موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با آرزوی شادباش نوروز،
من یک بار شناسنامهام گم شده و المثنی گرفتهام، اما ترجمه انگلیسی تایید شده شناسنامه قبلی را دارم، که برای صرفهجویی در وقت و همینطورهزینه ترجمه، دیگر نمیخواهم شناسنامه جدید را ترجمه کنم. اما در ترجمه شناسنامه قدیمی این موارد با شناسنامه المثنی فرق دارند.
ـ شماره سریال شناسنامه و همینطور محل صدور شناسنامه پدر و مادر.
به نظر شما، این اشکال مهمی هست؟ آیا دوباره شناسنامه را ترجمه کنم؟ یا اینکه زیاد به این موارد توسط سفارت آمریکا دقت نمیشود؟
سپاس پیشاپیش از پاسخ.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-26 ساعت 21:41)Shezem نوشته: با آرزوی شادباش نوروز،
من یک بار شناسنامهام گم شده و المثنی گرفتهام، اما ترجمه انگلیسی تایید شده شناسنامه قبلی را دارم، که برای صرفهجویی در وقت و همینطورهزینه ترجمه، دیگر نمیخواهم شناسنامه جدید را ترجمه کنم. اما در ترجمه شناسنامه قدیمی این موارد با شناسنامه المثنی فرق دارند.
ـ شماره سریال شناسنامه و همینطور محل صدور شناسنامه پدر و مادر.
به نظر شما، این اشکال مهمی هست؟ آیا دوباره شناسنامه را ترجمه کنم؟ یا اینکه زیاد به این موارد توسط سفارت آمریکا دقت نمیشود؟
سپاس پیشاپیش از پاسخ.
عزيزم حالا شما اينهمه هزينه كردي ده تومن هم روش عزيز دلم شناسنامه سند شناسايي شماست و هيچ شك و شبهه اي نبايد ايجاد كنيد
دوستان همه بدونند يكي از راههاي بسيار مناسب براي دريافت كليرنس كوتاهتر شفاف كردن همه موضوعات كاري و درسي و شناسايي و سفرهاست من اين موضوع را مفصل در صفحه كليرنس خواهم نوشت
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-27 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-27 ساعت 00:24 توسط m0na_000.)
سال نو همه دوستان مبارک .... و به امید موفقیت همه بچه ها
دوستان بعد از رسیدن مدارک به آنکارا کار خاصی نباید بکنیم (منظورم پیگیری با ای میله) یا اگه کم و کثری باشه خودشون میل میزنن ؟
(2012-03-26 ساعت 21:40)h4di نوشته: سلام دوستان. سال نو مبارک.
من تمام پولم رو به صورت سپرده در بانک گذاشتم و تا یک سال نمیتونم بهش دست بزنم. اما تو سایت سفارت آمریکا تو ترکیه نوشته که گردش مالی هم میخواد. آیا این حقیقت داره؟ دوستانی که تا الان تو ترکیه مصاحبه شدن میتونن راهنمایی کنن که امسال وضعیت چطوره؟
یک سوال دیگه هم دارم. آیا امسال بعد از کارنت شدن نامه دوم به صورت کاغذی برام پست میشه یا همه چیز الکترونیکی شده؟
مرسی
- اغلب بچه ها فقط موجودی بردن ....
- و نامه دوم در کار نیست بهتون میل میزنن میرید سایتی که ثبت نام کردید و تاریخ مصاحبتون اونجا مشخص شده و علاوه بر اون مدتی بعد هم که سایت سفارت آپ دیت شد اونجا هم میتونید تاریخ رو ببینید
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-26 ساعت 08:57)jahan_roone نوشته: درود بر شما
کیس من بالای 50000 است. با توجه به اینکه فکر کنم در ماه جون یا جولای کارنت شم. از حالا چکار باید بکنم؟ واکسنها رو شروع کنم؟ چطوری؟ نگرانم
سپاس
اگه هپاتیت رو سه دوره اولشو کامل قبلاً زدید و تو خونتون هست 1.5 ماه مونده به وقت دکترتون برید انستیتو پاستور خودشون راهنماییتون میکنن.... ولی اگه نا منظم زدید و... یه تست آنتی بادی باید بدید که خود پاستور هم میگیره که ببینید وضعیتتون چطوریه باید از اول بزنید ( که البته احتمالش خیلی کمه ) یا فقط یاد آور بزنید اگه کلاً هیچی نزدید که الآن یه سر برید پاستور
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها بی زحمت اگر کسی سایت سفارت آنکارا لینک صفحه ای که همه ی فرمها رو گذاشته بزاره ممنون میشم . هرچی میگردم پیدا نمیکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که لاتاری برنده شده از همین الان می تونه برای پدر و مادر یا خواهر و برادرش اقدام کنه ؟ یا باید صبر کنه بره آمریکا بعد از سیتیزن شده اقدام کنه ؟
کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-27 ساعت 11:38)emran_no نوشته: کسی که لاتاری برنده شده از همین الان می تونه برای پدر و مادر یا خواهر و برادرش اقدام کنه ؟ یا باید صبر کنه بره آمریکا بعد از سیتیزن شده اقدام کنه ؟
کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم
نخیر، نمی تونه. اول باید ببینه کلیر میشه یا نه، می تونه ویزاشو بگیره یا مثل سالهای قبل جا می مونه ... بعد بره آمریکا و ساکن بشه و شاغل بشه و بعضی ها رو ببره و بعد سیتیزن بشه تا بقیه رو ببره ... (چقدر منفی! )
شما اگر تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی رو مطالعه کنین تا حدود زیادی چم و خم کار دستتون میاد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من و همسرم در حال تحصیل هستیم و یکسال از درسمون باقی مونده و میخوایم تموم کنیم درسمونو.اگر آفسر سفارت بپرسه که با بقیه درستون میخواد چیکار کنید آیا ولش میکنید یا ادامه میدید؟به نظرتون باعث میشه که ویزا نگیریم؟واقعا نمیدونیم که باید چیکار کنیم.از دانشگاه میشه که مرخصی بگیریم ولی نمیدونم که اگه یه وقت گیر بده چی؟فکر کنه ما نمیخوایم بریم.