کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-20 ساعت 21:27)mehrnazi نوشته:  مادر من برنده امسال هستند ایشان سند ازدواجشان را گم کردند با توجه به اینکه گواهی فوت پدرم و شناسنامه مادر و پدرم موجود هست به نظر شما می تونه نبود اصل سند مشکل ساز بشه ؟

سند ازدواج براي افراد متاهل لازمه براي افراد مطلقه طلاق نامه و براي افراد بيوه گواهي فوت همسر و شناسنامه كفايت ميكنه ولي به هر صورت شما شماره دفترخانه ازدواج را در شناسنامه داريد ميتونيد ادرس و تلفن ان را پيدا كنيد و بريد يه رونوشت ازش بگيريد
تشکر کنندگان: mehrnazi
(2011-07-20 ساعت 22:00)diego_puck نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 21:42)mehrnazi نوشته:  تی ان تی امسال مرسوله به کنسولگری آمریکا قبول نمیکنه ! دی اچ ال و آرامکس هم میگن 4 5 روزه ارسال میشه ولی معلوم نیست چقدر معطلی در گمرک داشته باشه !
میشه فرم ها مستقیم از آدرس ایران فرستاده نشه و از طریق کشور سوم ارسال بشه ؟

من امروز صبح با TNTفرستادم مشکلی هم نبود،

ولی همین امروز TNT آمد ولی پاکت منو قبول نکرد !!! Sad
(2011-07-20 ساعت 22:18)فردين نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 21:27)mehrnazi نوشته:  مادر من برنده امسال هستند ایشان سند ازدواجشان را گم کردند با توجه به اینکه گواهی فوت پدرم و شناسنامه مادر و پدرم موجود هست به نظر شما می تونه نبود اصل سند مشکل ساز بشه ؟

سند ازدواج براي افراد متاهل لازمه براي افراد مطلقه طلاق نامه و براي افراد بيوه گواهي فوت همسر و شناسنامه كفايت ميكنه ولي به هر صورت شما شماره دفترخانه ازدواج را در شناسنامه داريد ميتونيد ادرس و تلفن ان را پيدا كنيد و بريد يه رونوشت ازش بگيريد

ممنونم فردین عزیز
شماره کیس : 2012AS000007XX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 30
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:November 14, 2011 08:30 AM
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت

تشکر کنندگان:
sسلام دوستای خوبم

من هم از برندگان امسال هستم چند تا سئوال دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده(ممکنه سئوالام تکراریباشه)
1- برای معرفی یک نفر به عنوان اسپانسر شرایط خاصی لازمه ؟
2-حتما باید در اون شهری که آدرس میدیم زندگی کنیم؟
3-این اسپانسر میتونه دانشجو باشه؟و آدرسی که میدیم آدرس خوابگاه باشه؟

ما واقعا کسی رو تو امریکا نداریم و دانشجویی هم که میگم دوست یکی از دوستام هست.
4- مدارک رو که می خواهیم ارسال کنیم آیا باید داخلش یه پاکت نامه خالی با آدرس خودمون باشه؟زمان مصاحبه با ایمیل میاد.
5- برای ایران فرم عدم سوئ پیشینه لازمه بگیریم؟
تشکر کنندگان:
1- بله... شهروند آمريكا بودن يا دارا بودن اقامت دائم. داشتن درآمد كافي در حدي كه بتونه نشون بده در صورت لزوم از عهده هزينه هاي شما بر مياد.
2- خير
3- اگه اين دانشجو شرايط سوال 1 رو داره... مي شه. وگرنه بريد تو كار باز كردن حساب بانكي...

(2011-07-20 ساعت 23:10)adambarfi نوشته:  sسلام دوستای خوبم

من هم از برندگان امسال هستم چند تا سئوال دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده(ممکنه سئوالام تکراریباشه)

4- مدارک رو که می خواهیم ارسال کنیم آیا باید داخلش یه پاکت نامه خالی با آدرس خودمون باشه؟زمان مصاحبه با ایمیل میاد.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام . اگر کسی نام خانوادگی ثبت نامش با پاسپورتش در یک حرف اختلاف داشته باشه . مثلا اینجوری که توی ثبت نام U دارد و توپاسپورت O دارد .

حال باید چکار کند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2011-07-20 ساعت 23:27)Ashkan78 نوشته:  1- بله... شهروند آمريكا بودن يا دارا بودن اقامت دائم. داشتن درآمد كافي در حدي كه بتونه نشون بده در صورت لزوم از عهده هزينه هاي شما بر مياد.
2- خير
3- اگه اين دانشجو شرايط سوال 1 رو داره... مي شه. وگرنه بريد تو كار باز كردن حساب بانكي...

fبا سلام
ممنون از جوابتون. تا اونجا که من متوجه شدم داشتن حساب بانکی میتونه جایگزین داشتن اسپانسر باشه درسته؟
یک سوال دیگه هم داشتم و اون هم اینه که باید آدرس یک نفر که قرار هست گرین کارت به اونجا ارسال بشه را بنویسیم برای این مورد میشود از آدرس یک دانشجو که شهروند آمریکا نیست و فقط اونجا در حال تحصیل میباشد استفاده کرد
یا نه؟
در مورد عکس خانم ها برای ویزا عکس باحد بی حجاب باشه یا اینکه اگر با حجاب باشه باید دارای شرایط خاص باشه؟ چون تا جای که من متوجه شده ام گردی صورت و گوشهای خانم ها باید در عکس مشخص باشه
جواب سوالات 4 و 5 را هم اگر ممکنه بدهید. باز هم خیلی ممنون.
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 07:15)adambarfi نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 23:27)Ashkan78 نوشته:  1- بله... شهروند آمريكا بودن يا دارا بودن اقامت دائم. داشتن درآمد كافي در حدي كه بتونه نشون بده در صورت لزوم از عهده هزينه هاي شما بر مياد.
2- خير

fبا سلام
ممنون از جوابتون. تا اونجا که من متوجه شدم داشتن حساب بانکی میتونه جایگزین داشتن اسپانسر باشه درسته؟
یک سوال دیگه هم داشتم و اون هم اینه که باید آدرس یک نفر که قرار هست گرین کارت به اونجا ارسال بشه را بنویسیم برای این مورد میشود از آدرس یک دانشجو که شهروند آمریکا نیست و فقط اونجا در حال تحصیل میباشد استفاده کرد
یا نه؟
در مورد عکس خانم ها برای ویزا عکس باحد بی حجاب باشه یا اینکه اگر با حجاب باشه باید دارای شرایط خاص باشه؟ چون تا جای که من متوجه شده ام گردی صورت و گوشهای خانم ها باید در عکس مشخص باشه
جواب سوالات 4 و 5 را هم اگر ممکنه بدهید. باز هم خیلی ممنون.

بله جواب همه سوال هاتون بله است ،شرایط خاص همون هاست که گفتید
۴.لازم نیست پاکت بفرستید
۵.اگر در کشور دیگری بیشتر از ۶ ماه اقامت نداشتید از هیچ جا لازم نیست ببرید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: adambarfi
بی نهایت ممنون از اینکه جواب سئوالم رو دادید
ولی توضیح بیشتر در مورد عکس همسرم می خوام.ما مشکلی نداریم که عکس با حجاب باشد یا بی حجاب فقط نگران این هستیم که اگه عکس بی حجاب بدیم موقع خروج از ایران اینجا بهمون گیر بدند.(به خاطر عکس بیحجاب روی ویزا)
2- حساب بانکی چقدر باید باشد به ازای هر نفر؟

باز هم بی نهایت ممنون
تشکر کنندگان:
سلام به تمام برندگان و بازماندگان 2012
میخواستم بدوم چه مواردی در ثبت نام اولیه باعث رد شدن اسم از چرخه قرعه کشی میشه .
تشکر کنندگان:
من به یه مشکلی بر خوردم، چندجای سایت جوابای مختلفی خوندم، سوال من اینه که من که الان برنده شدم مجرد هستم و زیر 21 سالمه میتونم همراه با خانواده اقدام کنم؟

اگه آره باید توی 230 قسمت 31 رو خالی بزارم دیگه؟

و اینکه فرم 230 پارت 1 رو فقط برنده باید پر کنه، پارت دو رو هم برنده و هم همراهاش، یعنی همراه ها نیازی نیست پارت 1 رو پر کنند، درسته؟
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 08:23)adambarfi نوشته:  بی نهایت ممنون از اینکه جواب سئوالم رو دادید
ولی توضیح بیشتر در مورد عکس همسرم می خوام.ما مشکلی نداریم که عکس با حجاب باشد یا بی حجاب فقط نگران این هستیم که اگه عکس بی حجاب بدیم موقع خروج از ایران اینجا بهمون گیر بدند.(به خاطر عکس بیحجاب روی ویزا)
2- حساب بانکی چقدر باید باشد به ازای هر نفر؟

باز هم بی نهایت ممنون

خیلی از بچه ها عکس بی حجاب داشتن و به مشکلی بر نخوردن..
حساب بانکی حول و حوش 30000 دلار برای هر نفر گزینه مطمئنی هست هر چند که با مبالغ کمتر هم انجام شده است...
(2011-07-21 ساعت 08:53)mansour*** نوشته:  درود فراوان

شماره کیس من***2012AS19 یعنی خوبه؟ من فرمها را با کمک این سایت تنظیم کردم الان اسپانسر ندارم ودر فرم 230سوال شده کدام شهر وایالت میخواهیی بروی زیپ کد آن را بنویسید باید چکار کنم وآیا بعد ازKCC که مدارکمو فرستادم نامه میاید یا ایمیل وتا قبل از مصاحبه میشه اسپانسر پیدا کرد واگر نشد چکار کنم شانسم خراب میشه؟
حالا که قبول شدم بعد از ارسال فرمها به KCC ازالان چکارکنم وچه مدارکی وکارهایی باید انجام بدم؟
من پارسال دیپلم ریاضی فیزیک گرفتم امسال هم مدرک پیشم که پارسال ثبت نام کردم را میگیرم اما الان پیش دانشگاهی حاضر نیست 10روزدیگه حاضر میشه در فرم چی جواب بدم آیا همان دیپلم ویا پیش دانشگاهی؟
درضمن 1- مدرک دیپلم تا پایان دبیرستان هست یا پیش دانشگاهی هم هست؟ بهرحال گزینه High School Deiplome یعنی چی یعنی کسی دیپلم نظام جدید ریاضی فیزیک داشته باشد اما پیش نخوانده باشد شامل این گزینه نیست وباید گزینه زیردیپلم بزند؟؟؟

متشکر میشم کمکم کنید

- میتونید فعلا اون رو خالی بگذارید
- خیر نامه نمیاد باید پیگیری کنید تا مطمئن شید رسیده
- بله میشه پیدا کنین
- اسپانسر نداشته باشید از گواهی تمکن مالی استفاده کنید
- گرفتن acceptable بودن فرم ها و انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه و تهیه مدارک و ترجمه ها
- بزنید دیپلم که همون 12 سال تحصیل است
- خیر پیش دانشگاهی هم هست
-شما اول برید پیش دانشگاهی تون رو بگیرید ، بعد تو فرم ها بزنید دیپلم و بعد فرم ها رو بفرستید که همه چی جور در بیاد

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، mansour*** ، adambarfi
(2011-07-21 ساعت 10:19)Erfaanism نوشته:  من به یه مشکلی بر خوردم، چندجای سایت جوابای مختلفی خوندم، سوال من اینه که من که الان برنده شدم مجرد هستم و زیر 21 سالمه میتونم همراه با خانواده اقدام کنم؟

اگه آره باید توی 230 قسمت 31 رو خالی بزارم دیگه؟

و اینکه فرم 230 پارت 1 رو فقط برنده باید پر کنه، پارت دو رو هم برنده و هم همراهاش، یعنی همراه ها نیازی نیست پارت 1 رو پر کنند، درسته؟

- خیر فقط خودتون و همسرتون(اگر دارید) میتونید اقدام کنید
-منتفی
- شما همراه ندارید(بجز همسر احتمالی) پس همه فرم ها رو پر کنید و بفرستید

پیروز باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام
من در فرم ثبت نام قرعه کشی سال تولد همسرم را اشتباه زدم
الان قبول شدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
56xxx
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:

با سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
با توجه به نتایج قرعه کشی امسال خانمم اسمش تو قرعه کشی در اومد و تا بدینجا برنده شده.
چند سوال جدی واسم پیش اومده که خواستم از شمابپرسم.
ما اشتباهی پسوند خانمم رو تایپ کردیم .یعنی به جای namini به namin ثبت نام کردیم.شناسنامه ، پاسپورت و همه مدارک به نام نمینی هست . به نظر شما باید پاسپورت و باقی مدرک رو تغییر بدیم و یا اینکه این اشتباه هیچ مشکلی تو روند ایجاد نمیکنه ؟
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 11:45)fm5206 نوشته:  سلام
من در فرم ثبت نام قرعه کشی سال تولد همسرم را اشتباه زدم
الان قبول شدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
56xxx

بستگی داره چقدر اشتباه زده باشید و چرا؟
(2011-07-21 ساعت 11:59)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
با توجه به نتایج قرعه کشی امسال خانمم اسمش تو قرعه کشی در اومد و تا بدینجا برنده شده.
چند سوال جدی واسم پیش اومده که خواستم از شمابپرسم.
ما اشتباهی پسوند خانمم رو تایپ کردیم .یعنی به جای namini به namin ثبت نام کردیم.شناسنامه ، پاسپورت و همه مدارک به نام نمینی هست . به نظر شما باید پاسپورت و باقی مدرک رو تغییر بدیم و یا اینکه این اشتباه هیچ مشکلی تو روند ایجاد نمیکنه ؟

مشکلی پیش نمیاد موقع مصاحبه میتونید بگید اشتباه کردید قبول می کنند البته قبلش kcc رو با ایمیل مطلع کنید تغییر دادن فامیل در شناسنامه افزوده شدن توضیحات رو در پی داره که تو ترجمه ها میاد و براتون دردسر درست میکنه ضمن اینکه ثبت احوال این کار رو براتون بدون توجیه انجام نمیده....

تشکر کنندگان: arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان