کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-25 ساعت 23:28)kopol نوشته:  سلام دوباره به دوستان ، من تاریخ مصاحبه ام 5 شنبه است وبا توجه به اینکه پروازهای ایران ایر به آنکارا یکشنبه و چهارشنبه است دچار مشکل شده ام و با توجه به اینکه بچه 2 ساله دارم نمی دونم که اگر روز دوشنبه وقت معاینه دکتر بگیرم جواب آزمایش بچه ام تا روز چهارشنبه آماده است یا خیر ، دوستانی که با تجربه هستند لطفاً راهنمایی کنند که من اگر روز دوشنبه وقت معاینه بگیریم تا روز چهارشنبه جواب حاضر است یا باید یک فکر دیگه ای بکنم و یا اینکه قید ایران ایر رو بزنم !!!! در ضمن آیا جواب آزمایشات بچه رو بخودمون می دهند یا اینکه خودشون مستقیماً می فرستند سفارت ؟؟؟؟

به نظر من وقت کم میارین. بچه های من جمعه تست دادند و دکتر 2 شنبه معاینه اشون کرد و سه شنبه عصر جواب رو دادند و ما 4 شنبه عصر مصاحبه شدیم.
چهار شنبه شب با ترکیش رفتیم آنکارا و شنبه برگشتیم تهران (9 شب کلا). ما برگه آبی گرفتیم اما همراهمون که با ما مصاحبه شد و ویزای یک ضرب گرفت پاسپورتش 5 ساعت قبل از پرواز برگردش یعنی 6 عصر شنبه بدستش رسید اونم با کلی پیگیری با UPS. دیگه خودتون تصمیم بگیرین.
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: kopol ، **USA**
وقتی از یه بحث پستی پاک میشه باعث میشه که موقع باز کردن اون بحث روی آخرین صفحه که کلیک می کنیم با پیام "موضوع وجود ندارد" مواجه شیم. خواهشا پستاتونو پاک نکنید
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzadb57 ، **USA**
من یک موضوعی رو به تازگی فهمیدم و خیلی کمکم کرد و چون تو این سایت قبلا ندیده بودم گفتم بیان کنم...ببخشید اگر تکراریه یا قبلا کسی گفته
اگر شما بخواین مثل من برید اونجا درس بخونید و از اینجا اپلای کنید و پذیرش بگیرید ، بعد از گرفتن ویزا می تونید برید وزارت علوم یک نامه بگیرید(مبنی بر اینکه شما قصد ادامه تحصیل دارید) بعد برید بانک و ارز (دانشجویی) به نرخ دولتی بگیرید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: hoseyn ، edge ، M_star1316 ، Hediyeh ، ali1981 ، SH1A2R3 ، t.azimaie ، ماندانا ، emrah66
دوستان عزیز
یک سوال داشتم: آیا۱۰۰هزارنفری که اعلام شده اند برندگان لاتاری باهمراهانشان میباشد یا فقط افرادبرنده شده اند؟
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-26 ساعت 10:34)3rip نوشته:  وقتی از یه بحث پستی پاک میشه باعث میشه که موقع باز کردن اون بحث روی آخرین صفحه که کلیک می کنیم با پیام "موضوع وجود ندارد" مواجه شیم. خواهشا پستاتونو پاک نکنید

نمی شه که...اصلا یه وقت هایی خود مدیرا پاک می کنند پست ها رو..کاری نداره که تو آدرس بار مثلا زده صفحه 18 شما بکنش 17 خیلی سخت نیستBig GrinWink
تشکر کنندگان: 3rip ، Serendipity
دوستان خواهشآ لطف کنید جواب سوال های من هم بدید Sad

سلام دوستان عزیز
اول می خوام از همه دوستان عزیز که بی منت همه اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار می دن صمیمانه تشکر کنم. دوتا سوال دارم،
1-اسپانسر من میخواد مدارک رو برام بفرسته می خواستم مطمئن شم که فقط فرم i-134 و فرم مالیاتی w2 را باید برام بفرسته یا چیز دیگه ای هم لازم هست؟
2- کسی اخیراً بسته پستی از امریکا به دستش رسیده؟ بگم مدارک رو پست کنه به آدرس ایران یا اینکه یه آدرس توی دبی پیدا کنم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: SH1A2R3
با درود فراوان ،دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
آیا صبح روز شنبه می شه برای معاینه از دکتر آونگان نوبت گرفت ؟؟
من فوریه کارنت شدم می تونم از الان وقت مصاحبه بگیرم ؟؟؟ و می شه لطف کنید و آدرس سایت دکتر آونگان رو بگذارید
و در آخر اینکه در مدارک ارسالی به آنکارا باید کپی پاسپورت را براشون بفرستیم یا حتماً باید کپی برابر اصل رو ارسال کنیم ؟؟؟؟
با تشکر فراوان
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: M_star1316 ، SH1A2R3
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته:  1. آیا دختر 9 سالم میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه ای هم بهش تعلق میگیره؟
2.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟
از دوستان با تجربه کسی نیست راهنمائی کنه؟!!

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: roghiyeh ، kopol ، behzadb57
(2011-12-27 ساعت 11:31)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-26 ساعت 23:11)faranak.n نوشته:  
(2011-12-26 ساعت 10:34)3rip نوشته:  وقتی از یه بحث پستی پاک میشه باعث میشه که موقع باز کردن اون بحث روی آخرین صفحه که کلیک می کنیم با پیام "موضوع وجود ندارد" مواجه شیم. خواهشا پستاتونو پاک نکنید

نمی شه که...اصلا یه وقت هایی خود مدیرا پاک می کنند پست ها رو..کاری نداره که تو آدرس بار مثلا زده صفحه 18 شما بکنش 17 خیلی سخت نیستBig GrinWink

فرانک عزیز دوستمون آقای3rip درست میگن وقتی که با پیام "موضوع وجود ندارد" مواجه میشیم تو اون صفحه اصلا آدرس بار یا شماره صفحه وجود نداره که بخوایم یه صفحه به عقب بر گردیم گلم! خودم تا حالا چند بار به این مشکل برخوردم! حتی یکبار هم یکی از دوستان ابتکار جالبی به خرج دادن و یه پست موقت گذاشتن که بشه صفحه آخرو دید! فکر میکنم باید یه فکر اساسی براش کرد!Wink
کامپیوتریستهای انجمن به همکاری دعوت میشن!WinkWink
هدیه جان می دونم من خودم هم چندین بار برام پیش اومده منظورم رو بد گفتم احتمالا، منظورم از آدرس بار این بیل بیلکیه(Big Grin) که اون بالای صفحه برازرتون هست و توش آدرس رو می زنید مثلا mohajersara.com ...اگه الان همین پیجی که توش هستید رو ببینید آخر آدرس نوشته 208 که شماره این صفحه است...اگه شما با اون پیغام مواجه شدید این 208 رو بکنید 207 درست می شه!
تشکر کنندگان: 3rip ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، Hediyeh
(2011-12-25 ساعت 22:21)sima s نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته:  سلام:
دیگه واقعا دارم کم میآورم!
تا هفته پیش دغدغم این بود که چون مدارک رو دیر فرستادم فرصت مصاحبه هم نداشته باشم ولی حالا....
نمیدونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه ، مدیران سایت اگه فکر میکنن جای مطرح کردنش اینجا نیست میتونن این پست رو به محل مناسبش منتقل کنن.
اصل مطلب اینه که همسرم و بخصوص خانوادش با رفتن مخالفن. بیشتر ش به دلیل عدم اطلاع هستش و اینکه شنیدن اونجا مشکل کار و .... خواهیم داشت و بخصوص مسئله مالی خودم و خانوادم مطرح هست.
و این مسائل باعث شده من رو که حقیقتا تنها موندم رو خیلی خیلی توی تنگنا قرار بده .
من تمام این کارهاروبرای آینده فرزندم میخوام انجام بدم . میدونم ریسک داره .( اینکه مجبور بشم کل سرمایم رو ( کلا 70 میلیون تومان) برای اینکار صرف کنم تامل هر کسی رو برمیانگیره.
پدر خانمم تمکن مالی بدی نداره و اگه بخواد میتونه توی این قضیه کمکمون کنه ولی نه تنها کشیده کنار بلکه سنگ اندازی هم میکنه( امید داشتم برای نشان دادن موجودی حساب بانکی کمکم کنه ولی ....!!!؟؟؟)
حالا من موندم و مشکلات تهیه مدارک از یک طرف و مقابله به مشکلات داخلی خانوادم از طرف دیگه.
از اینکه این مطالب رو اینجا مطرح کردم از دوستان عذر میخوام ولی خیلی خیلی دلم گرفته .
نمیدونم میتونم تا آخرش برم یا نه ولی بااینهمه دارم تمام سعیم رو میکنم.خوش بحالتون ...
چند سئوال دارم که پاسخ اونها میتونه در تصمیم گیریم خیلی کمک کنه:
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟
3.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟

لطفا اگه درباره پاسخ این سئوالات اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین .

امیدوارم همتون موفق باشید.
شاید اگه اوضاع مثل سابق بود و یا شما با ویزای یک بار ورود میخواستین برین ، این همه تأمل جایز بود ولی حالا نه....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه.
یا علی بگین و بلند شین.

سلام دوست عزیز بزار من یک مقدار از اون طرف بگم بدن خودت تصمیم بگیر
1:کمترین دست مزد که به کارگر ساده می دن خیلی پایین باشه ماهی 5000$
2:خانه اپارتمان ماهی از 200$ تا 1200 $
3:خانه ویلایی ماهی از 600$ تا 6000$ حتی بالاتر بستگی به انتخابت داره من یه 1200$ دیدم از بهترین خانه تو تهرانم قشنگتر بود
4: ماشین خیلی خوب از 7000$ تا برو بالا
پس نتیجه می گیریم ببخشیدا تو ایران موندن با این شرایط دلار 1600 تومان و تورم زیاد نهایت احمق بودن یک لحظه فکر موندن باشی اگر به فکر بچه هاتی از من می شنوی فکر موندن نباش حتی اگر ببخشید ببخشید طلاقم می گیری نمون ایران به نظر من به خانمت بگو میریم اگه خوب نبود بر می گردیم بدش که بیاد اونجا دیگه حاظر نمی شه برایه دیدن پدر مادرشم بیادTongue
تشکر کنندگان: 3rip ، behzadb57 ، edge ، SH1A2R3 ، M_star1316
(2011-12-27 ساعت 11:31)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-26 ساعت 23:11)faranak.n نوشته:  

فرانک عزیز دوستمون آقای3rip درست میگن وقتی که با پیام "موضوع وجود ندارد" مواجه میشیم تو اون صفحه اصلا آدرس بار یا شماره صفحه وجود نداره که بخوایم یه صفحه به عقب بر گردیم گلم! خودم تا حالا چند بار به این مشکل برخوردم! حتی یکبار هم یکی از دوستان ابتکار جالبی به خرج دادن و یه پست موقت گذاشتن که بشه صفحه آخرو دید! فکر میکنم باید یه فکر اساسی براش کرد!Wink
کامپیوتریستهای انجمن به همکاری دعوت میشن!WinkWink
دوستان پاك كردن پست زياد هم بد نيست و برخي موارد توسط مديرها و يا خود كاربرها انجام ميشه ولي جهت درست نمودنش جند تا راه ميشه انجام داد
ولي بهترينش اينه كه مسير اون صفحه كه در بالا اومده را تصحيح كنيد.
يعني ازانتها همه رو تا جاييكه شماره جلوي tid هست رو پاك كنيد (شماره جلوي tid رو پاك نكنيد) به صفحه اول اون تاپيك مي ريد و دوباره به صفحه دلخواه بريد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: 3rip ، Hediyeh
(2011-12-27 ساعت 12:47)mahmoudi نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 22:21)sima s نوشته:  
تا هفته پیش دغدغم این بود که چون مدارک رو دیر فرستادم فرصت مصاحبه هم نداشته باشم ولی حالا....
نمیدونم جای مطرح کردنش اینجا هست یا نه ، مدیران سایت اگه فکر میکنن جای مطرح کردنش اینجا نیست میتونن این پست رو به محل مناسبش منتقل کنن.
اصل مطلب اینه که همسرم و بخصوص خانوادش با رفتن مخالفن. بیشتر ش به دلیل عدم اطلاع هستش و اینکه شنیدن اونجا مشکل کار و .... خواهیم داشت و بخصوص مسئله مالی خودم و خانوادم مطرح هست.
و این مسائل باعث شده من رو که حقیقتا تنها موندم رو خیلی خیلی توی تنگنا قرار بده .
من تمام این کارهاروبرای آینده فرزندم میخوام انجام بدم . میدونم ریسک داره .( اینکه مجبور بشم کل سرمایم رو ( کلا 70 میلیون تومان) برای اینکار صرف کنم تامل هر کسی رو برمیانگیره.
پدر خانمم تمکن مالی بدی نداره و اگه بخواد میتونه توی این قضیه کمکمون کنه ولی نه تنها کشیده کنار بلکه سنگ اندازی هم میکنه( امید داشتم برای نشان دادن موجودی حساب بانکی کمکم کنه ولی ....!!!؟؟؟)
حالا من موندم و مشکلات تهیه مدارک از یک طرف و مقابله به مشکلات داخلی خانوادم از طرف دیگه.
از اینکه این مطالب رو اینجا مطرح کردم از دوستان عذر میخوام ولی خیلی خیلی دلم گرفته .
نمیدونم میتونم تا آخرش برم یا نه ولی بااینهمه دارم تمام سعیم رو میکنم.خوش بحالتون ...
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟

شاید اگه اوضاع مثل سابق بود و یا شما با ویزای یک بار ورود میخواستین برین ، این همه تأمل جایز بود ولی حالا نه....این قدر دغدغه مالی نداشته باشین تو همین سایت خوندم دولت تا یه مقداری کمک هم به مهاجران میکنه.
یا علی بگین و بلند شین.

سلام دوست عزیز بزار من یک مقدار از اون طرف بگم بدن خودت تصمیم بگیر
1:کمترین دست مزد که به کارگر ساده می دن خیلی پایین باشه ماهی 5000$
2:خانه اپارتمان ماهی از 200$ تا 1200 $
3:خانه ویلایی ماهی از 600$ تا 6000$ حتی بالاتر بستگی به انتخابت داره من یه 1200$ دیدم از بهترین خانه تو تهرانم قشنگتر بود
4: ماشین خیلی خوب از 7000$ تا برو بالا
پس نتیجه می گیریم ببخشیدا تو ایران موندن با این شرایط دلار 1600 تومان و تورم زیاد نهایت احمق بودن یک لحظه فکر موندن باشی اگر به فکر بچه هاتی از من می شنوی فکر موندن نباش حتی اگر ببخشید ببخشید طلاقم می گیری نمون ایران به نظر من به خانمت بگو میریم اگه خوب نبود بر می گردیم بدش که بیاد اونجا دیگه حاظر نمی شه برایه دیدن پدر مادرشم بیادTongue

دوستان من خيلي خوشحالم كه به فكر هم هستيم
شايد اگه از كسي كه اونجا بيش از يكسال زندگي كرده بپرسيم بهترين گزينه باشه چون هم ايران رو به تازگي ترك كرده و هم اونجا به قدر نسبتا كافي مونده. من چند ماهي امريكا بودم و بنابراين از كسايي دعوت مي كنم به دوست عزيزمون كمك كنند كه درگير اجاره خونه، مدرسه بچه ها و مسايل روزمره زندگي توي امريكا بودن
ولي تاجاييكه من حس كردم توي امريكا زندگي آسون نيست حداقل اوايلش.
كار گير آوردن و تونستن با فرهنگ اونا كار كردن و اصلا با فرهنگشون كنار اومدن براي خيليها سخته اونايي كه مهاجرت كردن مي دونن پروسه مهاجرت نسبت به شروع زندگي و ادامه زندگي توي اونجا بسيار آسونتره
نمي خوام همش از مشكلات بگم ولي لازمه اينا رو بدونيد چون همه از خوبيها مي گن گهگداري با اغراق
اين نكته رو بگم منم برنامه زندگيم رو توي امريكا ريختم ولي با قدمهاي درست و با آمادگي بهتر
راستي در مورد درآمدها و هزينه ها زياد با M_star1316 موافق نيستم چون حداقل دستمزد براي كار ساده حدود 8 تا 9 دلار در ساعته و معمولا به شما بيشتر از 40 ساعت در هفته كار نمي دن اونم خيلي جاها 20-30 ساعت كار مي دن مگه چند جا كار كني كه اونم 5000 تا خيلي زياده يعني ماهي بيشتر از 600 ساعت كه . . .
شما تو هر جايي نمي تونيد زندگي كنيد پس فكر خونه 200 دلاري و مشابهشو كاملا از سرتون بيرون كنين. اون محله مال آدمهاي خاصه
دو تا از دوستاي من ماشين خريدن حدود 9500 دلار يك كم بيشتر يا كمتر Toyota Corrola 2006 و hyundi sonata2007 يه حدود تقريبي دستتون بياد البته مال يك سال پيشه و شايد بشه مناسبتر هم گير آورد ولي به هر حال حدود قيمت رو داشته باشين البته اگه ماشين صفر هم توي مدلهاي معمول تويوتا و هيوندا و نيسان و . . . بخواين با حدود 20000 تا در مي‌آد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: hoseyn ، t.azimaie ، Omidooo ، faranak.n ، SH1A2R3 ، ali72 ، Hediyeh ، M_star1316 ، kopol

سلام من قبل از هر چیز از همه بچه ها معذرت میخوام که درد دل میکنم! خانواده من هم با رفتن مخالفن و شاید تعجب کنید اینو بگم فکرمیکنن آمریکاییا فقر و بدبختی و جنگ و ... تو کشورشونه!چرا اینجوری فکر میکنن؟؟چون شب ها پای اخبار شبکه 1 2 3 ایران میشینن و بهتر از من میدونید که حتی یک خبر خوب هم از این شبکه ها در باره آمریکا پخش نمیشه.متقاعد کردن پدر و مادرم کار یه پیامبره!تا یه خبر در مورد آمریکا پخش میشه میگن ببین اونجا چه خبره!!!به حد دیونگی رسیدم!میگن بری آمریکا کار داری مگه؟!خونه بهت میدن مگه؟! و هزار تا چیز دیگه!!! نمیدونم دیگه چکار کنم واقعا بریدم.شاید الان بخندید.در ضمن اگه من برم مصاحبه احتمال 80 درصد ویزای یکضرب میگیرم چون شرایطم خوبه.اما چه فایده که توجیه کردن یک پدر و مادر متعصب و مذهبی و بسیار عاطفی کار حضرت فیله! من تو ایران چیزی ندارم از دست بدم نه شغل و نه همسر و نه پول و ثروت! بازم ازتون عذر خواهی میکنم Sad
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: t.azimaie ، behzadb57 ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، M_star1316 ، 3rip
(2011-12-27 ساعت 13:45)emrah66 نوشته:  [
...در ضمن اگه من برم مصاحبه احتمال 80 درصد ویزای یکضرب میگیرم چون شرایطم خوبه.اما چه فایده که توجیه کردن یک پدر و مادر متعصب و مذهبی و بسیار عاطفی کار حضرت فیله! من تو ایران چیزی ندارم از دست بدم نه شغل و نه همسر و نه پول و ثروت! بازم ازتون عذر خواهی میکنم Sad

یعنی نمیخوای بیای مصاحبه !!!!؟؟؟
این کارو نکنی ها !
برای پدر مادرت هر روز رتبه مالی آ م ریکا و ایران رو نشون بده، ارزش مالی ریال و دلار رو نشون بده، برو چند تا سایت کار یانی تو امریکا حقوق ها رو نشون بده و... کلا هر چی که فکر می کنی به نفعته بهشون نشون بده تا قانع شن این اخبار ها الکیه

البته از حرفام برداشت نکنین که اونجا بهشته و ... نه هر جایی مشکلات خودش رو داره، من که خیلی وقته به جای خوشحالی غصم گرفته گلیم خودمو چه جوری اونجا از آب بکشم، ولی خداییش وضع ایران خیلی دیگه داغون داره میشه !!!
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، emrah66 ، Serendipity ، M_star1316
(2011-12-27 ساعت 00:13)kopol نوشته:  با درود فراوان ،دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
آیا صبح روز شنبه می شه برای معاینه از دکتر آونگان نوبت گرفت ؟؟
من فوریه کارنت شدم می تونم از الان وقت مصاحبه بگیرم ؟؟؟ و می شه لطف کنید و آدرس سایت دکتر آونگان رو بگذارید
و در آخر اینکه در مدارک ارسالی به آنکارا باید کپی پاسپورت را براشون بفرستیم یا حتماً باید کپی برابر اصل رو ارسال کنیم ؟؟؟؟
با تشکر فراوان

من پاسخ باقی سوال‌هاتون رو نمی‌دونم ولی این آدرس سایت دکتر:
http://www.doctorun.com
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: behzadb57 ، kopol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان