کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-19 ساعت 15:02)simba.kh نوشته:  سلام .مي خاستم بدونم چه مدارك و فرم هايئ را بايد ارسال كنم؟ آيا فقط فرم ds230و دو عكس 5×5؟
متشكرم

فرم 122 هم هست دوست عزيز
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free
(2011-07-19 ساعت 15:27)AmericanHamid نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 15:13)parydaryai نوشته:  سلام . منم لاتاری قبول شدم با کیس2012AS000335XX
به منم مصاحبه میرسه؟
یه سوال برای پر کردن فرمهای اولیه باید اصل مدرک دیپلمم رو همراه ترجمش بفرستم؟یا همون کپی مدرک و ترجمش؟
بعد فرستادن فرمها چجوری از زمان مصاحبه مطلع بشم؟خودشون خبر میدن؟از چه طریقی؟ معذرت میخوام واقعا به کمکتون نیاز دارم .من دانشجوی دانشگاه ازادم و مدرک دیپلمم پیش اوناست نمیشه که تا از چیزی مطمن نشدم انصراف بدم فقط میتونم کپیشو بگیرم ازشون ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وتبریک
بله حتما مصاحبه به شما میرسه.
برای فرمهای اولیه قرار نیست شما چیزی به غیر از فرمهای 122 و 230 و عکس بفرستید . پس نیازی به ارسال دیپلم هم نیست.
بعد از ارسال فرمها شما باید ویزا بولتن رو چک کنید مشخص میشه که در چه ماهی باید برید مصاحبه .و یک نامه هم براتون میاد ( تا پارسال که میومد. ممکنه امسال فقط ایمیل باشه) که در این نامه تاریخ مصاحبه شما هم مشخص شده.
به تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن مراجعه کنید برای اطلاعات بیشتر.

ممنون از راهنماییتون.پس ارائه مدارک تحصیلی و گواهی عدم سوپیشینه و همه اینها در مرحله مصاحبه است؟Smile
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 16:03)parydaryai نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 15:27)AmericanHamid نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 15:13)parydaryai نوشته:  سلام . منم لاتاری قبول شدم با کیس2012AS000335XX
به منم مصاحبه میرسه؟
یه سوال برای پر کردن فرمهای اولیه باید اصل مدرک دیپلمم رو همراه ترجمش بفرستم؟یا همون کپی مدرک و ترجمش؟
بعد فرستادن فرمها چجوری از زمان مصاحبه مطلع بشم؟خودشون خبر میدن؟از چه طریقی؟ معذرت میخوام واقعا به کمکتون نیاز دارم .من دانشجوی دانشگاه ازادم و مدرک دیپلمم پیش اوناست نمیشه که تا از چیزی مطمن نشدم انصراف بدم فقط میتونم کپیشو بگیرم ازشون ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وتبریک
بله حتما مصاحبه به شما میرسه.
برای فرمهای اولیه قرار نیست شما چیزی به غیر از فرمهای 122 و 230 و عکس بفرستید . پس نیازی به ارسال دیپلم هم نیست.
بعد از ارسال فرمها شما باید ویزا بولتن رو چک کنید مشخص میشه که در چه ماهی باید برید مصاحبه .و یک نامه هم براتون میاد ( تا پارسال که میومد. ممکنه امسال فقط ایمیل باشه) که در این نامه تاریخ مصاحبه شما هم مشخص شده.
به تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن مراجعه کنید برای اطلاعات بیشتر.

ممنون از راهنماییتون.پس ارائه مدارک تحصیلی و گواهی عدم سوپیشینه و همه اینها در مرحله مصاحبه است؟Smile

بله دوست عزيز Wink
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free
سلام....
يه سوال پيش اومد : مداركي كه ميفرستيم معمولا چند روزه ميرسه اونجا؟ DHL منظورم بود..... .و اينكه نامه ي دوم و كي دريافت ميكنيم؟ با پست ميفرستن يا ايميل ميكنن يا اينكه بايد خودمون از تو سايت چك كنيم؟ ميشه نامه زد و پرسيد كه آيا مدارك رسيده دستتون يا نه؟

مرسي Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 21:14)schaghayegh نوشته:  سلام....
يه سوال پيش اومد : مداركي كه ميفرستيم معمولا چند روزه ميرسه اونجا؟ DHL منظورم بود..... .و اينكه نامه ي دوم و كي دريافت ميكنيم؟ با پست ميفرستن يا ايميل ميكنن يا اينكه بايد خودمون از تو سايت چك كنيم؟ ميشه نامه زد و پرسيد كه آيا مدارك رسيده دستتون يا نه؟

مرسي Smile

دوست عزیز سلام
من خودم با Aramex فرستادم و 5 روزه رسید kcc
DHL هم به همین صورت هست
شما اگه تو سایت خودDHL بری میتونی محمولتو ردیابی کنی
ساعت و تاریخ و اسم کسی که تحویلش میگیره رو هم بهت میده
Aramex که اینطور بود DHL و TNT هم حتما همینطوره
موفق باشید
تشکر کنندگان:
سلام ؛ برای دادن آدرس ،میتونیم آدرس شخص دیگری رو بدیم ؟چون ما تا ۲ماه دیگه خونمون عوض میشه،که هنوز آدرس اون مشخص نیست. سوال دیگه اینکه من ایران زندگی نمیکنم برای پست بازم باید از سیستم DHL -TNT استفاده کنم .مرسی اگه راهنمایی کنین
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 21:35)msi نوشته:  سلام ؛ برای دادن آدرس ،میتونیم آدرس شخص دیگری رو بدیم ؟چون ما تا ۲ماه دیگه خونمون عوض میشه،که هنوز آدرس اون مشخص نیست. سوال دیگه اینکه من ایران زندگی نمیکنم برای پست بازم باید از سیستم DHL -TNT استفاده کنم .مرسی اگه راهنمایی کنین

آدرس دیگه ای میتونی بدی دوست عزیز
از سیستم پستی دیگه ای هم میتونی استفاده کنی
پستهای خصوصی فقط به خاطر سرعتشون توصیه میشن
والا در غیر از وطن میتونید از پستهای دولتی اون کشور هم استفاده کنید
منوط بر اینکه در کره شمالی نباشیدWinkBig Grin
موفق باشید
تشکر کنندگان: Hornet ، AmericanHamid ، ehsanshafie
(2011-07-17 ساعت 22:17)sayeh21 نوشته:  
(2011-07-17 ساعت 22:13)Serendipity نوشته:  دوستان عزیز من یه سوال هم در مورد مدارک مالی دارم، این رو نمیدونم کجا مطرح کنم
حساب بانکی چند ماه رو چک میکنند؟ میخوام بدونم اگه مثلن 6 ماه گذشته اش باشه از الان به فکر باشم
و اینکه حداقل پول چقدر باشه؟

سلام حساب بانکی‌ فقط گردش حساب آخر می‌خواد یعنی‌ میتونی‌ ۲-۳ روز قبل از این که بری سفر پول بذاری سر حسابت و بدن پرینت حسابتو بگیری

راستی این حساب جاری باشه یا پس‌انداز یا فرق نمی‌کنه؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: shadin_n
(2011-07-19 ساعت 22:40)Serendipity نوشته:  راستی این حساب جاری باشه یا پس‌انداز یا فرق نمی‌کنه؟

سلام دوست عزیز
حساب تفاوتی نداره که جاری باشه یا پس انداز
اگه وضع مالیت خوبه از الان روش کار کن سه ماهه آخر رو هم تراکنش بدهکار و بستانکارو مانده بگیر
برای هر نفر که توی کیس شما هستند در 2011 بین 15000 تا 30000 درخواست شده است
اگر هم مثل ما با قرض و قوله Wink میخوای جور کنی بذار ماه آخر قبل از مصاحبه برو سراغش
گواهی حساب هم همه بانکها خودشون بهتون میدن (بصورت انگلیسی و معتبر برای سفارت)
موفق باشید
تشکر کنندگان: Serendipity ، AmericanHamid ، alirezagh ، shadin_n
(2011-07-19 ساعت 23:33)ساری نوشته:  شید یک سوال
از پاسپورت زیارتی میشه برای سفرهای دیگه استفاده کرد؟ شنیدم که جدیدا زیارتی واسه سفرهای دیگه هم میشه! آیا راسته؟؟؟ برای لاتاری قبول شدم واسه اون میپرسم

این چه سوالیه دیگه ؟!؟
تشکر کنندگان: ساری ، kopol
(2011-07-19 ساعت 23:48)ساری نوشته:  فکر کنم بد نوشتم...شرمندممم.
منظورم این بود من پاسپورت زیارتی دارم..2 ماه پیش مکه بودم.

بازم فرقی نکرد دوست عزیز
به نظر من از مهاجرسرا برای پرسیدن مواردی استفاده کنید ک به هر دلیلی نمیتونید در بیرون جوابشو پیدا کنید
و الا این سوال که خرجش یک تلفن هست به اداره گذرنامه یا پلیس+10

جواب:
فکر میکنم پاس زیارتی یکبار خروج هست و بعداز یکبار خارج شدن از مرز کشور و متعاقبا بازگشت شما ، خودبخود باطل میشه
در مورد ترکیه ، سفارت و آمریکا هم نمیتونید با پاس زیارتی اقدام کنید
هرکس هم چیز دیگه ای بهتون گفته دوست عزیز اشتباه راهنماییتون کرده
شما باید مجددا درخواست صدور گذرنامه بدهید
موفق باشید و پیروز
تشکر کنندگان: cky ، ساری
با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه در مورد سوالی که دارم:

من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟

خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب این سوال رو به من بده.

با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه در مورد سوالی که دارم:
من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟

تشکر کنندگان:
با سلام

تشکر کنندگان:
سلام

می خوام چک کنم درست فهمیدم یا نه
من مدارکمو می فرستم به KCC در آمریکا
بهدش من که آنکارا افتادم ار اونجا با من تماس می گیرن میگن این تاریخ بیا اینجا
حالا من رفتم مدارم مورد نیاز را در تالار مربوطه خوندم فقط یه خواهشی دارم آیا امسال 2012 مدرکی عوض شده (کم یا زیاد شده) و اینکه هنوزم سوئ پیشینه نمی خواد و حتماً باید مهر دادگستری بخوره؟
ببخشید اگر نباید اینا رو اینجا می نوشتم آقای ناظمSad من تازه واردم آخه
مرسی
تشکر کنندگان:
با سلام
نامزد من برنده گرین کارت شده. می خواستم بدونم اگه الان ما با هم ازدواج کنیم مشکلی برای او بوجود نمی آید و من می تونم باهاش برم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان