کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-27 ساعت 16:51)booboo نوشته:  دوستان من و همسرم در حال تحصیل هستیم و یکسال از درسمون باقی مونده و

سلام دوست خوبم ، برای افرادی مثل شما آیتمی وجود داره بنام پاس سفید . با دریافت این پاس در بدو ورود به آمریکا این مجوز رو دارین که به مدت دوسال خارج از آمریکا زندگی کنید بدون اینکه گرین کارت شما باطل بشه . اما برای دریافت این پاس به اصطلاح سفید شما ملزم به ارائه دلایل قانع کننده و کافی هستید که اون رو هم در اختیار دارید !! یعنی در حال تحصیل . خب مدارک این موضوع رو به محض دریافت ویزا و مراجعه به آمریکا تهیه و ترجمه کنید تا مشکلی نداشته باشید . در ضمن اگر آفیسر از شما در این خصوص سوال کرد که بعید میدونم ، صادقانه همین موضوع رو بگید ، به هیچ عنوان مشکلی براتون بوجود نخواهد اومد . موفق باشید .
تشکر کنندگان: maka2 ، كاميلا
(2012-03-27 ساعت 23:27)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
آیا شما می توانید این سایت وزین www.dvlottery.state.govرا باز کنید. دو سه روز است دارم تلاش می کنم نمیشه که نمیشه !!Tongue

با موزیلا هم چک کن
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان:
با سلام.کسی میدونه برای ترجمه مدارک ماشین به عنوان تمکن مالی چه مدرکی را باید ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ سبز به تنهایی کافیه یا باید سند محضری وسایر اوراق را هم ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متشکرم از جواب سریعتون.....
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
دوستان سلام....ایا به حکم اشتغال در اداره دولتی با مبلغ دریافتی حقوق ماهانه بعنوان ساپورت مالی نیاز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من حساب پس انداز در حدود 30000 دلار (سی هزار )و سند منزل مسکونی وسند ماشین را هم برای ساپورت دارم......اکر کسی بتونه جواب دقیق وکامل بدهد سپاسگزار خواهم بود.
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
کسی می داند که برای ما آقایان، آیا ترجمه کارت معافی برای سفارت لازم هست یا نه؟
سپاس پیشاپیش
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
Sad 
(2012-03-28 ساعت 03:06)Shezem نوشته:  سلام دوستان،
کسی می داند که برای ما آقایان، آیا ترجمه کارت معافی برای سفارت لازم هست یا نه؟
سپاس پیشاپیش

بله مي خواد ، تو صفحه اول تاپيك ترجمه ، همه مواردش رو دوستان نوشتند.
since 2012
تشکر کنندگان: Shezem
بچه ها یه خبر خوب(البته امیدوارم قدیمی نباشه!)
هزینه ویزای مهاجرتی لاتاری کاهش یافته است
از 2 –م ماه فوریه به بعد هزینه ویزای مهاجرتی لاتاری به 440 دلار آمریکایی کاهش یافه ایت. متقاضیانی که وقت ملاقات از این تاریخ به بعد باید فقط 440 دلار برای درخواست خودشان پرداخت کنند. متاسفانه استرداد برای متقاضیانی که مصاحبه قبل از 2 فوریه داشتند امکان ناپذیر است
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، hoda2012
(2012-03-26 ساعت 21:40)h4di نوشته:  سلام دوستان. سال نو مبارک.

من تمام پولم رو به صورت سپرده در بانک گذاشتم و تا یک سال نمیتونم بهش دست بزنم. اما تو سایت سفارت آمریکا تو ترکیه نوشته که گردش مالی هم میخواد. آیا این حقیقت داره؟ دوستانی که تا الان تو ترکیه مصاحبه شدن میتونن راهنمایی کنن که امسال وضعیت چطوره؟

یک سوال دیگه هم دارم. آیا امسال بعد از کارنت شدن نامه دوم به صورت کاغذی برام پست میشه یا همه چیز الکترونیکی شده؟

مرسی
سلام...من هم حساب سپرده بردم هم گردش مالی ...بهتره گردش مالی هم ببری ولی اگه مبلغ سپرده قابل توجه باشه کافیه...تمام نامه ها بصورت اینتر نتی انجام میشه

(2012-03-28 ساعت 06:01)pharshad نوشته:  بچه ها یه خبر خوب(البته امیدوارم قدیمی نباشه!)
هزینه ویزای مهاجرتی لاتاری کاهش یافته است
از 2 –م ماه فوریه به بعد هزینه ویزای مهاجرتی لاتاری به 440 دلار آمریکایی کاهش یافه ایت. متقاضیانی که وقت ملاقات از این تاریخ به بعد باید فقط 440 دلار برای درخواست خودشان پرداخت کنند. متاسفانه استرداد برای متقاضیانی که مصاحبه قبل از 2 فوریه داشتند امکان ناپذیر است

بله خوشبختانه از روز قبل از مصاحبه ما کاهش پیدا کرد
Effective February 2, 2012, the Diversity Visa fee has been reduced to 440.00 USD. Applicants who are interviewed on or after this date will pay only 440.00 USD for their DV application. There will be no refunds for the applicants who were interviewed before February 2, 2012.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من اندفعه چند تا سوال داشتم . شرمنده ام

1) روز پرواز من روز تعطیل رسمیه و پرواز ساعت 5 صبحه . بانکای فرودگاه 24 ساعته هستن ؟ و اینکه روزهای تعطیل رسمی هم هستن ؟ کلا روند تهیه ارز رو اگه میشه توضیح دهید (5نمره)

2) فردای روز مصاحبه من ترکیه تعطیل رسمیه. با فرض اینکه ویزای یکضرب بگیرم، آیا UPS هم اون روز تعطیله و من باید 2 روز بیشتر آنکارا بمونم ؟

3) بعد از ارسال مدارک به KCC من آدرسم عوض شد. الان توی فرمای آنکارا آدرس جدید رو مینویسم، آیا لازمه اونجا به آفیسر هم بگم آدرس عوض شده ؟

4) توی فرمها Esfahan زدم و توی ترجمه Isfahan زده شده. توی فرم BANDAR ABBAS (جدا از هم) و توی پاسپورت BANDARABBAS (پیوسته) نوشته شده . توی فرم و توی ترجمه تاریخ شروع تحصیل در دانشگاه یک ماه با هم اختلاف داره. توی فرم ماه ژانویه زدم و توی ترجمه فوریه خورده. میدونم اینا مشکلات مهمی نیست، ولی سوالم اینا اگه این چند تا ایراد رو روز مصاحبه از آفیسر بخوام اصلاح کنه بهم نمیگه تو که فرمت انقدر ایراد داشت چرا از اول فرم ها رو پر نکردی بفرستی ؟

موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2012-03-28 ساعت 09:30)3rip نوشته:  سلام دوستان . من اندفعه چند تا سوال داشتم . شرمنده ام

1) روز پرواز من روز تعطیل رسمیه و پرواز ساعت 5 صبحه . بانکای فرودگاه 24 ساعته هستن ؟ و اینکه روزهای تعطیل رسمی هم هستن ؟ کلا روند تهیه ارز رو اگه میشه توضیح دهید (5نمره)

2) فردای روز مصاحبه من ترکیه تعطیل رسمیه. با فرض اینکه ویزای یکضرب بگیرم، آیا UPS هم اون روز تعطیله و من باید 2 روز بیشتر آنکارا بمونم ؟

3) بعد از ارسال مدارک به KCC من آدرسم عوض شد. الان توی فرمای آنکارا آدرس جدید رو مینویسم، آیا لازمه اونجا به آفیسر هم بگم آدرس عوض شده ؟

4) توی فرمها Esfahan زدم و توی ترجمه Isfahan زده شده. توی فرم BANDAR ABBAS (جدا از هم) و توی پاسپورت BANDARABBAS (پیوسته) نوشته شده . توی فرم و توی ترجمه تاریخ شروع تحصیل در دانشگاه یک ماه با هم اختلاف داره. توی فرم ماه ژانویه زدم و توی ترجمه فوریه خورده. میدونم اینا مشکلات مهمی نیست، ولی سوالم اینا اگه این چند تا ایراد رو روز مصاحبه از آفیسر بخوام اصلاح کنه بهم نمیگه تو که فرمت انقدر ایراد داشت چرا از اول فرم ها رو پر نکردی بفرستی ؟

موفق باشید
1-یه زنگ بزن از شعبه بپرس.مطمئنتره
2-اگر یکشنبه نباشه یو پی اس کار میکنه.
3-حتما بهشون بگو
4-در فرمهای جدید درستشون رو بنویس و روز مصاحبه هم حتما به آفیسر بگو.
استاد بخدا عموم فوت کرده بود و بیشتر از این نتونستم جواب بدم.من هم بجای بچه خودتون حساب کنید.فقط یه ده میخوام.این دنیا ارزش دل شکستن ندارد و امیدوارم بتوانم محبت شما را جبران کنم.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: vroom ، mmmsdeghi ، 3rip ، mansour*** ، hoda2012 ، MAHDI2012
(2012-03-28 ساعت 09:30)3rip نوشته:  سلام دوستان . من اندفعه چند تا سوال داشتم . شرمنده ام

موفق باشید
سلام علی جان
1-بانکهای فرودگاه 24 ساعته باز هستند ، به بانک ملی یا ملت مراجعه می کنید و درخواست حواله ارزی می کنید و پول را واریز و حواله رو دریافت می کنید و در فرودگاه حواله و پاسپورت را تحویل بانک داده و ارز را دریافت می کنید
2- روزهای تعطیل رسمی ups هم تعطیله
3- در فرم آنکارا آدرس جدید رو بنویس و نیازی به گفتن به آفیسر نیست ، یک وقتهایی با توضیحات اضافمون آفیسر رو هم گیج می کنیم
4- در مورد بند 4 هم صلاح با خودت ، به نظر من بهش بگو که در فرمهات اصلاح کنه
و در آخر اصلاً نگران نباش من مطمئنم شما ویزات رو یکضرب می گیری

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: vroom ، MAHDI2012 ، 3rip ، **USA**
(2012-03-25 ساعت 13:04)majid89 نوشته:  دوستان سلام
سال نو رو به همه شما تبریک می گم.

یه موردی هست که می خواستم با شما در موردش مشورت کنم.
مصاحبه ما افتاده برای اواخر می... خانم من هم بارداره و زایمانش احتمالا میشه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه.
من از حدود دوهفته پیش که کارنت شده ایم تا الان دوبار از طریق ایمیل و یک بار هم از طریق فرم تماس سایت با سفارت در آنکارا تماس گرفته ام و درخواست تغییر زمان مصاحبه را داشته ام اما متاسفانه تا امروز هیچ جوابی دریافت نکرده ام و کمی نگران شده ام.

حالا چند سوال داشتم...
1- به نظر شما برای تاریخ جدید مصاحبه منتظر بمونم یا راههای دیگه مثل تلفن و فکس رو هم امتحان کنیم؟
2- آیا برای اعلام موضوع بارداری باید مدارک خاصی هم بفرستم؟ (من فقط اعلام کرده ام)
3- با توجه به نزدیکی زمان تولد بچه و زمان مصاحبه، فرمهای 230 کی باید برای نوزاد تازه متولد تکمیل بشه؟ باید با خودم ببرم سفارت؟
4- آیا برای نوزاد گرفتن پاسپورت ضروریه؟

لطفا پاسخ هرکدوم از این موارد رو می دونید راهنمایی کنید.
با تشکر

دوستان قدیمی و پیش کسوت
من وقتم خیلی کمه... کمتر از دوماه تا مصاحبه مونده... Sad
کسی نظری نداره؟

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان...
می خواستم بدونم نیازی به تعویض شناسنامه و گرفتن این شناسنامه سری جدید هست یا نه...!!!؟؟
چون شنیدم پاسپورت قدیمی ها رو تعویض کنیم و از این جدید ها بگیریم...یکی گفت واسه شناسنامه هم باید این کارو بکنی...
با تشکر
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان:
(2012-03-28 ساعت 10:23)roghiyeh نوشته:  

موفق باشید
1-یه زنگ بزن از شعبه بپرس.مطمئنتره
2-اگر یکشنبه نباشه یو پی اس کار میکنه.
3-حتما بهشون بگو
4-در فرمهای جدید درستشون رو بنویس و روز مصاحبه هم حتما به آفیسر بگو.
استاد بخدا عموم فوت کرده بود و بیشتر از این نتونستم جواب بدم.من هم بجای بچه خودتون حساب کنید.فقط یه ده میخوام.این دنیا ارزش دل شکستن ندارد و امیدوارم بتوانم محبت شما را جبران کنم.

ممنون ز راهنمایی Smile

پیرو جمله پایانی، چند وقت پیش یکی از آشناها که استاد دانشگاست میگفت یه بار داشتم برگه امتحانی دانشجوهارو تصحیح میکردم ، یکیشون پایین برگه ش نوشته بود استاد به خدا من هفته پیش سقط کردم نتونستم بخونم Big Grin (صرفا جهت زنگ تفریح)
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، roghiyeh
سلام
با فرض مصاحبه در ماه ژوئن 10 ماه از تاریخ عکس ارسال شده با فرم 230 و 122 می گذره . به نظرتون برم عکس جدید بگیرم ؟یا همون عکسها را که کلی ازشون اضافی چاپ کردم بفرستم؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان