
این شرایط منه و میدونم که به امیدخدا هیچ مشکلی پیش نمیاد .
بازم ممنون
بله دوست عزیز من خودم برنده شدم

(2011-10-30 ساعت 13:03)علیرضا م نوشته:  ازبرندگان عزیز کسی هست که ساکن اهواز باشه خواستم در مورد واکیسنایون باهاشون مشورت کنم.
بله من هستم اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتتم
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، jahan_roone
تشکراز پاسخ من هم دقیقا همین نظر را دارم اما واقعا صحت داره که بعضی ها به اینصورت وکالت فروش گرفتند ودر سفارت ارائه دادند وآفیسر هم قبول کرده باشد بعنوان تمکن مالی برای من جای تعجب داره!!!!!!

(2011-10-30 ساعت 15:57)tenesi نوشته:  
کسی پرسش قبلی منو جواب ندادسوالم اینست بعضی از دوستان از مالک ملکی وکالت فروش در محضر میگیرندآیا برای سفارت تمکن مالی بحساب میاد؟من هم همین کار را انجام بدم؟

سلام.
دوستان عزیز که راجع به وکالت ملک سوال دارند توجه کنند :

طبق تعریف قانون مدنی وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین ، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.
و همچنین :
طبق تعریف قانون ثبت اسناد و املاک ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مذکور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا این که ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت .

لذا داشتن وکالت طبق قوانین کشور ما به هیچ وجه به منزله مالک بودن نیست و کسانی که وکالت از مالک دارند تعبیری اشتباه از وکالت دارند که به اشتباه بین مردم باب شده است. به طور خلاصه وکالت یعنی نیابت برای انجام کار ، نه مالک شدن. مالک کسی است که سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی(محضر)(دفترخانه) به نام او تنظیم شده باشد و نام او در دفترچه مالکیت قید شده باشد.

هرچند ممکن است نظر آفیسر در سفارت غیر از این باشد و وکالت فروش را به عنوان تمکن مالی قبول کند

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tenesi ، jahan_roone
بچه ها یعنی بالاخره این وکالت فروش ارزش داره یا نه؟ این کار رو انجام بدیم یا نه؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

(2011-10-29 ساعت 18:08)paymanva نوشته:  اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
من پدرم زمانیکه ثبت نان میکردیم واسش نوشتیم دیپلم داره ولی من تازه فهمیدم تا سوم دبیرستان اون موقع خونده و دیپلم نداره وحالا که می خوایم فرم پر کنیم چی بنویسیم اخه مدرک دیپلم شرط اصلیه.
بریم دیپلم بگیریم واسش؟ اگه گرفتیم روز مصاحبه مشکل پیش نمییاد که چرا روز ثبت نام گفتین دیپلم دارید!!!؟؟؟اگرم گرفتیم تو فرم پر کردن واسه KCC تاریخ مدرک چی بنویسیم؟
منو راهنمایی کنید لطفا

سلام
حتما برای پدرتون دیپلم جور کنین. اگه سفرنامه های سال پیش رو خونده باشین می بینید که چند نفر به خاطر داشتن دیپلم نظام جدید، که 11 ساله بود، ریجکت شدند. اصلا یکی از شرایط شرکت در لاتاری داشتن تحصیلات 12 ساله است.
موفق باشید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

(2011-10-30 ساعت 18:43)یاشار و ماری نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 18:08)paymanva نوشته:  اقا چرا یه نفر منو درست راهنمایی نمیکنه:
من پدرم زمانیکه ثبت نان میکردیم واسش نوشتیم دیپلم داره ولی من تازه فهمیدم تا سوم دبیرستان اون موقع خونده و دیپلم نداره وحالا که می خوایم فرم پر کنیم چی بنویسیم اخه مدرک دیپلم شرط اصلیه.
بریم دیپلم بگیریم واسش؟ اگه گرفتیم روز مصاحبه مشکل پیش نمییاد که چرا روز ثبت نام گفتین دیپلم دارید!!!؟؟؟اگرم گرفتیم تو فرم پر کردن واسه KCC تاریخ مدرک چی بنویسیم؟
منو راهنمایی کنید لطفا

سلام
حتما برای پدرتون دیپلم جور کنین. اگه سفرنامه های سال پیش رو خونده باشین می بینید که چند نفر به خاطر داشتن دیپلم نظام جدید، که 11 ساله بود، ریجکت شدند. اصلا یکی از شرایط شرکت در لاتاری داشتن تحصیلات 12 ساله است.
موفق باشید.

آیا روز مصاحبه مدرک تحصیلی تک تک افراد رو میخواد یا فقط فرد برنده؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
(2011-10-30 ساعت 21:11)sima s نوشته:  
(2011-10-30 ساعت 18:43)یاشار و ماری نوشته:  
منو راهنمایی کنید لطفا

سلام
موفق باشید.

آیا روز مصاحبه مدرک تحصیلی تک تک افراد رو میخواد یا فقط فرد برنده؟

برای ما که از هر دو تا مون مدرک تحصیلی مون رو خواستند. فکر می کنم از همه میخواهند.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان:
(2011-10-30 ساعت 18:36)leilit نوشته:  بچه ها یعنی بالاخره این وکالت فروش ارزش داره یا نه؟ این کار رو انجام بدیم یا نه؟

به نظر من اینکارو نکنید .
من و شما و بقیه تا همین جا کلی شانس داشتیم که از بین 19.672.268 نفر ( به نقل از Visa Bulletin for September 2011 )انتخاب شدیم تازه اونم در قرعه کشی مرحله دوم . چرا این شانس رو از دست بدیم ؟؟؟
به نظر من تو همه کاراتون محکم کاری کنید که جای سوالی برای آفیسر نذارید و به قول معروف " چرا روزه شک دار بگیریم ؟؟؟" .
میدونم ممکنه خیلی ها برای تهیه تمکن مالی مشکل دارند ولی باور کنید ارزشش رو داره.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali72
(2011-10-30 ساعت 21:24)sima s نوشته:  دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .

با اینکه هنوز مونده تا کارنت شدن کیس ما ولی چون من قسمتی از کارم تو پاستوره ازشون راجع به MMR پرسیدم گفتن باید برم کلینیک 16 آذر. فکر کنم بدونین کجاست. خیابون 16 آذر روبروی در دانشکده فنی دانشگاه تهران (شایدم یکمی پایینتر). حالا اگه می خواین هم می تونین قبل رفتن برای اطمینان یه تماسی با کلینیک بگیرین.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
(2011-10-31 ساعت 00:06)mansour*** نوشته:  خوشحالم یک همکار حقوقی در این سایت هستش بله دوست گرامی کاملا صحیح است آنچه که دراین مطلب وقوانین که صراحتا"اشاره شده مالک کسی است که سند بنامش باشد اما متاسفانه در این سایت بعضی از دوستان با گرفتن یک وکالت فروش وجازدن خودبعنوان مالک وخود را متمکن نشان دادن در برابر سفارت بزرگترین کلاهبرداری وتظاهردر مالکیت کردن اماشگفت از اینکه چطورآفیسرها متوجه نشده اند وپرونده شخص را ردومردودنکردندالله اعلم.
اما واقعا اگر کسی دربرابرشما قرارگیرد وعنوان کند این وکالت کاری همان ملکیت است درباره اون شخص چه فکری میکنید؟
امیدوارم دوستان چنین اشتباهی نکنند چون این عمل با کلاهبرداری فرقی نداره واگر خدای نکرده آفیسر از این شگردمطلع بشه برای ابد ازلاتاری وغیره محروم میشوید.تصمیم شایسته باشماست.

واما خبری کوتاه ارزی: دلار بشدت قیمتش بالا رفته وبانکها که تاچندی پیش ارز مسافری تاسقف2000دلار می دادندرا فقط به کسانی که پروازدارندمی پردازند،وکسانی که قبلا زمینی قصد سفر داشتند هم2000دلارمی دادندکه حدودیکماه است آن را تا500دلارکاهش دادندواحتمال اینکه کلاارزمسافری قطع شودبسیاربسیار زیاداست ویکی از اثرات آن افزایش قیمت وتقاضای بالای خرید ارزی توسط مسافران ودلالان.پیشنهاد دارم فعلابجای اینکه پول در بانک پس اندازکنیداز الان منابع مالی ارزی خود راروشن کنید تا در آینده نزدیک ارزش ریالی مالی شما کمترین افتی در مقابل ارزهای خارجی داشته باشد در اثر افزایش دلاردر ایران دربرابرریال وباتوجه به تعطیلی شنبه ویکشنبه بورس آمریکا سکه وطلاهم به بهانه افزایش ارزها خودسرانه افزایش پیداکرد.
درضمن اضافه کنم ازاین به بعدارزمسافری سالی یکبار به مسافرتعلق میگیردکه این بخشنامه جدیدبانک ممممممممرکزی است!!!

امیدوارم بفکرفردای خودباشیدچونکه اوضاع زیادنرمال نیست.

(2011-10-30 ساعت 15:57)tenesi نوشته:  

سلام.
دوستان عزیز که راجع به وکالت ملک سوال دارند توجه کنند :

طبق تعریف قانون مدنی وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین ، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.
و همچنین :
طبق تعریف قانون ثبت اسناد و املاک ، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مذکور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا این که ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت .

لذا داشتن وکالت طبق قوانین کشور ما به هیچ وجه به منزله مالک بودن نیست و کسانی که وکالت از مالک دارند تعبیری اشتباه از وکالت دارند که به اشتباه بین مردم باب شده است. به طور خلاصه وکالت یعنی نیابت برای انجام کار ، نه مالک شدن. مالک کسی است که سند قطعی در دفاتر اسناد رسمی(محضر)(دفترخانه) به نام او تنظیم شده باشد و نام او در دفترچه مالکیت قید شده باشد.

هرچند ممکن است نظر آفیسر در سفارت غیر از این باشد و وکالت فروش را به عنوان تمکن مالی قبول کند

با سلام و تقدیم احترام به دوستان عزیز
دوستان توجه داشته باشند که وکالت انواع مختلفی داره. وکالت فروش فکر نکنم برای سفارت مورد قبول باشه من هم جایی ندیدم که کسی وکالت فروش برده باشه. چون معنی این وکالت اینه که صاحب سند وقت نداره بره دنبال کارهاش و شما رو برای انجام امور فروش وکیل کرده.
اون وکالتی که برابر با سند هستش و سفارت هم قبولش داره و همه اونایی که تا حالا بدن چیزی نیست جز وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل
و معنی این هم کاملا مشخصه یعنی کسی که سند بنام اون هستش تمام اختیارات سندو ملک یا هر چیز دیگه رو به شما داده و حتی نمیتونه این اختیار رو از شما بگیره و این یعنی سند. مثل خونه هایی که وام دارن و خرید و غروش میشن و چون سند گرو بانک هستش نمیشه انتقالش داد. تو این معاملات صاحب سند وکالت نامه تام الاختیار بلاعزل به نام خریدار میده.
امیدوارم تونسته باشم توضیح خوبی داده باشم
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tenesi
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه كه روز مصاحبه مدرك تحصيليه زن و مرد هر دورو مي خوان يا فقط فرد برنده رو مي خوان؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
(2011-10-31 ساعت 15:01)paymanva نوشته:  دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه كه روز مصاحبه مدرك تحصيليه زن و مرد هر دورو مي خوان يا فقط فرد برنده رو مي خوان؟

دوست عزیز من مصاحبه نرفتم فقط میتونم با اطمینان بگم مدرک همسر برنده اصلی مهم نیست دیپلم باشه یا نه.اصلا فکر نمیکنم مهم باشه بی سواد هم باشه اما اگه منظورتون ارائه مدرک باشه شاید بخوان شما هر چی داری ببر مهم نیست.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-10-31 ساعت 15:01)paymanva نوشته:  دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه كه روز مصاحبه مدرك تحصيليه زن و مرد هر دورو مي خوان يا فقط فرد برنده رو مي خوان؟

تا آنجا که از تجربیات سایر دوستان و از جمله یاشار و ماری عزیز دیده ام مدرک تحصیلی هر دو نفر را می خوان .
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: یاشار و ماری

دوست عزیز
مدرک تحصیلی هردو رو می خوان حتی اگر نگرفتند هم شما بهشون بدید چون ما عصرش مجبور شدیم بریم مدارکی رو که نگرفته بودند دباره بدیم بهشون
اولا دیپلم هردو که واجبه بعد هم اخرین مدرک تحصیلی رو هم ارایه کنید
(2011-10-30 ساعت 21:24)sima s نوشته:  دوستان عزیزی که واکسن MMR و آبله مرغان رو تهران زدند ، لطفاً آدرس کلینیک رو به من هم بدند .

دوست عزیز
ما تمام واکسن ها و کارهای پزشکیمون رو کلینیک پاستور تو میدون قدس
(تجریش) انجام دادیم.بسیار عالی بود و این قدر خانم دکترش وارد هست که حتی اگر ففاصله واکسن ها تا زمان مصاحبه زیاد باشه یه کارت مجدد براتون صادر میکنه همه چیز رو هم تمام کمال داره
سلام

بچه ها امروزاز kccبرام نامه تاییدمدارک اومد برای شما هم اینطوری بود؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: vroom

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان