موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه نامه از سفارت آنکارا دریافت کردم که روز مصاحبه من و از ۲۲ دسامبر به ۲۱ دسامبر تغییر دادند ٫ علتش این بوده که از ۲۲ تا ۲۷ دسامبر سفارت واسه کریسمس تعطیل میشه ٫ خواستم به دوستانی که ۲۲ دسامبر مصاحبه دارن اطلاع بدم میل باکس شونو چک کنند احتمالا برای اونام اومده
٫ضمنا سفرنامه و جزییات مصاحبه رو چند روز دیگه میذارم ٫ با آرزوی موفقیت برای همه
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-17 ساعت 03:37)Nazgol66 نوشته: من تو همه چیز استاد شدم فقط هنوز نفهمیدم تقریبا چقدر باید پول به دلار تو حسابمون باشه برای گواهی مالی... کسی میدونه؟
حداقل 15 میلیون تومن بوده . اما اخیرا به یکی از دوستان گفتند کمه
پس بهتره بالای 20 میلیون باشه
هرچی هم بیشتر باشه بهتره...اگه هر ملک یا سندی قابل ترجمه دارید ببرید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که تازه متوجه قبولیشون شدن و کلا همه دوستان میخوام که اطلاعات تکمیلی رو به احسان عزیز بدین تا تو جدول ثبت کنه
ادرس احسان و جدول تو امضام هست
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
یه سوال از اساتید محترم داشتم،حدود 10 سال پیش بنا به دلایلی شناسنامه ام رو تعویض کردم، همچنین شماره شناسنامه و تاریخ تولدم نیز عوض شد پسوند فامیلم رو هم برداشتم،همه تو توضیحات شناسنامه ام هم ذکر شده.
حالا به نظر شما این موضوع رو باید به kcc اطلاع بدم، یا کاری به کارش نداشته باشم؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-17 ساعت 14:45)edge نوشته: (2011-12-17 ساعت 11:47)saher نوشته: (2011-12-16 ساعت 14:28)afshin4749 نوشته: (2011-12-16 ساعت 13:03)edge نوشته: بچه ها واسه سفر که میریم ترکیه باید لیر هم بخریم یا همون دلار کفاف میده ؟؟؟؟
سلام عزيزم ، اولاً كه ، اين جمله چيه كه توي امضاء خودت آوردي ؟ دوست خوبم من شما رو نااميد نمي كنم و فقط ميخوام از تجربه من و ديگران استفاده كني . اگر ديپلم نداريد قطعاً شما برگ قرمز خواهيد گرفت !!! به همين دليل ميخوام كه هزينه اضافي نكني و خدايي ناكرده نااميد از اونجا برنگردي . حالا اگه تصميم گرفتي كه بري و اقبال خودت رو امتحان كني !!! خب بايد حدوداً 150 لير با خودت ببري تا حداقل از فرودگاه به هتل برسي و يه سري مخارج ضروري رو انجام بدي چون چنج كردن دلار در اونجا اصلاً به صرفه نيست . بازم منو ببخش دوست خوبم من فقط و فقط واسه خودت گفتم . بالاخره هركس صلاح خودشو بهتر ميدونه . موفق باشيد .
من هم قبلا" ميخواستم در مورد امضاي اين دوست عزيز تذكري بهشون بدم ولي متوجه شدم كه ايشون خيلي اصرار به اين امضا دارند!!
ضمنا" بعضي از دوستاني كه اطلاعاتشون نسبت به كيس خودشون هم كافي نيست، به اين عزيز پاسخ دادند كه: آفرين به اين اعتماد بنفس!!
دوست عزيز با عرض معذرت بايد به عرضتون برسونم كه خودتون رو براي دريافت برگه قرمز آماده كنيد و نه براي تهيه لير و يا دلار.
-----------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز شما خيلي محبوب هستيد و نوشته هاي شما نيز خيلي عالي هست و از خواندن نوشته هاي شما باعث انبساط خاطر ميباشد.
ليكن گذاشتن مطلب اينچنيني و نيز بااين سايز، در امضاء مناسب و برازنده نميباشد.
اميدوارم كه آن را با امضاي ديگري عوض كنيد. با تشكر از شما
فکر نمی کنم امضای من مشکلی داشته باشه من مشکلش رو متوجه نمیشم ولی ممنون به هر حال برای راهنماییتون و نظرتون
مشگل این دوستمون با ارایه سابقه کار حل نمی شه؟؟؟؟آیا ارایه سابقه کار می تونه به جای دیپلم مشگل را حل کنه.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من عکسهایی که همراه فرمهای اولیه برای KCC فرستادم با روسری بود. اگه الان عکسهایی که برای سفارت می فرستم بدون روسری باشه مشکلی پیش میاد به نظرتون؟
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر