کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان خوب مهاجرسرایی ما تازه از ابوظبی اومدیم و یک ضرب گرفتیم به زودی سفرنامه رو هم میذارم.
فقط میخوام بهتون بگم اصلا استرس نداشته باشید پروسه خیلی خیلی راحتتر از اونی هست که فکر میکنید.
سوالی باشه در خدمتیم Smile)
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: mohammadm64 ، Hediyeh ، frozen mind ، hoda2012 ، 3rip ، bahbah ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، faranak.n ، saher ، bakhshandehgy ، kopol ، m0na_000 ، smk2 ، smith
(2012-03-16 ساعت 13:02)leilit نوشته:  دوستان خوب مهاجرسرایی ما تازه از ابوظبی اومدیم و یک ضرب گرفتیم به زودی سفرنامه رو هم میذارم.
فقط میخوام بهتون بگم اصلا استرس نداشته باشید پروسه خیلی خیلی راحتتر از اونی هست که فکر میکنید.
سلام خوشحالم یک ضرب گرفتی و با انرژی ++++ به دیگران خبر دادی.مبارکت باشه.
کدام سوال کنسول برات جالب بود؟اسپانسر ندارم .کمی نگرانم البته حدود 50 ملیون تو حسابم هست....حقوق باز نشستگی هم خوبه. نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، 3rip
(2012-03-16 ساعت 14:32)bahbah نوشته:  
(2012-03-16 ساعت 13:02)leilit نوشته:  دوستان خوب مهاجرسرایی ما تازه از ابوظبی اومدیم و یک ضرب گرفتیم به زودی سفرنامه رو هم میذارم.
سلام خوشحالم یک ضرب گرفتی و با انرژی ++++ به دیگران خبر دادی.مبارکت باشه.
کدام سوال کنسول برات جالب بود؟اسپانسر ندارم .کمی نگرانم البته حدود 50 ملیون تو حسابم هست....حقوق باز نشستگی هم خوبه. نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
;کلا سوالهایی که از ما کرد زیاد فرقی با بقیه نمیکرد.دارم سفر نامه مینویسم.به زودی میذارم. فقط مثبت باشید. این رو هم بگم افیسر سعی میکنه از حرفهای خودتون استفاده کنه و گرنه اون جوری که ما فکر میکردیم اونها همه چیزهای زندگی ما رو نمیدنن!
فقط اطلاعاتی که میخوان بدین و توضیح زیاد ممنوع!!
خیال همه راحت، اونها اونجا نشستن که به ما ویزا بدن نه ماها رو اذیت کنن.
ما دو نفر بودیم 53 میلیون تو حسابمون بودواسپانسر هم داشتیم. شما چند نفرید؟
شوهر من دانشجو هست و سابقه کار نداشتیم(هر دومون) پول زیاد هم براشون شک برانگیز میشد!
شما خودتون بازنشسته هستید؟
یک آقا و خانمی هم با ما بودند که اسپانسر نداشتند و یک ضرب هم گرفتن

تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، storagemeter ، كاميلا ، hoda2012
سلام به همه٬ آقا من تو آمریکا آدرس ندارم چی کار کنم؟ میگن حتما آدرس می خواد
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:July2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:September, 2011
کنسولگری:london
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
نفرات همراه:4نفرهمراه
تشکر کنندگان:
دوستان دو تا سوال دارم

1- کیس نامبر رو بالای ترجمه ها بنویسیم یا فقط پرینتشو با مدارک بفرستیم ؟
2- 5 - 6 روز برای رسیدن مدارک به آنکارا کافیه ؟
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
با سلام خدمت دوستان
من برنامه دارم حدود 17 روز زودتر از مصاحبه به استانبول برم و مدارکم را با پست ups به سفارت آنکارا بفرستم.
و کارهای پزشکی را هم تو استانبول انجام بدم یکهفته قبل از مصاحبه.
به نظر شما کار درستی است و مدارکم 15 روز زودتر به سفارت در آنکارا میرسه ؟

شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
(2012-03-17 ساعت 01:31)m0na_000 نوشته:  دوستان دو تا سوال دارم

1- کیس نامبر رو بالای ترجمه ها بنویسیم یا فقط پرینتشو با مدارک بفرستیم ؟
2- 5 - 6 روز برای رسیدن مدارک به آنکارا کافیه ؟

دوست عزیز دروود
1- کیس نامبرتون را بالای تمام برگه ها درج کنید. عکس ها را هم پشت نویسی کنید و پرینت قبولی را که تاریخ مصاحبه هم دارد را نیز بفرستید.
2- بسته به پستی که انتخاب می کنید حدود 4 رئز تا 1 هفته زمان می بره تا مدارکتون برسه.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، m0na_000
(2012-03-16 ساعت 21:16)masih sh نوشته:  یک عده ای میگن نگران گذشتن از مراحل مختلف نباشید چون تمام کار های که باید بکنید بهتون اطلاع داده میشه و لزومی نداره تو این سایت و اون سایت دنبال این جور مطالب بگردید.

به این حرفها باید اعتماد کرد؟

دوست عزیز دروود
من به شخصه از سایت مهاجرسرا خیلی بهره بردم، البته بعضی از مراحل به ما گفته شد و بعضی از اطلاعات لازم را هم از این سایت کسب کردم. درسته که وقت گیره ولی در این موقعیت و فرصت پیش آمده جایی برای اشتباه وجود نداره چون ممکنه خیلی براتون گرون تمام بشه. من الان در آمریکا هستم و از زمانی که در اینترنت و مهاجر سرا به دنبال این جور مطالب گشتم پشیمان نیستم و به همین خاطر الان هم اینجا هستم.
شاد باشید.
(2012-03-16 ساعت 20:57)ASGAR2012 نوشته:  سلام به همه٬ آقا من تو آمریکا آدرس ندارم چی کار کنم؟ میگن حتما آدرس می خواد

دوست عزیز دروود
در فرودگاه امام موقع گرفتن کارت پرواز باید آدرس بدهید
در فرودگاه آمریکا هم برای تکمیل مراحل و ارسال گریین کارت باید آدرس بدهید.
در اداره سوشیال هم باید آدرس بدهید.
اگر آدرسی ندارید پس شاید راه منطقی رزرو یک هتل از ایران (از اینترنت یا آژانس) باشه.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3
(2012-03-17 ساعت 11:16)aarshidaaa نوشته:  
(2012-03-16 ساعت 21:16)masih sh نوشته:  
.
(2012-03-16 ساعت 20:57)ASGAR2012 نوشته:  سلام به همه٬ آقا من تو آمریکا آدرس ندارم چی کار کنم؟ میگن حتما آدرس می خواد
دوست عزیز دروود
در فرودگاه امام موقع گرفتن کارت پرواز باید آدرس بدهید
در فرودگاه آمریکا هم برای تکمیل مراحل و ارسال گریین کارت باید آدرس بدهید.
در اداره سوشیال هم باید آدرس بدهید.
اگر آدرسی ندارید پس شاید راه منطقی رزرو یک هتل از ایران (از اینترنت یا آژانس) باشه.
شاد باشید.
دوست عزيز نتيجه گيري درستي فرموديد ولي توي فرودگاه امام موقع گرفتن كارت پرواز از تون فقط بليط و پاسپورت مي خواهند. آدرس از هيچ كسي خواسته نميشه.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind
مطمعنید روی ترجمه هام باید کیس نامبر رو بزنیم ؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، smith
با سلام
میخواستم درباره مدارکی که باید برای مصاحبه با خودمون داشته باشیم بپرسم. و اینکه بچه ها این اطلاعاتو از کدوم سایت میگیرن؟ چه فرمی رو باید پر کنیم و برای سفارت بفرستیم؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان:
بچه ها خوندن این متن خالی از لطف نیست
Top 10 Mistakes at Visa Interviews
Visa interview is most important part of the whole visa process. A successful interview can have greater positive impact in visa grant decision. Following are some of the most common mistakes people make during the interview.

1. Not Prepared Well for the Interview
Being prepared for interview can better equip you for the interview. A prior research and preparation for commonly asked questions and their appropriate answer will be helpful during the interview.

2. Not Providing Complete and Truthful Information
It is very important that you provide complete and truthful information. Any incomplete/false information can lead to unnecessary delay. False information can have severe impact on your future ability to apply for US visa. It may also cause you lot of frustration and legal actions against you.

3. Providing Incomplete Documentation
Must carry all the required documentation with complete and authentic information. Read all the prerequisites and prepare all the documents accordingly. Keeping your documentation well organized can also leave a positive impression on the consulate officer.

4. Not Carrying Appropriate Fee
US consulate has strict methods of payments. Make sure you know the method and the exact amount of the applicable fee. For example, most US consulates don't accept cash as the payment method and would prefer separate bank drafts for visa application and visa issuance fee. Refer to an appropriate source for more detailed information.

5. Providing Unnecessary Extra Information
Do not give away any information voluntarily which is not being asked. In many cases, people trying to be over confident and over smart give out more detailed answers than is required. This may trigger additional related questions which may not work in your favor.

For example:
Question: Why do you want to go to the US?
Wrong Answer: I want to see how USA is and if I like it I want to stay back with my son.
Preferred Answer: For tourism purpose and/or to spend some quality time with my son/daughter.

6. Inconsistent Information
Inconsistency in the information about what you provide in the documentation and what you say during the interview can go against your case.

7. Arguing with the Consulate Officer
Never ever make any arguments with the consulate officer. If you want some information ask in a polite manner.

8. Having Poor Communication
Poor communication is the number one reason reason that affect your case in a negative way. If you're not good in English, you should request for a regional language interpreter.

9. Having too Much Communication (talking too much)
Remember, you are the one being interviewed and not the other way around. So, keep your communication brief and to the point. Speak only when asked for an answer.

10. Appearing to be Nervous
Being confident can bring positive results. Especially, incase of visa interview where a consulate officer has to rely on limited information provided by you. Their judgment is highly influenced by the way you react to questions, your body language, and the authenticity of you answers.

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: alexander ، armanbala ، hoda2012 ، kia_0950 ، shabnam 88 ، SH1A2R3 ، parsy631 ، Hediyeh ، MPU ، maka2
دوستان عزیزی که برای رفتن به آمریکا مشکل مالی دارند میتونند از تجربیات بنده در این زمینه استفاده کنند(پبام)

Shy
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، funnybluesolea
(2012-03-17 ساعت 21:13)Retbatt نوشته:  دوستان عزیزی که برای رفتن به آمریکا مشکل مالی دارند میتونند از تجربیات بنده در این زمینه استفاده کنند(پبام)

Shy

با درود بر شما
چگونه میتوان از تجربیات شما استفاده کرد؟
با سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، funnybluesolea
دوستان در بخش فرمهای انکارا یک دستورالعمل به نام Instructions for diversity visas هست که در آن نه اسمی از petitioner آمده و نه از سفرها و سوابق کاری سوال کرده و یک دستورالعمل دیگه بالای اون هست به اسم Instuction for immigrant visa applicants که مطالبش مشابه فرم اول است با این فرق که از سوابق و سفرها سوال کرده و اطلاعات مربوط به petitioner را خواسته.دوستانی که مصاحبه رفتند ممکنه بفرمایند از کدام فرم استفاده کردند؟البته ظاهرا سال گذشته فقط یک دستورالعمل بوده و Instructions for diversity visas امسال اضافه شده
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان