کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-24 ساعت 14:41)مريم361 نوشته:  سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي

من دختر 4 ساله دارم و فكر نميكنم مشكلي بوجود بيايد ما هم يك پاسپورت داريم
تشکر کنندگان: sezar ، SH1A2R3
دوستان عزیز جدیدا صرافی ها کارت بانکی بین المللی صادر میکنن به نام المدینه که از تمام سایتها و خدمات اینترنتی سراسر دنیا میشه با این کارت خریداری کرد.ومزایای زیادی داره مثل 1-پشتیبانی 24 ساعته زبان فارسی2-دفتر مرکزی این بانک در امارات قرار گرفته وراحت میشه ازشون موجودی معتبرگرفت3-اعتبارکارت 3 ساله است4-قابل شارژ در صرافی های ایران(30دلار برای هربار شارژ)و موارد دیگه که میتونید توی سایت خود بانک چک کنید ودیگه نیازی به حمل پول نیست راستی در هر کشور پول همون کشور رو بهتون میده
آدرس www.ogtcard.com
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: sima s ، sezar ، mahdicivil ، parsy631 ، Omidooo ، SH1A2R3 ، t.azimaie ، كاميلا ، Hediyeh ، emrah66
(2011-12-23 ساعت 20:00)cmbt نوشته:  سلام دوستان،خیلی‌ سعی‌ کردم که در بحث واکسن‌ها خودم را درگیر نکنم ولی‌ دیدن یک پست مرا بسیار شگفت زده کرد و بسیار متاسف شدم.دکتری در اصفهان MMRرا ندارد ولی‌ مهرش را در کارت وارد می‌کند!!!بسیار شرم آور است!!!اگر بیماری را نگرفتید بخاطر خودتان هم که شده واکسن را بزنید(یا در ایران یا در ترکیه).این همه خرج می‌کنیم این هم روش!
لطفاً دعوا راه نیندازید.نظر مخالفان محترم!Smile
دوست عزیز دکتر افقری در آمادگاه چون واکسن نداره پیشنهاد می کنه واکسن موجود نیست ولی در خ شیخ صدوق دکتر فدایی این واکسن را داره

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Lemony
سلام دوستان عزیز
اول می خوام از همه دوستان عزیز که بی منت همه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن صمیمانه تشکر کنم. دوتا سوال دارم،
1-اسپانسر من میخواد مدارک رو برام بفرسته می خواستم مطمئن شم که فقط فرم i-134 و فرم مالیاتی w2 را باید برام بفرسته یا چیز دیگه ای هم لازم هست؟
2- کسی اخیراً بسته پستی از امریکا به دستش رسیده؟ بگم مدارک رو پست کنه به آدرس ایران یا اینکه یه آدرس توی دبی پیدا کنم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
از دوستان عزیز بخصوص مدیران محترم خواهشمندم نام تایپک مخصوص شرایط سیتیزن شدن را بفرمایند من قبلا دیده بودم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-12-25 ساعت 00:23)SH1A2R3 نوشته:  از دوستان عزیز بخصوص مدیران محترم خواهشمندم نام تایپک مخصوص شرایط سیتیزن شدن را بفرمایند من قبلا دیده بودم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم.

سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، emrah66 ، الی الی ، Nazgol66
سلام:
دیگه واقعا دارم کم میآورم!
تا هفته پیش دغدغم این بود که چون مدارک رو دیر فرستادم فرصت مصاحبه هم نداشته باشم ولی حالا....
نمیدونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه ، مدیران سایت اگه فکر میکنن جای مطرح کردنش اینجا نیست میتونن این پست رو به محل مناسبش منتقل کنن.
اصل مطلب اینه که همسرم و بخصوص خانوادش با رفتن مخالفن. بیشتر ش به دلیل عدم اطلاع هستش و اینکه شنیدن اونجا مشکل کار و .... خواهیم داشت و بخصوص مسئله مالی خودم و خانوادم مطرح هست.
و این مسائل باعث شده من رو که حقیقتا تنها موندم رو خیلی خیلی توی تنگنا قرار بده .
من تمام این کارهاروبرای آینده فرزندم میخوام انجام بدم . میدونم ریسک داره .( اینکه مجبور بشم کل سرمایم رو ( کلا 70 میلیون تومان) برای اینکار صرف کنم تامل هر کسی رو برمیانگیره.
پدر خانمم تمکن مالی بدی نداره و اگه بخواد میتونه توی این قضیه کمکمون کنه ولی نه تنها کشیده کنار بلکه سنگ اندازی هم میکنه( امید داشتم برای نشان دادن موجودی حساب بانکی کمکم کنه ولی ....!!!؟؟؟)
حالا من موندم و مشکلات تهیه مدارک از یک طرف و مقابله به مشکلات داخلی خانوادم از طرف دیگه.
از اینکه این مطالب رو اینجا مطرح کردم از دوستان عذر میخوام ولی خیلی خیلی دلم گرفته .
نمیدونم میتونم تا آخرش برم یا نه ولی بااینهمه دارم تمام سعیم رو میکنم.خوش بحالتون ...
چند سئوال دارم که پاسخ اونها میتونه در تصمیم گیریم خیلی کمک کنه:
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟
3.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟

لطفا اگه درباره پاسخ این سئوالات اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین .

امیدوارم همتون موفق باشید.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: roghiyeh ، storagemeter ، edge ، SH1A2R3
M_star1316 عزیز
سوال شماره دو و سه رو باید اونایی که فرزند دارن جواب بدن من نمیدونم ولی جواب سوال شماره یک: بله میتونید شما اونجا بمونید و همسر و فرزندتون فعلاً هر شش ماه یکبار بیان. ولی یک راه بهتر اینه که reentry permit (پاس سفید) بگیرید. با گرفتن پاس سفید میتونید تا دوسال خارج از آمریکا بمونید و بعد از دوسال تا یک سال دیگه هم قابل تمدید هست. تو این دوسال (یا سه سال در صورت تمدید) میتونید سبک سنگین کنید و با اطلاعات کامل تصمیم به رفتن یا نرفتن بگیرید.
سوالی بود در خدمتم!
تشکر کنندگان: kopol ، M_star1316 ، Hediyeh ، frz61
(2011-12-24 ساعت 14:50)gol1 نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 14:41)مريم361 نوشته:  سلام دوستان . من يك پسر 4 ساله دارم كه تو پاس من است . پاس مجزا ندارد. آيا اين در سفارت مشكلي ايجاد مي كند؟ البته من هرجا خوندم چيزي در اين مورد نديدم ولي لطفا اگه كسي اطلاعات دقيقي داره كمكي بكند. مرسي

من دختر 4 ساله دارم و فكر نميكنم مشكلي بوجود بيايد ما هم يك پاسپورت داريم
دوست عزیز طبق قوانین جدید دیگه هیچ کس توی پاسپورت کسی قرار نمیگیره و هرکس باید پاسپورت مجزا داشته باشه دیگه شما میتونید واسه فرزند 4 ساله تون هم پاسپورت بگیرین.
به پلیس +10 یه سری بزنید خالی از لطف نیست
Wink

Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته:  سلام:
تا هفته پیش دغدغم این بود که چون مدارک رو دیر فرستادم فرصت مصاحبه هم نداشته باشم ولی حالا....
نمیدونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه ، مدیران سایت اگه فکر میکنن جای مطرح کردنش اینجا نیست میتونن این پست رو به محل مناسبش منتقل کنن.
اصل مطلب اینه که همسرم و بخصوص خانوادش با رفتن مخالفن. بیشتر ش به دلیل عدم اطلاع هستش و اینکه شنیدن اونجا مشکل کار و .... خواهیم داشت و بخصوص مسئله مالی خودم و خانوادم مطرح هست.
و این مسائل باعث شده من رو که حقیقتا تنها موندم رو خیلی خیلی توی تنگنا قرار بده .
من تمام این کارهاروبرای آینده فرزندم میخوام انجام بدم . میدونم ریسک داره .( اینکه مجبور بشم کل سرمایم رو ( کلا 70 میلیون تومان) برای اینکار صرف کنم تامل هر کسی رو برمیانگیره.
پدر خانمم تمکن مالی بدی نداره و اگه بخواد میتونه توی این قضیه کمکمون کنه ولی نه تنها کشیده کنار بلکه سنگ اندازی هم میکنه( امید داشتم برای نشان دادن موجودی حساب بانکی کمکم کنه ولی ....!!!؟؟؟)
حالا من موندم و مشکلات تهیه مدارک از یک طرف و مقابله به مشکلات داخلی خانوادم از طرف دیگه.
از اینکه این مطالب رو اینجا مطرح کردم از دوستان عذر میخوام ولی خیلی خیلی دلم گرفته .
نمیدونم میتونم تا آخرش برم یا نه ولی بااینهمه دارم تمام سعیم رو میکنم.خوش بحالتون ...
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟

شاید اگه اوضاع مثل سابق بود و یا شما با ویزای یک بار ورود میخواستین برین ، این همه تأمل جایز بود ولی حالا نه....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه.
یا علی بگین و بلند شین.

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، M_star1316

دوست عزیز ضمن تبریک به شما ، می خواستم بگم که این مشکل ،مشکل شما نیست مشکل خیلی از ماها است ، دوری از خانواده و فامیل برای همه ما سنگینه ، اونهم با این مسافت طولانی که شاید سالی یکبار هم نتونیم به ایران برگردیم (به دلیل شرایط مالی وکاری ) مطمئناً عده ای از روی علاقه بیش از حد به شما و عده ای هم از روی حسادت شاید علاقه ای به رفتن شما نداشته باشند ، ولی ا ز قدیم گفتن شانس یکبار در خونه آدم رو می زنه و شاید این شانس دیگه به سراغ شما نیاد ، بهترین شخص برای تصمیم گیری شخص شما و خانواده شما هستند که قراره به اونجا برید ، من به شما پیشنهاد می کنم از شانستون استفاده کنید تا هیچوقت حسرت همچین روزی رو خدای نکرده در آینده نخوردید ، با تومنینه جلو بروید و پلهای پست سرتون رو هم خراب نکنید اگر روزی احساس کردی که تمام سعی و تلاشت رو کردی ولی موفق نشدی با سربلندی به ایران برگرد و مطمئن باش هر زمان هم که برگردی خانواده شما با آغوش باز از شما استقبال می کنه ، غصه پول خرج کردن رو هم نخور ، پول برای خرج کردنه و در زندگی فرصتهای زیادی نصیبت می شه و مطمئناً پولهای زیادی بدست خواهی آورد ولی شاید این فرصت را دیگر بدست نیاوری ،.
به امید موفقیت همه عزیزان
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: roghiyeh ، M_star1316 ، **USA**

دوست عزيزم
تنها راه براي حل اين مشكل شما صحبت كردن و به عبارتي مذاكره هست به نظر من بهتر است شما ابتدا با همسرتان در اين خصوص صحبت كنيد و مطمن باشيد اگر همسرتان را بتوانيد متقاعد كنيد خانواده ايشان حتما متقاعد ميشوند لطفا توضيح بفرماييد كه دريافت گرين كارت به معناي رفتن و بر نگشتن نيست هر چند كه خود من در صورت موفقيت و مهاجرت به مشكلات زيادي برخورد خواهم كرد و بسياري از چيزها را از دست خواهم داد ولي بدون درنگ با آغوش باز اين مسايل را خواهم پذيرفت

بفرماييد كشوري كه به خاطر تحصيل درمان و هزار تا چيز ديگر ميليونها نفر در روي زمين دهها سال زندگي شان را گذاشته و چه بسا نتيجه هم نگرفتند به شما پيشنهاد داده كه تشريف بياوريد و به شما اجازه كار و اقامت و زندگي ميدهم چه منطقي اجازه ميدهد كه اقدام نكنيم اين هم حرف دل من هست كه بگويم كاش پدر من زنده بود و كره مريخ زندگي ميكرد ولي بود و ميتوانستم هر روز صدايش را بشنوم ولي سالهاست كه نيست

و يك نكته آخر اينكه به همسرتان بفرماييد هميشه ما سالم و در شرايط الان نخواهيم بود خاطره اي از يكي از دوستانم خالي از لطف نيست دوستي داشتم كه او هم پزشك بود و ناگهان همسرش بيماري صعب العلاجي را مبتلا شد و نياز به درمان در خارج از كشور شد و در ايران امكانات مورد نظر نبود نميدانيد با چه مصيبتي براي انگليس ويزا گرفت كه به من گفت دردسر ويزا ببش از بيماري همسرم بود يادتان باشد شما را با گرين كارت همه جاي دنيا براحتي ميپذيرند چه براي تحصيل چه براي درمان و جچه براي گردش و ....
اميدوارم بتواني در اين راه موفق باشي
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، **USA**
سلام دوباره به دوستان ، من تاریخ مصاحبه ام 5 شنبه است وبا توجه به اینکه پروازهای ایران ایر به آنکارا یکشنبه و چهارشنبه است دچار مشکل شده ام و با توجه به اینکه بچه 2 ساله دارم نمی دونم که اگر روز دوشنبه وقت معاینه دکتر بگیرم جواب آزمایش بچه ام تا روز چهارشنبه آماده است یا خیر ، دوستانی که با تجربه هستند لطفاً راهنمایی کنند که من اگر روز دوشنبه وقت معاینه بگیریم تا روز چهارشنبه جواب حاضر است یا باید یک فکر دیگه ای بکنم و یا اینکه قید ایران ایر رو بزنم !!!! در ضمن آیا جواب آزمایشات بچه رو بخودمون می دهند یا اینکه خودشون مستقیماً می فرستند سفارت ؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، **USA**
(2011-12-25 ساعت 22:45)kopol نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 22:21)sima s نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 20:36)jMaster نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 18:45)frz61 نوشته:  
سلام دوست من-هر وقت که دیدی داری کم میاری بدون به هدف نزدیک شدی....
....با گرفتن پاس سفید میتونید تا دوسال خارج از آمریکا بمونید و بعد از دوسال تا یک سال دیگه هم قابل تمدید هست. تو این دوسال (یا سه سال در صورت تمدید) میتونید سبک سنگین کنید و با اطلاعات کامل تصمیم به رفتن یا نرفتن بگیرید.
.....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه.
یا علی بگین و بلند شین.
.....غصه پول خرج کردن رو هم نخور ، پول برای خرج کردنه و در زندگی فرصتهای زیادی نصیبت می شه و مطمئناً پولهای زیادی بدست خواهی آورد ولی شاید این فرصت را دیگر بدست نیاوری
دوستان خوبم
از پاسخهای دلگرم کننده همه شما خیلی خیلی ممنونم . آدم وقتی میبینه در چنین جمع عزیزی هست که هدف همشون یکیه و مشکلات تقریبا یکسانی هم دارن واقعا قوت قلب میگیره .
ممنون از همتون .
امیدوارم بتونم با کمک و راهنمائیهای شما دوستان تا آخر راه باهاتون باشم.
بازم ممنون.

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: SallyD ، frz61 ، **USA**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان