2011-12-24 ساعت 14:41
سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
|
2011-12-24 ساعت 14:41
سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي
تشکر کنندگان: SH1A2R3
2011-12-24 ساعت 14:50
(2011-12-24 ساعت 14:41)مريم361 نوشته: سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي من دختر 4 ساله دارم و فكر نميكنم مشكلي بوجود بيايد ما هم يك پاسپورت داريم
2011-12-24 ساعت 18:25
دوستان عزیز جدیدا صرافی ها کارت بانکی بین المللی صادر میکنن به نام المدینه که از تمام سایتها و خدمات اینترنتی سراسر دنیا میشه با این کارت خریداری کرد.ومزایای زیادی داره مثل 1-پشتیبانی 24 ساعته زبان فارسی2-دفتر مرکزی این بانک در امارات قرار گرفته وراحت میشه ازشون موجودی معتبرگرفت3-اعتبارکارت 3 ساله است4-قابل شارژ در صرافی های ایران(30دلار برای هربار شارژ)و موارد دیگه که میتونید توی سایت خود بانک چک کنید ودیگه نیازی به حمل پول نیست راستی در هر کشور پول همون کشور رو بهتون میده
آدرس www.ogtcard.com
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15 تاریخ ارسال فرمها: july کنسولگری: ابوظبی تاریخ کارنت شدن کیس:02/09 تاریخ دریافت نامه دوم:02/14 تاریخ مصاحبه:April 2 تاریخ دریافت ویزا:MAY 2 تاریخ ورود به آمریکا :28Aug تاریخ دریافت گرین کارت : مقصد:لوس آنجلس تعداد افراد با این کیس:4
2011-12-24 ساعت 21:51
(2011-12-23 ساعت 20:00)cmbt نوشته: سلام دوستان،خیلی سعی کردم که در بحث واکسنها خودم را درگیر نکنم ولی دیدن یک پست مرا بسیار شگفت زده کرد و بسیار متاسف شدم.دکتری در اصفهان MMRرا ندارد ولی مهرش را در کارت وارد میکند!!!بسیار شرم آور است!!!اگر بیماری را نگرفتید بخاطر خودتان هم که شده واکسن را بزنید(یا در ایران یا در ترکیه).این همه خرج میکنیم این هم روش!دوست عزیز دکتر افقری در آمادگاه چون واکسن نداره پیشنهاد می کنه واکسن موجود نیست ولی در خ شیخ صدوق دکتر فدایی این واکسن را داره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره دریافت وبزا: SEP 28 ورود به آمریکا : 2013/March
2011-12-24 ساعت 22:12
سلام دوستان عزیز
اول می خوام از همه دوستان عزیز که بی منت همه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن صمیمانه تشکر کنم. دوتا سوال دارم، 1-اسپانسر من میخواد مدارک رو برام بفرسته می خواستم مطمئن شم که فقط فرم i-134 و فرم مالیاتی w2 را باید برام بفرسته یا چیز دیگه ای هم لازم هست؟ 2- کسی اخیراً بسته پستی از امریکا به دستش رسیده؟ بگم مدارک رو پست کنه به آدرس ایران یا اینکه یه آدرس توی دبی پیدا کنم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012 تاریخ مصاحبه:11 March تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب : جمع تقریبی هزینه ها: تعداد همراهان: 1 نفر
2011-12-25 ساعت 00:23
از دوستان عزیز بخصوص مدیران محترم خواهشمندم نام تایپک مخصوص شرایط سیتیزن شدن را بفرمایند من قبلا دیده بودم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
2011-12-25 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-25 ساعت 11:45 توسط Serendipity.)
(2011-12-25 ساعت 00:23)SH1A2R3 نوشته: از دوستان عزیز بخصوص مدیران محترم خواهشمندم نام تایپک مخصوص شرایط سیتیزن شدن را بفرمایند من قبلا دیده بودم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم. سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012 مصاحبه: (May 2012) آنکارا (یکضرب) ورود به آمریکا: Oct/9/12 دریافت گرین کارت: Oct/26/12
2011-12-25 ساعت 15:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-25 ساعت 15:48 توسط M_star1316.)
سلام:
دیگه واقعا دارم کم میآورم! تا هفته پیش دغدغم این بود که چون مدارک رو دیر فرستادم فرصت مصاحبه هم نداشته باشم ولی حالا.... نمیدونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه ، مدیران سایت اگه فکر میکنن جای مطرح کردنش اینجا نیست میتونن این پست رو به محل مناسبش منتقل کنن. اصل مطلب اینه که همسرم و بخصوص خانوادش با رفتن مخالفن. بیشتر ش به دلیل عدم اطلاع هستش و اینکه شنیدن اونجا مشکل کار و .... خواهیم داشت و بخصوص مسئله مالی خودم و خانوادم مطرح هست. و این مسائل باعث شده من رو که حقیقتا تنها موندم رو خیلی خیلی توی تنگنا قرار بده . من تمام این کارهاروبرای آینده فرزندم میخوام انجام بدم . میدونم ریسک داره .( اینکه مجبور بشم کل سرمایم رو ( کلا 70 میلیون تومان) برای اینکار صرف کنم تامل هر کسی رو برمیانگیره. پدر خانمم تمکن مالی بدی نداره و اگه بخواد میتونه توی این قضیه کمکمون کنه ولی نه تنها کشیده کنار بلکه سنگ اندازی هم میکنه( امید داشتم برای نشان دادن موجودی حساب بانکی کمکم کنه ولی ....!!!؟؟؟) حالا من موندم و مشکلات تهیه مدارک از یک طرف و مقابله به مشکلات داخلی خانوادم از طرف دیگه. از اینکه این مطالب رو اینجا مطرح کردم از دوستان عذر میخوام ولی خیلی خیلی دلم گرفته . نمیدونم میتونم تا آخرش برم یا نه ولی بااینهمه دارم تمام سعیم رو میکنم.خوش بحالتون ... چند سئوال دارم که پاسخ اونها میتونه در تصمیم گیریم خیلی کمک کنه: 1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟ 2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟ 3.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟ لطفا اگه درباره پاسخ این سئوالات اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین . امیدوارم همتون موفق باشید.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH تشکر کنندگان: roghiyeh ، storagemeter ، edge ، SH1A2R3
2011-12-25 ساعت 20:36
M_star1316 عزیز
سوال شماره دو و سه رو باید اونایی که فرزند دارن جواب بدن من نمیدونم ولی جواب سوال شماره یک: بله میتونید شما اونجا بمونید و همسر و فرزندتون فعلاً هر شش ماه یکبار بیان. ولی یک راه بهتر اینه که reentry permit (پاس سفید) بگیرید. با گرفتن پاس سفید میتونید تا دوسال خارج از آمریکا بمونید و بعد از دوسال تا یک سال دیگه هم قابل تمدید هست. تو این دوسال (یا سه سال در صورت تمدید) میتونید سبک سنگین کنید و با اطلاعات کامل تصمیم به رفتن یا نرفتن بگیرید.
سوالی بود در خدمتم!
تشکر کنندگان: kopol ، M_star1316 ، Hediyeh ، frz61
2011-12-25 ساعت 22:14
(2011-12-24 ساعت 14:50)gol1 نوشته:دوست عزیز طبق قوانین جدید دیگه هیچ کس توی پاسپورت کسی قرار نمیگیره و هرکس باید پاسپورت مجزا داشته باشه دیگه شما میتونید واسه فرزند 4 ساله تون هم پاسپورت بگیرین.(2011-12-24 ساعت 14:41)مريم361 نوشته: سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي به پلیس +10 یه سری بزنید خالی از لطف نیست
Case Number:2012AS00042XXX
POST:ANKARA مصاحبه:4 june ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL دریاف ویزا: 31 AUG Northridge ، CALIFORNIA Keep Calm And be Optimistic تشکر کنندگان: SH1A2R3
2011-12-25 ساعت 22:21
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته: سلام:شاید اگه اوضاع مثل سابق بود و یا شما با ویزای یک بار ورود میخواستین برین ، این همه تأمل جایز بود ولی حالا نه....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه. یا علی بگین و بلند شین.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA تاریخ مصاحبه:7Dec کلیر:25 jan در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، M_star1316
2011-12-25 ساعت 22:45
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته: سلام: دوست عزیز ضمن تبریک به شما ، می خواستم بگم که این مشکل ،مشکل شما نیست مشکل خیلی از ماها است ، دوری از خانواده و فامیل برای همه ما سنگینه ، اونهم با این مسافت طولانی که شاید سالی یکبار هم نتونیم به ایران برگردیم (به دلیل شرایط مالی وکاری ) مطمئناً عده ای از روی علاقه بیش از حد به شما و عده ای هم از روی حسادت شاید علاقه ای به رفتن شما نداشته باشند ، ولی ا ز قدیم گفتن شانس یکبار در خونه آدم رو می زنه و شاید این شانس دیگه به سراغ شما نیاد ، بهترین شخص برای تصمیم گیری شخص شما و خانواده شما هستند که قراره به اونجا برید ، من به شما پیشنهاد می کنم از شانستون استفاده کنید تا هیچوقت حسرت همچین روزی رو خدای نکرده در آینده نخوردید ، با تومنینه جلو بروید و پلهای پست سرتون رو هم خراب نکنید اگر روزی احساس کردی که تمام سعی و تلاشت رو کردی ولی موفق نشدی با سربلندی به ایران برگرد و مطمئن باش هر زمان هم که برگردی خانواده شما با آغوش باز از شما استقبال می کنه ، غصه پول خرج کردن رو هم نخور ، پول برای خرج کردنه و در زندگی فرصتهای زیادی نصیبت می شه و مطمئناً پولهای زیادی بدست خواهی آورد ولی شاید این فرصت را دیگر بدست نیاوری ،. به امید موفقیت همه عزیزان
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02 نتیجه مصاحبه: برگ آبی تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15 تشکر کنندگان: roghiyeh ، M_star1316 ، **USA**
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته: سلام: دوست عزيزم تنها راه براي حل اين مشكل شما صحبت كردن و به عبارتي مذاكره هست به نظر من بهتر است شما ابتدا با همسرتان در اين خصوص صحبت كنيد و مطمن باشيد اگر همسرتان را بتوانيد متقاعد كنيد خانواده ايشان حتما متقاعد ميشوند لطفا توضيح بفرماييد كه دريافت گرين كارت به معناي رفتن و بر نگشتن نيست هر چند كه خود من در صورت موفقيت و مهاجرت به مشكلات زيادي برخورد خواهم كرد و بسياري از چيزها را از دست خواهم داد ولي بدون درنگ با آغوش باز اين مسايل را خواهم پذيرفت بفرماييد كشوري كه به خاطر تحصيل درمان و هزار تا چيز ديگر ميليونها نفر در روي زمين دهها سال زندگي شان را گذاشته و چه بسا نتيجه هم نگرفتند به شما پيشنهاد داده كه تشريف بياوريد و به شما اجازه كار و اقامت و زندگي ميدهم چه منطقي اجازه ميدهد كه اقدام نكنيم اين هم حرف دل من هست كه بگويم كاش پدر من زنده بود و كره مريخ زندگي ميكرد ولي بود و ميتوانستم هر روز صدايش را بشنوم ولي سالهاست كه نيست و يك نكته آخر اينكه به همسرتان بفرماييد هميشه ما سالم و در شرايط الان نخواهيم بود خاطره اي از يكي از دوستانم خالي از لطف نيست دوستي داشتم كه او هم پزشك بود و ناگهان همسرش بيماري صعب العلاجي را مبتلا شد و نياز به درمان در خارج از كشور شد و در ايران امكانات مورد نظر نبود نميدانيد با چه مصيبتي براي انگليس ويزا گرفت كه به من گفت دردسر ويزا ببش از بيماري همسرم بود يادتان باشد شما را با گرين كارت همه جاي دنيا براحتي ميپذيرند چه براي تحصيل چه براي درمان و جچه براي گردش و .... اميدوارم بتواني در اين راه موفق باشي
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢ کلیرنس: مارچ ٢٠١٢ دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢ تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢ تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
2011-12-25 ساعت 23:28
سلام دوباره به دوستان ، من تاریخ مصاحبه ام 5 شنبه است وبا توجه به اینکه پروازهای ایران ایر به آنکارا یکشنبه و چهارشنبه است دچار مشکل شده ام و با توجه به اینکه بچه 2 ساله دارم نمی دونم که اگر روز دوشنبه وقت معاینه دکتر بگیرم جواب آزمایش بچه ام تا روز چهارشنبه آماده است یا خیر ، دوستانی که با تجربه هستند لطفاً راهنمایی کنند که من اگر روز دوشنبه وقت معاینه بگیریم تا روز چهارشنبه جواب حاضر است یا باید یک فکر دیگه ای بکنم و یا اینکه قید ایران ایر رو بزنم !!!! در ضمن آیا جواب آزمایشات بچه رو بخودمون می دهند یا اینکه خودشون مستقیماً می فرستند سفارت ؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02 نتیجه مصاحبه: برگ آبی تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15 تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، **USA**
2011-12-26 ساعت 02:17
(2011-12-25 ساعت 22:45)kopol نوشته:دوستان خوبم(2011-12-25 ساعت 22:21)sima s نوشته:.....غصه پول خرج کردن رو هم نخور ، پول برای خرج کردنه و در زندگی فرصتهای زیادی نصیبت می شه و مطمئناً پولهای زیادی بدست خواهی آورد ولی شاید این فرصت را دیگر بدست نیاوری(2011-12-25 ساعت 20:36)jMaster نوشته:.....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه.(2011-12-25 ساعت 18:45)frz61 نوشته:....با گرفتن پاس سفید میتونید تا دوسال خارج از آمریکا بمونید و بعد از دوسال تا یک سال دیگه هم قابل تمدید هست. تو این دوسال (یا سه سال در صورت تمدید) میتونید سبک سنگین کنید و با اطلاعات کامل تصمیم به رفتن یا نرفتن بگیرید.(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته: سلام:سلام دوست من-هر وقت که دیدی داری کم میاری بدون به هدف نزدیک شدی.... از پاسخهای دلگرم کننده همه شما خیلی خیلی ممنونم . آدم وقتی میبینه در چنین جمع عزیزی هست که هدف همشون یکیه و مشکلات تقریبا یکسانی هم دارن واقعا قوت قلب میگیره . ممنون از همتون . امیدوارم بتونم با کمک و راهنمائیهای شما دوستان تا آخر راه باهاتون باشم. بازم ممنون.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH |