کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-17 ساعت 12:50)montazer59 نوشته:  با سلام
میخواستم درباره مدارکی که باید برای مصاحبه با خودمون داشته باشیم بپرسم. و اینکه بچه ها این اطلاعاتو از کدوم سایت میگیرن؟ چه فرمی رو باید پر کنیم و برای سفارت بفرستیم؟

مدارک مورد نیازقبل از مصاحبه توسط سفارت برای شما ارسال خواهد شد.

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-17 ساعت 19:42)علیرضا م نوشته:  بچه ها خوندن این متن خالی از لطف نیست
Top 10 Mistakes at Visa Interviews
Visa interview is most important part of the whole visa process. A successful interview can have greater positive impact in visa grant decision. Following are some of the most common mistakes people make during the interview.

1. Not Prepared Well for the Interview
Being prepared for interview can better equip you for the interview. A prior research and preparation for commonly asked questions and their appropriate answer will be helpful during the interview.

2. Not Providing Complete and Truthful Information
It is very important that you provide complete and truthful information. Any incomplete/false information can lead to unnecessary delay. False information can have severe impact on your future ability to apply for US visa. It may also cause you lot of frustration and legal actions against you.

3. Providing Incomplete Documentation
Must carry all the required documentation with complete and authentic information. Read all the prerequisites and prepare all the documents accordingly. Keeping your documentation well organized can also leave a positive impression on the consulate officer.

4. Not Carrying Appropriate Fee
US consulate has strict methods of payments. Make sure you know the method and the exact amount of the applicable fee. For example, most US consulates don't accept cash as the payment method and would prefer separate bank drafts for visa application and visa issuance fee. Refer to an appropriate source for more detailed information.

5. Providing Unnecessary Extra Information
Do not give away any information voluntarily which is not being asked. In many cases, people trying to be over confident and over smart give out more detailed answers than is required. This may trigger additional related questions which may not work in your favor.

For example:
Question: Why do you want to go to the US?
Wrong Answer: I want to see how USA is and if I like it I want to stay back with my son.
Preferred Answer: For tourism purpose and/or to spend some quality time with my son/daughter.

6. Inconsistent Information
Inconsistency in the information about what you provide in the documentation and what you say during the interview can go against your case.

7. Arguing with the Consulate Officer
Never ever make any arguments with the consulate officer. If you want some information ask in a polite manner.

8. Having Poor Communication
Poor communication is the number one reason reason that affect your case in a negative way. If you're not good in English, you should request for a regional language interpreter.

9. Having too Much Communication (talking too much)
Remember, you are the one being interviewed and not the other way around. So, keep your communication brief and to the point. Speak only when asked for an answer.

10. Appearing to be Nervous
Being confident can bring positive results. Especially, incase of visa interview where a consulate officer has to rely on limited information provided by you. Their judgment is highly influenced by the way you react to questions, your body language, and the authenticity of you answers.

مرسی علیرضا، در کل اطلاعات مفیدی بود. اما فکر می کنم بند 5 (قسمت مثالش) برای کیس ما که لاتاری هستش صادق نباشه. بقیه موارد به نظر من درست هست.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012

Arrive at the consulate
When you arrive at the consulate for visa interview, you may need to stand in a queue outside the consulate. Only visa applicants may enter the consulate. Before entering the consulate, you may need to show your original passport, appointment letter, and HDFC fee receipt to the security staff.

Please note that electronic equipment, cell phones, bags, sprays, perfumes, liquids, backpacks, bottles, food, sealed envelopes, sealed packages, and dangerous items are not allowed inside the consulate. There is no facility at the consulate to store prohibited items. If you bring prohibited items with you, you will have to dispose of them before entry. Water and bathrooms are available inside the consulate.

Security check at consulate
As soon as you enter the consulate, you will go through a security check, which may include a full body metal detector scan.

Fingerprinting for visitor visa
After security check, you will need to provide fingerprints for both hands. Usually, you will need to provide fingerprints for four fingers at a time by placing first your right palm and then your left palm on the fingerprinting device. Fingerprinting requirements can change over time and across consulates. Follow instructions given to you by the staff at the desk.

It is possible that applicants who have a cut, blister, or other temporary skin injury on their fingers may not be issued a visa until their fingers heal so they can be fingerprinted.

Read more about fingerprinting and biometrics for US visa.

Waiting area
Soon after fingerprinting, you will be directed to be seated in the waiting lounge area. You must sit quietly and wait for your turn to be called for the interview. Keep your documents ready. When your name is announced, you will be asked to proceed to a particular window number. Walk towards the window, greet the interviewer with a smile, and follow the instructions given to you by the interviewer.

Visitor visa interview
The interviewer will be behind a glass window, and you will be able to speak through a microphone on the glass window. You will be able to hear the interviewer through a speaker, which is also on the glass window. A slot below the window will let you exchange documents with the interviewer.

The interviewer may ask questions and verify your documents. Answer truthfully and confidently. Answer only the questions you are asked. Do not provide more information than you are asked, and do not present any documents that you are not asked to. The primary goal of the interview is to verify all information presented in the application and to make sure that you qualify for the desired visa.

See sample Visitor visa interview question answers

If the interviewer approves your application, you will know immediately. The officer will say something like "Your visa is approved". Your passport will usually be delivered to your India mailing address by courier within 3-4 business days. Under some circumstances, you may be allowed to pick up your passport in person.

If your visa is denied
If your visa is denied or put on hold, you will be informed accordingly. You will be able to pick up your passport soon after the interview.

Read more about Visa denial and re-application.
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، hoda2012 ، maka2
سلام دوستان
شاید این سوال من با سوال های بقیه خیلی فرق داشته باشه و یه جورایی درد دل باشه....من تو شرایط خیلی سختیم..همتون یه مشکلاته قابل حلی دارین ولی من بعد 4سال ارزوی مهاجرت به امریکا اجازه ندادن پدرم اونم فقط و فقط به خاطر جنسیتم مانعم شده امید داشتم با عقب انداختن مصاحبه بتونم راضیش کنم ولی امروز فهمیدم غیر ممکنه ...قدر پدر و مادرای روشن فکرتون رو بدونید...Sad
شماره کیس : 2012AS000033XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG /3
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :Rolleyes
تشکر کنندگان: vroom ، kopol ، 3rip ، m0na_000 ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، tartar ، bat ، Shezem ، shervn ، كاميلا
(2012-03-18 ساعت 10:02)parydaryai نوشته:  سلام دوستان
شاید این سوال من با سوال های بقیه خیلی فرق داشته باشه و یه جورایی درد دل باشه....من تو شرایط خیلی سختیم..همتون یه مشکلاته قابل حلی دارین ولی من بعد 4سال ارزوی مهاجرت به امریکا اجازه ندادن پدرم اونم فقط و فقط به خاطر جنسیتم مانعم شده امید داشتم با عقب انداختن مصاحبه بتونم راضیش کنم ولی امروز فهمیدم غیر ممکنه ...قدر پدر و مادرای روشن فکرتون رو بدونید...Sad
سلام دوست عزیز

سعی کن از طریق یک نفر از فامیل که میتونه با پدرتون صحبت کنه ،وارد بشید(مثل دایی،عمو...)
شما به پدرتون بگید میرید گرین کارت رو میگیرید و بر میگردید و اصلا قصد مهاجرت ندارید. کافی فقط 2 هفته آمریکا بمونید و بعد زود برمیگردید.
بعد هم با در نظر گرفتن شریطی که دارید و کجا میخواهید زندگی کنید کیس مناسب ازدواج خودتون رو انتخاب کنید.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، كاميلا
شما میتونید برای مصاحبه پدر یا مادرتون رو با خودتون ببرید،شاید دیدن حال وهوای افراد مهاجر روی اونها تاثیر مثبت بگذاره وبا رفتنتون موافقت کنند.ویا اینکه میتونید اونها رو با یک خانواده که برنده شدن و دارن میرن امریکا آشناکنید وبهشون بگید من با این خانواده دارم میرم.درهر صورت من وهمسرم اگه کاری ازدستمون برمیاد براتون انجام میدیم.موفق باشید
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، storagemeter ، 3rip ، SH1A2R3 ، Shezem ، *NASIM*
دوست عزیز
اگر سن شما بیش از 18 سال باشد که قاعدتا باید باشد اجازه پدرتون رو برای چی نیاز دارین؟

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: storagemeter ، Shezem
[quote='Retbatt' pid='157439' dateline='1332002620']
دوستان عزیزی که برای رفتن به آمریکا مشکل مالی دارند میتونند از تجربیات بنده در این زمینه استفاده کنند(پبام)

سلام دوست عزیز ، میشه خواهش کنم تجربیاتتون را با من هم تقسیم کنید .
ممنون
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، a.behzadi
سلام دوستان یه سوال داشتم
وقتی یه نفر گرین کارت بگیره ولی تو آمریکا نمونه چی کار باید بکنه تا باطل نشه؟
سالی یه بار بره آمریکا یا هر 6 ماه یه بار؟ یا سالی 6 ماه باید بمونه تو آمریکا؟
(2012-03-18 ساعت 22:24)m0na_000 نوشته:  [quote='parydaryai' pid='157481' dateline='1332048720']
سلام دوستان
...........................................
چه خبره این روزا همش حرف ازدواج سوریه !!!! دوستان برای مصاحبه میشه همراه برد ؟

سلام، برای مصاحبه فقط کسانی اجازه ورود به سفارت را دارند که دعوت شده اند. مگر اینکه دعوت شده زیر 18 سال داشته باشه که اون وقت پدر، مادر، یا سرپرست قانونیش می تونه همراهیش کنه.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، m0na_000
(2012-03-14 ساعت 08:08)Hediyeh نوشته:  
(2012-03-14 ساعت 02:40)maz1359 نوشته:  
(2012-03-14 ساعت 00:00)edge نوشته:  دوستان یه سوال با توجه به اینکه من زیر 18 سالم پاستور میگه فقط واکسن انفلانزا بزنید بقیه رو زدید تو کارت واکسیناسون بچگیتون هست
بعد گفت برو دارالترجمه ترجمش کن بیار ما تایید کنیم ولی پس کارت بین المللی چی میشه؟
منظورشون از تأیید اينه که تو کارتی که براتون صادر ميکنن مهر و تاريخ واکسنها رو ميزنن. اگه کارت واکسن کودکی رو داری ترجمه هم نميخواد. ببر انستيتو تو کارت بين المللی که بهتون ميدن، مهر و تاريخ ميزنن.

دوست من لطفا راهنمایی اشتباه نفرمایید! کلا برای افراد زیر 18 سال کارت واکسن بین المللی صادر نمیشه چون خودشون کارت واکسن کاملی دارند. edge عزیز همانطوری که به شما گفته شد باید کارتتون رو ترجمه کنید و به پاستور ببرید تا براتون مهر و تایید کنند.
موفق باشید

حالا بیشتر از 18 سال کارت واکسن هم نداره چکار کنه؟ یعنی کارت بین المللی رو پاستور میده ؟ مرسی
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-03-10 ساعت 02:53)amir hossein gh نوشته:  با سلام خدمت همه عزیزان
من سئوالم اینه که کسانی که از خارج از ایران در لاتاری شرکت میکنند گرفتن عدم سوءسابقه در کشوری که چند سال توش بودن براشون لازمه آیا؟
واینکه معمولا نامه دوم چند وقت قبل تر از زمان مصاحبه بدستمون میرسه؟
وآخرین سئوالم اینه که من واکسن هپاتیت نزدم تا حالا آیا باید تاقبل از رفتن برای واکسیناسیون واکسن هپاتیت بزنم ؟
ممنون میشم اگه به سئوالم کسی پاسخ بده
لطفا

1-بله بیشتر از 6 ماه در هر جا اقامت داشتید باید ثابت کنید سابقه دار نیستید بجز ایران.
2-..
3--واکسن هپاتیت 3 نوبته و با فاصله 1 و 6 ماه از نوبت اول تزریق میشه ( زودتر باید اقدام بشود )
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-03-19 ساعت 01:43)maka2 نوشته:  
من سئوالم اینه که کسانی که از خارج از ایران در لاتاری شرکت میکنند گرفتن عدم سوءسابقه در کشوری که چند سال توش بودن براشون لازمه آیا؟
وآخرین سئوالم اینه که من واکسن هپاتیت نزدم تا حالا آیا باید تاقبل از رفتن برای واکسیناسیون واکسن هپاتیت بزنم ؟
لطفا

1-بله بیشتر از 6 ماه در هر جا اقامت داشتید باید ثابت کنید سابقه دار نیستید بجز ایران.
2-..
3--واکسن هپاتیت 3 نوبته و با فاصله 1 و 6 ماه از نوبت اول تزریق میشه ( زودتر باید اقدام بشود )

واکسن چی‌؟! یعنی‌ حتما باید زده باشی‌؟! من الان چیکار کنم؟! واسه ۲۰۱۳ ثبت نام کردم. میگم هر کاری هست بگو تا بکنم....
Smile
تشکر کنندگان:
(2012-03-19 ساعت 01:43)maka2 نوشته:  
لطفا

2-..

این یعنی باید از 6 ماه قبل از مصاحبه واسه واکسن هپاتیت اقدام کرد؟ اگه کسی نزده باشه چی می شه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز چند تا سوال دارم. اگه میشه راهنمایی کنین:
1- اگر کسی گرین کارت بگیره و نخواد اونجا زندگی کنه راهش چیه؟
2- آیا در ترکیه از طریق آزمایش خون میفهمن کسی واکسن هپاتیت زده یا نه؟
3- برای سفارت و روز مصاحبه چه فرمی باید پر کنیم و از کجا دانلود کنیم؟
4- من روز 5شنبه مصاحبه دارم و برای شنبه بلیط برگشت گرفتم. به نظرتون در صورت دریافت ویزا، تا شنبه به دستمون میرسه یا بلیطو عقب بندازم؟
5- برگه موجودی حسابو چند روز قبل از پست مدارک ، بگیرم؟
ممنون
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان