کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-12 ساعت 23:39)Shezem نوشته:  سوال از دوستان، خصوصا آنان که مصاحبه رفته‌اند،
اینکه می‌پرسند چه کشورهایی قبلا سفر کرده‌اید، چقدر مهم است؟ اصلا برای چی می‌پرسند؟ آیا در مورد علت سفر به آن کشورها هم می‌پرسند، و دیگر اینکه، این نکته چقدر در گرفتن ویزا تاثیر داره؟
درود فراوان

دوست عزیز هر سفری که داشتید را باید بنویسیدواز پنهان کاری خوداری کنید.من چند سفر داشتم و نوشتم ولی اصلا سوالی نشد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mohammadm64 ، Shezem
(2012-03-12 ساعت 22:01)ice_lucky نوشته:  
(2012-03-12 ساعت 19:48)mohammadm64 نوشته:  والا کارت هوشمند که صادر شده ولی برای این گروهی که اقدام به تعویض کردن هنوز خبری ندارم ولی کارت های کسانی که از سال 89به بعد چه معاف شدن و چه پایان خدمت به صورت هوشمند صادر شده ولی حالا اینکه کارتهای ما چقدر طول بکشه تعویض بشه خدا داند ...

بله درسته , برای همین در جمله ام نوشتم "(تعویض)"
همونطور که گفتید کارت های جدید به صورت هوشمند صادر میشوند

من پیگیر این مسئله هستم و با دو سه نفر از اولین کسانی که اقدام به تعویض کردند در تماس هستم که ببینم کی چشمشون به جمال جناب کارت هوشمند روشن میشه.

تا اونجایی که من میدونم تقریبا هیچ ارگانی خبر نداره که کارتهای قدیمی اعتبار ندارند.

دوستان عزیز به نظر من تا اونجایی که میتونید خودتون رو در دردسر نندازید تا زمانی که به این مشکل بر بخورید که بگن این کارت اعتبار نداره.(که احتمالش دقیقا صفره - حد اقل تا چندین ماه یا شاید چندین سال!)

حیفه که در این مرحله مهم از زندگیتون به خاطر این مسئله به مشکل بخورید.Sad

دوستان عزیز کارت های قدیمی تا ابد اعتبار داره یعنی هیچ ارگانی نمی تونه به شما بگه این کارت معتبر نیست، مگر اینکه گذرتون به نیروی انتظامی بیفته مثل صدور پاسپورت ،حتی اگه کارتتون گم بشه هر جایی میتونه با یه نامه نگاری ساده با نظام وظیفه از وضعیت معافیت شما مطلع بشه، و به این ضرب العجل ها زیاد توجه نکنید. من قول میدم تا سالها این کارتها تعویض میشه ولی اگه بدون کارت به سفارت برین صددرصد به مشکل میخورین.

تشکر کنندگان: mohammadm64
(2012-03-13 ساعت 00:52)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-12 ساعت 23:39)Shezem نوشته:  سوال از دوستان، خصوصا آنان که مصاحبه رفته‌اند،
اینکه می‌پرسند چه کشورهایی قبلا سفر کرده‌اید، چقدر مهم است؟ اصلا برای چی می‌پرسند؟ آیا در مورد علت سفر به آن کشورها هم می‌پرسند، و دیگر اینکه، این نکته چقدر در گرفتن ویزا تاثیر داره؟
درود فراوان

دوست عزیز هر سفری که داشتید را باید بنویسیدواز پنهان کاری خوداری کنید.من چند سفر داشتم و نوشتم ولی اصلا سوالی نشد

سپاس از پاسخ، یعنی مثلا ۱۵ سال پیش هم یه جایی رفتم بنویسم، نه؟ و حتی اگر فقط ۲ روز اونجا بودم هم بنویسم؟
در اروپا که دیگه بین بیسیاری از کشورها مرزی نیست و مثلا از اگر از آلمان بخواهی زمینی بروی اسپانیا، ۴ تا کشور را هم رد می‌کنی، اونهم حسابه؟ البته اینجاش دیگه خیلی ریزیبینی شد!!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
(2012-03-12 ساعت 18:39)ice_lucky نوشته:  
(2012-03-12 ساعت 18:21)Superman نوشته:  والا هنوز نیومده.من 1 هفته میشه این کارو کردم.گفتن یکی دو ماه طول میکشه بیاد...Sad

آخ آخ , به همین خاطر بود که کلی تعحب کردمSad امیدوارم همه چی خوب پیش بره برای شما و به امید خدا مشکلی نداشته باشید.

(2012-03-12 ساعت 08:45)SH1A2R3 نوشته:  چقدر طول کشید کارتتون بیاد؟
عمرا همچین کارتی صادر نشده برای هیچکس و نخواهد شد در آینده ای نزدیک.
کسانی هستند که حدود 2 ماه هست این اقدام رو کردند و هنوز کارتی دریافت نکردند.(تعویض)

نقل قول:به من یک برگه داده +10 که نوشته 1 ماه اعتبار داره و اگر در این مدت نیاوردن به سایت مراجعه کنید و یا با تلفن ... تماس بگیرید که من هم سایت میرم و هم تلفن میزنم اما تلفن که میگه در شبکه موجود نیست ، سایت هم که خدارو شکر به درد خودشون میخوره هیچ چیز مفیدی نداره توش خلاصه کی میارن خدا میدونه

من هم خیلی نزدیک بود همچین اشتباهی رو انجام بدم ولی خدا رو شکر تصمیم درستی گرفتم. به خودم گفتم آخه واسه چی این کارت که با خون دل خوردن و هزار مصیبت به دست آوردم رو بدم به دست جایی که نتونم پیگیری کنم و کسی پاسخگو باشه. اونهم با اون زمانبندی بسیار مشکوک! و سریع السیر! و بدون اطلاع رسانی وسیع! اون هم در آخر سال که...

اون رسید کاغذی که میدن و میگن یک ماه اعتبار داره رو هیچچچچچچچ جایی قبولش ندارند و به طور مزحکی هم میخندد بهش! که اصلا هم جای تعجب نیست.
(طبق گفته بعضی ها که این اتفاق واسشون افتاده)

نقل قول:محمد عزیز، کارمند پلیس +10 دقیقا گفت "یه 4، 5 ماهی طول می کشه" حالا اینکه حرفش چقدر موثقه من اطلاعی ندارم...

شما تا بحال سخنی در مورد هر چیزی در ایران شنیدید (در هررررررررررر زمینه و توسط هر شخص بلند پایه) که موثق باشه؟ که این بخواد موثق باشه؟
اصلا این خودش یکی از دلایل اصلی مهاجرت هست Big Grin

متاسفانه هیچ کسی نمیدونه چه بلایی به سر کارتها میاد و چه زمانی بتونن کارت هوشمند درست کنن و بدن به مردم Sad
ظاهرا یک شرکت پیمانکاری دست گلی به آب داده و بدون داشتن امکانات لازم جهت تهیه و صدور این کارتها مسئول این کار شده و .... Rolleyes
امیدوارم که مشکلی برای کسی پیش نیاد ولی من شخصا فکر نمیکنم تا شش ماه یا یکسال دیگه این قضیه پیش بره و کارتها صادر بشه. قرار بوده 3 هفته ای صادر بشه که بیش از دوماه از تحویل برخی کارتها گذشته و دستشون به هیچ چیزی بند نیست.

نمیدونم چرا سر ما یهو از این داستان ها پیش میاد.دریا هم بخوایم بریم خشک میشه. من چون کیس نامبرم 59*** بود و وقت داشتم این کارو کردم که دیگه واسه اون موقع مشکل نداشته باشم. ولی فکر کنم همین مشکل بشه واسم Sad
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان:
یعنی مثلا ۱۵ سال پیش ...
در اروپا که دیگه بین ...

با سلام
Shezem عزیز هر سفری که مهر ورود و خروج وارد گذرنامه تون کرده رو باید اعلام کنید حتی گذرنامه های قدیمی و باطل شده تون. ممکنه اصلا به قول آقا مهدی کاری بهش نداشته باشن ولی اگه اف بی آی چک بهتون بخوره و پروندتون توسط خودشون موشکافی بشه, عدم اعلام واقعیت ممکنه براتون دردسر ساز بشه!
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: hoda2012 ، armanbala ، Shezem ، kopol
سلام دوستان. متن ايميل Kcc مبنی بر چک کردن سايت http: //www.dvlottery.state.gov/ESC و مشخص شدن زمان مصاحبه
Name ; Family
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
noreply@state.gov
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:

سلام دوستان خوبم ،عزیزانی که برای المثنی و یا تعویض کارت معافیت یا پایان خدمت اقدام کردن توجه کنند من هم مشکل شما را داشتم کارت معافیتمو گم کرده بودم برای المثنی اقدام کرده بودم که تا روز مصاحبه که چه عرض کنم تا الان که وارد آمریکا شدم به آدرس خونمون تو ایران نیومده ، اصلا لازم نیست نگران باشین من کپی کارت پایان خدمتمو دادم دارالترجمه ترجمه عادی کردن اونم پست کردم هیچ مشکلیم پیش نیومد من ۹۰% سفرنامه‌های ۳ سال اخیرو قبل از مصاحبم خونده بودم اصلا موردی نیست تو سفارت اصل کارت پایان خدمت یا معافیت بخوان من این موضوع رو تو سفرنامم گفته بودم ، الان دوباره گفتم شاید کسی اونو نخونده باشه
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، smith ، maka2
من از شما و بقیه دوستان خواهش میکنم اگر گذرنامه دارید به هیچ وجه برای تعویض کارت معافیتون اقدام نکنید.

قرار نیست کسی رو به خاطر داشتن کارت معافی قدیمی دستگیر کنند و بفرستند سربازی.

هیچ ضرب العجلی برای تحویل کارتها وجود نداره، شما اگه 10 سال دیگه هم به نظام وظیفه مراجعه کنید اونا وظیفه دارن که برای شما کارت هوشمند جدید صادر کنند.

توی مملکت خودمون کارمون به خاطر نداشتن کارت معافیت هوشمند لنگ شه میتونیم یه کاریش کنیم بالاخره یه راهی پیدا کنیم / اما توی ترکیه روز مصاحبه اگه به خاطر نداشتن اصل کارت معافیت نقص پرونده بخوریم دستمون به هیچ جا بند نیست.

ببخشید با فونت بزرگ نوشتم، لازم بود.

تشکر کنندگان: mehrdad288 ، armanbala ، Hediyeh ، funnybluesolea ، vroom ، t.azimaie ، butterfly1987 ، smith
(2012-03-11 ساعت 23:53)m0na_000 نوشته:  دوستان برای ارسال مدارک میشه عکس نفرستیم و با خودمون ببریم ، یا عکسی که با فرم های 230 فرستادیم رو بفرستیم و عکس جدید رو با خودمون ببریم؟
با سلام دوست عزیز
هر چقدر مدارکتون کامل تر باشه هنگام فرستادن مدارک ، پروسه ی رسیدگی به کیستون کمتر میشه
اگه عکسهایی که فرستادین مشکلی نداره و با خودتون مطابقت داره همون عکسهای قبلی رو بفرستین.
زیاد گیر نمیدن که عکستون رو در چه تاریخی گرفتین، فقط عکس باید با خودتون مطابقت داشته باشه و طبیعی باشه

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: m0na_000
(2012-03-12 ساعت 21:56)dv201212 نوشته:  سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم

گل کاشتی دوست عزیز...من هم همین مشگل را داشتم و الان نگران از اینکه فوق دیپلم را قبول کنند یا نه؟؟؟چون دیپلم من نظام جدید بود .در ضمن سابقه کار هم دادم و منتظر کلیر هستم.ریز نمرات فوق دیپلم را درخواست کردند فرستادم .برام دعا کن .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: armanbala ، mohammadm64 ، vroom ، SH1A2R3
(2012-03-12 ساعت 01:17)m0na_000 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم شماره محل کارو که میدیم باهاش تماس میگیرن ؟
با سلام دوست عزیز
سفارت اگه کاره ضروری هم داشته باشه با ایمیل باهاتون مکاتبه میکنه
تا اونجایی که من میدونم واسه هیچ کس تا حالا پیش نیومده که باهاش با تلفن مکاتبه کنند.

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3
(2012-03-13 ساعت 11:51)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-12 ساعت 21:56)dv201212 نوشته:  سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم

گل کاشتی دوست عزیز...من هم همین مشگل را داشتم و الان نگران از اینکه فوق دیپلم را قبول کنند یا نه؟؟؟چون دیپلم من نظام جدید بود .در ضمن سابقه کار هم دادم و منتظر کلیر هستم.ریز نمرات فوق دیپلم را درخواست کردند فرستادم .برام دعا کن .

سلام

منم دقیقا وضعیت شما رو دارم . منم دیپلمم هنرستانه و پیش دانشگاهی ندارم. و فوق دیپلم دارم، شمام همین وضعیت رو داشتید ؟

ازتون ایراد نگرفتند ؟ همون فوق دیپلم رو قبول کردند ، من هم فوق دیپلم و هم ریز نمراتش رو ترجمه کردم ، خیلی نگرانم که قبول نکنند.
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، vroom
دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......
2012, Bay Area, CA
دوستان یه سوال با توجه به اینکه من زیر 18 سالم پاستور میگه فقط واکسن انفلانزا بزنید بقیه رو زدید تو کارت واکسیناسون بچگیتون هست
بعد گفت برو دارالترجمه ترجمش کن بیار ما تایید کنیم ولی پس کارت بین المللی چی میشه؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
(2012-03-14 ساعت 01:37)mansour*** نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 23:03)hoseyn نوشته:  دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......

بسته شما رسیده مشکلی نداره.

عزيزم stamp اسم بابا نيست
استامپ مهر سفارت آمريكا هست كه پاي رسيد پستي خورده نگران نباش
Stamp در زبان شيرين اينگليسي به معناي مهر هست البته با ضم ميم نه كسر آن!!!!Tongue
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: Hediyeh ، faranak.n ، SH1A2R3 ، mohammadm64 ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان