کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-02 ساعت 11:57)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ایا تمام صفحات حتی صفحه سفید پاسپورت رو باید کپی کنیم؟دوستانی که مصاحبه رفتن لطفا راهنمایی کنن

فقط 5 صفحه اول (صفحاتی که مشخصات صاجب گذرنامه در آن موجود است)
(2012-04-02 ساعت 11:53)maz1359 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزيزم. میخواستم بدونم اگر برای مورد Financial documents تمامی مدارک را تهيه کنيم مشکلی پيش مياد؟ من اسپانسر دارم، برای خودم و خانومم پرينت حساب بانکی دارم و سند خونه و ماشين هم دارم. همه مدارکو تهيه کردم. همه رو بفرستم یا نه؟

نخیر
مشکلی پیش نخواهد آمد!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، maz1359 ، Shezem ، frozen mind ، odiseh
(2012-04-01 ساعت 20:42)jahan_roone نوشته:  با درود
آیا گواهینامه ایران تو آمریکا یا کانادا اعتبار دارد؟ ارزش داره که بین المللیش کنم؟
ممنون میشم

در آمریکا بسته به ایالت، قوانین متفاوت است. طبق اطلاعات موجود در سایت DMV، ایالت کالیفرنیا گواهینامه بین المللی را به رسمیت نمی شناسد! با اینحال شما می توانید به مدت دو ماه با گواهینامه اصلی خود (از کشور مبدا مثلا گواهینامه ایران) رانندگی کنید اما بعد از این مدت باید گواهینامه ایالت را بگیرید تا مجاز به رانندگی باشید.

برای کانادا، در تاپیک مرتبط بپرسید.
تشکر کنندگان: Shezem ، كاميلا ، Hediyeh ، hoda2012
Sad 
سلام
دوستان متأسفانه من confirmation number رو گم کردم و نمی تونم در http://www.dvlottery.state.gov لاگین کنم. پاسخ محبت آمیز KCC هم به شرح زیر است:
Thank you for your inquiry.

The interview date has been scheduled. You will receive notification to check http://www.dvlottery.state.gov. Any additional questions can be directed to the embassy processing your case.

If you have lost your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. KCC does not have the ability to retrieve the confirmation page. We will not resend the confirmation page to you.

کیس نامبرم 40,000 هستش و مصاحبه در MAY (از سایت سفارت با توجه به کیس نامبر دیدم) دوستانی که اطلاع دارن لطفاً راهنمایی کنند که با نداشتن این confirmation number در مراحل بعد مشکلی برای من به وجود نمیاد؟
ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان عزيز ويزا گرفته يه سوال داشتم.
ايا ترجمه هايي كه براي سفارت مي فرستيم رو موقع گرفتن ويزا بهمون پس مي دن يا ميمونه سفارت؟
مي خوام بدونم چند سري ترجمه كنم.
ارادتمند

CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان:
(2012-04-02 ساعت 22:20)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام
دوستان عزيز ويزا گرفته يه سوال داشتم.
ايا ترجمه هايي كه براي سفارت مي فرستيم رو موقع گرفتن ويزا بهمون پس مي دن يا ميمونه سفارت؟
مي خوام بدونم چند سري ترجمه كنم.
ارادتمند

با سلام
ترجمه ها رو به همراه مدارک اصلی هنگام گرفتن ویزا داخل یه پوشه زرد رنگ پلمب شده میذارن و هنگام رفتن به آمریکا باید داخل فرودگاه تحویل بدین.

(2012-04-02 ساعت 11:57)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ایا تمام صفحات حتی صفحه سفید پاسپورت رو باید کپی کنیم؟دوستانی که مصاحبه رفتن لطفا راهنمایی کنن
با سلام
برای اطمینان بهتر است که از تمام صفحات پاسپورت یه سری کپی بگیرید و براشون بفرستین

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: vroom
بچه ها یه چند تا سوال دارم. خیلی برام مهمن. ممنون میشم جواب بدین.
1. مراحل شهروند آمریکا شدن دقیقا چند مرحله هست و چقدر طول میکشه؟
2. آیا وقتی که شهروند بشیم از تمام حقوقی که یک آمریکایی به دنیا آمده در آمریکا داره برخوردار میشیم؟ مثل حق رای، پاسپورت آمریکایی و .... .
3. آیا با گرین کارت میتونیم از بورسیه هایی که دانشگاههای آمریکا به خود آمریکایی ها میدن بهره مند بشیم؟
4. آیا با گرین کارت میتونین اقوام درجه 1 رو برای بازدید از آمریکا دعوت کنیم؟
5. آیا با گرین کارت میتونیم همسر خودمون رو به آمریکا بیاریم و براش گرین کارت بگیریم؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-04-02 ساعت 12:03)User نوشته:  

(2012-04-02 ساعت 11:53)maz1359 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزيزم. میخواستم بدونم اگر برای مورد Financial documents تمامی مدارک را تهيه کنيم مشکلی پيش مياد؟ من اسپانسر دارم، برای خودم و خانومم پرينت حساب بانکی دارم و سند خونه و ماشين هم دارم. همه مدارکو تهيه کردم. همه رو بفرستم یا نه؟

نخیر
مشکلی پیش نخواهد آمد!

دوستان منظور از سند ماشين فقط اون برگ سبز رنگ هستش كه ترجمه مي كنين يا كارت ماشين هم بايد ضميمه بشه؟ ارزش گذاري چي؟ ماشين 10 ميليون توماني نياز به ارزش گذاري داره؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-04-03 ساعت 08:49)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 12:03)User نوشته:  

با سلام برگه سبز ماشین کافی است من ارزش گذاری نکردم و چیزی هم به من نگفتند
نخیر
مشکلی پیش نخواهد آمد!

دوستان منظور از سند ماشين فقط اون برگ سبز رنگ هستش كه ترجمه مي كنين يا كارت ماشين هم بايد ضميمه بشه؟ ارزش گذاري چي؟ ماشين 10 ميليون توماني نياز به ارزش گذاري داره؟

کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، SH1A2R3
(2012-04-02 ساعت 23:57)h4di نوشته:  بچه ها یه چند تا سوال دارم. خیلی برام مهمن. ممنون میشم جواب بدین.
1. مراحل شهروند آمریکا شدن دقیقا چند مرحله هست و چقدر طول میکشه؟
2. آیا وقتی که شهروند بشیم از تمام حقوقی که یک آمریکایی به دنیا آمده در آمریکا داره برخوردار میشیم؟ مثل حق رای، پاسپورت آمریکایی و .... .
3. آیا با گرین کارت میتونیم از بورسیه هایی که دانشگاههای آمریکا به خود آمریکایی ها میدن بهره مند بشیم؟
4. آیا با گرین کارت میتونین اقوام درجه 1 رو برای بازدید از آمریکا دعوت کنیم؟
5. آیا با گرین کارت میتونیم همسر خودمون رو به آمریکا بیاریم و براش گرین کارت بگیریم؟
1-2-مطمئن نیستم
3-بله البته بعد از گذشت 1 سال و in state شدن شما
4-بله
5-خیر...باید ایشون جدا اپلای کنن
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، h4di
[quote='m0na_000' pid='158639' dateline='1333221277']
من جایی نخوانده‌ام که آیا کارت ملی هم لازم هست. برای همین اصلا کارت ملی‌ام را ترجمه نکرده‌ام. به نظر من کارت ملی مصرف داخلی دارد.

دوست عزیز کارت ملی‌ مورد نیاز هستش.
تشکر کنندگان: frz61 ، Shezem
سلام، من يه سوال داشتم ولي نميدونستم كجا مطرح كنم، ببخشيد اگه اينجا جاش نيست!
ميخواستم بدونم براي مصاحبه معمولا خانم ها و آقايان چي ميپوشن؟ يعني بايد رسمي باشه آقايون كت و شلوار و خانمها كت و دامن؟اسپرت ميشه بپوشيم؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 15:08)honey62 نوشته:  سلام، من يه سوال داشتم ولي نميدونستم كجا مطرح كنم، ببخشيد اگه اينجا جاش نيست!
ميخواستم بدونم براي مصاحبه معمولا خانم ها و آقايان چي ميپوشن؟ يعني بايد رسمي باشه آقايون كت و شلوار و خانمها كت و دامن؟اسپرت ميشه بپوشيم؟

هر لباسی که دوست دارید بپوشید چه آقا چه خانم...لباس رسمی یا غیر رسمی

یا اسپرت اصلا مهم نیست...یه لباس ساده.
در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت...
تشکر کنندگان: 3rip ، s$s ، Shezem
(2012-04-03 ساعت 15:08)honey62 نوشته:  سلام، من يه سوال داشتم ولي نميدونستم كجا مطرح كنم، ببخشيد اگه اينجا جاش نيست!

هرچیزی که بیشتر بهتون میاد . اگه کت و شلوار و لباس رسمی راحت نیستید اصلا نپوشید، اما اسپرت پوشیدن رو هم فکر نکننم جالب باشه/

به هر حال اینم یه قرار ملاقات اداریه. شاید یه پیراهن ساده و شلوار پارچه ای یا کتان. و یه کت تک
تشکر کنندگان: s$s ، Hediyeh

دوستان لینکی داریم برای نحوه پوشش در سفارت که آدرسش را گذاشتم . توصیه ها و تجربیات خوبی توش هست .
http://mohajersara.com/thread-1754.html
امیدوارم مفید باشه.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Hediyeh ، h4di ، butterfly1987
سلام
ما دقیقا همون لباسهایی رو پوشیدیم که همیشه میپوشیم.تقریبا میشه گفت که اسپرت.شلوار لی با کاپشن و کفش اسپورت.وقتی هم رفتیم اونجا دیدیم که غیر از بعضی از ایرانیها همه کاملا راحت بودن و معلوم بود که تیپ همیشگشونه.ولی متاسفانه بعضی از ایرانیها انقدر رسمی لباس پوشیده بودن که داشتن خفه میشدن.صادقانه بگم که خودتون رو تابلو نکنین و راحت باشین.اونا انقدر عقلشون میرسه که از روی لباس درمورد آدمها قضاوت نکنن.
فقط مواظب باشین کت رو زیر شلوار نذارین
Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Hediyeh ، vroom ، s$s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان