کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-21 ساعت 18:50)Man نوشته:  سلام دوستان. هركي ميتونه لطفاً سوال منو جواب بده:
من و همسرم هر دو شغل دولتي داريم، اينكه ميگن سفارت ابوظبي گير ميده درسته؟ كدوم سفارت رو انتخاب كنم؟ كمكم كنيد. تو ابوظبي واسه مصاحبه ازمون ميپرسن فارسي يا انگليسي؟

آمارها نشون میده مشاغل دولتی کلیرنس رو طولانی تر میکنه ولی این ارتباطی به سفارتخانه (آنکارا یا ابوظبی) ندارد.

در هر دو سفارت خونه زبون مصاحبه رو از شما میپرسن

(2011-07-21 ساعت 20:12)sezar نوشته:  با سلام
اگه ممکن هست ترجمه فرمها را بذارید تا بفهمیم چی به چیه هزار تا پست وتایپک هست این چه جور راهنمایی هست

دوست عزیز

تعداد بالای تاپیک ها بدلیل وجود مسایل گوناگون است !! برندگان قبل از شما هم با مراجعه به تاپیک های مربوطه پاسخ خود را یافته اند پس اندکی حوصله بخرج دهید و تاپیک ها را بدقت و کامل مطالعه کنید...
مهاجرسرا به کسی بدهکار نیست و هر فرد با توجه به وقتی که روی این کار بگذارد نتیجه می گیرد
(2011-07-21 ساعت 21:59)vahid_ce نوشته:  سلام دوستان عزیز

تو سایت لاتاری زده که مدرک Military Records برای ایران Unavailable است، معنیش اینه که کارت پایان خدمت و ترجمش لازم نیست؟

خیر

شما بایستی اصل کارت پایان خدمت و ترجمه اون رو روز مصاحبه همراه خود داشته باشید...

اون چیزی که برای ایران Unavailable هست گواهی پلیس است ..دقت کنید!!
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mansour***
توي سايت Military Record هم براي ايراني ها Unavailabale هست اما توي مصاحبه ترجمه كارت پايان خدمت و سوابق نظامي رو مي خوان.

(2011-07-21 ساعت 22:07)free_free نوشته:  اون چیزی که برای ایران Unavailable هست گواهی پلیس است ..دقت کنید!!

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: mansour*** ، Hornet ، free_free
(2011-07-21 ساعت 15:04)genix21 نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 14:41)matinam نوشته:  ببخشید دوباره میپرسم .اگر کسی نام خانوادگی ثبت نامش با پاسپورتش در یک حرف اختلاف داشته باشه . مثلا اینجوری که توی ثبت نام U دارد و توپاسپورت O دارد . حال باید چکار کند

بهتره اشتباهو با ایمیل به KCC اطلاع بدید
آیا میشه پاسپورت رو اصلاح کرد .

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2011-07-21 ساعت 23:55)matinam نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 14:41)matinam نوشته:  ببخشید دوباره میپرسم .اگر کسی نام خانوادگی ثبت نامش با پاسپورتش در یک حرف اختلاف داشته باشه . مثلا اینجوری که توی ثبت نام U دارد و توپاسپورت O دارد . حال باید چکار کند

بله مي شه .
منم اين كار رو كردم .
كافيه براي تمديد گذرنامه كه مي رين اسپل مورد نظرتون رو بنويسين وبه باجه مربوطه تاكييد كنين كه اسپل صحيح اسم يا فاميل من اينه ولطفا به اين صورت اونو تايپ كنين . البته بهتره اول پاسپورت دستتون باشه وبعدا بر اساس اسپل توي پاسپورتتون اسمتون رو توي فرمها بنويسين .

تشکر کنندگان: matinam
(2011-07-22 ساعت 00:26)REZA1390 نوشته:  

بله مي شه .
منم اين كار رو كردم .
كافيه براي تمديد گذرنامه كه مي رين اسپل مورد نظرتون رو بنويسين وبه باجه مربوطه تاكييد كنين كه اسپل صحيح اسم يا فاميل من اينه ولطفا به اين صورت اونو تايپ كنين . البته بهتره اول پاسپورت دستتون باشه وبعدا بر اساس اسپل توي پاسپورتتون اسمتون رو توي فرمها بنويسين .

ممنون از پاسخ شما . راستش رو بخواهید این پاسپورت تازه عوض شده آیا دوباره تعویضش می کنند
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و وقت بخیر
راستش برادرم در لاتری امسال با اولویت 54 (2012AS00054xxx) برنده شده ولی ما هنوز اطلاع درستی از نحوه انجام کارها نداریم البته فعلاً 2 تا سؤال برای ما مطرح هست که ممنون میشم اگر کسی میدونه ما رو راهنمایی کنه:
1) در حال حاضر اولین کاری که لازمه ما انجام بدیم چیه؟ یعنی علاوه بر تکمیل مدارک و ترجمه آنها باید منتظر ایمیل یا نامه از KCC باشيم یا نه؟ چون یکی از دوستان گفته بود نامه مصاحبه سفارت دومین نامه هست؛ پس اولین نامه چیه؟ باید منتظرش باشیم؟
2) برادرم الان سربازه و تا 3 ماه دیگه سربازیش تموم میشه؛ میخواستم ببینم با توجه به کارهای مربوط به گرفتن کارت پایان خدمت و پاسپورت که حدود 5 ماهی میشه براش دردسرساز نمیشه و زمان رو از دست نمیده؟
ممنونم
شماره کیس : 2012AS00054XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27 آگوست
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 01:02)mani_0098 نوشته:  با عرض سلام و وقت بخیر
راستش برادرم در لاتری امسال با اولویت 54 (2012AS00054xxx) برنده شده ولی ما هنوز اطلاع درستی از نحوه انجام کارها نداریم البته فعلاً 2 تا سؤال برای ما مطرح هست که ممنون میشم اگر کسی میدونه ما رو راهنمایی کنه:
1) در حال حاضر اولین کاری که لازمه ما انجام بدیم چیه؟ یعنی علاوه بر تکمیل مدارک و ترجمه آنها باید منتظر ایمیل یا نامه از KCC باشيم یا نه؟ چون یکی از دوستان گفته بود نامه مصاحبه سفارت دومین نامه هست؛ پس اولین نامه چیه؟ باید منتظرش باشیم؟
2) برادرم الان سربازه و تا 3 ماه دیگه سربازیش تموم میشه؛ میخواستم ببینم با توجه به کارهای مربوط به گرفتن کارت پایان خدمت و پاسپورت که حدود 5 ماهی میشه براش دردسرساز نمیشه و زمان رو از دست نمیده؟
ممنونم
شما الان فقط باید فرمها رو پر کنید با 2 قطعه عکس و پرینت نامه قبولی که بار کد داره بفرستید kcc . و منتظر نامه نباشید . سالهای قبل که قبولی با نامه اعلام میشد بهش میگفتند نامه اول .بقیه مدارک و ترجمه ها رو برای مصاحبه باید آماده کنید . من فکر میکنم با توجه به کیس نامبر مصاحبه برادرتون بعد از عید باشه . مگر اینکه امسال تغییر اتی بدهند . شما فعلا تمرکزتون رو روی فرمها بگذارید بعد از اینکه پست کردید از طریق همین سایت مهاجر سرا پی گیری کنید که چه جوری میشه از تاریخ مصاحبه مطلع شد . این نکته مهم رو در نظر داشته باشید که ایشون هر وقت خواست پاسپورت بگیرد مشخصاتش با مشخصات ثبت نام لاتاریش و فرمها هماهنگ باشه .
تشکر کنندگان: mani_0098
(2011-07-21 ساعت 12:21)free_free نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 11:45)fm5206 نوشته:  سلام
من در فرم ثبت نام قرعه کشی سال تولد همسرم را اشتباه زدم
الان قبول شدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
56xxx

بستگی داره چقدر اشتباه زده باشید و چرا؟
(2011-07-21 ساعت 11:59)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
با توجه به نتایج قرعه کشی امسال خانمم اسمش تو قرعه کشی در اومد و تا بدینجا برنده شده.
چند سوال جدی واسم پیش اومده که خواستم از شمابپرسم.
ما اشتباهی پسوند خانمم رو تایپ کردیم .یعنی به جای namini به namin ثبت نام کردیم.شناسنامه ، پاسپورت و همه مدارک به نام نمینی هست . به نظر شما باید پاسپورت و باقی مدرک رو تغییر بدیم و یا اینکه این اشتباه هیچ مشکلی تو روند ایجاد نمیکنه ؟

مشکلی پیش نمیاد موقع مصاحبه میتونید بگید اشتباه کردید قبول می کنند البته قبلش kcc رو با ایمیل مطلع کنید تغییر دادن فامیل در شناسنامه افزوده شدن توضیحات رو در پی داره که تو ترجمه ها میاد و براتون دردسر درست میکنه ضمن اینکه ثبت احوال این کار رو براتون بدون توجیه انجام نمیده....

ممنون از راهنمایی تون ومیخواستم بدونم تا چه اندازه مطمئنید که مشکلی پیش نمیاد؟لازم هست از یک وکیل بپرسم و یا نه؟
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 02:23)arman_m نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 12:21)free_free نوشته:  
(2011-07-21 ساعت 11:45)fm5206 نوشته:  سلام
من در فرم ثبت نام قرعه کشی سال تولد همسرم را اشتباه زدم
الان قبول شدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
56xxx

بستگی داره چقدر اشتباه زده باشید و چرا؟
(2011-07-21 ساعت 11:59)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
با توجه به نتایج قرعه کشی امسال خانمم اسمش تو قرعه کشی در اومد و تا بدینجا برنده شده.
چند سوال جدی واسم پیش اومده که خواستم از شمابپرسم.
ما اشتباهی پسوند خانمم رو تایپ کردیم .یعنی به جای namini به namin ثبت نام کردیم.شناسنامه ، پاسپورت و همه مدارک به نام نمینی هست . به نظر شما باید پاسپورت و باقی مدرک رو تغییر بدیم و یا اینکه این اشتباه هیچ مشکلی تو روند ایجاد نمیکنه ؟

مشکلی پیش نمیاد موقع مصاحبه میتونید بگید اشتباه کردید قبول می کنند البته قبلش kcc رو با ایمیل مطلع کنید تغییر دادن فامیل در شناسنامه افزوده شدن توضیحات رو در پی داره که تو ترجمه ها میاد و براتون دردسر درست میکنه ضمن اینکه ثبت احوال این کار رو براتون بدون توجیه انجام نمیده....

ممنون از راهنمایی تون ومیخواستم بدونم تا چه اندازه مطمئنید که مشکلی پیش نمیاد؟لازم هست از یک وکیل بپرسم و یا نه؟
شما میتونید رایگان با این وکیل مشورت کنید
http://www.lawinscal.com
تشکر کنندگان: shadin_n
(2011-07-21 ساعت 18:50)Man نوشته:  سلام دوستان. هركي ميتونه لطفاً سوال منو جواب بده:
من و همسرم هر دو شغل دولتي داريم، اينكه ميگن سفارت ابوظبي گير ميده درسته؟ كدوم سفارت رو انتخاب كنم؟ كمكم كنيد. تو ابوظبي واسه مصاحبه ازمون ميپرسن فارسي يا انگليسي؟

سلام در مورد سربازی رفتن یا نرفتن یا سربازی در سپاه و شغل دولتی واین گونه موارد تنها اتفاقی که می افتد اینکه کیس شما میره برای اف . بی .آی چک و شما هم که نمیتونید دروغ بگید شاید واقعا بتونند تحقیق کنند نمیدونم چه جوری . من خودم شغل رسمی دولتی داشتم و مصاحبه ام ابوظبی بود و جواب اف . بی .آی چک بعد از 53 روز آمد . توی سفارت آن کسی که اول مدارک را گرفت یک خانم ایرانی بود و بعد که دوباره صدامون کردند یک خانم آمریکایی بود و سوالاتی رو که پرسید توی همین سایت مهاجر سرا بچه ها قبلا گذاشته بودند و من از حفظ بودم و شما هم میتونید بعدا پی گیری کنید . این هم لینک سفر نامه های اون سال هستش .

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2410
تشکر کنندگان:
(2011-07-22 ساعت 00:38)matinam نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 00:26)REZA1390 نوشته:  

بله مي شه .
منم اين كار رو كردم .

ممنون از پاسخ شما . راستش رو بخواهید این پاسپورت تازه عوض شده آیا دوباره تعویضش می کنند
اينو نمي دونم كه زودتر از موعد مي شه پا سپورت رو عوض كرد يانه ؟ مي تونين از دفترهاي پليس + 10 بپرسين .
اما شما مي تونين به كا سي سي هم با اي ميل توضيح بدين . تا اونجاي كه توي سايت مهاجرسرا من بررسي كردم براي كسي مشگلي پيش نيامده.

تشکر کنندگان: matinam
سلام دوستان
من چند سال پیش اسممو تو شناسناسنامه عوض کردم و در صفحه توضیحات شناسنامه ام هست آیا به عنوان اسم مستعار واردش کنم
و من معافیت سربازی دارم به خاطر برادر شهید بودن آیا این ممکنه برام مشکلی درست کنه
از free_free عزیز هم تشکر میکنم
تشکر کنندگان: free_free
(2011-07-22 ساعت 10:21)sezar نوشته:  سلام دوستان
من چند سال پیش اسممو تو شناسناسنامه عوض کردم و در صفحه توضیحات شناسنامه ام هست آیا به عنوان اسم مستعار واردش کنم
و من معافیت سربازی دارم به خاطر برادر شهید بودن آیا این ممکنه برام مشکلی درست کنه
از free_free عزیز هم تشکر میکنم

اسم عوض شده مستعار تعریف نمی شود مگر اینکه واقعا اسم مستعار داشته باشین

کسی بدرستی از پروسه کلیرنس مطلع نیست ولی بنظر نمیاد مشکلی بوجود بیاد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: sezar ، Hornet ، vahidvm60
با سلام من در ساله ۸۲ معافیت از سربازی گرفتم ( چاقی و لاغری ) و اون زمان از هیچ مرکز درمانی و حتا خود بیمارستانه سپاه نمای پزشکی‌ نگرفتم و اونم صادر نکردن . حالا به نظر شما باید چی‌ کار کرد ؟ من ترنسلتین رو انجام دادم ولی‌ شک دارم نمیدونم چی‌ کار باید بکنم چونه الان اگه من حتا دنبال این کار هم برم این پروندش بسته شده . لطفا اگه می‌شه راهنمای کنید مرسی‌ .
تشکر کنندگان:
[quote='shahabsohi' pid='121303' dateline='1311321341']
با سلام من در ساله ۸۲ معافیت از سربازی گرفتم ( چاقی و لاغری ) و اون زمان از هیچ مرکز درمانی و حتا خود بیمارستانه سپاه نمای پزشکی‌ نگرفتم و اونم صادر نکردن . حالا به نظر شما باید چی‌ کار کرد ؟ من ترنسلتین رو انجام دادم ولی‌ شک دارم نمیدونم چی‌ کار باید بکنم چونه الان اگه من حتا دنبال این کار هم برم این پروندش بسته شده . لطفا اگه می‌شه راهنمای کنید مرسی‌ .
[/quote

د

دوست عزیز:

اگر شما کارت معافیت پزشکی داشته باااشید بیشترین سوالی که از شما پرسیده می شود این است که چگونه معاف شدید و در این زمینه سند و مدرکی از شما نخواهند خواست مگر اینکه اصل کارت شما مشکل داشته باشد و یا احساس کنند که این کارت اصل نیست

موفق باشید

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان