کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزيز ميخواستم بپرسم اصل ترجمه ها رو بايد بفرستيم آنكارا يا كپي آنها رو؟ از اين نظر ميپرسم كه اگر مدارك اصل بلايي سرشون بياد خيلي ناجور ميشه ولي اصلو با خودمون ميبريم فوقش اگه كپي ها گم شد اونجا اصلشو بدهيم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-29 ساعت 16:39)mitr.p نوشته:  
(2011-11-29 ساعت 16:11)الی الی نوشته:  سلام دوستان
باید اصل ترجمه ها رو بفرستیم آنکارا یا از روی ترجمه کپی بگیرم بفرستم؟(منظورم ترجمه مدارک تحصیلی ، سند، و شناسنامه و کارت ملی و....) است؟

دوست عزیز؟:
تمام مدارک و ترجمه را رو کپی بگیرید
کپی رو بفرستید سفارت ..ولی روز مصاحبه اصل همگی دستتون باشه تا اونجا ازتون تحویل میگیرند
ما همین کار رو کردیم و هیچ مشکلی نبود
الی الی عزیز ، به صراحت گفته original Translation (اصل ترجمه ها)
چرا روزه شک دار میگیری،حتماً دلیل دارن برای خودشون .نگران گم شدنشم نباش، با آرامکس خیلی راحت و ارزون بفرست
موفق باشی دوستم، ایشالا به زودی خبرای خوب بشنویم ازت
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: الی الی
سلام. می خواستم بدون آیا نیاز هست از پلیس ایران سو پیشینه بگیریم؟
شماره کیس : 2012AS00024XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست
کنسولگری: کوالالامپور
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:1
تشکر کنندگان:

سلام بر همه......
بچه ها ا ز آنکارا پرسیده بودم چه مدارکی از اسپانسر باید ببریم....با اینکه دوست خوبمdr تو پیغام خصوصی منو کامل راهنمایی کرده بود،چون شاید این سوال خیلی ها که مصاحبه شون نزدیکه باشه و خودسفارت جواب داده
میزارم شاید به درد همه بخوره :

You need to send your sponsor’s tax forms,
bank statements
and copy of his U.S. passport/green card along
with the I-134 form.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: sima s ، faranak.n ، ozone ، shadin_n
(2011-11-29 ساعت 22:55)joins86 نوشته:  سلام. می خواستم بدون آیا نیاز هست از پلیس ایران سو پیشینه بگیریم؟

NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تشکر کنندگان: edge
(2011-11-29 ساعت 23:24)sima s نوشته:  
(2011-11-29 ساعت 22:55)joins86 نوشته:  سلام. می خواستم بدون آیا نیاز هست از پلیس ایران سو پیشینه بگیریم؟

NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میشه لینکه جایی که گفته نیاز نیست بذارین . می خوام با خودم ببرم سفارت به عنوان مدرک چون من کوالالامپور مصاحبه دارم . ممنون میشم
شماره کیس : 2012AS00024XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست
کنسولگری: کوالالامپور
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:1
تشکر کنندگان:
(2011-11-29 ساعت 16:58)bakhshandehgy نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان گرامي. من يك سوال دارم كه خواهش مي كنم هر كي مي دونه راهنمايي كنه:
من 5 ماه پيش - تيرماه 90 - بنا بدلايلي مجبور بودم كه سند خونم را براي ارايه به جايي ارزش گذاري رسمي كنم و سپس ترجمه كرده و ارايه دهم كه اين كار انجام شد. حالا سوال من اين است كه با اين توضيحات سند خونه من كه يك بار ارزش گذاري شده و فقط يك سال از اعتبار و ارزشش تا زمان مصاحبه ما كه مرداد يا شهريور 91 خواهد بود مي گذرد اعتبار و ارزش داره كه بدم ترجمه كنند يا دوباره بايد ارزش گذاري كنم؟ يعني در زمان مصاحبه نگويند كه تاريخ ارزش گذاري مال سال پيش است و حالا يك سال ازش مي گذرد و قبول نكنند؟
با تشكر

ارزش گذاری به هیچ وجه لزومی ندارد و شما باید به راهنمایی ها در صفحات مختلف و نیز سفرنامه ها مراجعه کنید.

دوست عزیز بارها تذکر داده شده است که شما با این کار غیر ضروری, ممکن است بدعتی جدید را دامن بزنید.

ارزش گذاری لازم نمیباشد.

دوستان عزیز میدانید کامنتی که به نوشته من پاسخ میدهد چیست؟ این است خوب توجه کنید:
پس چرا در نوشته های سفارت آورده شده که ارزش گذاری کنید؟

و جواب من و سایر دوستان:
آن نوشته برای سایر ویزا ها نیز کاربرد دارد و تا کنون پیش نیامده است که ارزشگذاری بخواهند...

پاسخ یک شخص دیگر:
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکند ارزشگذاری کنیم بد نیست ها, نه بچه ها شما چی میگین؟.........

وووووو الی آخر

تشکر کنندگان: faranak.n
(2011-11-29 ساعت 23:35)joins86 نوشته:  
(2011-11-29 ساعت 23:24)sima s نوشته:  

NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میشه لینکه جایی که گفته نیاز نیست بذارین . می خوام با خودم ببرم سفارت به عنوان مدرک چون من کوالالامپور مصاحبه دارم . ممنون میشم

http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf

تشکر کنندگان: faranak.n
با سلام
دوستانی که گواهی حساب بانکی گرفتن و مصاحبه رفتن ، می خواستم بدونم که آیا توی گواهی تاریخ افتتاح حساب قید میشه یا نه و اینکه تاریخ افتتاح حساب اگر همون روز باشه آیا از نظر سفارت مشکلی داره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-11-30 ساعت 04:55)AMI4SAL نوشته:  با سلام
دوستانی که گواهی حساب بانکی گرفتن و مصاحبه رفتن ، می خواستم بدونم که آیا توی گواهی تاریخ افتتاح حساب قید میشه یا نه و اینکه تاریخ افتتاح حساب اگر همون روز باشه آیا از نظر سفارت مشکلی داره؟
ممنون
بانک پاسارگاد که قید میکنه، اگه حساب قدیمی داری بهتره بریزی تو اون حساب
من برای سفارت دیگه ای همین کارو کردم و همون روز حساب باز کردم،کسی بهم گیر نداد و ویزا هم گرفتم البته اون توریستی بود.

تشکر کنندگان: AMI4SAL ، faranak.n ، edge ، afshin4749
(2011-11-30 ساعت 04:55)AMI4SAL نوشته:  با سلام
دوستانی که گواهی حساب بانکی گرفتن

دوست خوبم ، خیلی از بانکها مثل بانک پاسارگاد و ملی تاریخ افتتاح حساب رو قید میکنن . هرچه حساب قدیمی تر باشه به طبع بهتره ولی قطعی نیست که حسابی به روز باشه و مشکل ایجاد کنه . بازم به نظر آفیسر پرونده این موضوع متفاوت هستش ولی خود من شخصاً میگم نه !!! مشکلی نداره . البته یادآور بشم که سن شخص و میزان تمکن مالی از نظر آفیسر هم باید قانع کننده باشه !! مثلاً من 19 سال دارم ولی 30میلیون توی حسابم هست و شغل هم ندارم !!!!!؟؟؟؟؟؟ خب شما باشید چی فکر میکنید ؟ باید به دنبال قانع کردن ذهن آفیسر پرونده باشید . بازهم از دوستان دیگه نظر بخواید شاید من اشتباه میکنم . موفق باشید
تشکر کنندگان: AMI4SAL ، sima s
دوستان عزیز
من اگر مدارک مالی رو با فاصله مثلا یک هفته ای از مدارک دیگه ای که برای آنکارا فرستادم بفرستم مشکلی پیش میاد؟ یعنی می خوام بدونم آیا می شه مدارک رو در دو قسمت فرستاد
آیا کسی این تجربه رو داره ؟
ممنون می شم جواب بدید
تشکر کنندگان:
(2011-11-28 ساعت 20:07)sima s نوشته:  
(2011-11-28 ساعت 17:38)alexander نوشته:  
همون گواهی موقت رو برخی دارالترجمه ها ترجمه میکنن خواستید بگید آدرسشو بدم خدمتتون.
اوضاع همسر من هم همین طور بود، دیپلم و پیش رو که مدرسه میده،لیسانس و فوق لیسانسش رو گواهی موقت بود و همین طور دادیم با مهر مترجم،یه کواهی اشتغال به تحصیل هم از دانشگاه گرفتیم.
از دوستان 2011 کسی بوده که به همین شکل ترجمه کرده و اون جمله غیر قابل ترجمه هم تو ترجمه نوشتن،مشکلی هم نبوده.

خیلی خیلی لطف می کنید آدرس را بفرمایید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2011-11-30 ساعت 15:47)AMI4SAL نوشته:  دوستان عزیز
من اگر مدارک مالی رو با فاصله مثلا یک هفته ای از مدارک دیگه ای که برای آنکارا فرستادم بفرستم مشکلی پیش میاد؟ یعنی می خوام بدونم آیا می شه مدارک رو در دو قسمت فرستاد
آیا کسی این تجربه رو داره ؟
ممنون می شم جواب بدید

نه دوست عزيز مشكلي پيش نمياد. مهم اينه كه تمام مدارك 15 روز قبل از مصاحبه دست سفارت باشه.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: ASALI
سلام دوستان،
آیا ترجمه ریز نمرات دبیرستان هم نیاز هست؟ اگر به این نمرات دسترسی نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان