کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-14 ساعت 00:00)edge نوشته:  دوستان یه سوال با توجه به اینکه من زیر 18 سالم پاستور میگه فقط واکسن انفلانزا بزنید بقیه رو زدید تو کارت واکسیناسون بچگیتون هست
بعد گفت برو دارالترجمه ترجمش کن بیار ما تایید کنیم ولی پس کارت بین المللی چی میشه؟
منظورشون از تأیید اينه که تو کارتی که براتون صادر ميکنن مهر و تاريخ واکسنها رو ميزنن. اگه کارت واکسن کودکی رو داری ترجمه هم نميخواد. ببر انستيتو تو کارت بين المللی که بهتون ميدن، مهر و تاريخ ميزنن.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge
(2012-03-14 ساعت 02:40)maz1359 نوشته:  
(2012-03-14 ساعت 00:00)edge نوشته:  دوستان یه سوال با توجه به اینکه من زیر 18 سالم پاستور میگه فقط واکسن انفلانزا بزنید بقیه رو زدید تو کارت واکسیناسون بچگیتون هست
بعد گفت برو دارالترجمه ترجمش کن بیار ما تایید کنیم ولی پس کارت بین المللی چی میشه؟
منظورشون از تأیید اينه که تو کارتی که براتون صادر ميکنن مهر و تاريخ واکسنها رو ميزنن. اگه کارت واکسن کودکی رو داری ترجمه هم نميخواد. ببر انستيتو تو کارت بين المللی که بهتون ميدن، مهر و تاريخ ميزنن.

دوست من لطفا راهنمایی اشتباه نفرمایید! کلا برای افراد زیر 18 سال کارت واکسن بین المللی صادر نمیشه چون خودشون کارت واکسن کاملی دارند. edge عزیز همانطوری که به شما گفته شد باید کارتتون رو ترجمه کنید و به پاستور ببرید تا براتون مهر و تایید کنند.
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: maz1359 ، faranak.n ، SH1A2R3 ، كاميلا ، edge ، mohammadm64 ، smith ، frozen mind ، kopol
(2012-03-14 ساعت 13:21)smith نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 13:45)smith نوشته:  یه بنده خدایی الان دانشجوی کارشناسی هستش
مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیش هم دست دانشگاهه
معافیت دائم هم داره
باید چی کار کنه برای مدارک
دانشگاه بهش نمیده که ببره سفارت
یه نسخه از ترجمش رو داشته که اونم فرستاده برای KCC

جالبه ما به سوال همه جواب میدیم اما کسی نیست به سوال ما جواب بده

اگر کارت معافیت داره که مشکلی نیست فکر کنم با دادن یک چک و یا سفته بتونه مدرک رو بگیره و کارش رو راه بندازه ! معمولا تعهد میگیرن و چک یا سفته هم میگیرن تا وقتی مجدد مدرکش رو ببره دانشگاه ، دانشگاه ما که اینجوریه من خودم مدرک موقتم دست دانشگاه بود و برای گرفتن اصل مدرکم این مدرک موقت لازم بود منم تعهد دادم و مدرک رو بهم دادن و 1 ماه وقت دادن تا اصل مدرک رو ببرم ( منم معافیت دائم دارم )
تشکر کنندگان: smith ، frozen mind
معافیت دائم هم داره
سؤال يك كم ايراد داره!Big Grin
كسي چيزي براي KCC نمي فرسته.
شايد بچه ها فكر كردن اين نكته انحرافي بوده.
ولي اگه براي سفارت فرستاده كه حله!
اگر نه شايد بتونه بره دانشگاه چند روز مدركش را امانت بگيره و ترجمه كنه و ... ولي روز مصاحبه را ؟؟؟Shy
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، smith
معافیت دائم هم داره

دوست عزيزم

اگه دوستان جواب نميدهند براي اهميت موضوع هستش و تو بايد توجه كني كه اگه راهنمايي نگيري بهتر است از اينكه راهنمايي اشتباه بگيري.

پاسخ تو:
1 - مدرك اصل ديپلم آنقدر اهميت دارد كه دوست ارجمند شما نبايد با شنيدن پاسخ منفي از همان ميز اول ... از پيگيري آن منصرف شود.
بايد با در دست داشتن اصل و يا كپي آن به مصاحبه برود.

2 - یه نسخه از ترجمش رو داشته که اونم فرستاده برای KCC

یه نسخه از ترجمش؟؟؟؟؟

از ترجمه چي؟

ديپلم؟
پيش دانشگاهي؟

يبيني كه پرسش شما ناقص است. در صورتي كه از هركدوم از اين دو مورد ترجمه براي سفارت فرستاده بايد خيالش تا حدودي راحت باشه.

راهكار:
بايد در روز مصاحبه به آنها استناد بكنه.
ولي بايد توجه كنه كه هميشه احتمال رو در نظر بگيريد. مثلا" اگه سفارت پرونده شما رو گم كنه...

آخه اين چه ترجمه كردنيه كه حتي زحمت يه كپي گرفتن رو بخودش نداده؟

اگه ايميل آمد كه مدارك رو بفرستيد بايد همين ها را توضيح بدهد و به مدارك فرستاده شده استناد كنه

اگه اين مدارك پيش دانشگاه هست چطور ازش ترجمه گرفته؟

اين كيس موردي نداره خيالت راحت باشه
تشکر کنندگان: smith
دوستان عزیز، به خاطر شنیده ها من کمی نگران امنیت آنکارا هستم. حمل مدارک به این ور و اون ور امن هست؟ پیشنهاد می کنین وقتی رفتم، مدارک رو پیش هتل تا روز مصاحبه گرو بذارم؟
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، smith
(2012-03-14 ساعت 22:34)Amir Hussein نوشته:  دوستان عزیز، به خاطر شنیده ها من کمی نگران امنیت آنکارا هستم. حمل مدارک به این ور و اون ور امن هست؟ پیشنهاد می کنین وقتی رفتم، مدارک رو پیش هتل تا روز مصاحبه گرو بذارم؟

با سلام از بابت امنیت شهر آنکارا اصلا نگران نباشید یکی از امن ترین شهرهای ترکیه است من مدارک خودم رو در هتل البته در جایی غیرقابل دسترس ولی در اتاق میگزاشتم .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3 ، Amir Hussein ، كاميلا
سلام بچه ها..من همین الان متوجه کارنت شدنم شدم ولی امکان مسافرت و اماده شدن برای مصاحبه رو در اپریل ندارم ....راهی هست که مصاحبه رو 2 ماه عقب بندازم؟Sad اگه تاپیک مربوط به این مشکل من رو هم میشناسید لطفا ادرسش رو بذارید ممنونSad....
شماره کیس : 2012AS000033XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG /3
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2012-03-15 ساعت 02:15)parydaryai نوشته:  سلام بچه ها..من همین الان متوجه کارنت شدنم شدم ولی امکان مسافرت و اماده شدن برای مصاحبه رو در اپریل ندارم ....راهی هست که مصاحبه رو 2 ماه عقب بندازم؟Sad اگه تاپیک مربوط به این مشکل من رو هم میشناسید لطفا ادرسش رو بذارید ممنونSad....

شما اگر 33000 هستید که برای ماه می کارنت شدید نه اپریل اوتوماتیک مصاحبتون تو ماه می یاحتی ماه جون می افته نه اپریل دیگه به خاطر یک ماه هم ریسک نکنید.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام دوستان

من یه ماه دیگه وقت مصاحبمه. ولی چند ماهه که محل کارمو عوض کردم. حالا اینو چه جوری اعلام کنم؟ باید فرم DSP 122 دوباره پر کنم با خودم ببرم سفارت؟
(2012-03-14 ساعت 02:28)armanbala نوشته:  
(2012-03-14 ساعت 01:37)mansour*** نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 23:03)hoseyn نوشته:  دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......

بسته شما رسیده مشکلی نداره.

عزيزم stamp اسم بابا نيست
استامپ مهر سفارت آمريكا هست كه پاي رسيد پستي خورده نگران نباش
Stamp در زبان شيرين اينگليسي به معناي مهر هست البته با ضم ميم نه كسر آن!!!!Tongue

بعد ممدتها تو این سایت کلی خندیدم. دمت گرم...Smile)
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، muhammadinfo ، MAHDI2012 ، felor ، butterfly1987
(2012-03-13 ساعت 23:03)hoseyn نوشته:  دوستانی که قبلا مدارک به آنکارا فرستادند!
این آرامکس بسته ما را برده سفارت آمریکا در استانبول به یک بابایی به اسم STAMP (!) تحویل داده.
حالا من کمی نگرانم که این اشتباه بوده یا اینکه رویه اینه که به استانبول می دهند و اونها می برند آنکارا؟
اگه کسی تجربه مشابه داره، نظر بده......

چند روز طول کشید تا بستتون برسه ؟ 5 - 6 روز کافیه در نظر بگیریم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
با درود
من مهاجر کانادا هستم و تا چند ماه آینده ویزامو میگیرم. و تو این پروسه لاتاری آمریکا رو بردم. به نظر شما میشه من به جای آنکارا برم سفارت آمریکا تو کانادا ؟ یا صبر کنم برم آنکارا و بعد برم کانادا؟
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، SH1A2R3
سلام دوستان
سوال من در مورد سابقه کار و موقعیت شغلی هستش، میخواستم ببینم توی فرمها و روز مصاحبه فقط باید جاهایی که بیمه شدیم رو بگیم یا نه ؟ و مثلا اگر شرکتی به نام خود آدم باشه ولی نه بیمه رد بشه و نه چیز دیگه و فقط اسم آدم توی هیئت مدیره باشه باید گفت یا نیازی نیست ؟ ممنون میشم کمک کنید
(2012-03-15 ساعت 19:49)jahan_roone نوشته:  با درود
من مهاجر کانادا هستم و تا چند ماه آینده ویزامو میگیرم. و تو این پروسه لاتاری آمریکا رو بردم. به نظر شما میشه من به جای آنکارا برم سفارت آمریکا تو کانادا ؟ یا صبر کنم برم آنکارا و بعد برم کانادا؟
دوست عزیز فرصت مهاجرت به آمریکا رو به راحتی از دست ندید تا چند ماه دیگه شما به اتمام زمان لازم برای گرفتن ویزا آمریکا نزدیک خواهید شد.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3
دوست گرامی. مشکل انتخاب زندگی آمریکا و کانادا و همچنین مساله و زمان لازم برای سکونت در هر دو مکان برای سیتیزن شدن است.
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان