کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-14 ساعت 20:03)mahmoudi نوشته:  دست همه درد نکنه یکی نیست جواب منا بده
سلام بچه ها ببینم مگه من تو فرم باید اگه فامیلم عوض شده می گفتم ؟ فکر کنم گاوم زاییده؟ 8 قلو من فامیلم عوض شده سال 1999 حالا می گید چه کار کنم فکر کنم کارم تعطیله نه؟Big Grin
لطفا یه امضا مثل ما بزار که ما هم بتونیم بیشتر بشناسیمت.از کنترل پنل میری اون بالاست.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: behzadb57 ، kopol ، mamal amricaei
(2011-12-14 ساعت 20:26)MAHDI2012 نوشته:  دوستان سلام ...دختر من متولد 10/11/1997 یا 19/8/1376 می باشد .با توجه به اینکه سنین 2 تا 14 سال باید 4 روز قبل از مصاحبه باید تست سل بدهند آیا شامل دختر من می شود .اگر دوستان تجربه ای دارند ممنون می شم.به دکتر
اونگان ایمیل زدم گفت خودت حساب کن ببین شامل شما می شه یا نه...
سلام دوست عزیز.این نوشته سایت دکتر انگان است:
Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy due to those new instructions.
اینطور که معلومه شامل دختر شما هم میشود.ولی‌ خودتان هم یک بار دیگه حساب کنید

موفق باشید

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3
ذوستای گل، این فرم w2 و 1040 که می گن لازمه اشپانسر زمیمه کنه، مطمئنین لازمه؟ من تمام مراجع مربوط به اسپانسرشیپ رو زیز و رو کردم اصلا اسمی از چنین فرم هایی برده نشده. توی سایت رسمی اداره ی مهاجرت آمریکا هم اصلا این فرم ها وجود نداره.
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-15 ساعت 03:16)Amir Hussein نوشته:  ذوستای گل، این فرم w2 و 1040 که می گن لازمه اشپانسر زمیمه کنه، مطمئنین لازمه؟ من تمام مراجع مربوط به اسپانسرشیپ رو زیز و رو کردم اصلا اسمی از چنین فرم هایی برده نشده. توی سایت رسمی اداره ی مهاجرت آمریکا هم اصلا این فرم ها وجود نداره.
این ها فرم های مالیاتی و لازمه چیز خاصی نیست فقط میخوان مطمئن شن اسپانسرت مالیات 3 سال اخیر رو داده، اگه اسپانسرت نداره بهتره اصلا اسپانسر نداشته باشی و فقط موجودی بانک ببری. چون نقص مدرک میخوری .
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
ممنون.در كيس نامبرم اشتباه شده بود كه در امضا درستش كردم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

با توجه به مدت زمان لازم براي واكسن هپاتيت كه 6 ماه است ،آيا من از الان اقدام كنم تا اينه روز مصاحبه هر سه نوبتم تكميل باشه ؟با توجه به كيس نامبر بالايي كه دارم نظر دوستان چيه؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2011-12-15 ساعت 13:16)كاميلا نوشته:  با توجه به مدت زمان لازم براي واكسن هپاتيت كه 6 ماه است ،آيا من از الان اقدام كنم تا اينه روز مصاحبه هر سه نوبتم تكميل باشه ؟با توجه به كيس نامبر بالايي كه دارم نظر دوستان چيه؟
سلام با توجه به کیس نامبرتون و 3 نوبت بودن واکسن شروع به زدن کنید.فکر کنم تا مصاحبه تکمیل بشه.
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge ، afshin4749 ، كاميلا
دوستان یکی از سوالاتی که توی مصاحبه میپرسن اینه که شما چند بار توی لاتاری شرکت کردید وفکر میکنم این سئوال رو برای این میپرسن که مطمئن بشن شخصی که اومده مصاحبه همون فرد برنده است(البته این مورد یکی از مواردیه که فرد رو دقیقا شناسایی میکنن)
حالا سوالم اینه که من دقیقا"یادم نیست چندباره توی لاتاری شرکت کردم.ممکن جواب اشتباهی به این پرسش برام دردسر درست کنه؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان:
(2011-12-15 ساعت 14:29)emrah66 نوشته:  
(2011-12-15 ساعت 13:16)كاميلا نوشته:  با توجه به مدت زمان لازم براي واكسن هپاتيت كه 6 ماه است ،آيا من از الان اقدام كنم تا اينه روز مصاحبه هر سه نوبتم تكميل باشه ؟با توجه به كيس نامبر بالايي كه دارم نظر دوستان چيه؟
سلام با توجه به کیس نامبرتون و 3 نوبت بودن واکسن شروع به زدن کنید.فکر کنم تا مصاحبه تکمیل بشه.
ولی به نظر من الان زوده و ممکن برید برای مدیکال بخوان تست ها الکی ازتون بگیر به بهانه اینکه زود زدین واکسن ها رو چون معلوم نیس کی کارنت شین...می تونید بقیه واکسن ها رو بعد از مصاحبه بزنید من در سفرنامه های پیش اینو دیده بودم...الیته این فقط نظر منه باز علما نظر دیگه ای دارن بگن لطفا
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، Hediyeh ، كاميلا
(2011-12-15 ساعت 19:13)علیرضا م نوشته:  دوستان یکی از سوالاتی که توی مصاحبه میپرسن اینه که شما چند بار توی لاتاری شرکت کردید .......................

دوست خوبم سلام ، اين سوال در لاتاري 2011 از بعضي از دوستان پرسيده شده ولي تا حالا از بچه هاي 2012 سوال نشده !!! البته تا جايي كه من ميدونم . ولي تصور اينكه اين سوال براي شناسايي فرد برنده هستش ، خير !!!! راههاي شناسايي برنده واقعي ، مدارك و اسنادي هستش كه شما ارسال كرديد و روز مصاحبه هم طبعاً چهره شما كاملاً مشخص خواهد بود . شما زمان ثبت نام عكستون رو توي سايت لود كردين ، زمان ارسال مدارك به KCC هم عكس ارسال كردين و زمان مصاحبه در آنكارا و يا ابوظبي هم همين كار رو كردين ، خب حالا شما بگو ديگه چه چيزي محكم تر از اين وجود داره ؟ خيلي چيزاي ديگه اي هم هست كه خودتون ميدونيد . موفق باشيد .
تشکر کنندگان: shs ، 3rip ، Hediyeh
(2011-12-15 ساعت 21:24)faranak.n نوشته:  
(2011-12-15 ساعت 14:29)emrah66 نوشته:  
(2011-12-15 ساعت 13:16)كاميلا نوشته:  
ولی به نظر من الان زوده و ممکن برید برای مدیکال بخوان تست ها الکی ازتون بگیر به بهانه اینکه زود زدین واکسن ها رو چون معلوم نیس کی کارنت شین...می تونید بقیه واکسن ها رو بعد از مصاحبه بزنید من در سفرنامه های پیش اینو دیده بودم...الیته این فقط نظر منه باز علما نظر دیگه ای دارن بگن لطفا
سلام دوست خوبم ، نه اينطور نيست !!! من تجربه دارم . اولاً كه واكسن هپاتيت بايد در سه دوره تزريق بشه، اولي كه زمان صفر هستش و دومي يك ماه بعد از اولي و سومي پنج ماه بعد از دومي . ما فقط دو مرحله رو تونستيم تزريق كنيم و وقتي رفتيم دكتر توي كارت واكسنمون نوشت تزريق ناقص !! اما چيزي در مورد تست نگفت و ننوشت و انجام هم نداديم و فقط توصيه كرد كه مرحله سوم رو هم تزريق كنيم . اما نكته اي كه بايد متذكر بشم اينه كه بيخودي اينجا تست آنتي بادي ندين چون اونجا هم چه بخوايد چه نخوايد ازتون ميگيرن و به صرفه هستش كه ديگه هزينه اضافي رو انجام ندين . واكسنهايي كه خيلي واجب هستش آنفلانزا و آبله مرغانه . اما روي هپاتيت گير نميده و تست هم نميگيره . در ضمن براي تزريق هركدوم از اين واكسنها حتماً‌ به پاستور ميدان قدس ، ابتداي شريعتي مراجعه كنيد . خيلي خيلي عاليه . موفق باشيد .
تشکر کنندگان: faranak.n ، Hediyeh ، كاميلا
با سلام

یه سوال داشتم دوستان، این امضا چی‌ هست، که دوستان پافشاری میکنند که من تکمیل کنم، منظور فقط شمارهٔ کیس هست؟ اگر منظور این هست چطوری باید این امضا تکمیل بشه؟

سپاس
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان:
(2011-12-16 ساعت 05:30)Kate.S نوشته:  با سلام

یه سوال داشتم دوستان، این امضا چی‌ هست، که دوستان پافشاری میکنند که من تکمیل کنم، منظور فقط شمارهٔ کیس هست؟ اگر منظور این هست چطوری باید این امضا تکمیل بشه؟

سپاس

سلام دوست من

اگر توجه کنی بالای سایت سمت راست ، چند تا تب وجود داره که آخریش نوشته کنترل پنل کاربر . وقتی روش کلیک میکنی در صفحه جدید سمت راستش گزینه تغییر امضا رو بزن . و متن زیر رو توش کپی کن و اطلاعاتت در مورد کیس خودت وارد کن. مثلا اگه شماره کیست 43987 باشه شما باید بزنی 43XXX

شماره کیس :
دريافت نامه قبولي:
کنسولگري: آنكارا
ارسال فرمها:
کارنت شدن:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
دريافت کليرنس:
دريافت ويزا:
هزينه ها:
تعداد نفرات :
ورود به آمريکا:
دريافت گرين کارت:
تشکر کنندگان: afshin4749 ، funnybluesolea ، Hediyeh
بچه ها واسه سفر که میریم ترکیه باید لیر هم بخریم یا همون دلار کفاف میده ؟؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان:
من به دلیل گرفتاری و سهل انگاری که داشتم خیلی خیلی دیر فهمیدم که قبول شدم.مدارکم رو اول نوامبر فرستادم و هفتم نوامبر به دستشون رسید. با توجه به زمان کارنت شدنم که ماه دسامبر بوده چند بار براشون ایمیل کردم و روند کارم رو پرسیدم اونهاهم گفتند که مدارک رسیده و مورد قبوله و باید منتظر نامه دومشون باشم.ولی متاسفانه هنوز خبری نیست !!!!؟؟؟
درحالیکه توی سایت سفارت آنکارا شماره های خیلی بالاتر از من وقت مصاحبه گرفتن!( تا چهارم ژانویه)
خودم و خانوادم خیلی ناامیدشدیم، جوری که دنبال تهیه مدارک دیگه از قبیل واکسن و ترجمه و ......نیستم.Sad
به نظر دوستان دیگه امیدی نیست؟
لطفا راهنمائیم کنین.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: vroom

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان