کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-08 ساعت 13:38)dvlottory نوشته:  سلام
به جز دوستمون farshad1360
کسی هست که تاریخ مصاحبه ش رو عقب انداخته باشه؟
میشه تا حد یک ماه مصاحبه رو عقب انداخت؟
کسی میدونه چرا سفارت خانه تلفنشو جواب نمیده؟
به جز فرمی که تو وبسایتشون داده راه دیگه ای برای تماس وجود داره؟
از «سال بالایی ها» خواهش می کنم کمکم کنن.
متشکرم

سلامSmile

عموماً به سوالات مطرح شده از طریق اون فرم پاسخ نمیدن
تنها روشی که سفارت به من پاسخ داد استفاده از این ایمیل بود:
CA-Ankara@state.gov
که البته الان به خاطر تعطیلی سفارت شاید کمی دیرتر جوابتون رو بدن
تشکر کنندگان:
(2012-03-08 ساعت 20:41)n.torabi65 نوشته:  سلام
ما عید میخوایم بریم دوباره آزمایش بدیم که ویزامونو تمدید کنیم به سفارت نامه زدیم که هماهنگی کنیم ولی جواب ندادن به نظر شما چیکار کنیم؟ بلیط بگیریم که عید بریم؟یا صبر کنیم سفارت جواب نامه رو بده؟ زنگ هم میزنیم بر نمیدارن!!! ویزا تا آخر اردیبهشت فرصت داره!!!!!!
ما هم همینکارو کردیم و الان ویزاهای خوشگلمون رو پاسپوتمونه و با تاریخ مدیکال جدید تنضیم شدن.قبلش یه ایمیل زدیم و گفتیم که میخوایم بنا به دلایلی این کار رو بکنیم و اونا هم جواب دادن که خودتون میدونین. ما هم دوباره وقت دکتر گرفتیم و رفتیم دوباره آزمایش دادیم و همراه با پاسپورتامون و کسری مدارکمون فرستادیم سفارت.یه نامه هم نوشتیم که متنش به این صورت بود که ما به فلان دلیل نیاز به زمان بیشتری داریم و برای همین دوباره رفتیم آزمایش و خواهشا تاربخ انقضای ویزاهامون رو طبق آزمایشات جدید حساب کنبد.اونا هم همین کار رو کردن و ما سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کردیم.این بود انشای من.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: vroom ، Ashkan78 ، Hediyeh ، faranak.n ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، Linspire
بچه ها سلام .میشه خواهش کنم سایتی که قیمت دلار رو به روز بده برام معرفی کنین اخه سایت مثقال دیگه به روز نمیکنه.من دیگه از قیمت دلار خبر ندارم.اگه جای سوال من اینجا نیست از مدیران محترم پوزش میطلبم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: 3rip
سلام
من 2 تا بچه کوچیک دارم و می خواستم بپرسم که اگه برای مصاحبه بخواهیم یک کمک با خودمون ببریم سفارت چی کار باید بکنیم؟؟

شماره کیس: حدود 34000
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه: اواخر may
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3نفر
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان:
(2012-03-08 ساعت 23:07)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام .میشه خواهش کنم سایتی که قیمت دلار رو به روز بده برام معرفی کنین اخه سایت مثقال دیگه به روز نمیکنه.من دیگه از قیمت دلار خبر ندارم.اگه جای سوال من اینجا نیست از مدیران محترم پوزش میطلبم.

livedata.ir
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
(2012-03-08 ساعت 01:30)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام خدمت دوستانی که هیچ وقت راهنماییشون رو از بقیه دریغ نمیکنن،
ممکن هست یک دور تمام مدارک لازم برای سفارت رو بفرمایید؟ اسپانسر فقط باید فرم I-134 رو بفرسته؟
سلامSmile

اصل پاسپورت
اصل شناسنامه
اصل کارت ملی
اصل کارت معافی یا پایان خدمت
اصل آخرین مدرک تحصیلیه برنده
اصل عقدنامه
اصل مدارک مالی(مثلاً سند منزل یا ماشین)
مدارک پزشکی

ترجمه ی مدارک (به جز مدارک پزشکی)بالا به همراه 2 قطعه عکس و فرم مخصوص سفارت رو باید 15 روز قبل از مصاحبتون به دست سفارت برسونین

اسپانسر هم علاوه بر فرم I-134 باید کپی پاسپورتشون(اگر پاسپورت ندارن کپی گرین کارت) ، گواهی حساب بانکی ، گواهی از محل کار ، فرم های مالیاتی 3 سال آخر(1040 و w2) رو براتون ارسال کنن

(2012-03-08 ساعت 23:07)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام .میشه خواهش کنم سایتی که قیمت دلار رو به روز بده برام معرفی کنین اخه سایت مثقال دیگه به روز نمیکنه.من دیگه از قیمت دلار خبر ندارم.اگه جای سوال من اینجا نیست از مدیران محترم پوزش میطلبم.
سلامSmile
این سایت قیمتهاش به واقعیت خیلی نزدیکه و بروز هم هست
تشکر کنندگان: pantea_l3lu3 ، kopol ، SH1A2R3 ، odiseh

سلام شایرا جون
من از این سایت هر روز قیمت رو میگیرم نمیدونم با واقعیت اختلافی داره یا نه
http://www.eranico.com/fa/currency/20/1/default.aspx
ولی همیشه حوالی ساعت 11:30 ق ظ قیمت بازار رو اعلام میکنه
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-09 ساعت 01:12)hoda2012 نوشته:  

سلام شایرا جون
من از این سایت هر روز قیمت رو میگیرم نمیدونم با واقعیت اختلافی داره یا نه
http://www.eranico.com/fa/currency/20/1/default.aspx
ولی همیشه حوالی ساعت 11:30 ق ظ قیمت بازار رو اعلام میکنه

عزيزم روزنامه دنياي اقتصاد هم هر روز ميزنه
http://www.donya-e-eqtesad.com/
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
سلام
من 2 تا بچه کوچیک 2 ساله دارم و می خواستم بپرسم که اگه برای مصاحبه بخواهیم یک کمک با خودمون ببریم توی سفارت چی کار باید بکنیم؟؟آیا کسی همچین تجربه ای داشته؟؟

شماره کیس: حدود 34000
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه: اواخر may
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3نفر
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من همراه مادرم برای لاتاری ثبت نام کردم و ایشون برنده شدن. من اونموقع زیر 21 سال بودم ولی چون کیس نامبر 27000 بودیم این پروسه طول کشید و الان 22 سالم شده . توی فرمی که زمان کارنت شدن اومده اسم من نیست . به کی سی سی و کنسول انکارا میل زدیم ولی جواب درستی ندادن. میخواستم بدونم کسی هم این مشکل رو داشته؟ و رااهیم واسه حلش هست؟
شماره كيس:2012AS00027xxx
مصاحبه: 18 april
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا :
دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
دوستان من 9 may مصاحبه دارم بلیط برای 7 ام بگیرم خوبه؟
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-03-09 ساعت 16:39)felor نوشته:  سلام دوستان . من همراه مادرم برای لاتاری ثبت نام کردم و ایشون برنده شدن. من اونموقع زیر 21 سال بودم ولی چون کیس نامبر 27000 بودیم این پروسه طول کشید و الان 22 سالم شده . توی فرمی که زمان کارنت شدن اومده اسم من نیست . به کی سی سی و کنسول انکارا میل زدیم ولی جواب درستی ندادن. میخواستم بدونم کسی هم این مشکل رو داشته؟ و رااهیم واسه حلش هست؟
من فکر میکنم فریز شدن سن فقط شامل کیسهای مهاجرتی میشه و متاسفانه شامل حال شما نمیشه درمورد لاتاری ومن به سهم خودم دوست محترم از این بابت برای شما متاسفم و کاریش هم نمیشه کرد.

تشکر کنندگان:
(2012-03-09 ساعت 16:39)felor نوشته:  سلام دوستان . من همراه مادرم برای لاتاری ثبت نام کردم و ایشون برنده شدن. من اونموقع زیر 21 سال بودم ولی چون کیس نامبر 27000 بودیم این پروسه طول کشید و الان 22 سالم شده . توی فرمی که زمان کارنت شدن اومده اسم من نیست . به کی سی سی و کنسول انکارا میل زدیم ولی جواب درستی ندادن. میخواستم بدونم کسی هم این مشکل رو داشته؟ و رااهیم واسه حلش هست؟
مثل شما بازهم بوده فکر کنم 1 تا2 هفته پیش بود. صمنا ملاک روز ثبت نام است و این تاخیر پیش آمده تقصیر شما نیست و خودتون را نگران نکنید. ولی بهشون اطلاع بدهید که احتمالا میگن موقع مراجعه به سفارت با همین برگه بروید و اونجا مشکل را بگید و حل کنید. یک کم گرفتاری داره ولی شما روحیه تون را ازدست ندهید و دنبال احقاق حق باشید. انشا... همه چیز روبراه مبشه........Cool
2012, Bay Area, CA
(2012-03-09 ساعت 20:05)hoseyn نوشته:  [quote='felor' pid='156131' dateline='1331294993']
سلام دوستان . من همراه مادرم برای لاتاری ثبت نام کردم و ایشون برنده شدن. من اونموقع زیر 21 سال بودم ولی چون کیس نامبر 27000 بودیم این پروسه طول کشید و الان 22 سالم شده . توی فرمی که زمان کارنت شدن اومده اسم من نیست . به کی سی سی و کنسول انکارا میل زدیم ولی جواب درستی ندادن. میخواستم بدونم کسی هم این مشکل رو داشته؟ و رااهیم واسه حلش هست؟
مثل شما بازهم بوده فکر کنم 1 تا2 هفته پیش بود. صمنا ملاک روز ثبت نام است و این تاخیر پیش آمده تقصیر شما نیست و خودتون را نگران نکنید. ولی بهشون اطلاع بدهید که احتمالا میگن موقع مراجعه به سفارت با همین برگه بروید و اونجا مشکل را بگید و حل کنید. یک کم گرفتاری داره ولی شما روحیه تون را ازدست ندهید و دنبال احقاق حق باشید. انشا... همه چیز روبراه مبشه........Cool

---------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم همینطور که شما گفتین بشه ....
شماره كيس:2012AS00027xxx
مصاحبه: 18 april
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا :
دریافت گرین کارت :
سئوالي از دوستان داشتم
دخترم همراه در پاسپورت همسرم مي باشد .آيا در هنگام دريافت ويزا و گرين كارت مشكلي پيش نمي آيد؟
شماره کیس : 2012AS00036000
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان