موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-04 ساعت 01:38)SH1A2R3 نوشته: سلام من چند تا سوال داشتم ممنونم اگه جواب بدین
1-همسرم برنده اصلیه.ایا من تمام پولم رو به حساب ایشون بریزم بعد پرینت بانکی بگیرم یا هر کدوم جداگانه پرینت بگیریم؟
2-امریکا هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم بهتره یا یک حساب برای 2 تامون؟
3-به جز برنده اصلی لازمه من هم مدارکم رو انکارا بفرستم یا نه؟
4- ایا فرم انکارا برای برنده اصلی پر میشه یا برای تک تک اعضای خانواده؟
ممنونم
تمام موارد برای برنده اصلی لازم است(ایتم 2 اختیاری است)
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-04 ساعت 17:25)anikoo نوشته: سلام به همه عزیزان
1-من در حال حاضر دانشجو هستم در هلند:
به نظرتون محل مصاحبه رو از آنکارا به فرانکورت تغییر بدم؟ خیلی فرقی میکنه؟منظورم اینکه مثلا سفارت انکارا شناخت بیشتر رو ایرانی ها داره اهمیت داره؟و در تصمیم گیری شون تاثیر گذاره؟(بارم 2 نمره)
1-A تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی چطور؟آیا ابوظبی بیشتر ویزای یک ضرب میده یا به یک اندازه اس؟(بارم0.75)
1-Bممکنه این تغییر محل مصاحبه از لحاظ زمانی به ضررم باشه؟
2-من حتما باید در انستیتو پاستور در تهران کارت بین المللی بگیریم؟و واکسن ها رو فقط اونجا میتونم کامل کنم؟یا اینجا هم میشه؟(بارم 0.5)
با سپاس از لطف شما
50XXX
انکارا-یک زوج امیدوار
سلام به دوست عزیز ، در مورد واکسن باید بهت بگم که من هم مشکل شمارو داشتم و هنوز هم منتظر دریافت تاریخ مصاحبه هستم . کافی شما واکسن های مورد نیاز را در اونجا بزنی و یه مدرکی ازشون دال بر زدن واکسن بگیری . ولی از واکسن های مورد نیاز در لیست چند تا را شما در ایران حتما قبلا زدید . اگر امکان داره با خانوادتون هماهنگ کنین که با کپی پاسپورتتون برن پاستور و تقاضای کارت واکسن کنن برای شما و از پاستور بخوان که کل واکسن هایی را که بصورت فراگیر از تاریخ تولد شما به همه زدنو و یا اگر احتمالا مدرکی دال بر تزریق واکسن دارین مثل واکسن هپاتیت B و ... ببرین اونجا براتون وارد کارت میکنن و بعد اونایی که تو لیست نیستش اقدام کنین به زدن . فقط یه نکته که یک ماه قبل از تاریخ مصاحبه یا همون آزمایشات پزشکیتون نباید هیچ واکسن ویروس زنده زده باشید . من همین کار را انجام دادم و خداروشکر از پاستور تونستم کارت واکسن بگیرم . ولی در کل این قانون نیست که حتما باید کارت واکسن از ایران باشه ، اگر موفق به دریافت کارت از تهران نشدید بهتره از همانجا اقدام کنید و یه کارت واکسن ازشون بگیرید . حالا جالبه که من تو سایت اون دکتری که برای آزمایشات پزسکی در آنکارا باید بریم پیشش خوندم که نوشته بود ما خودمان تمام واکسن ها رو میزنیم حالا دیگه با چه قیمتی و در مورد واکسن های ویروس زنده چه تصمیمی میگیره والا دیگه نمیدونم .
اینم آدرس سایتش : www.doctorun.com
موفق و پیروز باشی .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من از بس تنهایی فکر کردم دیوونه شدم. نمیدونم مدرک دانشگاه رو چکار کنم. الان فهمیدم که اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بردم دانشگاه لیسانسم، حالا نمیدونم اونا بردن دادن دانشگاه فوق لیسانسم یا نگه داشتن. 3 میلیون هم وام دانشگاه دارم که تا تسویه نکنم بهم مدرک نمیدن، سوال کردم که فقط لیسانسم رو بدین گفتن نمیشه بدون تسویه کامل. چیزایی که دارم ایناست: یه کپی از اصل دیپلم و پیش دانشگاهی، گواهی موقت لیسانس، گواهی موقت فوق لیسانس. با توجه که برنده همسرم هستند فکر میکنید اینا رو قبول میکنند به عنوان مدرک از من؟
یه گواهی 2 سال سابقه کار هم میتونم بگیرم ولی من 6 ماه بعد از استخدامم بیمه شدم یعنی در واقع بیمه یکسال و نیم دارم و گواهی 2 سال اشتغال به کار. این رو ببرم چی؟ فکر میکنین نقص مدرک میخورم؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان؛من پاسپورتم رو عوض کردم،لازمه به kcc اطلاع بدم که شماره پاسپورتم عوض شده؟یه سوال دیگه هم داشتم، من عینکی هستم و عکسایی که برای kcc فرستادم بدون عینکم،این مساله مشکلی برام درست میکنه؟ممنون میشم تو پیام خصوصی منو راهنمایی بفرمایید
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-05 ساعت 11:02)honey62 نوشته: سلام. من از بس تنهایی فکر کردم دیوونه شدم. نمیدونم مدرک دانشگاه رو چکار کنم. الان فهمیدم که اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بردم دانشگاه لیسانسم، حالا نمیدونم اونا بردن دادن دانشگاه فوق لیسانسم یا نگه داشتن. 3 میلیون هم وام دانشگاه دارم که تا تسویه نکنم بهم مدرک نمیدن، سوال کردم که فقط لیسانسم رو بدین گفتن نمیشه بدون تسویه کامل. چیزایی که دارم ایناست: یه کپی از اصل دیپلم و پیش دانشگاهی، گواهی موقت لیسانس، گواهی موقت فوق لیسانس. با توجه که برنده همسرم هستند فکر میکنید اینا رو قبول میکنند به عنوان مدرک از من؟
یه گواهی 2 سال سابقه کار هم میتونم بگیرم ولی من 6 ماه بعد از استخدامم بیمه شدم یعنی در واقع بیمه یکسال و نیم دارم و گواهی 2 سال اشتغال به کار. این رو ببرم چی؟ فکر میکنین نقص مدرک میخورم؟
دوست گرامی امضای خود را تکمیل کنید تا دوستان بتونند کمک کنند .اگر شما برنده کیس هستید باید مدارک اصلی را ارایه کنید.اگر لیسانس داشنه باشید باید اصل آن و یا دیپلم و پیش دانشگاهی را ارایه بدید.اگر برنده همسر شما باشه نیازی به مدارک شما نیست
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوالی داشتم.برای یک خانواده 4 نفره اگرهمگی ویزا دریافت کردند ولی 2 نفر نرن و بقیه برن مشکلی پیش نمیاد؟لازم به ذکر است کسی که نمی خواد بره برنده اصلی لاتاری است.
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این فرم سفارت آنکارا دو صفحه آخرش قابل تایپ کردن نیست!
دوستان این فرمو خودشون با خودکار پر کردن؟ یا فرم قابل تایپش هم هست؟
با تشکر
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)