کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-03 ساعت 14:38)f.r نوشته:  [quote='m0na_000' pid='158639' dateline='1333221277']
من جایی نخوانده‌ام که آیا کارت ملی هم لازم هست. برای همین اصلا کارت ملی‌ام را ترجمه نکرده‌ام. به نظر من کارت ملی مصرف داخلی دارد.

دوست عزیز کارت ملی‌ مورد نیاز هستش.

منظور ID CARD همان کارت ملی است.و لازم است
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: frz61 ، Shezem
سلام.
در مورد لباس به نظر من بهتره از همین الان عادت کنیم مطابق نرم های جامعه ای که قصد زندگی در اون رو داریم رفتار کنیم. قرار مصاحبه یه قرار رسمی هست که آراستگی ظاهر شما و رعایت استاندارد های پوشش نشون میده که از همین الان چقدر برای زندگی و کار در آمریکا آمادگی دارین. البته نهایتا روی نتیجه مصاحبه تاثیر مستقیمی نمیگذاره.
من خودم یه کت و شلوار معمولی و تمیز که مناسب محل کار هست میپوشم. اصلاح میکنم و کمی ادکلن ملایم میزنم.
تشکر کنندگان: parsy631 ، faranak.n ، hoda2012
(2012-04-03 ساعت 18:40)h4di نوشته:  سلام.
در مورد لباس به نظر من بهتره از همین الان عادت کنیم مطابق نرم های جامعه ای که قصد زندگی در اون رو داریم رفتار کنیم. قرار مصاحبه یه قرار رسمی هست که آراستگی ظاهر شما و رعایت استاندارد های پوشش نشون میده که از همین الان چقدر برای زندگی و کار در آمریکا آمادگی دارین. البته نهایتا روی نتیجه مصاحبه تاثیر مستقیمی نمیگذاره.
من خودم یه کت و شلوار معمولی و تمیز که مناسب محل کار هست میپوشم. اصلاح میکنم و کمی ادکلن ملایم میزنم.

با سلام من هم با شما کاملا موافق هستم در یک دیدار رسمی باید لباس رسمی پوشید با یک لباس رسمی هم میتوان راحت بود من و همسرم هم همین کار را کردیم من خودم معتقدم این کار بی تاثیر نیست .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: h4di ، s$s ، hoda2012
دوستان چه چیز باعث میشه یکی در جا ویزا بگیره و یکی کلیرنس بخوره؟
میدونم بحثهای زیادی در این مورد شده. عواملی مثل شغل دولتی و خدمت سربازی و تعداد سفرهای خارجی همه تاثیر گذارند. اما مثلا کسی که پرونده اش رو 9 ماه قبل از مصاحبه فرستاده و کلیرنس میخوره چی؟ یعنی تو این 9 ماه فرصت نبوده در مورد اون شخص به یک نتیجه برسند که بخواهند بعد از مصاحبه و مثلا در بیست یا سی روز به نتیجه برسند؟
به نظر من مهمترین مساله رو کردن اطلاعات جدید و اضافی در روز مصاحبه هست که باعث میشه پرونده به تاخیر میفته. یعنی مثلا روز مصاحبه حس راستگوییمون گل میکنه و شروع به تعریف کردن داستان زندگیمون برای آفیسر میکنیم و با اینکار اون رو فقط گیج میکنیم و نا خواسته باعث میشیم برگ آبی بهمون بخوره.
مساله بعدی هم زود فرستادن مدارک و پرونده ها هست که باعث میشه کارمون جلو بیفته.
مسائل دیگه مثل شغل دولتی و خدمت سربازی به نظر من چندان تاثیر گذار نیستن. تو لیست قبولی ها خیلی کیس هایی رو دیدم که هم کار دولتی داشتن و هم خدمت نظام اما درجا قبول شدن.
نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان:
دوستان لطف کنید سؤال من رو هم جواب بدید Sad
من تو May مصاحبه دارم ولی confirmation number رو گم کردم و نمی تونم توی "http://www.dvlottery.state.gov/ESC " لاگین کنم. آیا برای مصاحبه یا مراحل بعد مشکلی برام به وجود میاد؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 21:46)VERTIGO نوشته:  دوستان لطف کنید سؤال من رو هم جواب بدید Sad
من تو May مصاحبه دارم ولی confirmation number رو گم کردم و نمی تونم توی "http://www.dvlottery.state.gov/ESC " لاگین کنم. آیا برای مصاحبه یا مراحل بعد مشکلی برام به وجود میاد؟

سلام
دوست گرامی ، می تونید با سفارت مکاتبه نمایید و درخواست نمایید اطلاعات مصاحبه رو براتون ایمیل کنند .
ضمنا چند روز قبل از مصاحبه ، ایمیلی با اطلاعات کامل ساعت و بقیه جزییات براتون ایمیل میشود.
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: Shezem ، VERTIGO
دوستان واسه من يه مشكلي پيش اومده:
من تو مدارك اوليه واسه KCCيه اشتباهه تايپي در مورد اسم بچم دارم الان ميخوام مداركمه واسه انكارا بفرستم به نظر شماها اول اصلاحيه واسه kcc بفرستم بعدش مداركمو بفرستم انكارا يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 23:37)paymanva نوشته:  دوستان واسه من يه مشكلي پيش اومده:
من تو مدارك اوليه واسه KCCيه اشتباهه تايپي در مورد اسم بچم دارم الان ميخوام مداركمه واسه انكارا بفرستم به نظر شماها اول اصلاحيه واسه kcc بفرستم بعدش مداركمو بفرستم انكارا يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

Kcc ديگه رو پرونده شما بازبيني يا به اصطلاح خودش review نداره ، تو مدارك انكارا درستشو بفرست قبل از سوگند هم به افيسر بگو . فكر نكنم مشكلي بشه برات. حالا تا نظر دوستان با تجربه؟
since 2012
تشکر کنندگان:
يعني الان kcc ديگه جواب نميده!؟
پس من چيكار كنم شماها ميگيد؟
يعنب فقط مداركو ترجمه كنم بفرستم انكارا روز مصاحبه بهشون بگم؟
يكي منو راهنمايي كنه
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام من چند تا سوال داشتم ممنونم اگه جواب بدین
1-همسرم برنده اصلیه.ایا من تمام پولم رو به حساب ایشون بریزم بعد پرینت بانکی بگیرم یا هر کدوم جداگانه پرینت بگیریم؟
2-امریکا هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم بهتره یا یک حساب برای 2 تامون؟
3-به جز برنده اصلی لازمه من هم مدارکم رو انکارا بفرستم یا نه؟
4- ایا فرم انکارا برای برنده اصلی پر میشه یا برای تک تک اعضای خانواده؟
ممنونم
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-03 ساعت 23:50)paymanva نوشته:  يعني الان kcc ديگه جواب نميده!؟
يكي منو راهنمايي كنه

اول اینکه هول نشو دوست عزیز!
KCC پرونده شما را به سفارت فرستاده و سفارت هم که هنوز برای شما ویزا صادر نکرده، پس اسم فرزند شما هنوز جایی ثبت نشده که درست یا اشتباهش مهم باشد.
برای کارمندان سفارت از این اشتباه‌های تایپی زیاد اتفاق میافته و برای آنها این گونه موارد عادی است، اصلا جای نگرانی نیست. بالاخره آن کارمند هم اندکی سواد دارد دیگه!! که بفهمد مثلا MOHAMMAD و MUHAMMAD هردو یکی هستند.
همانگونه که شما خودتان بیان کردید، بهترین کار همین است که اکنون، مدارک را با درج درست نام فرزند ترجمه کرده و در زمان مصاحبه، به کارمند مسئول پرونده اشتباه تایپی را یاد‌اوری کنید.
موفق باشید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
(2012-04-04 ساعت 04:46)Shezem نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 23:50)paymanva نوشته:  يعني الان kcc ديگه جواب نميده!؟
يكي منو راهنمايي كنه

اول اینکه هول نشو دوست عزیز!
KCC پرونده شما را به سفارت فرستاده و سفارت هم که هنوز برای شما ویزا صادر نکرده، پس اسم فرزند شما هنوز جایی ثبت نشده که درست یا اشتباهش مهم باشد.
برای کارمندان سفارت از این اشتباه‌های تایپی زیاد اتفاق میافته و برای آنها این گونه موارد عادی است، اصلا جای نگرانی نیست. بالاخره آن کارمند هم اندکی سواد دارد دیگه!! که بفهمد مثلا MOHAMMAD و MUHAMMAD هردو یکی هستند.
همانگونه که شما خودتان بیان کردید، بهترین کار همین است که اکنون، مدارک را با درج درست نام فرزند ترجمه کرده و در زمان مصاحبه، به کارمند مسئول پرونده اشتباه تایپی را یاد‌اوری کنید.
موفق باشید.

ممنون از راهنماييتون
اخه نكتش اينجاست كه بچه من بالاي ٢١ ساله و اصلا نميتونه همراه من به امريكا بياد فقط تو فرماي kcc كه اسم بچه هارو مي خواست من يه اشتباه تايپي كردم.

2012AS00038XXX
تشکر کنندگان:
(2012-04-04 ساعت 01:38)SH1A2R3 نوشته:  سلام من چند تا سوال داشتم ممنونم اگه جواب بدین
1-همسرم برنده اصلیه.ایا من تمام پولم رو به حساب ایشون بریزم بعد پرینت بانکی بگیرم یا هر کدوم جداگانه پرینت بگیریم؟
2-امریکا هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم بهتره یا یک حساب برای 2 تامون؟
3-به جز برنده اصلی لازمه من هم مدارکم رو انکارا بفرستم یا نه؟
4- ایا فرم انکارا برای برنده اصلی پر میشه یا برای تک تک اعضای خانواده؟
ممنونم
سلام
1-جدا جدا باشه بهتره
2-باز هم جدا باشه بهتره.چون بعضی مواقع مثل گرفتن وام و یا کارهای دیگه میتونین برای هم ضامن بشین.
3-بله
4-برای تک تک اعضا باید پر بشه

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3
سلام به همه عزیزان
1-من در حال حاضر دانشجو هستم در هلند:
به نظرتون محل مصاحبه رو از آنکارا به فرانکورت تغییر بدم؟ خیلی فرقی میکنه؟منظورم اینکه مثلا سفارت انکارا شناخت بیشتر رو ایرانی ها داره اهمیت داره؟و در تصمیم گیری شون تاثیر گذاره؟(بارم 2 نمره)
1-A تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی چطور؟آیا ابوظبی بیشتر ویزای یک ضرب میده یا به یک اندازه اس؟(بارم0.75)
1-Bممکنه این تغییر محل مصاحبه از لحاظ زمانی به ضررم باشه؟
2-من حتما باید در انستیتو پاستور در تهران کارت بین المللی بگیریم؟و واکسن ها رو فقط اونجا میتونم کامل کنم؟یا اینجا هم میشه؟(بارم 0.5)

با سپاس از لطف شما
50XXX
انکارا-یک زوج امیدوار
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان:
اگه امستردام كني كه همه سوالات حل ميشه! نه؟ فقط ميمونه واكسنا كه از رو ليستش همونجا بزن ديگه. ( البته براي تغيير سفارت بايد مدارك اقامتي داشته باشي ) ٣.٢٥ رو گرفتم؟Big Grin راستي اين نمره كجاست؟
since 2012
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان