کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزیز
تا به حال هزینه مصاحبه در سفارت 819 دلار شامل 1- هزینه 440 دلار بررسی درخواست ویزای گوناگونی 2- 305 دلار هزینه صدور ویزای مهاجرتی 3- سایر هزینه ها به مبلغ 74 دلار بود که جمع این سه رقم 819 دلار می شد . به نظر می رسد هزینه های بند 2و 3 راحذف کرده اند . این یک خوش شانسی بزرگ است . به همه تبریک می گم !!!
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Lucky Luke
(2012-02-03 ساعت 12:29)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
تا به حال هزینه مصاحبه در سفارت 819 دلار شامل 1- هزینه 440 دلار بررسی درخواست ویزای گوناگونی 2- 305 دلار هزینه صدور ویزای مهاجرتی 3- سایر هزینه ها به مبلغ 74 دلار بود که جمع این سه رقم 819 دلار می شد . به نظر می رسد هزینه های بند 2و 3 راحذف کرده اند . این یک خوش شانسی بزرگ است . به همه تبریک می گم !!!

دوستان عزیز من اصلاً قصد بحث کردن راجع به موضوع جدیدی که هنوز اطلاعات دقیقش از طرف دوستانی که هم اکنون در سفارت خونه های مختلف در حال انجام مصاحبه هستند ، تائید نشده ، نیستم
(خبرگزاری های آنکارا ، ابوظبی ، فرانکفورت ، لندن ......... اطلاع رسانی کنید ، لطفاً Tongue)
پس از اینکه این موضوع از طرف یکی از دوستان مطرح شد من تو سایت travel.state.gov در قسمت جدول قیمتها تنها چیزی که پیدا کردم 440 دلار برای ویزای لاتاری بود (قبلاً چک کرده بودم ولی یادم نیست چه قیمتی نوشته بود)
برای اون دو تا قیمتی هم که شما می فرمایید صراحتاً گفته بجز ویزای لاتاری (diversity visa)
حالا:
- این سایت قبلاً یه قیمت دیگه ای زده بوده حالا آپدیت شده
- هنوز آپدیت نشده
- سر تیتر ها قبلاً یه چیز دیگه ای بوده حالا عوض شده
- ........
نمی دونم ولی فکر میکنم این کفار حداقل تو آپدیت بودن سایت هاشون (اونم یه سایت دولتی که همه دنیا برای گرفتن ویزا به اون سر میزنن) خیلی وسواسی تر از ما هستن ، البته این نظر منه و باید منتظر جواب تائید شده از طرف دوستانی که هم اکنون دارن پول پرداخت میکنن باشیم
به هر حال اگه این هزینه ای که میگن باشه به نفع ماست و متاسفانه از جیب بعضی از دوستامون پریده Sad ، حالا چه 420 $ ، چه 440 $
با تشکر از شما دوستان عزیز
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3 ، Lucky Luke
(2012-02-03 ساعت 15:34)hoda2012 نوشته:  

دوستان عزیز من اصلاً قصد بحث کردن راجع به موضوع جدیدی که هنوز اطلاعات دقیقش از طرف دوستانی که هم اکنون در سفارت خونه های مختلف در حال انجام مصاحبه هستند ، تائید نشده ، نیستم
(خبرگزاری های آنکارا ، ابوظبی ، فرانکفورت ، لندن ......... اطلاع رسانی کنید ، لطفاً Tongue)
پس از اینکه این موضوع از طرف یکی از دوستان مطرح شد من تو سایت travel.state.gov در قسمت جدول قیمتها تنها چیزی که پیدا کردم 440 دلار برای ویزای لاتاری بود (قبلاً چک کرده بودم ولی یادم نیست چه قیمتی نوشته بود)
برای اون دو تا قیمتی هم که شما می فرمایید صراحتاً گفته بجز ویزای لاتاری (diversity visa)
حالا:
- هنوز آپدیت نشده
- ........
نمی دونم ولی فکر میکنم این کفار حداقل تو آپدیت بودن سایت هاشون (اونم یه سایت دولتی که همه دنیا برای گرفتن ویزا به اون سر میزنن) خیلی وسواسی تر از ما هستن ، البته این نظر منه و باید منتظر جواب تائید شده از طرف دوستانی که هم اکنون دارن پول پرداخت میکنن باشیم
به هر حال اگه این هزینه ای که میگن باشه به نفع ماست و متاسفانه از جیب بعضی از دوستامون پریده Sad ، حالا چه 420 $ ، چه 440 $
با سلام من پرینت قسمت پرداختی ها سایت آمریکا را گرفته بودم و الان دارم تا این لحظه تفاوتی با گذشته نداره باید منتظر باشیم .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان:
(2012-02-03 ساعت 18:53)M.Haghighi نوشته:  
(2012-02-03 ساعت 15:34)hoda2012 نوشته:  

حالا:
- هنوز آپدیت نشده
- ........
با سلام من پرینت قسمت پرداختی ها سایت آمریکا را گرفته بودم و الان دارم تا این لحظه تفاوتی با گذشته نداره باید منتظر باشیم .
عزيزان من امروز مصاحبه داشتم و ٤٤٠ دلار پرداخت كردم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: hoda2012 ، jordanir ، آرشا ، aden ، M_star1316
مدیران محترم
سایت شدیدا ویروسی هست دوستان میگفتند مربوط به سرور های داخل ایران هست ما که الان در انکارا هستیم باز اصلا ویروس نمیگذارد صفحه باز شود و نود 32 خودش را خفه میکند لطفا به سرورتان بفرمایید هاست را یا ریست کند یا انتی ویروس درست وحسابی روی سرور بگذارد حیف است سایت به این ارزشمندی در تیر رس اتهامات مختلف قرار بگیرد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammadm64 ، Linspire ، mansour*** ، hoda2012 ، Lucky Luke ، m86eb ، 3rip
(2012-02-03 ساعت 18:53)M.Haghighi نوشته:  
(2012-02-03 ساعت 15:34)hoda2012 نوشته:  [quote='parsy631' pid='152941' dateline='1328255963']
دوستان عزیز

حالا:
- هنوز آپدیت نشده
- ........

[/quote
سلام .از آنکارا با هوای بسیارسرد
دوستان امروز ما مصاحبه داشتیم هزینه هر نفر 440 $ شده است
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
سلام.

من میخواستم بدونم آیا از وقتی که پامون رو میگذاریم آمریکا میتونیم با کسی ازدواج کنیم و بیاریمش آمریکا یا یه مدت باید بمونیم و سیتیزن بشیم و بعد این کار رو انجام بدیم. چه مدت طول میکشه؟
ممنون اگر راهنمایی کنید. Smile
تشکر کنندگان:
امروز ویزای من اومد ولی شماره پاسپورت روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم امریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن. ممنون میشم راهنماییم کنید
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان:
(2012-02-04 ساعت 23:59)karbar123 نوشته:  امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن. ممنون میشم راهنماییم کنید

شما که ان شا الله به سلامتی رفتید دیگه حالا و تو راهید.
ولی این مسائل معمولا اگر هم مشکلی داشته باشه بیشتر باعث میشه در فرودگاه مقصد معطل بشید برای استعلام تازه اگر مشکلی باشه چون بعضی از این موارد مثل یک کد شناسایی میمونه برای تقلبی نبودن ویزا ها. من مورد مشابه را توی نحوه نگارش نام در ویزا داشتم.

به هر حال همانطور که خودتون هم میدونید و توی سوالتون هم مشخصه (یکشنبه همه جا تعطیله) این سوالی نیست که ماها بتونیم پاسخ بدیم و باید حتما استعلام بشه.
امیدوارم هر چه زودتر صدای گرم شما را از توی کافی نت هتل بشنویم.
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
دوستان خوب من سلام .
می خوام یه خبر خوش به همه اونائی که از این به بعد مصاحبه دارن بدم .
هزینه مصاحبه از 819 دلار به 440دلار کاهش پیدا کرده . (بزن اون دست قشنکه رو )
ما پریروز مصاحبه داشتیم . ببخشید دیر اطلاع رسانی کردم .
اولش فکر کردیم داره اشتباه حساب می کنه اما خودش گفت از امروز بهمون گفتن کمتر پول بگیریم .
اینم شیرینی برگه آبی که گرفتم . برین حالش رو ببرین . توی سفرنامه جزئیات بیشترش رو بهتون میگم .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: boshra ، كاميلا ، hoda2012 ، frz61 ، Serendipity ، Hediyeh
سلام دوستان
1 - اين نامه دوم که ميگن ایميل ميشه يا پست ميکنن.
2 - به کدوم ایميل مياد؟ ايميل زمان ثبت نام لاتاری ؟ يا ايمیلی که بعد از قبولی تو فرم های سری اول(DS-122) نوشتيم.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
برندگان 2012جدول رو جدی بگیرید
لطفا اطلاعاتتون رو به احسان بدین تا تو جدول ثبت کنه
اونایی هم که رفتن مصاحبه وضعیتشون رو به احسان بگن تا تو جدول ثبت بشه
لازم به گفتن نیست که ادرس جدول تو امضای من هست
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من امسال (پس از پرکردن فرم های 230 و 122 ) دکترا قبول شدم و الان دانشجوی دکترا هستم. چگونه باید این را اعلام کنم ؟ آیا فرم 230 و 122 را اصلاح کنم و موقع مصاحبه تحویل بدهم و یا ایمیل بزنم و یا ...؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما ... Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: venus2012
(2012-02-05 ساعت 16:17)parsy631 نوشته:  سلام دوستان
من امسال (پس از پرکردن فرم های 230 و 122 ) دکترا قبول شدم و الان دانشجوی دکترا هستم. چگونه باید این را اعلام کنم ؟ آیا فرم 230 و 122 را اصلاح کنم و موقع مصاحبه تحویل بدهم و یا ایمیل بزنم و یا ...؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما ... Smile
دوست عزیز اصلا نیازی به این کار نیست شما همون مدرک فوقتونو ببرید
تشکر کنندگان: parsy631 ، venus2012
يك سوال مهم
من برگه آبي دريافت كردم ولي با توجه به اينكه زمان اعتبار گذرنامه هام تا يكسال هست و گذرنامه پسرم كه با من هست را جدا كنم ميخواستم قبل از كلير شدن( انشالله) پاستورتهامونو عوض كنم و تمديد بشوند ميخواستم سوال كنم من ميتوانم براي ويزا گذرنامه جديد بدهم؟ البته با توجه به اينكه شماره پسپورتهاي جديد متفاوت خواهد بود
با سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان