موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-16 ساعت 17:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-16 ساعت 17:36 توسط kopol.)
(2011-12-16 ساعت 15:04)edge نوشته: (2011-12-16 ساعت 14:28)afshin4749 نوشته: (2011-12-16 ساعت 13:03)edge نوشته: بچه ها واسه سفر که میریم ترکیه باید لیر هم بخریم یا همون دلار کفاف میده ؟؟؟؟
سلام عزيزم ، اولاً كه ، اين جمله چيه كه توي امضاء خودت آوردي ؟ دوست خوبم من شما رو نااميد نمي كنم و فقط ميخوام از تجربه من و ديگران استفاده كني . اگر ديپلم نداريد قطعاً شما برگ قرمز خواهيد گرفت !!! به همين دليل ميخوام كه هزينه اضافي نكني و خدايي ناكرده نااميد از اونجا برنگردي . حالا اگه تصميم گرفتي كه بري و اقبال خودت رو امتحان كني !!! خب بايد حدوداً 150 لير با خودت ببري تا حداقل از فرودگاه به هتل برسي و يه سري مخارج ضروري رو انجام بدي چون چنج كردن دلار در اونجا اصلاً به صرفه نيست . بازم منو ببخش دوست خوبم من فقط و فقط واسه خودت گفتم . بالاخره هركس صلاح خودشو بهتر ميدونه . موفق باشيد .
درست میگی شما باید دیپلم داشت اما من امیدوارم چون من فقط 1 سال کم دارم
اما به جای اون من از فنی حرفه ی مدرک زیاد دارم مثل ICDL
و با توجه به اتفاقات اخیر سیاسی و صحبت های کلینتون واقعا امید دارم
فکر نمیکنم بخاطر این 1 سال الکی گیر بدن و فرد جوونی که میتونه یه کاره بشه تو کشورشون رو از دست بدم
خدا رو شکر ما هم که درسمون بد نیست
اگه قانون شماره 20 یادتون بیاد جمله اول این رو نوشته بود
There is no minimum age
ادامشو نمیخواد بگید چون حفظم
و همون ادامش منو یکم نگران میکنه
ولی میشه
انسان با امید زنده است و سعی کن با امیدواری جلو بری امیدوارم از شرایطت چشم پوشی کنن ، با انرژی مثبت حرکت کن وقول بده اگر خدای نکرده بهت گفتن شرایطت رو فبول نداریم ناراحت نشی و حداقلش اینه که یکبار این شرایط رو تجربه کردی و یکقدم از شرکت کنندگان 2013 جلوتر هستی ، در ضمن سعی کن با خودت دلار ببری و مقدار خیلی کمی لیر (حدود 200 لیر) در ضمن دلار رو توی فرودگاه آنکارا چنج نکن و حتماً در مکانهایی به اسم داویز در شهر چنج کن در ضمت به نرخ امروز در ارای هر 100 دلار صرافی داویز می بایست به شما 186 تا 187 لیر پرداخت کند
به امید ویزای یکضرب همه دوستان گل مهاجرسرا
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در حال حاضر دانشجو هستم و مدرک دیپلمم در اختیار دانشگاه هستش و هیچ جوره اونو به من نمیدن حتی برای ترجمه.هیچ مدرک جایگزینی قبول میکنن؟مثلا گواهی اشتغال به تحصیل از طرف رئیس دانشگاه یا تاییده دیپلم از آموزش و پرورش؟خواهش میکنم من رو راهنمایی بفرمایید
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-16 ساعت 22:23)pantea_l3lu3 نوشته: با سلام
من در حال حاضر دانشجو هستم و مدرک دیپلمم در اختیار دانشگاه هستش و هیچ جوره اونو به من نمیدن حتی برای ترجمه.هیچ مدرک جایگزینی قبول میکنن؟مثلا گواهی اشتغال به تحصیل از طرف رئیس دانشگاه یا تاییده دیپلم از آموزش و پرورش؟خواهش میکنم من رو راهنمایی بفرمایید
یه پرینت از ریز نمره هات و گواهی اشتغال به تحصیل ببر، البته باید قابل ترجمه باشه، اگر هم نبود میتونی ببری وزارت علوم مهر قابل ترجمه بزنن، فقط باید یه دلیلی برای ترجمه جور کنی
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-16 ساعت 22:23)pantea_l3lu3 نوشته: با سلام
سلام لطفا اول از همه امضای خودتون رو مثل بقیه دوستان از طریق کنترل پنل کاربر که بالای همین صفحه می بینید مثل بقیه دوستان تغییر بدید تا ارتباطمون با هم 2طرفه باشه و در مورد سوالتون اصلا دلیلی نداره دیپلمتون رو بهتون ندن من خودم بعد از قبولی رفتم دیپلمم رو از مدرسه ام گرفتم در حالی که 1 سال قبلش لیسانسم رو از دانشگاه گرفته بودم..یعنی اصلا دیپلم من از مدرسه خارج نشده بود..به نظرم باز هم پیگیری کنید که خدایی نکرده به مشکل بر نخورید...
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-17 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-17 ساعت 00:42 توسط pantea_l3lu3.)
(2011-12-16 ساعت 22:31)t.azimaie نوشته: (2011-12-16 ساعت 22:23)pantea_l3lu3 نوشته: با سلام
یه پرینت از ریز نمره هات و گواهی اشتغال به تحصیل ببر، البته باید قابل ترجمه باشه، اگر هم نبود میتونی ببری وزارت علوم مهر قابل ترجمه بزنن، فقط باید یه دلیلی برای ترجمه جور کنی
مرسی از راهنماییتون ولی مشکل اینه که چون دانشگاه دولتی و از گروه پزشکی هستم و تعهد خدمت طرح دارم به این راحتی ریز نمراتم رو نمیدن متاسفانه، فکر کنم فقط اشتغال به تحصیل بتونم بگیرم
(2011-12-16 ساعت 23:34)faranak.n نوشته: (2011-12-16 ساعت 22:23)pantea_l3lu3 نوشته: با سلام
سلام لطفا اول از همه امضای خودتون رو مثل بقیه دوستان از طریق کنترل پنل کاربر که بالای همین صفحه می بینید مثل بقیه دوستان تغییر بدید تا ارتباطمون با هم 2طرفه باشه و در مورد سوالتون اصلا دلیلی نداره دیپلمتون رو بهتون ندن من خودم بعد از قبولی رفتم دیپلمم رو از مدرسه ام گرفتم در حالی که 1 سال قبلش لیسانسم رو از دانشگاه گرفته بودم..یعنی اصلا دیپلم من از مدرسه خارج نشده بود..به نظرم باز هم پیگیری کنید که خدایی نکرده به مشکل بر نخورید...
از راهنمایی شما خیلی ممنونم ولی دانشگاه ما قوانین عجیبی داره و رسما به من گفتن که دادن دیپلم حتی با گذاشتن وثیقه حتی برای چند روز محال و غیر قانونیه (حالا نمیدونم کدوم فانون؟؟؟) و اینکه دیپلمم الان توی پروندم تو دانشگاهه و متاسفانه مدرسه نیست.باز هم تشکر میکنم
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هر چی می گردم بخش سفرنامه ی ترکیه رو پیدا نمی کنم. حذف شده؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ایمیلی را که از کی سی سی دریافت کرده بودم که محتوی قبولی فرم هام بود را اشتباهی پاک کردم .آیا به این ایمیل احتیاج پیدا می کنم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من یه مطلب خواندم تو این سایت، در مورده واکسن هپاتیت، که حدوداً ۶ ماه طول میکشه که هر سه نوبت واکسن رو بزنیم، آیا شما دوستان همه واکسنهای هپاتیت رو زدید، آیا صلاح میدونید من از الان شروع کنم به زدن چون فکر میکنم ژوئن یا ژولای کارنت بشم؟
سپاس,
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تو همه چیز استاد شدم فقط هنوز نفهمیدم تقریبا چقدر باید پول به دلار تو حسابمون باشه برای گواهی مالی... کسی میدونه؟