موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام.
یه سوالی داشتم و اون اینه که میشه به ups هنگام تحویل پاسپورت ها آدرسی رو توی استانبول ( هتل ) بدیم که ویزاها رو اونجا بفرسته ؟ تا حالا کسی اینکار رو کرده ؟ می خوام برنامه ریزی کنم برای مسافرتم . کلیرنسم تموم شده . ممنون میشم راهنمائیم کنین ؟
با تشکر
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 13:04
دوستان سلام
سال نو رو به همه شما تبریک می گم.
یه موردی هست که می خواستم با شما در موردش مشورت کنم.
مصاحبه ما افتاده برای اواخر می... خانم من هم بارداره و زایمانش احتمالا میشه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه.
من از حدود دوهفته پیش که کارنت شده ایم تا الان دوبار از طریق ایمیل و یک بار هم از طریق فرم تماس سایت با سفارت در آنکارا تماس گرفته ام و درخواست تغییر زمان مصاحبه را داشته ام اما متاسفانه تا امروز هیچ جوابی دریافت نکرده ام و کمی نگران شده ام.
حالا چند سوال داشتم...
1- به نظر شما برای تاریخ جدید مصاحبه منتظر بمونم یا راههای دیگه مثل تلفن و فکس رو هم امتحان کنیم؟
2- آیا برای اعلام موضوع بارداری باید مدارک خاصی هم بفرستم؟ (من فقط اعلام کرده ام)
3- با توجه به نزدیکی زمان تولد بچه و زمان مصاحبه، فرمهای 230 کی باید برای نوزاد تازه متولد تکمیل بشه؟ باید با خودم ببرم سفارت؟
4- آیا برای نوزاد گرفتن پاسپورت ضروریه؟
لطفا پاسخ هرکدوم از این موارد رو می دونید راهنمایی کنید.
با تشکر
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-25 ساعت 12:52)hamid_reza نوشته: دوستان عزیز سلام.
یه سوالی داشتم و اون اینه که میشه به ups هنگام تحویل پاسپورت ها آدرسی رو توی استانبول ( هتل ) بدیم که ویزاها رو اونجا بفرسته ؟ تا حالا کسی اینکار رو کرده ؟ می خوام برنامه ریزی کنم برای مسافرتم . کلیرنسم تموم شده . ممنون میشم راهنمائیم کنین ؟
با تشکر
به احتمال فراوان می شه و لی زمان بیشتری طول می شکه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-25 ساعت 17:36 توسط MAHDI2012.)
(2012-03-25 ساعت 12:52)hamid_reza نوشته: دوستان عزیز سلام.
با تشکر
از دوست مان رقیه(roghiyeh) سوال کن ایشان استامبول تشریف داشتند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 17:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-25 ساعت 21:33 توسط MAHDI2012.)
(2012-03-25 ساعت 13:04)majid89 نوشته: دوستان سلام
مصاحبه ما افتاده برای اواخر می... خانم من هم بارداره و زایمانش احتمالا میشه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه.
من از حدود دوهفته پیش که کارنت شده ایم تا الان دوبار از طریق ایمیل و یک بار هم از طریق فرم تماس سایت با سفارت در آنکارا تماس گرفته ام و درخواست تغییر زمان مصاحبه را داشته ام اما متاسفانه تا امروز هیچ جوابی دریافت نکرده ام و کمی نگران شده ام.
حالا چند سوال داشتم...
1- به نظر شما برای تاریخ جدید مصاحبه منتظر بمونم یا راههای دیگه مثل تلفن و فکس رو هم امتحان کنیم؟
2- آیا برای اعلام موضوع بارداری باید مدارک خاصی هم بفرستم؟ (من فقط اعلام کرده ام)
3- با توجه به نزدیکی زمان تولد بچه و زمان مصاحبه، فرمهای 230 کی باید برای نوزاد تازه متولد تکمیل بشه؟ باید با خودم ببرم سفارت؟
با تشکر
دوست گرامی آیا از این طریق ایمیل ارسال کردید؟
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
(2012-03-25 ساعت 13:04)majid89 نوشته: دوستان سلام
حالا چند سوال داشتم...
با تشکر
اعلام از طرف شما کافیه... انشا الله پس از تولدسریعا جهت پاسپورت نوزاد اقدام کن.فزم 230 را می تونی پر کنی و اسکن کرده ایمیل کنی. ترجمه شناسنامه نوزاد را یادت نره .کارت واکسن هم یادت نره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند تا سؤال دارم:
١)براي ارسال مدارك به انكارا ايا بايد براي همه اعضا خانواده ٢ تا عكس بفرستم؟
٢)ايا بايد مدارك شناسنامه همه اعضاي خانوده رو ترجمه كرد يا فقط شخص برنده رو مي خواد؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-25 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-25 ساعت 21:42 توسط MAHDI2012.)
(2012-03-25 ساعت 20:02)majid89 نوشته: (2012-03-25 ساعت 17:41)MAHDI2012 نوشته: (2012-03-25 ساعت 13:04)majid89 نوشته: دوستان سلام
حالا چند سوال داشتم...
با تشکر
دوست گرامی آیا از این طریق ایمیل ارسال کردید؟
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
اعلام از طرف شما کافیه... انشالله پس از تولد سریعا جهت پاسپورت نوزاد اقدام کن.فزم 230 را می تونی پر کنی و اسکن کرده ایمیل کن. .شناسنامه نوزاد را یادت نره ترجمه کنی.کارت واکسن هم یادت نره
بله از این طریق هم اعلام کرده ام.
همونطور که گفتم بچه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه (اواخر اردیبهشت) متولد میشه...
(2012-03-25 ساعت 21:28)paymanva نوشته: سلام دوستان من چند تا سؤال دارم:
١)براي ارسال مدارك به انكارا ايا بايد براي همه اعضا خانواده ٢ تا عكس بفرستم؟
٢)ايا بايد مدارك شناسنامه همه اعضاي خانوده رو ترجمه كرد يا فقط شخص برنده رو مي خواد؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام.بله برای تمام اعضا باید 2 عدد عکس 5*5 ارسال کنید.ترجمه شناسنامه وکارت ملی همه اعضا و فتوکپی پاسپورت همه باید ارسال شود در ضمن قبل از مصاحبه از سفارت ایمیل دریافت خواهید کرد که مدارک مورد نیاز را اعلام خواهد کرد .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-26 ساعت 01:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-26 ساعت 01:12 توسط sam_hash.)
سلام دوستان
من از برنده های ۲۰۱۰ هستم. خیلی وقت میشه که به مهاجرسرا سر نزده بودم. یک سئوال داشتم که از طرف پدر یکی از دوستانم می پرسم. ایشون توی آخرین بولتن کارنت شدن. زمان ما اینطوری بود که به KCC ایمیل میزدیم و اونها تاریخ مصاحبه رو میدادن و می گفتن که دیگه از این به بعد از سفارت پیگیری کنید. ولی ایشون هرچی ایمیل میزنه فقط جواب می گیره که تاریخ مصاحبه براش تعیین شده و به سایت http://www.dvlottery.state.gov مراجعه کنه ولی تاریخ رو نمی گه.
می خواستم بدونم آیا رویه عوض شده و KCC دیگه تاریخ رو اعلام نمی کنه؟!
از راهنمایی تون پیشاپیش ممنونم
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-26 ساعت 01:12)sam_hash نوشته: سلام دوستان
من از برنده های ۲۰۱۰ هستم. خیلی وقت میشه که به مهاجرسرا سر نزده بودم. یک سئوال داشتم که از طرف پدر یکی از دوستانم می پرسم. ایشون توی آخرین بولتن کارنت شدن. زمان ما اینطوری بود که به KCC ایمیل میزدیم و اونها تاریخ مصاحبه رو میدادن و می گفتن که دیگه از این به بعد از سفارت پیگیری کنید. ولی ایشون هرچی ایمیل میزنه فقط جواب می گیره که تاریخ مصاحبه براش تعیین شده و به سایت http://www.dvlottery.state.gov مراجعه کنه ولی تاریخ رو نمی گه.
دوست عزيز درود. اگر شماره کيس ايشان کارنت شده باشد شخص ايميلی دريافت ميکند که برای مشاهده تاريخ مصاحبه با داشتن confirmation number که در هنگام ثبت نام اوليه داده شده به http://www.dvlottery.state.gov مراجعه کند. در غير اينصورت مي بايست منتظر کارنت شدن باشد.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-26 ساعت 01:12)sam_hash نوشته: سلام دوستان
ضمن تبریک سال نو بله ایشان باید به سایت http://www.dvlottery.state.gov
مراجعه کرده و با وارد کردن کانفیرم نامبر خود از زمان مصاحبه خود مطلع شود و همچنین می توان از طریق سایت سفارت به آدرس زبر نیز از زمان مصاحبه آگاه شد
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
کیس من بالای 50000 است. با توجه به اینکه فکر کنم در ماه جون یا جولای کارنت شم. از حالا چکار باید بکنم؟ واکسنها رو شروع کنم؟ چطوری؟ نگرانم
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. سال نو مبارک.
من تمام پولم رو به صورت سپرده در بانک گذاشتم و تا یک سال نمیتونم بهش دست بزنم. اما تو سایت سفارت آمریکا تو ترکیه نوشته که گردش مالی هم میخواد. آیا این حقیقت داره؟ دوستانی که تا الان تو ترکیه مصاحبه شدن میتونن راهنمایی کنن که امسال وضعیت چطوره؟
یک سوال دیگه هم دارم. آیا امسال بعد از کارنت شدن نامه دوم به صورت کاغذی برام پست میشه یا همه چیز الکترونیکی شده؟
مرسی