موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
درود مجدد به دوستان گل مهاجرسرا ، دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده آیا به نظر شما تاریخ مصاحبه رو می شه یک روز به عقب انداخت ، اگر کسی از دوستان تجربه اینکار روداره لطفاً راهنمایی کنه .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام همونطور که می دونید تعدادی از بچه ها وقتی کانفرمیشن نامبرشون رو در سایت اولیه می زنن با پیغام "شما برای ادامه پروسه انتخاب نشدید" مواجه می شن...من خیلی این داستان برام مهم نبود چون دیدم به مرور این مشکل برای دوستان حل شده اما الان یکی از دوستانی که مصاحبش ژانویس هنوز نتونسته وارد بشه...به کی سی سی میل زده و اونا گفتن که با internet provider تماس بگیر... باز هم براشون ایمیل زدن که با توجه به وقت کم تا زمان مصاحبشون نامه دوم رو براشون ایمیل کنن ولی هنوز جوابی ندادن..
این موضوع باعث شد من نگران شم و جدا به کی سی سی ایمیل زدم و گفتم این مشکل رو خیلی ها دارن و این جواب رو دادن:
you may refer to the following website for information regarding the Diversity Visa program: www.dvlottery.state.gov. If the website is not accessible contact your internet provider refresh the proxy. there has been a problem with the system, please keep trying.
حالا به نظرتون چیکار می شه کرد؟ من به یکی از اقوام خارج از ایران هم گفتم برام چک کرد ولی اونم همین رو گفت...این مساله خیلی جدیه لطفا از سال بالایی اگه مورد مشابهی بوده کمک کنن...مدیران عزیز هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم...این بنده خدا داره تاریخ مصاحبش می پره این مشکل ممکن برای هر کدوم از ما پیش بیاد...لطفا هم فکری کنید!!!!!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم، یک سوال برام پیش اومده.
این دوستایی که آنکارا مصاحبه دارن و تازه بعد از مصاحبه منتظر ایمیل فرم 9 سوالی از طرف سفارت هستن، مگه قبل از مصاحبه این فرم رو با مدارکشون نفرستادن (چون تو سایت نوشته که فرم 9 سوالی رو هم بفرستین). اگه نفرستادن ممکنه دلیلش این باشه که اگه بعدا بفرستی مدت کلیرنس کوتاهتر می شه؟ اگه اینطوره که ما هم نفرستیم و صبر کنیم بعد از مصاحبه خودشون ازمون بخوان؟
ممنون
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-28 ساعت 04:38)saher نوشته: (2011-12-28 ساعت 00:56)faranak.n نوشته: سلام همونطور که می دونید تعدادی از بچه ها وقتی کانفرمیشن نامبرشون رو در سا
شما و یا این دوست عزیز که فرمودین, از کجا میدانید که تاریخ مصاحبه اش ژانویه هست؟ اگر کارنت شده است که باید پرسشهایش را از سفارت بپرسد. زیرا بعد از کارنت شدن دیگر با سفارت طرف هستید.
سفارت, تاریخ روز و ساعت... مصاحبه کارنت شده ها را تنظیم میکند و از آن اطلاع کامل دارد. در صورت مکاتبه آن را اعلام میکند و دوستتان از نامه دوم بی نیاز میشود.
شما که 39000 هستید. از حالا دارید برای نامه دوم نگران میشید؟ شما که هنوز کارنت نشدید.
لزومی هم ندارد که خیلی برای کی سی سی ایمیل بزنید.
ببینید kcc به ایشون میل زده که شما کارنت شدی برو نامه دومتو از سایت dvlottery ببین اما ایشون میره بهش این پیغامو میده...
ضمنا تاریخه مصاحبه رو kcc انتخاب میکنه و به سفارتها اعلام میکنه...
حالا ایشون باید نامهٔ دوم رو حتما داشته باشه،زمان مصاحبش رو اون تو نوشته و تازه زمان مصاحبه ممکن بخوان ازشون نامهٔ دوم رو...
اما نمیتونه وارد بشه،.،
من ۳۹۰۰۰ هستم اما نگران شدم وقتی دیدم ایشون هنوز نمیتونه بره منم به فکر افتادم که دقیقهٔ۹۰ یادش نیافتم گیر کنم ببخشید اگه کار بدی کردم ؛)
نمیدونم یعنی راهی نیس که ایشون بتونه نامه دومشو بگیر؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-28 ساعت 11:48)faranak.n نوشته: (2011-12-28 ساعت 04:38)saher نوشته: (2011-12-28 ساعت 00:56)faranak.n نوشته: سلام همونطور که می دونید تعدادی از بچه ها وقتی کانفرمیشن نامبرشون رو در سا
شما و یا این دوست عزیز که فرمودین, از کجا میدانید که تاریخ مصاحبه اش ژانویه هست؟ اگر کارنت شده است که باید پرسشهایش را از سفارت بپرسد. زیرا بعد از کارنت شدن دیگر با سفارت طرف هستید.
سفارت, تاریخ روز و ساعت... مصاحبه کارنت شده ها را تنظیم میکند و از آن اطلاع کامل دارد. در صورت مکاتبه آن را اعلام میکند و دوستتان از نامه دوم بی نیاز میشود.
شما که 39000 هستید. از حالا دارید برای نامه دوم نگران میشید؟ شما که هنوز کارنت نشدید.
لزومی هم ندارد که خیلی برای کی سی سی ایمیل بزنید.
ببینید kcc به ایشون میل زده که شما کارنت شدی برو نامه دومتو از سایت dvlottery ببین اما ایشون میره بهش این پیغامو میده...
ضمنا تاریخه مصاحبه رو kcc انتخاب میکنه و به سفارتها اعلام میکنه...
حالا ایشون باید نامهٔ دوم رو حتما داشته باشه،زمان مصاحبش رو اون تو نوشته و تازه زمان مصاحبه ممکن بخوان ازشون نامهٔ دوم رو...
اما نمیتونه وارد بشه،.،
من ۳۹۰۰۰ هستم اما نگران شدم وقتی دیدم ایشون هنوز نمیتونه بره منم به فکر افتادم که دقیقهٔ۹۰ یادش نیافتم گیر کنم ببخشید اگه کار بدی کردم ؛)
نمیدونم یعنی راهی نیس که ایشون بتونه نامه دومشو بگیر؟
دوست عزیز اگه ایشون بتونه با مکاتبه با سفارت تاریخ روز وساعت مصاحبه روبپرسه ،جواب نامه سفارت که توش ساعت وروز مصاحبه نوشته شده باشه حکم نامه دوم رو داره وبا همین جواب ایمیل میتونه بره سفارت،درضمن شما کاربدی نکردید که پیشاپیش دنبال جواب مشکلات احتمالی هستید.موفق باشید
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-27 ساعت 13:45)emrah66 نوشته: (2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته: چند سئوال دارم که پاسخ اونها میتونه در تصمیم گیریم خیلی کمک کنه:
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟
3.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟
لطفا اگه درباره پاسخ این سئوالات اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین .
امیدوارم همتون موفق باشید.
سلام من قبل از هر چیز از همه بچه ها معذرت میخوام که درد دل میکنم! خانواده من هم با رفتن مخالفن و شاید تعجب کنید اینو بگم فکرمیکنن آمریکاییا فقر و بدبختی و جنگ و ... تو کشورشونه!چرا اینجوری فکر میکنن؟؟چون شب ها پای اخبار شبکه 1 2 3 ایران میشینن و بهتر از من میدونید که حتی یک خبر خوب هم از این شبکه ها در باره آمریکا پخش نمیشه.متقاعد کردن پدر و مادرم کار یه پیامبره!تا یه خبر در مورد آمریکا پخش میشه میگن ببین اونجا چه خبره!!!به حد دیونگی رسیدم!میگن بری آمریکا کار داری مگه؟!خونه بهت میدن مگه؟! و هزار تا چیز دیگه!!! نمیدونم دیگه چکار کنم واقعا بریدم.شاید الان بخندید.در ضمن اگه من برم مصاحبه احتمال 80 درصد ویزای یکضرب میگیرم چون شرایطم خوبه.اما چه فایده که توجیه کردن یک پدر و مادر متعصب و مذهبی و بسیار عاطفی کار حضرت فیله! من تو ایران چیزی ندارم از دست بدم نه شغل و نه همسر و نه پول و ثروت! بازم ازتون عذر خواهی میکنم
به نظر من مهم ترین چیز تصمیم خودتونه. اینکه با یک دید واقعگرایانه انتخاب کنید. من توی این شش ماه که فهمیدم برنده شدم، هر روز به دنبال کسب اطلاعات بیشتر بودم برای اینکه بتونم اونجا بهتر زندگی کنم. من هم همه ی مشکلات شما رو دارم و البته یکی بیشتر! و اون اینه که دخترم! اما حتی 1درصد هم تردید ندارم. به خودم قول دادم که به هر قیمتی که شده برم و این فرصت بزرگ و از دست ندم. تصمیمتونو بگیرین و قاطعانه دنبالش کنید.
من امتحان تافلم نزدیکه.. برام دعا کنین
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-28 ساعت 18:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-28 ساعت 18:35 توسط kopol.)
(2011-12-27 ساعت 23:52)kopol نوشته: درود مجدد به دوستان گل مهاجرسرا ، دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده آیا به نظر شما تاریخ مصاحبه رو می شه یک روز به عقب انداخت ، اگر کسی از دوستان تجربه اینکار روداره لطفاً راهنمایی کنه .
ببخشید این سوال من گم شد ، کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه من اگر روز دوشنبه صبح نوبت دکتر آونگان رو بگیرم و تا روز پنج شنبه که مصاحبه ام هست و جواب آزمایش بچه دو ساله ام آماده نشده و نتونم روز مصاحبه اون رو ارائه بدهم چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15