موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 23:39)Shezem نوشته: سوال از دوستان، خصوصا آنان که مصاحبه رفتهاند،
اینکه میپرسند چه کشورهایی قبلا سفر کردهاید، چقدر مهم است؟ اصلا برای چی میپرسند؟ آیا در مورد علت سفر به آن کشورها هم میپرسند، و دیگر اینکه، این نکته چقدر در گرفتن ویزا تاثیر داره؟
درود فراوان
دوست عزیز هر سفری که داشتید را باید بنویسیدواز پنهان کاری خوداری کنید.من چند سفر داشتم و نوشتم ولی اصلا سوالی نشد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-13 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-13 ساعت 09:43 توسط Hediyeh.)
یعنی مثلا ۱۵ سال پیش ...
در اروپا که دیگه بین ...
با سلام
Shezem عزیز هر سفری که مهر ورود و خروج وارد گذرنامه تون کرده رو باید اعلام کنید حتی گذرنامه های قدیمی و باطل شده تون. ممکنه اصلا به قول آقا مهدی کاری بهش نداشته باشن ولی اگه اف بی آی چک بهتون بخوره و پروندتون توسط خودشون موشکافی بشه, عدم اعلام واقعیت ممکنه براتون دردسر ساز بشه!
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. متن ايميل Kcc مبنی بر چک کردن سايت http: //www.dvlottery.state.gov/ESC و مشخص شدن زمان مصاحبه
Name ; Family
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
noreply@state.gov
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم ،عزیزانی که برای المثنی و یا تعویض کارت معافیت یا پایان خدمت اقدام کردن توجه کنند من هم مشکل شما را داشتم کارت معافیتمو گم کرده بودم برای المثنی اقدام کرده بودم که تا روز مصاحبه که چه عرض کنم تا الان که وارد آمریکا شدم به آدرس خونمون تو ایران نیومده ، اصلا لازم نیست نگران باشین من کپی کارت پایان خدمتمو دادم دارالترجمه ترجمه عادی کردن اونم پست کردم هیچ مشکلیم پیش نیومد من ۹۰% سفرنامههای ۳ سال اخیرو قبل از مصاحبم خونده بودم اصلا موردی نیست تو سفارت اصل کارت پایان خدمت یا معافیت بخوان من این موضوع رو تو سفرنامم گفته بودم ، الان دوباره گفتم شاید کسی اونو نخونده باشه
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من از شما و بقیه دوستان خواهش میکنم اگر گذرنامه دارید به هیچ وجه برای تعویض کارت معافیتون اقدام نکنید.
قرار نیست کسی رو به خاطر داشتن کارت معافی قدیمی دستگیر کنند و بفرستند سربازی.
هیچ ضرب العجلی برای تحویل کارتها وجود نداره، شما اگه 10 سال دیگه هم به نظام وظیفه مراجعه کنید اونا وظیفه دارن که برای شما کارت هوشمند جدید صادر کنند.
توی مملکت خودمون کارمون به خاطر نداشتن کارت معافیت هوشمند لنگ شه میتونیم یه کاریش کنیم بالاخره یه راهی پیدا کنیم / اما توی ترکیه روز مصاحبه اگه به خاطر نداشتن اصل کارت معافیت نقص پرونده بخوریم دستمون به هیچ جا بند نیست.
ببخشید با فونت بزرگ نوشتم، لازم بود.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-11 ساعت 23:53)m0na_000 نوشته: دوستان برای ارسال مدارک میشه عکس نفرستیم و با خودمون ببریم ، یا عکسی که با فرم های 230 فرستادیم رو بفرستیم و عکس جدید رو با خودمون ببریم؟
با سلام دوست عزیز
هر چقدر مدارکتون کامل تر باشه هنگام فرستادن مدارک ، پروسه ی رسیدگی به کیستون کمتر میشه
اگه عکسهایی که فرستادین مشکلی نداره و با خودتون مطابقت داره همون عکسهای قبلی رو بفرستین.
زیاد گیر نمیدن که عکستون رو در چه تاریخی گرفتین، فقط عکس باید با خودتون مطابقت داشته باشه و طبیعی باشه
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 21:56)dv201212 نوشته: سلام به همگی . من هنرستان تموم کرده بودم سال 80 . بعد از قبولی تو لاتاری و اینکه کنسول 12 سال درس و قبول میکنه یعنی پیش دانشگاهی رفتم دنبال پیش با هر بدبختی پیش علوم انسانی گرفتم تو بهمن. حالا سوال من اینه که من تو فرما نوشتم هنرستان . الان بهشون اطلاع بدن که پیش گرفتم؟ یا تو مصاحبه بگم که پیش دارم. در ضمن برنده من هستم
گل کاشتی دوست عزیز...من هم همین مشگل را داشتم و الان نگران از اینکه فوق دیپلم را قبول کنند یا نه؟؟؟چون دیپلم من نظام جدید بود .در ضمن سابقه کار هم دادم و منتظر کلیر هستم.ریز نمرات فوق دیپلم را درخواست کردند فرستادم .برام دعا کن .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-12 ساعت 01:17)m0na_000 نوشته: دوستان یه سوال داشتم شماره محل کارو که میدیم باهاش تماس میگیرن ؟
با سلام دوست عزیز
سفارت اگه کاره ضروری هم داشته باشه با ایمیل باهاتون مکاتبه میکنه
تا اونجایی که من میدونم واسه هیچ کس تا حالا پیش نیومده که باهاش با تلفن مکاتبه کنند.
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال با توجه به اینکه من زیر 18 سالم پاستور میگه فقط واکسن انفلانزا بزنید بقیه رو زدید تو کارت واکسیناسون بچگیتون هست
بعد گفت برو دارالترجمه ترجمش کن بیار ما تایید کنیم ولی پس کارت بین المللی چی میشه؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-14 ساعت 01:37)mansour*** نوشته: (2012-03-13 ساعت 23:03)hoseyn نوشته: دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......
بسته شما رسیده مشکلی نداره.
عزيزم stamp اسم بابا نيست
استامپ مهر سفارت آمريكا هست كه پاي رسيد پستي خورده نگران نباش
Stamp در زبان شيرين اينگليسي به معناي مهر هست البته با ضم ميم نه كسر آن!!!!
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر