موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
سلام....
يه سوال پيش اومد : مداركي كه ميفرستيم معمولا چند روزه ميرسه اونجا؟ DHL منظورم بود..... .و اينكه نامه ي دوم و كي دريافت ميكنيم؟ با پست ميفرستن يا ايميل ميكنن يا اينكه بايد خودمون از تو سايت چك كنيم؟ ميشه نامه زد و پرسيد كه آيا مدارك رسيده دستتون يا نه؟
مرسي
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ؛ برای دادن آدرس ،میتونیم آدرس شخص دیگری رو بدیم ؟چون ما تا ۲ماه دیگه خونمون عوض میشه،که هنوز آدرس اون مشخص نیست. سوال دیگه اینکه من ایران زندگی نمیکنم برای پست بازم باید از سیستم DHL -TNT استفاده کنم .مرسی اگه راهنمایی کنین
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-20 ساعت 03:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-20 ساعت 03:43 توسط akbar_gh.)
با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه در مورد سوالی که دارم:
من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب این سوال رو به من بده.
با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه در مورد سوالی که دارم:
من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
نامزد من برنده گرین کارت شده. می خواستم بدونم اگه الان ما با هم ازدواج کنیم مشکلی برای او بوجود نمی آید و من می تونم باهاش برم؟