کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-06 ساعت 00:29)faranak.n نوشته:  دوستان یه سوال...واکسن دهانه رحم که برای خانم ها(تا 29 سال) هست فقط در ابوظبی زده شده یا در آنکارا هم زدن خانم ها؟ و اینکه درسته که 3 مرجله است؟

یعنی دوستان مصاحبه رفته دیگه کلا به اینجا سر نمیزنن؟؟؟ کسی هم اطلاعای نداره؟؟؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-06 ساعت 22:19)faranak.n نوشته:  
(2012-03-06 ساعت 00:29)faranak.n نوشته:  دوستان یه سوال...واکسن دهانه رحم که برای خانم ها(تا 29 سال) هست فقط در ابوظبی زده شده یا در آنکارا هم زدن خانم ها؟ و اینکه درسته که 3 مرجله است؟
دقیقا همین طوره که خودتون حدس زدید.
براساس تجربیات سالهای پیش در آنکارا از این واکسن خبری نیست.
Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، faranak.n
(2012-03-06 ساعت 22:19)faranak.n نوشته:  

در خدمت شما هستیم !!!!فقط در ابوظبی- در آنکارا تزریق نمی شه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: faranak.n ، كاميلا
مرسی از همه دوستان که جواب دادن....این نهایته نا مردیه Big Grin خیلی گرونه واکسنش چرا فقط ابوظبی ها باید بزنن آخه Sad
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 10:32)faranak.n نوشته:  مرسی از همه دوستان که جواب دادن....این نهایته نا مردیه Big Grin خیلی گرونه واکسنش چرا فقط ابوظبی ها باید بزنن آخه Sad

به یاد دوستمون آقا افشین باید اینجا گفت: " هی وااااااای من " WinkWink
البته بدون در نظر گرفتن قیمتش انصافا با توجه به توضیحات زیبای آقا منصور ( که جا داره ازشون تشکر ویژه بکنم ) چیز مفیدیه! فقط فرانک جان اگه جای معتبری پیدا کردین برای زدن این واکسن ممکنه لطفا به من هم اطلاع بدین؟
ممنون
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: gulu ، kopol ، mansour***
سلام
برای کسانی که برای مصاحبه به سفارت آنکارا میرن معمولا چند روز طول میکشه تا ویزاشون رو بگیرن؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 10:32)faranak.n نوشته:  مرسی از همه دوستان که جواب دادن....این نهایته نا مردیه Big Grin خیلی گرونه واکسنش چرا فقط ابوظبی ها باید بزنن آخه Sad
دوست عزیز عوضش در ابوظبی اگه بچه 2 - 14 سال داشته باشی نیازی نیست 3 روز زودتر برید .

(2012-03-07 ساعت 11:50)iphone4s نوشته:  سلام
برای کسانی که برای مصاحبه به سفارت آنکارا میرن معمولا چند روز طول میکشه تا ویزاشون رو بگیرن؟

دوست عزیز اگر منظور شما ویزای یکضرب بعد از مصاحبه هست .3 تا 5 روز ویزا با پست به هتل ارسال می شه.لطف کنید امضای خودتون را در پروفایل تکمیل کنید.

تشکر کنندگان:
توی فایل پی دی افی که سایت سفارت گذاشته در مور فرستادن مدارک به آنکارا، فرم DS-230 رو هم نوشته. یعنی باید دوباره این فرم رو پر کنیم بفرستیم ؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 16:49)3rip نوشته:  توی فایل پی دی افی که سایت سفارت گذاشته در مور فرستادن مدارک به آنکارا، فرم DS-230 رو هم نوشته. یعنی باید دوباره این فرم رو پر کنیم بفرستیم ؟

3RIP جان شما چرا....؟نه عزیز فرم 230 نمی خواد

تشکر کنندگان: 3rip
دوستان یه سوالی دارم که برام خیلی مهمه. یادتون هست که تو یکی از همون فرم اولیها فکر کنم 230 بود اسمش.ادرس یکی از اشناهامون که تو امریکاست نوشتیم.این ادرسو برای چی می خواستن؟من خاطرم نیست ایا باید ssn طرف را هم مینوشتیم.
مرسی
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 20:17)shabnam 88 نوشته:  دوستان یه سوالی دارم که برام خیلی مهمه. یادتون هست که تو یکی از همون فرم اولیها فکر کنم 230 بود اسمش.ادرس یکی از اشناهامون که تو امریکاست نوشتیم.این ادرسو برای چی می خواستن؟من خاطرم نیست ایا باید ssn طرف را هم مینوشتیم.
مرسی
این آدرس برای ارسال اس اس ان و گرین کات شماست نیازی هم به ssn طرف نیست
تشکر کنندگان:
(2012-03-07 ساعت 21:02)shabnam 88 نوشته:  
(2012-03-07 ساعت 20:56)sezar نوشته:  
(2012-03-07 ساعت 20:17)shabnam 88 نوشته:  دوستان یه سوالی دارم که برام خیلی مهمه. یادتون هست که تو یکی از همون فرم اولیها فکر کنم 230 بود اسمش.ادرس یکی از اشناهامون که تو امریکاست نوشتیم.این ادرسو برای چی می خواستن؟من خاطرم نیست ایا باید ssn طرف را هم مینوشتیم.
مرسی
این آدرس برای ارسال اس اس ان و گرین کات شماست نیازی هم به ssn طرف نیست

مزسی از پاسختون.میخواستم ببینم ایا پرونده ی اون فردی را که ادرسش رو دادیم هم چک میکنن؟مثلا اگه مشکل حقوقی براش پیش بیا .ایا برای من که ادرسشو دادم ممکنه خطرافرین باشه؟
نه
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستانی که هیچ وقت راهنماییشون رو از بقیه دریغ نمیکنن،
ممکن هست یک دور تمام مدارک لازم برای سفارت رو بفرمایید؟ اسپانسر فقط باید فرم I-134 رو بفرسته؟
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2012-03-08 ساعت 13:38)dvlottory نوشته:  سلام
به جز دوستمون farshad1360
کسی هست که تاریخ مصاحبه ش رو عقب انداخته باشه؟
میشه تا حد یک ماه مصاحبه رو عقب انداخت؟
کسی میدونه چرا سفارت خانه تلفنشو جواب نمیده؟
به جز فرمی که تو وبسایتشون داده راه دیگه ای برای تماس وجود داره؟
از «سال بالایی ها» خواهش می کنم کمکم کنن.
متشکرم

سلام دوست من

ظاهرا از بچه های امسال که کسی تاریخشو عقب ننداخته.

برای مکاتبه با سفارت راهش همون فرمتی هست که خودشون قرار دادن، برای تلفن هم فکر کنم توی سایت نوشته بودن که فقط اون تلفنی که مربوط به سیتیزن های امریکاست بازه و میتونن زنگ بزنند. دقیق یادم نیست.

اگه دلیل عقب انداختن مصاحبتونو بدونیم شاید بهتر بتونیم کمک کنیم یا شایدم راهی پیدا کنیم که اصلا لارم نباشه مصاحبه رو عقب بندازید
تشکر کنندگان: vroom ، dvlottory
سلام
ما عید میخوایم بریم دوباره آزمایش بدیم که ویزامونو تمدید کنیم به سفارت نامه زدیم که هماهنگی کنیم ولی جواب ندادن به نظر شما چیکار کنیم؟ بلیط بگیریم که عید بریم؟یا صبر کنیم سفارت جواب نامه رو بده؟ زنگ هم میزنیم بر نمیدارن!!! ویزا تا آخر اردیبهشت فرصت داره!!!!!!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان