موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لازم دونستم تجربه اي مهم را به شما عرض كنم من در فرم ds230 قسمت مربوط به زندگي بعد از شانزده سالگي را از زمان تولد تا بيست سالگي ام ننوشته بودم و بعد از سر بازي را نوشته بودم به kcc إيميل زدم و توضيح دادم أولين بار به من جواب دادند كه فقط يك اشتباه را با إيميل يا نامه ميپذيرند و اگر بيش از يك اشتباه يا حد اكثر دو اشتباه كوچك باشد بايد فرم ها از اول پر شده و پست شود من هم در جواب نوشتم اينكه فقط يك فيلد فراموش شده هست و در جواب به من أوكي دادند أيون نوشتم كه اگر كسي اشتباهات فاحش داشته باشند به إيميل زدن تكيه نكنيد
اين هم متن إرسالي kcc
> It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! من یه سوال مهم داشتم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم!
یکی از دوستای من تو لاتاری 2012 برنده شده، فرمهای اولیه رو فرستاده، الان شرایطی پیش اومده که می تونه تو دانشگاه های آزاد به صورت حق التدریس درس بده؛ اما نمی دونه که بعدا (با توجه به اینکه CASE NUMBER بالایی داره) براش مشکلی پیش می آد یا نه و اینکه اگه دعوت به مصاحبه شد اعلام کنه که تدریس می کرده یا نه؟
ممنون می شم که باسابقه های این فوروم جواب منو بدن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-04 ساعت 21:04)mansour*** نوشته: شما میخواهید یک ماه زندگی کنیدتوی اون کشور؟ این گواهینامه یکماه ارزش و اعتبار نداره قربون
این یکماه رو شما از کجا آووردی؟!
متاسفانه ما ایرانیها به زدن حرفهای بی اساس عادت کردیم، بهتره حالا که میخواهیم مهاجرت کنیم تمرین کنیم با سند و منطقی گفتن رو جایگزین این اخلاقهای ناپسند کنیم!
درست در صفحه سایت سمت چپ نوشته:
گواهینامه بین المللی معتبر با اعتبار یکساله و به شکل دفترچه توسط کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در تمام نمایندگیها صادر میشود.
گواهینامه های 10 و 20 ساله که به شکل کارتهای زیر صادر میشود فاقد هرگونه ارزش قانونی است.
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-05 ساعت 00:36)SH1A2R3 نوشته: (2011-11-03 ساعت 22:32)ali72 نوشته: پس این موضوع برطرف شد آخه خیلی وقت بود بخاطر تحریم نمی دادندبهتربود سوالتون را از بانک میپرسیدی حالا من شنبه میرم ببینم چه خبره اگر واقعااینطوری باشه عالیه
(2011-11-03 ساعت 22:28)adambarfi نوشته: دوستان من امروز بانک پارسیان بودم بهم پیشنهاد دادند برای انتقال پول در خواست ویزا کارت بدم کسی میدونه ایا ویزا کارت در ATM های آمریکا هم کار می کنه؟
ممنون میشم اگه اطلاعات کاملی دارید بگید.
سلام بچه ها ت ح ر ی م برداشته نشده من اوایل امسال از طریق بانک پارسیان عزیز ویزا کارت اعتباری اونم طلاییش رو گرفتم البته به هر کسی نمیدن. به منم به خاطر شناختی که از من داشتن دادن تا 10000دلار در ماه هم میشه خرج کرد فقط یه سپرده طولانی مدت به مبلغ 13000 دلار گذاشتم .جالب اینجاست که روی کارت نوشته:تاجیک صادرات بانک
یعنی کارت ایران نیست مال تاجکستانه.من ترکیه ازش راحت استفاده کردم ولی فکر میکردن تاجیکیم.خدایا چی به روزگار ما اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم چون مال تاجکستانه راحت میشه امریکا استفاده کرد.
دوست عزیز
این کارت رو آیا از طریق نظام پزشکی تونستین دریافت کنین. چون من می دونم که تا 6 ماه پیش نظام معرفی نامه نمی داد.
این کارتها خیلی به درد آدم می خورن ولی خارج از ایران. چون من تا حالا چند مورد پرداخت اینترنتی داشتم که با این کارتها نتونستم و این هم بخاطر شرکتهای واسطه مثل pay pal هست که تشخیص می ده دارین از ایران پرداخت می کنی و بدون توجه به بانک مورد طرف (که مال شما تاجیکستان بوده و مال ما آذربایجان) می گه شما از کشوری پرداخت می کنین که ت ح ر ی م ه و انجام نمی ده!!
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در تاریخ 4 نوامبر 2011 به KCC ایمیل فرستادم تا از رسیدن مدارکم مطمئن بشم اما یک جواب اتوماتیک برام اومده که نوشته ایمیل شما به تاریخ 2011/21/7 دریافت شد. در حالی که من ایمیل رو به تاریخ 2011/04/11 فرستادم. این هم ابتئای متنی است که اونها فرستادن.
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011.
حالا می خواستم بدونم که سیستم اونها اینقدر توی تاریخ ها اشتباه می کنه یا ممکنه کسی قبلا به نام من براشون توی این تاریخ ایمیل زده باشه چون یکی دو نفر کیس نامبر و مشخصات من رو دارن.
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال، من در مدت 4سال تحصیلم در دانشگاه، کار هم می کردم و بیمه هم برام رد شده. سالهای کار کردن و تحصیلم رو هم کامل در فرمهام نوشتم. ایرادی نداره؟؟؟؟ آخه اونا کار تمام وقت و تحصیل رو با هم اجازه نمیدن ... یه دفه این به ذهنم اومد و کمی نگرانم کرد
[i]cn : 2012AS00024XXX
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سالی عزیز در مورد ویزا کارت من از بانک پرسیدم گفت که با یه بانک تو تاجیکستان قرار دارند و برای هر کارت 150000 تومان می گیرند ومی گفت از آمریکا هم میشه گرفت ولی راستش خیلی اطمینان ندارم مثلا من اگه 50000 هزار دلار تو این کارت بریزم اونجا میتونم اون پولو بگیرم و تو بانک آمریکا حساب باز کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم موافقم رفيق، كاركاره چيني هاست
2012AS00038XXX