موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یکی کمک کنه .................
از بچه هایی که رفتند واسه ویزا ، میشه بگین بعد از تحویل پاسپورت چند روز بعد پاسپورت میرسه هتل ؟؟؟؟؟؟/
کمک من باید بلیط بگیرم و درخواست مرخصی بدم ...........
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
2012-01-17 ساعت 20:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-17 ساعت 20:28 توسط Omidooo.)
دوستانی که نگران مدیکال هستند توجه کنند:
ببینید شما برای ورود به امریکا باید هم مدیکالتون و هم ویزاتون اعتبار داشته باشه.( مدیکال از زمان معاینه دکتر 6 ماه اعتبار داره و اعتبار ویزا رو هم نسبت به مدیکال تعیین میکنند.)
خب حالا چیزی که میخوام بگم اینه که :
برای مصاحبه احتیاج به مدیکال ندارید. اگه افیسر ببینه که شما مدیکال ندارید براتون نقص پرونده میزنه و میگه هر موقع اومدید ویزا رو بگیرید مدیکال رو هم بیارید ( اینو صراحتا تو برگه آبی هم نوشته) .این موضوع برا من اتفاق افتاد که مدارک پزشکیم برا مصاحبه آماده نشد و نقص پرونده خوردم و فرداش که آماده شد سریع بردم دادم آفیسر محترم ریش قرمز- ( خب حالا کسی که نقص پرونده پزشکی خورده -به دلیل عدم مراجعه به دکی- میتونه وقتی میاد برا دریافت ویزاش تازه بره پیش دکی جون) حالا اینکار چه نفع و ضررهایی داره؟
نفع: کسانی که میخوان ( به هر دلیلی) دیرتر مهاجرت کنند ویزاشون اعتبار خواهد داشت( چون مدیکال رو در زمان ویزا انجام دادن و بنابراین تاریخ اعتبار ویزا رو هم نسبت به مدیکال میزنن)
ضرر: فرض کنید یه خانواده چهارنفری باید هم برای مصاحبه همشون برن و هم برای دریافت ویزا که اینجوری هزینه هاشون میره بالا.اگه که مثه من مجرد هستید که دیگه این ضرر رو ما ها نداریم.
منتها به قول OUTLAW عزیز ما ایرانی ها از خوردن نقص پرونده هراس داریم. دوستان توجه کنند که من هیچ نظر خاصی رو این مورد ندارم و هر کس میتونه خودش تصمیم گیری کنه که اینکارو انجام بده یا نه.
به امید موفقیت همه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-17 ساعت 01:44)kopol نوشته: (2012-01-17 ساعت 00:54)M_star1316 نوشته: سلام:
یک اشتباه دیگه در ارسال مدارک!
مثل اینکه باید از تمام صفحات گذرنامهها کپی میگرفتیم و میفرستادیم درسته؟
من فقط از دوصفحه اول که اطلاعات داشت کپی فرستادم و بقیه رو چون سفید بود نفرستادم!
میشه اونها رو هم روز مصاحبه ببرم؟
ممنون
با سلام
ایکاش همراه با مدارکت فرستاده بودی ، ولی دیگه کار از کار گذشته و فکر نمی کنم خیلی هم مهم باشه ، من شنیدم روز مصاحبه کپی گذرنامهها رو بهمون بر می گردونند ، پس بردن کپی برای روز مصاحبه تاثیری نداره ، مگر اینکه بخواهی مجدداً براشون پست کنی
FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each applicant.
دوست عزیز صفحه سفید که کپی نمی خواد،منظور از تمام صفحات،صفحاتی هست که حاوی اطلاعات هستن،صفحه سفید که اطلاعاتی نداره به چه دردشون می خوره،من هم موقع فرستادن شک داشتم،ولی صفحات سفید رو کپی نکردم،بدون هیچ مشکلی هم ویزام رو یکضرب گرفتم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-19 ساعت 02:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-19 ساعت 02:13 توسط Shezem.)
بچه های باحال !
یکی هم با من لطفا همفکری کنه، منم یه جورایی دارم قاطی میکنم!
شماره کیس من ۳۵۰۰۰ هست، و چون فعلا در آلمان زندگی میکنم محل مصاحبه برای من شهر فرانکفورت تعیین شده، اما اول آپریل آلمان را ترک میکنم و میرم وطن و دیگه به آلمان برنمیگردم. و اما سوالات من،
۱ـ حتما باید راهی باشه که شهر مصاحبه را عوض کرد؟ آیا دیر نشده با توجه به اینکه الآن کیس های تا ۲۷۰۰۰ اعلام شده؟
۲ـ از کسانی که تجربه مصاحبه دارند، کسی میدونه که آیا آنکارا راحت تره یا ابوظبی؟ کدومش ارزونتر میشه، و دیگه اینکه اصلا نکات مثبت و منفی آنکارا یا ابوظبی چیه؟
با سپاس پیشاپیش از پاسخ شما
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-20 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-20 ساعت 11:35 توسط M_star1316.)
سلام:
از دوستان عزیزم سئوالی درمورد نحوه اخذ گرین کارت داشتم.
اینو میدونم که برای دریافت گرین کارت هر شخصی باید خودش در آمریکا حضور فیزیکی داشته باشه . حالا سئوال من اینه که اگه از کیس ما که سه نفر هستیم فقط یک نفر بره حداقل گرین کارت خودش رو میتونه بگیره ؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-20 ساعت 10:58)M_star1316 نوشته: سلام:
از دوستان عزیزم سئوالی درمورد نحوه اخذ گرین کارت داشتم.
اینو میدونم که برای دریافت گرین کارت هر شخصی باید خودش در آمریکا حضور فیزیکی داشته باشه . حالا سئوال من اینه که اگه از کیس ما که سه نفر هستیم فقط یک نفر بره حداقل گرین کارت خودش رو میتونه بگیره ؟
خیر هر 3 نفر شما باید با هم وارد خاک آمریکا بشوید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مديران عزيز سايت چند روزيه كه به محض باز كردن سايت آنتي ويروس سيستم آلارم ميده و يك تروجان به نام JS/Agent.NDY trojan راقرنتينه مي كنه.
لطفا بررسي نماييد.
شماره کیس: 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان
یکی از دوستام با کیس 19000 واسه فوریه تو ابوظبی مصاحبه داره.
دوستم الان میخواد موجودی حساب بگیره و سوالاتی براش پیش اومده:
1-اینکه با توجه به وضعیت دلار تو این روزها وبه نظر شما چند تومن ایرانی بزاره تو حسابش که هم مشکلی از لحاظ کم بودن مقدار مبلغ براش پیش نیاد و هم اینکه نگن اینهمه پول رو از کجا آوردی
2- از بانک صادرات خواسته موجودی حساب بگیره ولی گفتن که ما حتما باید معدل رو در نامه هم بنویسیم و این از قوانین ماست.آیا کسی تا بحال با این مشکل مواجه شده؟
ممنون میشم که جوابمو بدید
پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html