کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-04 ساعت 19:29)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 18:47)amir27 نوشته:  ba arze salamo khasteh nabashid khedmate doostane aziz
man yek soal dashtam va inke man yeki az barandegane dv 12 hastam ke kharej az iran zendegi mikonam, panjshanbeye hafteye gozashteh be mosahebe raftam ba madareke kamele khasteh shoodeh. ba inke madareke marboot be saporte mali roo erae karam dar ahkar officer 2 chiz az man khast ke bayad bebaram
1.copy passport kasi ke esponseram hast
2.my book account ya daftarcheye hesabe banki
azam porsid aya khodet pool dari goftam bale goft ATM card dari ke neshoon dadam va goft ke bayad book account ro biyari.
hala mikhastam bedoonam benazar shoma cheghadr pool kafi khahad bood
va lotf konid ba tavajoh be in sharayet nazaretoon ro begid ke case man movafaghiyat amiz khahad bood ya na, ya dar kol rahnamayee befarmayeed
ba tashakor
سلام
اگه اسپانسر داری پس حساب بانکی برای چی میخوان؟ به هر حال برای هر نفر کمتر از هیجده هزار و پانصد دلار نباشه.

valla nemidoonam ke chera vali intoori goft va mamnoon az rahnamayee.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز این ایمیل چند روز پیش برام آمده به نظر شما چی درخواست کرده البته من اقدام کردم می خوام نظر شما را بدونم در برگه آبی هم درخواست ریز نمرات دانشکده را کرده بود که قرار شد ارسال کنم .ریز نمرات که کپی انرا داشتم ترجمه و ایمیل کردم .ریز نمرات را تایید نکردند من هم بدون تایید ترجمه کردم .ممنون از شما.

To be able to help you, you need to provide us with the transcripts of your last year of school. As soon as you get them please scan them and send them by e-mail. without that the consular officer is not able to process your case further.

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام به همگی !
میخواستم بپرسم اگه کسی اسپانسر نداشته بشم ،چقدر باید گواهی تمکن مالی داشته باشیم ،عملا کسی رو نداریم که اسپانسر بشه !
ممنون اگه راهنمایی کنین .
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
(2012-03-04 ساعت 23:33)msi نوشته:  سلام به همگی !
میخواستم بپرسم اگه کسی اسپانسر نداشته بشم ،چقدر باید گواهی تمکن مالی داشته باشیم ،عملا کسی رو نداریم که اسپانسر بشه !
ممنون اگه راهنمایی کنین .

من موجودی بانک 45000000 تومان و سپرده 5 ساله 50000000 تومانی ارایه کردم ایرادی نگرفتند.اسپانسر هم ندارم.مبایعه نامه منزل و سند ماشین.

تشکر کنندگان: msi ، SH1A2R3
(2012-03-04 ساعت 23:26)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیز این ایمیل چند روز پیش برام آمده به نظر شما چی درخواست کرده البته من اقدام کردم می خوام نظر شما را بدونم در برگه آبی هم درخواست ریز نمرات دانشکده را کرده بود که قرار شد ارسال کنم .ریز نمرات که کپی انرا داشتم ترجمه و ایمیل کردم .ریز نمرات را تایید نکردند من هم بدون تایید ترجمه کردم .ممنون از شما.
من تا حالا نشنیده بودم ریز نمرات را بخواهند خودتون حدس می زنید برای چی از شما خواستند؟
چه مدارک دیگری علاوه بر آن لیستی که اعلام کردند ممکنه ازمون بخواهند؟
ممنون از راهنماییتون
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom
سلام دوستان.کسی میدونه تمدید گذرنامه جدیدن چقدر طول میکشه؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-05 ساعت 03:58)green2012 نوشته:  سلام دوستان.کسی میدونه تمدید گذرنامه جدیدن چقدر طول میکشه؟

باسلام

معمولاً بين يك هفته تا ده روز كاري در دفاتر پليس +10؛ البته با توجه به رسيدن به آخر سال شايد اين زمان كمي بيشتر طول بكشه ، اگر ساكن تهران هستيد به اداره اصلي گذرنامه تشريف ببريد و نريد دفتر پليس 10+
اداره اصلي اداره گذرنامه در تهران : خيابان ستارخان خيابان شهر آرا مي باشد
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
صبح بخیر بچه ها
من پرسیدم برای صدور کارت معافیت جدید اگه اقدام کنی 3 ماه طول میکشه تا کارت جدید دستت برسه.حالا حساب کنین اینها که میگن 3 ماه :ببین چند ماه طول میکشه.چیکار کنیم؟فعلا اقدام نکنیم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: vroom
(2012-03-05 ساعت 03:58)green2012 نوشته:  سلام دوستان.کسی میدونه تمدید گذرنامه جدیدن چقدر طول میکشه؟

حدودا 1 ماه شاید بیشتر .سریعا اقدام کن
(2012-03-05 ساعت 07:58)mehrdad288 نوشته:  [quote='green2012' pid='155475' dateline='1330903681']
سلام دوستان.کسی میدونه تمدید گذرنامه جدیدن چقدر طول میکشه؟

باسلام

معمولاً بين يك هفته تا ده روز كاري در دفاتر پليس +10؛ البته با توجه به رسيدن به آخر سال شايد اين زمان كمي بيشتر طول بكشه ، اگر ساكن تهران هستيد به اداره اصلي گذرنامه تشريف ببريد و نريد دفتر پليس 10+

به علت کمبود کاغذ و شلوغی مراجعات زیاد حدود 1 ماه

(2012-03-05 ساعت 08:48)SH1A2R3 نوشته:  صبح بخیر بچه ها
من پرسیدم برای صدور کارت معافیت جدید اگه اقدام کنی 3 ماه طول میکشه تا کارت جدید دستت برسه.حالا حساب کنین اینها که میگن 3 ماه :ببین چند ماه طول میکشه.چیکار کنیم؟فعلا اقدام نکنیم؟

اگه گذرنامه دارین فعلا اقدام نکنید. صبر کنید تا بعد از مصاحبه
(2012-03-05 ساعت 07:58)mehrdad288 نوشته:  

باسلام

دوست عزیز دروود
ما حدود 3 ماه قبل درخواست دادیم ولی قرار بود 1 هفته ای بیاد
بخاطر کم بودن دفترچه های خام 2 هفته طول کشید
من در پلیس+10 درخواست دادم و از اداره گذرنامه منطقه خودمان پیگیری کردم
فکر نمی کنم مراکز اصلی گذرنامه درخواست قبول کنند
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، green2012
دقيقا مشكل اينه كه پاسهاي خام در انگليس چاپ ميشه و الان براي تامينش مشكلات زيادي ايجاد شده. به همين دليل پروسه ها طولاني شده اند.
البته يكي از بچه ها از دفتر سرپرستي غرب (‌نه از پاتريس از يك جاي ديگه سمت فكر كنم پونك) چند روزه تونسته بود بگيره.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، green2012
(2012-03-05 ساعت 20:14)mansour*** نوشته:  
(2012-03-05 ساعت 08:48)SH1A2R3 نوشته:  صبح بخیر بچه ها

من 5روزپیش برای کارت جدید اقدام کردم حداکثر2هفته دیگرتحویل میدن.
پاسپورت هم حداکثر2هفته زمان میبره.

http://epolice.ir/news.php
http://epolice.ir/page.php?36
سلام دوست عزیز

پاسپورت من یکماه طول کشید تا اومد البته طبق گفته دفتر پلیس +10 بخاطر نزدیکی عید هست که زمانش بیشتر هم میشه ،تغییر کارت خدمت هم گفتند روی 2-3 ماه حساب کنید حالا نمیدونم چرا به شما اینجوری گفتند.
البته منطقی اینه که تا زمان مصاحبه همین کارت را داشته باشین چون اقدام برای تعویض ریسکه بزرگیه.

دوستان یه سوال...واکسن دهانه رحم که برای خانم ها(تا 29 سال) هست فقط در ابوظبی زده شده یا در آنکارا هم زدن خانم ها؟ و اینکه درسته که 3 مرجله است؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: كاميلا
(2012-03-04 ساعت 21:29)mansour*** نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 19:43)amir27 نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 19:29)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 18:47)amir27 نوشته:  ba arze salamo khasteh nabashid khedmate doostane aziz
man yek soal dashtam va inke man yeki az barandegane dv 12 hastam ke kharej az iran zendegi mikonam, panjshanbeye hafteye gozashteh be mosahebe raftam ba madareke kamele khasteh shoodeh. ba inke madareke marboot be saporte mali roo erae karam dar ahkar officer 2 chiz az man khast ke bayad bebaram
1.copy passport kasi ke esponseram hast
2.my book account ya daftarcheye hesabe banki
azam porsid aya khodet pool dari goftam bale goft ATM card dari ke neshoon dadam va goft ke bayad book account ro biyari.
hala mikhastam bedoonam benazar shoma cheghadr pool kafi khahad bood
va lotf konid ba tavajoh be in sharayet nazaretoon ro begid ke case man movafaghiyat amiz khahad bood ya na, ya dar kol rahnamayee befarmayeed
ba tashakor
سلام
اگه اسپانسر داری پس حساب بانکی برای چی میخوان؟ به هر حال برای هر نفر کمتر از هیجده هزار و پانصد دلار نباشه.

valla nemidoonam ke chera vali intoori goft va mamnoon az rahnamayee.

با تبریک بشما

ظاهرا"مشکلی در پرونده وکیس شما وجود ندارد شما دقیقا باید مدارکی که سفارت از جنابعالی خواسته فراهم کنید:
1)کپی پاسپورت اسپانسر.
2)نامه تمکن مالی بالای 25میلیون باشه حالا چه به ریال یا دلار فرقی نداره.

در آخر هم دریافت ویزا.
موفق باشید
Az rahnamayeetoon sepasgozaram
Va man visa ro daryaft kardam ba omid movafaghiyat baraye tamame doostane aziz.
تشکر کنندگان: mansour*** ، aarshidaaa ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان