موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-29 ساعت 11:25)FREE BIRD نوشته: (2012-01-28 ساعت 23:55)SH1A2R3 نوشته: (2012-01-28 ساعت 15:58)frozen mind نوشته: (2012-01-28 ساعت 14:35)M_star1316 نوشته: (2012-01-27 ساعت 01:10)kopol نوشته: سلام یعنی شما دوسری سند ازدواج ترجمه کردید ؟؟؟؟؟
لطفاً دوستان راهنمایی بفرمائید که سند ازدواج باید 2 نسخه ترجمه بشه یا یک نسخه کافیه ؟؟؟ و یا اینکه منظور اینست که باید فقط دو سری کپی ببریم ؟
سلام: این سئوال منهم هست .
دوستانی که اطلاع دارن لطفا پاسخ بدن.( البته من الان آنکارام و یه نسخه هم بیشتر نفرستادم). ممنون از شما.
باید دو سری ترجمه سند ازدواج را ببرید، یکی برای درج در پرونده زوج و دیگری برای پرونده زوجه. هر ترجمه هم قاعدتا یک سری کپی همراهش هست.
میشه یکبار ترجمه و یک کپی از ترجمه به جای 2 بار ترجمه از سند ازدواج بفرستیم؟
سلام،
ما که فقط یکسری اصل ترجمه اون هم بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال کردیم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد و با توجه به تجربه دیگر دوستان فقط ترجمه رسمی بدون هیچ مهر اضافه ای کافی می باشد.
سلام
ما هم 1 سري كپي ترجمه ازدواج رو فرستاديم و دو سري اصل ترجمه رو برديم ولي سفارت فقط يكسري از ترجمه ها رو خواست و دوميش موند رو دستمون.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالی داشتم.من برنده ی لاتاری سال 2012 هستم با کیس نامبر 2012AS00001xxx ولی دیر متوجه شدم.2 هفته ی پیش متوجه شدم.مدارکمو سریع ارسال کردم.و میل زدم به KCC اونا هم گفتن که داریم بررسی میکنیم.حالا یه میل زدم که من دیر متوجه شدم میگم برو تو ویزا بولتین.من باز هم گفتم که وقتم گذشته.ولی بازم میگن چند هفته وقت بده و برو تو ویزا بولتین و اونجا وقتتو ببین.حالا من باید چی کار کنم؟
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-31 ساعت 01:50)pejman_kh نوشته: سلام دوستان سوالی داشتم.من برنده ی لاتاری سال 2012 هستم با کیس نامبر 2012AS00001xxx ولی دیر متوجه شدم.2 هفته ی پیش متوجه شدم.مدارکمو سریع ارسال کردم.و میل زدم به KCC اونا هم گفتن که داریم بررسی میکنیم.حالا یه میل زدم که من دیر متوجه شدم میگم برو تو ویزا بولتین.من باز هم گفتم که وقتم گذشته.ولی بازم میگن چند هفته وقت بده و برو تو ویزا بولتین و اونجا وقتتو ببین.حالا من باید چی کار کنم؟
دوست عزيز
بعد از يكي دو هفته اين لينك را چك كن البته رديف هاي آخر رو ببين
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام .من موضوعی شنیدم که میخوام صحت و سقمشو از شما بپرسم .شنیدم در چند روز اینده برای ورود به ترکیه ویزا میزارن. و از ورود اول تا دوم حداقل 3 ماه باید زمان باشه.این یعنی بدبختی.شما در این مورد چیزی میدونید؟من خیلی ناراحتم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اين بحث چند ماه پيش توي فروم مطرح شد و در حد يك شايعه بود. شما الان دوباره از كجا شنيدي؟ اگه معتبره بگيد. والا همون ادامه شايعه است كه دوباره برگشته! بي خيال!!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز سه شنبه 11 بهمن با باز کردن مهاجرسرا دو تا چیز جالب دیدم که خیلی خوشحالم کرد یک) هیچ ویروسی ملاحظه نشد و دو) صفحه با سرعت زیادی باز شد و برای تشکر و بازکردن صفحات جدید سایت خیلی سریع عمل می کرد . فکر کنم نتیجه اقدامات مدیران سایت است که به نوبه خودم از همشون تشکر می کنم.امیدوارم این روال ادامه داشته باشد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-31 ساعت 13:36)SH1A2R3 نوشته: بچه ها سلام .من موضوعی شنیدم که میخوام صحت و سقمشو از شما بپرسم .شنیدم در چند روز اینده برای ورود به ترکیه ویزا میزارن. و از ورود اول تا دوم حداقل 3 ماه باید زمان باشه.این یعنی بدبختی.شما در این مورد چیزی میدونید؟من خیلی ناراحتم.
این که در چند روز آینده برای ترکیه ویزا می ذارن رو من اولین باره دارم می شنوم ولی دومین مورد با یه کم تغییر صحیحه. فکر کنم حدود 20 روزه که این اتفاق افتاده و اونم برای ما نیست شامل ایرانیهایی می شه که ترکیه کار می کنن یا به هر نحوی اقامت دارن. قبلا این افراد کافی بود هر سه ماه یک بار از خاک ترکیه خارج بشن و بلافاصله دوباره وارد بشن و به این ترتیب اقامتشون تمدید می شد. ولی الان کسی که سه ماهه در ترکیه اقامت داره باید از این کشور خارج بشه و بعد سه ماه می تونه دوباره وارد خاک ترکیه بشه. ما که فقط یه هفته یا 10 روز اونجاییم بعد خروج دوباره هر وقت خواستیم می تونیم وارد بشیم.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-31 ساعت 15:49)parsy631 نوشته: دوستان سلام
امروز سه شنبه 11 بهمن با باز کردن مهاجرسرا دو تا چیز جالب دیدم که خیلی خوشحالم کرد یک) هیچ ویروسی ملاحظه نشد و دو) صفحه با سرعت زیادی باز شد و برای تشکر و بازکردن صفحات جدید سایت خیلی سریع عمل می کرد . فکر کنم نتیجه اقدامات مدیران سایت است که به نوبه خودم از همشون تشکر می کنم.امیدوارم این روال ادامه داشته باشد.
۲-۳ روز بود که من هم خیلی راحت به سایت میومدم الان دوباره چند روزه که سایت به شدت ویروسی و با باز کردن هر صفحه حداقل ۳-۴ تا پیغام میده انتیویروسم و اینکه با فایرفاکس که اصلا سایت باز نمیشه و پیغام اتک میده...نمیدونم این سایت چرا انقد مشکل داره و براش فکر اساسی نمیشه
به هر حال پیشنهاد میکنم همچنان با اطمینان از آپدیت بودن انتیویروستن بیاید داخل این سایت
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:
توی پرکردن فرم DS-230 اشتباهی کرده بودم که موضوع رو به سفارت ایمیل کردم و اونها جواب دادن روز مصاحبه نمونه صحیح فرم پر شده رو با خودم بیارم . من قبلا این فرم رو از آدرسی که KCC داده بود گرفتم و بصورت آن لاین پر کردم و پرینتش رو فرستادم . اما الان اون آدرس رو ندارم و فایل پی دی اف مربوطه رو هم بصورت آن لاین نمیتونم پر کنم و باید دستی پرش کنم که نمیخوام اینطور باشه.
اگه دوستان آدرس مربوطه فرم رو دارن خیلی ممنون میشم بگن . یا فایلی که بشه این فرم رو توی کامپیوتر پر کنم اینجا بزارن.
تا مصاحبه فرصت زیادی ندارم.
خیلی ممنون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
شنیدم که عکس خانمهائی که با شال یا روسری هستش اگه گوشهاشون مشخص نباشه باید مجدد عکس بگیرن و بفرستن این درسته؟
تا حالا طی ایمیلهائی که باهاشون داشتم چیزی دال بر ناقص بودن مدارک نگفتن . از دوستانی که مصاحبه رفتن ، براشون روز مصاحبه چنین چیزی مطرح شده ؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH