موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
از طرف سفارت ایمیلی برام اومده که رسیدن مدارک رو اعلام کرده و ....
همینطور توش یادآوری کرده چه مدارکی باید همراهمون روز مصاحبه باشه :
- Passport
- Photos
- Medical report
- Diploma (original)
- National ID Card (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Marriage Certificate (original/translation/copy)
- Original Financials
- $819 Diversity Visa application fee per person, payable by credit card or in cash (if you prefer to pay in cash, please bring exact change).
من وقتی مدارکم رو براشون به سفارت فرستادم همراهش عکسهامون هم بود. به نظر شما چرا توی مدارک بالا عکس هم عنوان شده؟ به نظر شما این ایمیلها از اون ایمیلهای کلی هستش که برای همه میفرستن؟
چون فرصتی برای گرفتن عکس مجدد ندارم!
ممنون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در لیست فرمهای ارسالی به ترکیه نوشته Diploma (original . برای کسانی که مدرک بالاتر از دیپلم دبیرستان دارند باید همه مدارک شامل دیپلم دبیرستان - پیش دانشگاهی - لیسانس و غیره را بفرستیم یا فقط ارسال مدرک اخرین مقطع مثلا مدرک لیسانس یا فوق کفایت می کند.خواهش می کنم جواب بدید جوابش برام خیلی مهم است. ممنون
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از کلیه دوستانی که کیس نامبرشون بین 25XXX تا 27XXX قرار داره اگه دوس دارن اطلاعات بیمون رد و بدل بشه لطفا اطلاع بدن.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
اول اسممون تو كلير شده ها اعلام شد منتها ستاره دار تا امروز صبح هم بود اما ظهر كه سايت آپديت شد
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-25 ساعت 16:33)mansour*** نوشته: مشکلی نیست با سفارت سریع مکاتبه کنید وسوال کنید که کلیرشده اید یا خیردر صورت تایید سریعا برای اخذ ویزابه سفارت مراجعه کنیددرغیر اینصورت باید صبر کنیدالبته این اشکالات قبلا هم بوده مخصوصا دردوره2011قسمت سفرنامه آنکارا فکرکنم صفحه 10تا12در سفرنامه دوستان قید شده چنین مشکلی.
(2012-01-25 ساعت 14:32)sima s نوشته: بچه ها ببينين چقدر ما بدشانسيم
اول اسممون تو كلير شده ها اعلام شد منتها ستاره دار تا امروز صبح هم بود اما ظهر كه سايت آپديت شد
كيسمون كلاً از رو سايت كلير شده ها برداشته شد.
اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاً سابقه داشته؟
مرسی از نظراتتون ولی دیگه نا امیدم چون تو این دو هفته از 13 ژانویه بارها و بارها ایمیل زدیم که بفهمیم کدام یکیمون کلیر شدیم .نه جواب ایمیل میدن نه جواب تلفنمون امروز هم 3 بار فکس زدم....دیگه تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که بلند شم برم سفارت..ولی مگه راه میدن منو؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-25 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-25 ساعت 19:26 توسط aarshidaaa.)
(2012-01-23 ساعت 22:34)m0na_000 نوشته: (2012-01-23 ساعت 19:25)aarshidaaa نوشته: (2012-01-23 ساعت 17:38)m0na_000 نوشته: در مورد آدرسی که توی فرم سفارت میخوان (برای محل کار ) میشه وب سایت شرکت رو نوشت یا باید آدرس پستی باشه؟
دوست عزیز دروود
لطفا آدرس را کامل قید نمایید، البته می توانید در کنار آدرس، وبسایت شرکت را نیز اعلام نمایید.
شاد باشید.
بدروود.
آخه همونطور که تو پست قبلی گفتم پروژه ای تو خونه کار میکنم و اصلاً شرکته نمیرم کارو به منیجرشون میدم.
شما که برای مصاحبه رفتین در مورد شغل ازتون سوال کردن؟
ضمناً از جوابی که دادید ممنونم نمیدونم اگه مهاجرسرا و شما دوستان گرامی رو نداشتیم باید چکار میکردیم!!!
دوست عزیز دروود
من خودم جایی مشغول کار نبودم ولی از طریق یکی از دوستان بیمه برام رد می شه و آدرس آنجا را به عنوان محل کار دادم. اما همسرم برنده اصلی بود و آنجا در مورد شغل همسرم و رشته تحصیلیش و محلهای کار قبلیش چند تا سئوال ساده پرسیدن و از من هیچی نپرسیدن. فقط دقت کنید که آدرس به روز باشه، کیسی رو می شناسم که آدرس جایی که براش بیمه رد می شد را داده بود ولی اسم کوچه 1 سال قبل عوض شده بود و همین باعث شد که به خاطر اطلاعات غلط ریجکت بشه.
شاد باشید.
بدروود.
(2012-01-24 ساعت 16:38)M_star1316 نوشته: سلام:
- Passport
- Photos
- Medical report
- Diploma (original)
- Original Financials
- $819 Diversity Visa application fee per person, payable by credit card or in cash (if you prefer to pay in cash, please bring exact change).
من وقتی مدارکم رو براشون به سفارت فرستادم همراهش عکسهامون هم بود. به نظر شما چرا توی مدارک بالا عکس هم عنوان شده؟ به نظر شما این ایمیلها از اون ایمیلهای کلی هستش که برای همه میفرستن؟
ممنون
دوست عزیز دروود
ما هم همراه مدارکمون نفری 2 تا عکس فرستاده بودیم ولی روز مصاحبه باز هم 2تا عکس 5*5 خواستند- البته آنجا چون در عکس من گوشهام معلوم نبود مجبور شدم برم بیرون سفارت و یه عکس فوری بگیرم و تحویل بدم.
شاد باشید.
بدروود.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-24 ساعت 21:27)bakhshandehgy نوشته: سلام دوستان
در لیست فرمهای ارسالی به ترکیه نوشته Diploma (original . برای کسانی که مدرک بالاتر از دیپلم دبیرستان دارند باید همه مدارک شامل دیپلم دبیرستان - پیش دانشگاهی - لیسانس و غیره را بفرستیم یا فقط ارسال مدرک اخرین مقطع مثلا مدرک لیسانس یا فوق کفایت می کند.خواهش می کنم جواب بدید جوابش برام خیلی مهم است. ممنون
دوست عزیز دروود
روز مصاحبه از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی شخص برنده را خواستند و از مدرک تحصیلی همراه ها چیزی نخواستند. ولی ما ترجمه تمام مدارک تحصیلی از دیپلم به بالا را پست کرده بودیم و اصلشون را هم برده بودیم که به کار نیومد.
فقط ترجمه سند ازدواج را 2 سری خواستند. (یکی را داخل پوشه من گذاشتند و یکی را داخل پوشه همسرم)
شاد باشید.
بدروود.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
فرم i-134 را اسپانسر باید برای همه اعضای خانواده جدا جدا پر کنه یا 1 نسخه کافی است؟
ممنون می شوم جواب بدهید
--------------------------------------------------------------------------------
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-25 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-25 ساعت 22:06 توسط MAHDI2012.)
(2012-01-24 ساعت 16:38)M_star1316 نوشته: سلام:
- Passport
- Photos
- Medical report
- Diploma (original)
- Original Financials
ممنون
سلام...برای ما هم همین متن اومده ...سریعا همون عکس های قبلی را سفارش بده....به امید دیدار
دوستان عزیزی که به تازگی از کشور خارج شده اید (در این هفته) .آیا در فرودگاه به مقدار ارز همراه مسافر گیر می دند یا خیر....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-26 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-26 ساعت 00:40 توسط emrah66.)
دوستان گلم سلام. عوارض خروج از کشور مثل اینکه 55 هزار تومانه آیا میشه همون بانک ملی یا بانک ... (داخل فرودگاه امام )پرداختش کرد 4 ساعت قبل پرواز؟؟؟ ممنون.مدارک واسه دریافت ارز مسافرتی چیاس؟؟؟ شنیدم حتما باید از گیت رد شی تا بتونی دلار مسافرتی بگیری؟؟؟!!! بازم ممنون
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم