کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با آرزوی شادباش نوروز،
من یک‌ بار شناسنامه‌ام گم شده و المثنی گرفته‌ام، اما ترجمه انگلیسی تایید شده شناسنامه قبلی را دارم، که برای صرفه‌جویی در وقت و همینطورهزینه ترجمه، دیگر نمی‌خواهم شناسنامه جدید را ترجمه کنم. اما در ترجمه شناسنامه قدیمی این موارد با شناسنامه المثنی فرق دارند.
ـ شماره سریال شناسنامه و همینطور محل صدور شناسنامه پدر و مادر.
به نظر شما، این اشکال مهمی هست؟ آیا دوباره شناسنامه را ترجمه کنم؟ یا اینکه زیاد به این موارد توسط سفارت آمریکا دقت نمی‌شود؟
سپاس پیشاپیش از پاسخ.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-26 ساعت 21:41)Shezem نوشته:  با آرزوی شادباش نوروز،
من یک‌ بار شناسنامه‌ام گم شده و المثنی گرفته‌ام، اما ترجمه انگلیسی تایید شده شناسنامه قبلی را دارم، که برای صرفه‌جویی در وقت و همینطورهزینه ترجمه، دیگر نمی‌خواهم شناسنامه جدید را ترجمه کنم. اما در ترجمه شناسنامه قدیمی این موارد با شناسنامه المثنی فرق دارند.
ـ شماره سریال شناسنامه و همینطور محل صدور شناسنامه پدر و مادر.
به نظر شما، این اشکال مهمی هست؟ آیا دوباره شناسنامه را ترجمه کنم؟ یا اینکه زیاد به این موارد توسط سفارت آمریکا دقت نمی‌شود؟
سپاس پیشاپیش از پاسخ.
عزيزم حالا شما اينهمه هزينه كردي ده تومن هم روش عزيز دلم شناسنامه سند شناسايي شماست و هيچ شك و شبهه اي نبايد ايجاد كنيد
دوستان همه بدونند يكي از راههاي بسيار مناسب براي دريافت كليرنس كوتاهتر شفاف كردن همه موضوعات كاري و درسي و شناسايي و سفرهاست من اين موضوع را مفصل در صفحه كليرنس خواهم نوشت
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، cmbt ، booboo ، vroom ، Hediyeh ، MAHDI2012
سال نو همه دوستان مبارک .... و به امید موفقیت همه بچه ها

دوستان بعد از رسیدن مدارک به آنکارا کار خاصی نباید بکنیم (منظورم پیگیری با ای میله) یا اگه کم و کثری باشه خودشون میل میزنن ؟
(2012-03-26 ساعت 21:40)h4di نوشته:  سلام دوستان. سال نو مبارک.

من تمام پولم رو به صورت سپرده در بانک گذاشتم و تا یک سال نمیتونم بهش دست بزنم. اما تو سایت سفارت آمریکا تو ترکیه نوشته که گردش مالی هم میخواد. آیا این حقیقت داره؟ دوستانی که تا الان تو ترکیه مصاحبه شدن میتونن راهنمایی کنن که امسال وضعیت چطوره؟

یک سوال دیگه هم دارم. آیا امسال بعد از کارنت شدن نامه دوم به صورت کاغذی برام پست میشه یا همه چیز الکترونیکی شده؟

مرسی
- اغلب بچه ها فقط موجودی بردن ....
- و نامه دوم در کار نیست بهتون میل میزنن میرید سایتی که ثبت نام کردید و تاریخ مصاحبتون اونجا مشخص شده و علاوه بر اون مدتی بعد هم که سایت سفارت آپ دیت شد اونجا هم میتونید تاریخ رو ببینید

شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: h4di ، MAHDI2012
(2012-03-26 ساعت 08:57)jahan_roone نوشته:  درود بر شما
کیس من بالای 50000 است. با توجه به اینکه فکر کنم در ماه جون یا جولای کارنت شم. از حالا چکار باید بکنم؟ واکسنها رو شروع کنم؟ چطوری؟ نگرانم
سپاس

اگه هپاتیت رو سه دوره اولشو کامل قبلاً زدید و تو خونتون هست 1.5 ماه مونده به وقت دکترتون برید انستیتو پاستور خودشون راهنماییتون میکنن.... ولی اگه نا منظم زدید و... یه تست آنتی بادی باید بدید که خود پاستور هم میگیره که ببینید وضعیتتون چطوریه باید از اول بزنید ( که البته احتمالش خیلی کمه ) یا فقط یاد آور بزنید اگه کلاً هیچی نزدید که الآن یه سر برید پاستور
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: jahan_roone
سلام دوستان
من امروز فرم انکارا رو چک کردم انگار یه کم تغییر کرده که نه سابقه کار و مسافرت خارجی میخواد در مورد ساپورت مالی هم گردش 1 ساله میخواد این هم لینکش

http://photos.state.gov/libraries/turkey...021612.pdf
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان:
(2012-03-27 ساعت 01:47)dr.sami نوشته:  سلام دوستان
من امروز فرم انکارا رو چک کردم انگار یه کم تغییر کرده که نه سابقه کار و مسافرت خارجی میخواد در مورد ساپورت مالی هم گردش 1 ساله میخواد این هم لینکش

http://photos.state.gov/libraries/turkey...021612.pdf

سلام دوست عزیز
نمی دانم آیا سئوالات قبلی را در این خصوص دیده اید یا نه. به هر حال این گردش مالی یکساله همواره در فرم اطلاعات سفارت بوده ولی دوستانی که مصاحبه رفته اند و فقط مانده حساب ارائه کرده اند تکافو کرده و سئوالی از آنها نشده است . در مورد فرم اطلاعات هم با توجه به اینکه کلی راجع به آن بحث شده پیشنهاد و جمع بندی دوستان ان است که همان فرم قبلی را پر و ارسال کنیم. ممنون می شویم امضای خودتان را تکمیل بفرمایید.Wink
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: maka2
سلام

بچه ها بی زحمت اگر کسی سایت سفارت آنکارا لینک صفحه ای که همه ی فرمها رو گذاشته بزاره ممنون میشم . هرچی میگردم پیدا نمیکنم
تشکر کنندگان:
کسی که لاتاری برنده شده از همین الان می تونه برای پدر و مادر یا خواهر و برادرش اقدام کنه ؟ یا باید صبر کنه بره آمریکا بعد از سیتیزن شده اقدام کنه ؟
کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
شماره کیس : 2012AS00035XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان:
(2012-03-27 ساعت 11:38)emran_no نوشته:  کسی که لاتاری برنده شده از همین الان می تونه برای پدر و مادر یا خواهر و برادرش اقدام کنه ؟ یا باید صبر کنه بره آمریکا بعد از سیتیزن شده اقدام کنه ؟
کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
نخیر، نمی تونه. اول باید ببینه کلیر میشه یا نه، می تونه ویزاشو بگیره یا مثل سالهای قبل جا می مونه ... بعد بره آمریکا و ساکن بشه و شاغل بشه و بعضی ها رو ببره و بعد سیتیزن بشه تا بقیه رو ببره ... (چقدر منفی! )

شما اگر تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی رو مطالعه کنین تا حدود زیادی چم و خم کار دستتون میاد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، pouyakafi ، emran_no
با سلام به همه دوستان...
یه سوالی که واسم پیش اومده که این مدارک اولیه که واسه کنتاکی پست کردیم از کجا بدونیم که به مشکلی بر نخورده...چون من یه قسمت از یکی از فرم ها رو اشتباه پر کردم Sad
چون هیچ میلی درباره مدارک دریافت نکردم که اصلآ رسیده یا نرسیده یا کامل هست یا مشکل داره...
شماره کیس : ***AS00059
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان:
(2012-03-27 ساعت 07:59)3rip نوشته:  سلام

بچه ها بی زحمت اگر کسی سایت سفارت آنکارا لینک صفحه ای که همه ی فرمها رو گذاشته بزاره ممنون میشم . هرچی میگردم پیدا نمیکنم

دوست عزیزم فکر کنم این صفحه را می خواهی اگه چیز دیگه ای هست در خدمتم .موفق باشی . برات دعا می کنمWink
http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: 3rip ، vroom
(2012-03-27 ساعت 12:06)Superman نوشته:  با سلام به همه دوستان...
یه سوالی که واسم پیش اومده که این مدارک اولیه که واسه کنتاکی پست کردیم از کجا بدونیم که به مشکلی بر نخورده...چون من یه قسمت از یکی از فرم ها رو اشتباه پر کردم Sad
چون هیچ میلی درباره مدارک دریافت نکردم که اصلآ رسیده یا نرسیده یا کامل هست یا مشکل داره...

دوست عزیز
لطفا در اسرع وقت یه ایمیل به کی سی سی با این فرمت بفرستید.اونا ایمیلی برای رسیدن مدارک شما نمیزنن.اگرم اشکالی باشه در زمان دعوت به مصاحبه (اگر قابل رفع باشه) بهشون بگید.

Case Number:???
Principal Applicant Name:FARHADI.ASGHAR
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability:IRAN
تشکر کنندگان: Superman
دوستان من و همسرم در حال تحصیل هستیم و یکسال از درسمون باقی مونده و میخوایم تموم کنیم درسمونو.اگر آفسر سفارت بپرسه که با بقیه درستون میخواد چیکار کنید آیا ولش میکنید یا ادامه میدید؟به نظرتون باعث میشه که ویزا نگیریم؟واقعا نمیدونیم که باید چیکار کنیم.از دانشگاه میشه که مرخصی بگیریم ولی نمیدونم که اگه یه وقت گیر بده چی؟فکر کنه ما نمیخوایم بریم.
تشکر کنندگان:
(2012-03-27 ساعت 16:51)booboo نوشته:  دوستان من و همسرم در حال تحصیل هستیم و یکسال از درسمون باقی مونده و میخوایم تموم کنیم درسمونو.اگر آفسر سفارت بپرسه که با بقیه درستون میخواد چیکار کنید آیا ولش میکنید یا ادامه میدید؟به نظرتون باعث میشه که ویزا نگیریم؟واقعا نمیدونیم که باید چیکار کنیم.از دانشگاه میشه که مرخصی بگیریم ولی نمیدونم که اگه یه وقت گیر بده چی؟فکر کنه ما نمیخوایم بریم.

دوست عزيز اصلا به اين چيزا فكر نكن ، شما برنده لاتاري هستي ، لاتاري هم كه خوش شانسا مي برن !!Big Grin كسي به شما گير الكي نميده! قراره بهت ويزا بدن. بعدشم مي خواي يكماه بري امريكا يه دوري بزني گرين كارت هم بگيري و مياي ، درستون هم كه تمام شد به سلامتي ميري . البته شرايط رو كه ميخوان هم تكميل كردي انشالله. ++++
since 2012
تشکر کنندگان: jake ، frozen mind ، MAHDI2012 ، mmmsdeghi ، mohammadm64
دوستان عزیز
آیا شما می توانید این سایت وزین www.dvlottery.state.govرا باز کنید. دو سه روز است دارم تلاش می کنم نمیشه که نمیشه !!Tongue
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان