کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان من امروز از پلیس +10 در مورد صدور کارت جدید معافیت سوال کردم، گفتش 4، 5 ماه طول می کشه که کارت جدید صادر بشه، به من توصیه کرد که هر کاری دارم انجام بدم و بعد برای تعویضش اقدام کنم... فقط نکته اصلی اینجاست که به نظرم سریع باید برای ترجمه اقدام بشه چون فکر می کنم اگه بزاریم واسه بعد، چون دیگه اعتبار نداره ممکنه ترجمش نکنن. که خود این مسئله هم واسه من با این کیس نامبر مشکله، چون ترجمه فقط 6 ماه اعتبار داره یعنی اگه همین روزا هم ترجمه بشه اعتبارش تا اواسط سپتامبره، اما ظاهرا چاره ای جز این نیست.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: 3rip ، mohammadm64 ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 16:26)funnybluesolea نوشته:  دوستان من امروز از پلیس +10 در مورد صدور کارت جدید معافیت سوال کردم، گفتش 4، 5 ماه طول می کشه که کارت جدید صادر بشه، به من توصیه کرد که هر کاری دارم انجام بدم و بعد برای تعویضش اقدام کنم... فقط نکته اصلی اینجاست که به نظرم سریع باید برای ترجمه اقدام بشه چون فکر می کنم اگه بزاریم واسه بعد، چون دیگه اعتبار نداره ممکنه ترجمش نکنن. که خود این مسئله هم واسه من با این کیس نامبر مشکله، چون ترجمه فقط 6 ماه اعتبار داره یعنی اگه همین روزا هم ترجمه بشه اعتبارش تا اواسط سپتامبره، اما ظاهرا چاره ای جز این نیست.
كي گفته ترجمه 6 ماه اعتبار داره؟
اعتبار ترجمه اي كه تغييري درش پيش نخواهد اومد كه موقت نيست. شما ممكنه خونه ات را بفروشي و ديگه سند به نامت نباشه ولي ديگه معافيت شما لغو كه نميشه و ....
البته در نظر داشته باشيد كه روز مصاحبه بايد اصل كارت را هم ارائه كنيد.
پس از اين لحاظ هم مشكل شما ترجمه نيست.
پس بايد يك جوري بالانس كنيد كه انشا... مشكلي پيش نياد.Big GrinBig Grin:
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، m0na_000 ، smith
(2012-03-12 ساعت 16:26)funnybluesolea نوشته:  دوستان من امروز از پلیس +10 در مورد صدور کارت جدید معافیت سوال کردم، گفتش 4، 5 ماه طول می کشه که کارت جدید صادر بشه، به من توصیه کرد که هر کاری دارم انجام بدم و بعد برای تعویضش اقدام کنم... فقط نکته اصلی اینجاست که به نظرم سریع باید برای ترجمه اقدام بشه چون فکر می کنم اگه بزاریم واسه بعد، چون دیگه اعتبار نداره ممکنه ترجمش نکنن. که خود این مسئله هم واسه من با این کیس نامبر مشکله، چون ترجمه فقط 6 ماه اعتبار داره یعنی اگه همین روزا هم ترجمه بشه اعتبارش تا اواسط سپتامبره، اما ظاهرا چاره ای جز این نیست.

4 5 ماه .... Sad به من یک برگه داده +10 که نوشته 1 ماه اعتبار داره و اگر در این مدت نیاوردن به سایت مراجعه کنید و یا با تلفن ... تماس بگیرید که من هم سایت میرم و هم تلفن میزنم اما تلفن که میگه در شبکه موجود نیست ، سایت هم که خدارو شکر به درد خودشون میخوره هیچ چیز مفیدی نداره توش خلاصه کی میارن خدا میدونه
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 16:32)hoseyn نوشته:  
اعتبار ترجمه اي كه تغييري درش پيش نخواهد اومد كه موقت نيست. شما ممكنه خونه ات را بفروشي و ديگه سند به نامت نباشه ولي ديگه معافيت شما لغو كه نميشه و ....
حسین جان از دارالترجمه پرسیدم... شاید منظورش این بوده که در حالت کلی ترجمه ها 6 ماه اعتبار دارن... اما من بش گفته بودم که کارت معافیت رو می خوام ترجمه کنم.

(2012-03-12 ساعت 16:36)mohammadm64 نوشته:  

4 5 ماه .... Sad به من یک برگه داده +10 که نوشته 1 ماه اعتبار داره و اگر در این مدت نیاوردن به سایت مراجعه کنید و یا با تلفن ... تماس بگیرید که من هم سایت میرم و هم تلفن میزنم اما تلفن که میگه در شبکه موجود نیست ، سایت هم که خدارو شکر به درد خودشون میخوره هیچ چیز مفیدی نداره توش خلاصه کی میارن خدا میدونه

محمد عزیز، کارمند پلیس +10 دقیقا گفت "یه 4، 5 ماهی طول می کشه" حالا اینکه حرفش چقدر موثقه من اطلاعی ندارم...
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 02:55)Superman نوشته:  سلام به همه دوستان...
من کارت معافیتم رو بردن واسه تعویض و هوشمند کردنش ولی ترجمه نکردمش آیا واسه گرفتن ویزا به مشکل می خورم یا این کارت جدید هوشمند هم ترجمه
می کنن؟؟ کسی این کارو کرده...!!؟؟

جدی!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا شما کارت هوشمند معافی رو دریافت کردید ؟ یا فرض میکنید که کارت هوشمند به دستتون برسه ؟
من کسانی رو میشناسم که نزدیک 2 ماهه اقدام کردن و نه از کارت خبری هست و نه اون رسید رو کسی قبول داره و نه دستشون به جایی بنده!

اگه دریافت کردید بگید چند روز طول کشیدRolleyes
(2012-03-12 ساعت 08:45)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-03-12 ساعت 02:55)Superman نوشته:  سلام به همه دوستان...
من کارت معافیتم رو بردن واسه تعویض و هوشمند کردنش ولی ترجمه نکردمش آیا واسه گرفتن ویزا به مشکل می خورم یا این کارت جدید هوشمند هم ترجمه
می کنن؟؟ کسی این کارو کرده...!!؟؟
چقدر طول کشید کارتتون بیاد؟
والا هنوز نیومده.من 1 هفته میشه این کارو کردم.گفتن یکی دو ماه طول میکشه بیاد...Sad
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: Seattle2015 ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 18:21)Superman نوشته:  والا هنوز نیومده.من 1 هفته میشه این کارو کردم.گفتن یکی دو ماه طول میکشه بیاد...Sad

آخ آخ , به همین خاطر بود که کلی تعحب کردمSad امیدوارم همه چی خوب پیش بره برای شما و به امید خدا مشکلی نداشته باشید.

(2012-03-12 ساعت 08:45)SH1A2R3 نوشته:  چقدر طول کشید کارتتون بیاد؟
عمرا همچین کارتی صادر نشده برای هیچکس و نخواهد شد در آینده ای نزدیک.
کسانی هستند که حدود 2 ماه هست این اقدام رو کردند و هنوز کارتی دریافت نکردند.(تعویض)

نقل قول:به من یک برگه داده +10 که نوشته 1 ماه اعتبار داره و اگر در این مدت نیاوردن به سایت مراجعه کنید و یا با تلفن ... تماس بگیرید که من هم سایت میرم و هم تلفن میزنم اما تلفن که میگه در شبکه موجود نیست ، سایت هم که خدارو شکر به درد خودشون میخوره هیچ چیز مفیدی نداره توش خلاصه کی میارن خدا میدونه

من هم خیلی نزدیک بود همچین اشتباهی رو انجام بدم ولی خدا رو شکر تصمیم درستی گرفتم. به خودم گفتم آخه واسه چی این کارت که با خون دل خوردن و هزار مصیبت به دست آوردم رو بدم به دست جایی که نتونم پیگیری کنم و کسی پاسخگو باشه. اونهم با اون زمانبندی بسیار مشکوک! و سریع السیر! و بدون اطلاع رسانی وسیع! اون هم در آخر سال که...

اون رسید کاغذی که میدن و میگن یک ماه اعتبار داره رو هیچچچچچچچ جایی قبولش ندارند و به طور مزحکی هم میخندد بهش! که اصلا هم جای تعجب نیست.
(طبق گفته بعضی ها که این اتفاق واسشون افتاده)

نقل قول:محمد عزیز، کارمند پلیس +10 دقیقا گفت "یه 4، 5 ماهی طول می کشه" حالا اینکه حرفش چقدر موثقه من اطلاعی ندارم...

شما تا بحال سخنی در مورد هر چیزی در ایران شنیدید (در هررررررررررر زمینه و توسط هر شخص بلند پایه) که موثق باشه؟ که این بخواد موثق باشه؟
اصلا این خودش یکی از دلایل اصلی مهاجرت هست Big Grin

متاسفانه هیچ کسی نمیدونه چه بلایی به سر کارتها میاد و چه زمانی بتونن کارت هوشمند درست کنن و بدن به مردم Sad
ظاهرا یک شرکت پیمانکاری دست گلی به آب داده و بدون داشتن امکانات لازم جهت تهیه و صدور این کارتها مسئول این کار شده و .... Rolleyes
امیدوارم که مشکلی برای کسی پیش نیاد ولی من شخصا فکر نمیکنم تا شش ماه یا یکسال دیگه این قضیه پیش بره و کارتها صادر بشه. قرار بوده 3 هفته ای صادر بشه که بیش از دوماه از تحویل برخی کارتها گذشته و دستشون به هیچ چیزی بند نیست.
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3 ، smith

نقل قول:محمد عزیز، کارمند پلیس +10 دقیقا گفت "یه 4، 5 ماهی طول می کشه" حالا اینکه حرفش چقدر موثقه من اطلاعی ندارم...

شما تا بحال سخنی در مورد هر چیزی در ایران شنیدید (در هررررررررررر زمینه و توسط هر شخص بلند پایه) که موثق باشه؟ که این بخواد موثق باشه؟

متاسفانه هیچ کسی نمیدونه چه بلایی به سر کارتها میاد و چه زمانی بتونن کارت هوشمند درست کنن و بدن به مردم Sad
ظاهرا یک شرکت پیمانکاری دست گلی به آب داده و بدون داشتن امکانات لازم جهت تهیه و صدور این کارتها مسئول این کار شده و .... Rolleyes
امیدوارم که مشکلی برای کسی پیش نیاد ولی من شخصا فکر نمیکنم تا شش ماه یا یکسال دیگه این قضیه پیش بره و کارتها صادر بشه. قرار بوده 3 هفته ای صادر بشه که بیش از دوماه از تحویل برخی کارتها گذشته و دستشون به هیچ چیزی بند نیست.
[/quote]

حق با شماس... اما اینم در نظر بگیرید که روند کاری دارالترجمه های رسمی به این صورته که بعد از ترجمه، کارت رو همراه با ترجمه می فرستن دادگستری که تایید بشه. خوب اگه این کارتهای قدیمی رو بفرستن، ممکنه دادگستری تایید نکنه! البته من زنگ زدم دارالترجمه، اونا جواب دادن مه تا الان مشکلی نداشتن. اما به نظرم معلوم نیست که بعدا هم مشکلی نباشه...
هزینه ها
سفرنامه
(2012-03-12 ساعت 18:39)ice_lucky نوشته:  شما تا بحال سخنی در مورد هر چیزی در ایران شنیدید (در هررررررررررر زمینه و توسط هر شخص بلند پایه) که موثق باشه؟ که این بخواد موثق باشه؟

والا کارت هوشمند که صادر شده ولی برای این گروهی که اقدام به تعویض کردن هنوز خبری ندارم ولی کارت های کسانی که از سال 89به بعد چه معاف شدن و چه پایان خدمت به صورت هوشمند صادر شده ولی حالا اینکه کارتهای ما چقدر طول بکشه تعویض بشه خدا داند ...
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 19:43)funnybluesolea نوشته:  

حق با شماس... اما اینم در نظر بگیرید که روند کاری دارالترجمه های رسمی به این صورته که بعد از ترجمه، کارت رو همراه با ترجمه می فرستن دادگستری که تایید بشه. خوب اگه این کارتهای قدیمی رو بفرستن، ممکنه دادگستری تایید نکنه! البته من زنگ زدم دارالترجمه، اونا جواب دادن مه تا الان مشکلی نداشتن. اما به نظرم معلوم نیست که بعدا هم مشکلی نباشه...
[/quote بچه ها اشتباه نکنین و اینقدر پول مفت و زبون بسته به این دارالترجمه ها ندین
اصلا تایید دادگستری یا هر جای دیگه لازم نیست.اونها اصلا دادگستری ما رو قبول ندارن که.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، armanbala
سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-03-12 ساعت 19:48)mohammadm64 نوشته:  والا کارت هوشمند که صادر شده ولی برای این گروهی که اقدام به تعویض کردن هنوز خبری ندارم ولی کارت های کسانی که از سال 89به بعد چه معاف شدن و چه پایان خدمت به صورت هوشمند صادر شده ولی حالا اینکه کارتهای ما چقدر طول بکشه تعویض بشه خدا داند ...

بله درسته , برای همین در جمله ام نوشتم "(تعویض)"
همونطور که گفتید کارت های جدید به صورت هوشمند صادر میشوند

من پیگیر این مسئله هستم و با دو سه نفر از اولین کسانی که اقدام به تعویض کردند در تماس هستم که ببینم کی چشمشون به جمال جناب کارت هوشمند روشن میشه.

تا اونجایی که من میدونم تقریبا هیچ ارگانی خبر نداره که کارتهای قدیمی اعتبار ندارند.

دوستان عزیز به نظر من تا اونجایی که میتونید خودتون رو در دردسر نندازید تا زمانی که به این مشکل بر بخورید که بگن این کارت اعتبار نداره.(که احتمالش دقیقا صفره - حد اقل تا چندین ماه یا شاید چندین سال!)

حیفه که در این مرحله مهم از زندگیتون به خاطر این مسئله به مشکل بخورید.Sad
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، storagemeter ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 21:56)dv201212 نوشته:  سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم

واقعا آفرین به همتتون کار درستی کردید امیدوارم به پاس این همه تلاش حتما ویزای یک ضرب بگیرید
حالا ضرر نداره که ایمیل بزنید. این کار را انجام بدید موقع مصاحبه هم اصل مدرک را نشان می دید و مشکلی پیش نمی آد
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-03-12 ساعت 16:32)hoseyn نوشته:  

منم از دارالترجمه پرسیدم ... طرف دلش شاد شد و گفت که مدرک دانشگاه .... که تغییری نمیکنه که اعتبار مشخصی داشته باشه

شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
سوال از دوستان، خصوصا آنان که مصاحبه رفته‌اند،
اینکه می‌پرسند چه کشورهایی قبلا سفر کرده‌اید، چقدر مهم است؟ اصلا برای چی می‌پرسند؟ آیا در مورد علت سفر به آن کشورها هم می‌پرسند، و دیگر اینکه، این نکته چقدر در گرفتن ویزا تاثیر داره؟
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان