کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-17 ساعت 01:33)Amir Hussein نوشته:  من هر چی می گردم بخش سفرنامه ی ترکیه رو پیدا نمی کنم. حذف شده؟
حذف نشده. منتقل شده به بخش انجمن خصوصی 2012
http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=69
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4682&page=26
تشکر کنندگان:
بچه های گل مهاجرسرا توجه

سایت سفارت مجازی امریکا یه قسمتی داره به نام "گفتگو با سخنگو" ، اونجا میتونید سوالاتونو از آلن ایر بپرسید. فعلا چون سایت نو پاست سوالای کمی ازش پرسیده شده ، و به همین دلیل بلعکس پیج فیسبوک به تمام سوالات و حتی نظرات خیلی زود جواب میده .

فقط یه خواهشی دارم :

اگر فکر می کنید سوالاتون زیاد مهم نیست و با کمی جستجو در مهاجرسرا می توانید به جوابتون برسید ، خواهشا این فرصت رو از بقیه دوستان که سوال های مهمتری دارند نگیرید، مسلما هر چه سوالات بیشتر باشه آلن ایر وقت کمتری برای تک تک جوابها داره

امیدوارم بتونید برای سوالهایی که تا حالا نگرانتون میکرده جواب درست و مطمعنی پیدا کنید.

لینک صفحه گفتگو با سخنگو سایت سفارت مجازی امریکا (باید هیتلر شکن داشته باشید)

تشکر کنندگان: faranak.n ، Hediyeh
یه نامه از سفارت آنکارا دریافت کردم که روز مصاحبه من و از ۲۲ دسامبر به ۲۱ دسامبر تغییر دادند ٫ علتش این بوده که از ۲۲ تا ۲۷ دسامبر سفارت واسه کریسمس تعطیل میشه ٫ خواستم به دوستانی که ۲۲ دسامبر مصاحبه دارن اطلاع بدم میل باکس شونو چک کنند احتمالا برای اونام اومده
٫ضمنا سفرنامه و جزییات مصاحبه رو چند روز دیگه میذارم ٫ با آرزوی موفقیت برای همه
تشکر کنندگان: faranak.n ، Hediyeh ، الی الی ، t.azimaie
(2011-12-16 ساعت 14:28)afshin4749 نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 13:03)edge نوشته:  بچه ها واسه سفر که میریم ترکیه باید لیر هم بخریم یا همون دلار کفاف میده ؟؟؟؟

سلام عزيزم ، اولاً كه ، اين جمله چيه كه توي امضاء خودت آوردي ؟ دوست خوبم من شما رو نااميد نمي كنم و فقط ميخوام از تجربه من و ديگران استفاده كني . اگر ديپلم نداريد قطعاً شما برگ قرمز خواهيد گرفت !!! به همين دليل ميخوام كه هزينه اضافي نكني و خدايي ناكرده نااميد از اونجا برنگردي . حالا اگه تصميم گرفتي كه بري و اقبال خودت رو امتحان كني !!! خب بايد حدوداً 150 لير با خودت ببري تا حداقل از فرودگاه به هتل برسي و يه سري مخارج ضروري رو انجام بدي چون چنج كردن دلار در اونجا اصلاً به صرفه نيست . بازم منو ببخش دوست خوبم من فقط و فقط واسه خودت گفتم . بالاخره هركس صلاح خودشو بهتر ميدونه . موفق باشيد .

من هم قبلا" ميخواستم در مورد امضاي اين دوست عزيز تذكري بهشون بدم ولي متوجه شدم كه ايشون خيلي اصرار به اين امضا دارند!!

ضمنا" بعضي از دوستاني كه اطلاعاتشون نسبت به كيس خودشون هم كافي نيست، به اين عزيز پاسخ دادند كه: آفرين به اين اعتماد بنفس!!

دوست عزيز با عرض معذرت بايد به عرضتون برسونم كه خودتون رو براي دريافت برگه قرمز آماده كنيد و نه براي تهيه لير و يا دلار.

-----------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز شما خيلي محبوب هستيد و نوشته هاي شما نيز خيلي عالي هست و خواندن نوشته هاي شما باعث انبساط خاطر ميباشد.

ليكن گذاشتن مطلب اينچنيني و نيز بااين سايز، در امضاء مناسب و برازنده نميباشد.

اميدوارم كه آن را با امضاي ديگري عوض كنيد. با تشكر از شما
تشکر کنندگان: edge ، M_star1316 ، SH1A2R3
(2011-12-17 ساعت 03:37)Nazgol66 نوشته:  من تو همه چیز استاد شدم فقط هنوز نفهمیدم تقریبا چقدر باید پول به دلار تو حسابمون باشه برای گواهی مالی... کسی میدونه؟

حداقل 15 میلیون تومن بوده . اما اخیرا به یکی از دوستان گفتند کمه
پس بهتره بالای 20 میلیون باشه
هرچی هم بیشتر باشه بهتره...اگه هر ملک یا سندی قابل ترجمه دارید ببرید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: behzadb57 ، Nazgol66 ، SH1A2R3
(2011-12-17 ساعت 11:47)saher نوشته:  
(2011-12-16 ساعت 13:03)edge نوشته:  بچه ها واسه سفر که میریم ترکیه باید لیر هم بخریم یا همون دلار کفاف میده ؟؟؟؟

سلام عزيزم ، اولاً كه ، اين جمله چيه كه توي امضاء خودت آوردي ؟ دوست خوبم من شما رو نااميد نمي كنم و فقط ميخوام از تجربه من و ديگران استفاده كني . اگر ديپلم نداريد قطعاً شما برگ قرمز خواهيد گرفت !!! به همين دليل ميخوام كه هزينه اضافي نكني و خدايي ناكرده نااميد از اونجا برنگردي . حالا اگه تصميم گرفتي كه بري و اقبال خودت رو امتحان كني !!! خب بايد حدوداً 150 لير با خودت ببري تا حداقل از فرودگاه به هتل برسي و يه سري مخارج ضروري رو انجام بدي چون چنج كردن دلار در اونجا اصلاً به صرفه نيست . بازم منو ببخش دوست خوبم من فقط و فقط واسه خودت گفتم . بالاخره هركس صلاح خودشو بهتر ميدونه . موفق باشيد .

من هم قبلا" ميخواستم در مورد امضاي اين دوست عزيز تذكري بهشون بدم ولي متوجه شدم كه ايشون خيلي اصرار به اين امضا دارند!!

ضمنا" بعضي از دوستاني كه اطلاعاتشون نسبت به كيس خودشون هم كافي نيست، به اين عزيز پاسخ دادند كه: آفرين به اين اعتماد بنفس!!

دوست عزيز با عرض معذرت بايد به عرضتون برسونم كه خودتون رو براي دريافت برگه قرمز آماده كنيد و نه براي تهيه لير و يا دلار.

-----------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز شما خيلي محبوب هستيد و نوشته هاي شما نيز خيلي عالي هست و از خواندن نوشته هاي شما باعث انبساط خاطر ميباشد.

فکر نمی کنم امضای من مشکلی داشته باشه من مشکلش رو متوجه نمیشم ولی ممنون به هر حال برای راهنماییتون و نظرتون Rolleyes

Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3
از دوستانی که تازه متوجه قبولیشون شدن و کلا همه دوستان میخوام که اطلاعات تکمیلی رو به احسان عزیز بدین تا تو جدول ثبت کنه
ادرس احسان و جدول تو امضام هست
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، t.azimaie
سلام به همگی دوستان
یه سوال از اساتید محترم داشتم،حدود 10 سال پیش بنا به دلایلی شناسنامه ام رو تعویض کردم، همچنین شماره شناسنامه و تاریخ تولدم نیز عوض شد پسوند فامیلم رو هم برداشتم،همه تو توضیحات شناسنامه ام هم ذکر شده.
حالا به نظر شما این موضوع رو باید به kcc اطلاع بدم، یا کاری به کارش نداشته باشم؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
دست همه درد نکنه یکی نیست جواب منا بده
سلام بچه ها ببینم مگه من تو فرم باید اگه فامیلم عوض شده می گفتم ؟ فکر کنم گاوم زاییده؟ 8 قلو من فامیلم عوض شده سال 1999 حالا می گید چه کار کنم فکر کنم کارم تعطیله نه؟Tongue
تشکر کنندگان:
(2011-12-17 ساعت 18:24)mahmoudi نوشته:  دست همه درد نکنه یکی نیست جواب منا بده
سلام بچه ها ببینم مگه من تو فرم باید اگه فامیلم عوض شده می گفتم ؟ فکر کنم گاوم زاییده؟ 8 قلو من فامیلم عوض شده سال 1999 حالا می گید چه کار کنم فکر کنم کارم تعطیله نه؟Tongue

سوالت تکراری نیست احیانا؟ من چند روز پیش همین سوال رو دیدم، دوستان هم جواب داده بودند، صفحات قبل رو نگاه کن جوابت رو پیدا می‌کنی Smile

خب من الان رفتم گشتم، سوالت رو دیدم ولی جواب‌ها رو نه، مطمئنی تو تاپیک دیگه‌ای مطرح نکردی؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
(2011-12-17 ساعت 14:45)edge نوشته:  
(2011-12-17 ساعت 11:47)saher نوشته:  

دوست عزيز شما خيلي محبوب هستيد و نوشته هاي شما نيز خيلي عالي هست و از خواندن نوشته هاي شما باعث انبساط خاطر ميباشد.

فکر نمی کنم امضای من مشکلی داشته باشه من مشکلش رو متوجه نمیشم ولی ممنون به هر حال برای راهنماییتون و نظرتون Rolleyes
مشگل این دوستمون با ارایه سابقه کار حل نمی شه؟؟؟؟آیا ارایه سابقه کار می تونه به جای دیپلم مشگل را حل کنه.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2011-12-17 ساعت 18:38)Serendipity نوشته:  

سوالت تکراری نیست احیانا؟ من چند روز پیش همین سوال رو دیدم، دوستان هم جواب داده بودند، صفحات قبل رو نگاه کن جوابت رو پیدا می‌کنی Smile

خب من الان رفتم گشتم، سوالت رو دیدم ولی جواب‌ها رو نه، مطمئنی تو تاپیک دیگه‌ای مطرح نکردی؟

سلام حالا به جایه دنبال نخد سیاه فرستادن من اگه راست میگید یکی جواب منا بده الان 4 روز هیچ کس نیست جواب منا بده ؟
بابا دم همگی گرم
یکی که پیدا شده سوال مارا دیده به جایه اینکه جواب بده خودش سوال می کنه جوابشم میره دنبالش بدم میاد می گه خوب نبود .
بازم جواب منا نمی ده؟
Sad
تشکر کنندگان:
سلام، من عکسهایی که همراه فرمهای اولیه برای KCC فرستادم با روسری بود. اگه الان عکسهایی که برای سفارت می فرستم بدون روسری باشه مشکلی پیش میاد به نظرتون؟
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-12-17 ساعت 22:13)mahmoudi نوشته:  

سلام حالا به جایه دنبال نخد سیاه فرستادن من اگه راست میگید یکی جواب منا بده الان 4 روز هیچ کس نیست جواب منا بده ؟
بابا دم همگی گرم
یکی که پیدا شده سوال مارا دیده به جایه اینکه جواب بده خودش سوال می کنه جوابشم میره دنبالش بدم میاد می گه خوب نبود .
بازم جواب منا نمی ده؟
Sad

دوست عزیز سلام . نکته ای که بعضی از دوستان فراموش میکنن اینه که اینجا هیچ کس وظیفه نداره که به دیگران پاسخ بده . اگه هم پاسخ میدن لطفشونه. اینو بارها خود من متذکر شدم. ولی نمیدونم چرا دوستان توجه نمیکنن.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: emrah66 ، Serendipity
(2011-12-17 ساعت 22:13)mahmoudi نوشته:  

بابا دم همگی گرم
بازم جواب منا نمی ده؟
Sad

دوست عزیز من وظیفه ندارم دنبال جواب شما بگردم ولی رفتم گشتم، شما هم اگه تاپیک‌ها رو با دقت بخونین جوایتون رو میگیرین، چون مشابه مورد شما بارها پرسیده شده، منم جواب نمیدم که خودتون زحمت بکشین یه کم بگردین.
می‌خواستم برم بازم بگردم جوابتون رو پیدا کنم ولی با خوندن پست‌تون پشیمون شدم.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان