موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز از پلیس +10 در مورد صدور کارت جدید معافیت سوال کردم، گفتش 4، 5 ماه طول می کشه که کارت جدید صادر بشه، به من توصیه کرد که هر کاری دارم انجام بدم و بعد برای تعویضش اقدام کنم... فقط نکته اصلی اینجاست که به نظرم سریع باید برای ترجمه اقدام بشه چون فکر می کنم اگه بزاریم واسه بعد، چون دیگه اعتبار نداره ممکنه ترجمش نکنن. که خود این مسئله هم واسه من با این کیس نامبر مشکله، چون ترجمه فقط 6 ماه اعتبار داره یعنی اگه همین روزا هم ترجمه بشه اعتبارش تا اواسط سپتامبره، اما ظاهرا چاره ای جز این نیست.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 21:56)dv201212 نوشته: سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم
واقعا آفرین به همتتون کار درستی کردید امیدوارم به پاس این همه تلاش حتما ویزای یک ضرب بگیرید
حالا ضرر نداره که ایمیل بزنید. این کار را انجام بدید موقع مصاحبه هم اصل مدرک را نشان می دید و مشکلی پیش نمی آد
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 16:32)hoseyn نوشته: (2012-03-12 ساعت 16:26)funnybluesolea نوشته: دوستان من امروز از پلیس +10 در مورد صدور کارت جدید معافیت سوال کردم، گفتش 4، 5 ماه طول می کشه که کارت جدید صادر بشه، به من توصیه کرد که هر کاری دارم انجام بدم و بعد برای تعویضش اقدام کنم... فقط نکته اصلی اینجاست که به نظرم سریع باید برای ترجمه اقدام بشه چون فکر می کنم اگه بزاریم واسه بعد، چون دیگه اعتبار نداره ممکنه ترجمش نکنن. که خود این مسئله هم واسه من با این کیس نامبر مشکله، چون ترجمه فقط 6 ماه اعتبار داره یعنی اگه همین روزا هم ترجمه بشه اعتبارش تا اواسط سپتامبره، اما ظاهرا چاره ای جز این نیست.
كي گفته ترجمه 6 ماه اعتبار داره؟
اعتبار ترجمه اي كه تغييري درش پيش نخواهد اومد كه موقت نيست. شما ممكنه خونه ات را بفروشي و ديگه سند به نامت نباشه ولي ديگه معافيت شما لغو كه نميشه و ....
البته در نظر داشته باشيد كه روز مصاحبه بايد اصل كارت را هم ارائه كنيد.
پس از اين لحاظ هم مشكل شما ترجمه نيست.
پس بايد يك جوري بالانس كنيد كه انشا... مشكلي پيش نياد.:
منم از دارالترجمه پرسیدم ... طرف دلش شاد شد و گفت که مدرک دانشگاه .... که تغییری نمیکنه که اعتبار مشخصی داشته باشه
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سوال از دوستان، خصوصا آنان که مصاحبه رفتهاند،
اینکه میپرسند چه کشورهایی قبلا سفر کردهاید، چقدر مهم است؟ اصلا برای چی میپرسند؟ آیا در مورد علت سفر به آن کشورها هم میپرسند، و دیگر اینکه، این نکته چقدر در گرفتن ویزا تاثیر داره؟
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !