کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-09 ساعت 00:26)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 20:39)amirh نوشته:  شما درست میگین.ترجمه میکنن و مهر دادگستری هم میزنن.ولی اگه تاریخ مصاحبتون بعد از اردیبهشت باشه گویا اجازه خروج بهتون نمیدن.چون کارتتون قدیمیه

دوست عزیز لطف کنید برای اظهار نظرتون منبع بیارید... هر چی سرچ می کنم همچین مطلبی رو پیدا نمی کنم. هم در مورد ممنوع الخروج شدن و هم این زمان تعیین شده که شما می فرمایید اردیبهشت ماه هستش.

دوست گرامی راستش منبع من جوابی هست که کارمندان نادان پلیس های +10 به من دادن.من انقدر خودم پیگیر این قضیه بودم که امروز شخصا سازمان نظان وظیفه رفتم بعد از مطرح کردن موضوع گفتند که پلیسهای +10 سر به خود به مردم جواب میدن و دستوری ابلاغ نشده.
دوست عزیز البته به من حق بدین که پیگیر این قضیه بودم چون ممکن بود سوال خیلی از دوستان باشه.ولی به لطف خدا گویه مشکلی پیش نمیاد
به امید موفقیت همه دوستان
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: كاميلا ، funnybluesolea ، mmmsdeghi ، h4di
دوستان من در مورد ترجمه ها دچار وسواس شدم .من ترجمه ها رو به تایید دادگستری نرسوندم.ایا مشکلی پیش نمییاد؟واقعا خدا وکیلی کسی بوده که تایید نکرده باشه و مشکلی نداشته باشه.؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2012-04-09 ساعت 13:40)ehsan_iuc نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 12:28)ghorbat نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 12:13)ehsan_iuc نوشته:  دوستان یه سوال
می خواستم ببینم با توجه به اینکه من تحصیلات دانشگاهی دارم آیا لازمه گواهی اشتغال به کار بگیرم برای سفارت یا نه؟من توی فرمهای اولیه ثبت نام DS-122 اون قسمتی که گفته بود آیا توی 5 سال گذشته مشغول به کار بودین رو خیر زدم ولی توی فرم DS-230 نوشتم که کجا مشغول کار هستم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید...
سلام دوست عزیز ، شرط لازم حداقل داشتن مدرک دیپلم یا داشتن سابقه کار شغلی در رشته ای که نیاز به ارائه گواهی دارد پس نگران نباش ولی برای مصاحبه مدرک دانشگاهی را هم ارائه بده عزیز . حالا باز از دوستان با تجربه تر هم بپرس .
پیروز و پایدار باشی .Wink
ممنون از پاسختون دوست من... چون طبق گفته دوستان موضوع اینه که هم نباید نقص مدرک داشت هم اینکه چیزی که لازم نیست نباید ارائه بشه... دوستان دیگه ای که مصاحبه رفتن هم لطف می کنن راهنمایی کنن؟ موقع مصاحبه که آفیسر راجع به کارشون ازشون سوال کرد گواهی کاری ارائه دادند یا نه؟
سلام
گواهی کاری در صورتی لازمه که مدرک پیشدانشگاهی نداشته باشی.شما که مدرک دانشگاهی داری اون رو ارائه میدی.در مورد سوایق کاری هم فقط در حد سوال ازتون میپرسن که دقیقا چیکار میکردی و ازت هیچ گونه مدرکی دال بر سابقه کار نمیخوان.
در ضمن اگه تو مصاحبه دیدی دارن گیر الکی میدن بهشون بگو که از رفیقای من هستی.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ehsan_iuc ، M_star1316 ، a.behzadi
(2012-04-09 ساعت 13:45)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد ترجمه ها دچار وسواس شدم .من ترجمه ها رو به تایید دادگستری نرسوندم.ایا مشکلی پیش نمییاد؟واقعا خدا وکیلی کسی بوده که تایید نکرده باشه و مشکلی نداشته باشه.؟

ما تاييد نكرديم. هيچكس هم كاري نداشت.
اصلا اينطور كه من فهميدم خيلي به سربرگ دارالترجمه و ... هم كاري ندارند. مثلا يك بنده خدايي ترجمه شناسنامه آورده بود، فقط كپي صفحه اول بهش منگنه بود (دقت كنيد كه روي اين داستان گيرند! حتما صفحات بدرد بخور به صورت كپي همراه ترجمه باشه) البته توي ترجمه بنده خدا مترجم نوشته بود كه ايشون زن و بچه نداره و صفحه دومش پاكه پاكه! ولي آقاي خوش تيپ خودمون مي گفت الا و لله بايد اون صفحه هم كپي ميشد. و نهايتا طرف رفت خودش يك كپي بگيره و به اون صفحات اضافه كنه! البته ترجمه پرچ نشده بود و فقط يك منگنه بود كه اون را هم قبول كرده بود. نهايتا نفهميدم چه بلايي سر اين بابا اومد.

خلاصه اينكه: اينقدر دلتون شور نزنه! اونجا خيلي مثبت برخورد ميشه و با ادارات خودمون كه به همه چيز شك دارند متفاوتهBig GrinBig GrinBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hoda2012
(2012-04-09 ساعت 13:45)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد ترجمه ها دچار وسواس شدم .من ترجمه ها رو به تایید دادگستری نرسوندم.ایا مشکلی پیش نمییاد؟واقعا خدا وکیلی کسی بوده که تایید نکرده باشه و مشکلی نداشته باشه.؟

چیزی که واضحه نیازی نداره . اما من خودم این کارو کردم . چون به قول بچه ها نمیخوام روزه شک دار بگیرم، که بعدا استرس داشته باشم به خودم بگم نکنه چون مهر دادگستری نداشت مشکلی پیش بیاد و ....
در کل جواب درست به این سوال اینه که نیازی به مهر دادگستری نیست. ماها فقط واسه اطمینان خاطر خودمون اینکارو میکنیم .
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-09 ساعت 14:06)3rip نوشته:  

چیزی که واضحه نیازی نداره . اما من خودم این کارو کردم . چون به قول بچه ها نمیخوام روزه شک دار بگیرم، که بعدا استرس داشته باشم به خودم بگم نکنه چون مهر دادگستری نداشت مشکلی پیش بیاد و ....
در کل جواب درست به این سوال اینه که نیازی به مهر دادگستری نیست. ماها فقط واسه اطمینان خاطر خودمون اینکارو میکنیم .
من مشکلم اینه که واسه تایید دادگستری باید مدارکمون مهر تایید وزارت علوم بخوره .حالا یه بیکار میخواد که بره پایتخت واسه تایید مدارک.منم که اصلا وقت ندارم و به کسی هم اطمینان نمیتونم بکنم که بدم ببره.البته در PDF فرم انکارا نوشته ترجمه ها نیازی به تایید رسمی یا محضری نداره.ولی وکیل من گیر داده میخواد.والا به خدا اگه من اول این سایتو پیدا کرده بودم هرگز وکیل نمیگرفتم .بیچاره پول زبون بستم.Sad
دوستان یه لطفی بکنن این فرم انکارا صفحه 2 رو نگاه کنن ببینن من درست ترجمه کردم؟کلی وسواسی شدم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: storagemeter
(2012-04-09 ساعت 14:13)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 14:06)3rip نوشته:  

من مشکلم اینه که واسه تایید دادگستری باید مدارکمون مهر تایید وزارت علوم بخوره .حالا یه بیکار میخواد که بره پایتخت واسه تایید مدارک.منم که اصلا وقت ندارم و به کسی هم اطمینان نمیتونم بکنم که بدم ببره.البته در PDF فرم انکارا نوشته ترجمه ها نیازی به تایید رسمی یا محضری نداره.ولی وکیل من گیر داده میخواد.والا به خدا اگه من اول این سایتو پیدا کرده بودم هرگز وکیل نمیگرفتم .بیچاره پول زبون بستم.Sad
دوستان یه لطفی بکنن این فرم انکارا صفحه 2 رو نگاه کنن ببینن من درست ترجمه کردم؟کلی وسواسی شدم.
سلام به دوست و همکار خوب و وسواسی من(مثل خودم).دوست خوبم اصلا هیچ نیازی نیست برای تایید مدارک توسط وزارت علوم و بد مهر داد گستری خودتون یا هر کس دیگری تشریف ببرید تهران!!بله درست شنیدید!خود در الترجمه‌ها این کار را برایتان انجام میدهند.یعنی‌ اصل مدرک را میگیرند و یک هفته بد آن را ممهور به مهر وزارت خانه به شما تحویل میدهند.یعنی‌ فقط کافی‌ است شما اصل مدرک را به در الترجمه بدهید و ترجمهٔ ممهور به وزارت خارجه و داد گستری را تحویل بگیرید.با همین راحتی‌!فکر کنم ۳۰۰۰۰ تومان میگیرند که ببرند تهران مهر وزارت خانه بزنند. این کار روتین است .فقط باید جای معتبر بروید که خدای نکرده مشکلی‌ پیش نیاد.من و همسرم هر دو همین کار را کردیم و اصلا برای این مورد پایمان را تهران نگذاشتیم.به امید موفقّیت

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، 3rip
(2012-04-09 ساعت 13:12)hoseyn نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 10:09)montazer59 نوشته:  با سلام به همه دوستان
همسر من کارت پایان خدمتشو سال 82 گرفته. آیا باید برای تعویض کارت اقدام کنیم؟
الان فقط كارتهاي معافي را عوض مي كنند نه پايان خدمت...Cool

همسر من کارت معافیت داشت که تعویضش هم نکرده بود در فرودگاه کسی از ما چیزی نخواست .ولی در سفارت اصل کارت را خواستند
ما هفته پیش از کشور خارج شدیم و مهلت تعویض کارت هم گذشته بود و مشکلی هم پیش نیومد
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، a.behzadi ، mmmsdeghi ، 3rip
با سلام.
من و همسرم 12 ماه "می" عازم آمریکا هستیم.من که برنده اصلی هستم می تونم "تنها" برم و بعد از دریافت گرین کارتهامون و SSN برگردم ایران و مجدد بعد از حدود 2 سال "بهمراه" همسرم برگردم آمریکا؟؟؟ (البته می دونم که برای برگشت باید قبل از خروج از آمریکا مجوز برگشت رو بگیرم ) فقط میخوام بدونم برای ویزای همسرم مشکلی پیش نمیاد؟ ضمناً تاریخ انقضای ویزای هردومون 26 جولای هست.
کیس:2012AS00013XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:2012-jan-31
تاریخ دریافت ویزا:2012-jan-31 یکضرب
جمع حدودی هزینه ها برای 2 نفر : 8.000.000 تومان(دریافت ویزا و بازگشت از ترکیه) + 12.000.000 تومان (بلیط رفت به آمریکا و تهیه دلار)
تعداد نفرات همراه این کیس:1 نفر
تاریخ بلیط رفت به آمریکا: 2012-may-12
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

چرا تاریخِ مصاحبهٔ من مشخص نمیشه؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: frz61
(2012-04-09 ساعت 13:35)amirh نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 00:26)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 20:39)amirh نوشته:  شما درست میگین.ترجمه میکنن و مهر دادگستری هم میزنن.ولی اگه تاریخ مصاحبتون بعد از اردیبهشت باشه گویا اجازه خروج بهتون نمیدن.چون کارتتون قدیمیه

دوست عزیز لطف کنید برای اظهار نظرتون منبع بیارید... هر چی سرچ می کنم همچین مطلبی رو پیدا نمی کنم. هم در مورد ممنوع الخروج شدن و هم این زمان تعیین شده که شما می فرمایید اردیبهشت ماه هستش.

دوست گرامی راستش منبع من جوابی هست که کارمندان نادان پلیس های +10 به من دادن.من انقدر خودم پیگیر این قضیه بودم که امروز شخصا سازمان نظان وظیفه رفتم بعد از مطرح کردن موضوع گفتند که پلیسهای +10 سر به خود به مردم جواب میدن و دستوری ابلاغ نشده.
دوست عزیز البته به من حق بدین که پیگیر این قضیه بودم چون ممکن بود سوال خیلی از دوستان باشه.ولی به لطف خدا گویه مشکلی پیش نمیاد
به امید موفقیت همه دوستان

من پارسال کارتمو گرفتم معافیت کفالت
باید عوض کنم؟
منبع اش رو میگید ؟
چقدر طول میکشه بیاد؟ آخه چرا Sad
عوض نکنیم چی میشه؟
ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من دانشجوی ارشد هستم و سربازی هم نرفته ام. نه کارت پایان خدمت دارم و نه کارت معافیت. و تصمیم دارم برای مصاحبه، از معافیت تحصیلی استفاده کنم و وثیقه بذارم. سؤال من اینه که آیا سفارت آمریکا حتما از من کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خواهد ؟. چون که تو لیست مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا در آنکارا، کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت ذکر شده. من می خوام با یک تیر دو نشون بزنم. منظورم اینه که هم واسه گرفتن Green Card برم آمریکا و هم از یکی از دانشگاه ها fund بگیرم و با وثیقه از کشور خارج شوم. چون اینجوری وزارت علوم به من معافیت تحصیلی می ده و این جوری وثیقه من هم از بین نمیره. لطفا بیشتر توضیح دهید. خیلی ممنون.
تشکر کنندگان:
(2012-04-09 ساعت 20:18)nellyala نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 14:35)cmbt نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 14:13)SH1A2R3 نوشته:  هرگز وکیل نمیگرفتم .بیچاره پول زبون بستم.Sad
پایمان را تهران نگذاشتیم.به امید موفقّیت

دوست عزیز در این مورد که اصولا نیازی به ترجمه رسمی ( تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) هست یا نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم اما در این مورد که شما فرمودید نیازی به تایید وزارت علوم نیست اطلاع دقیق دارم که دارالترجمه ها مدارکی که به تایید وزارت علوم نرسیده اند را برای ترجمه رسمی ( با مهر وزارت امور خارجه و دادگستری) نمی پذیرند. البته این فقط در مورد مدارک دانشگاه های سراسری صادق است. کسانی که فارغ التحصیل دانشگاه های سراسری هستند پیش از ترجمه رسمی مدرک تحصیلی شان، ابتدا باید مدرک را به تایید وزارت علوم واقع در شهرک غرب تهران برسانند.
البته بدیهی ست که برای ترجمه غیر رسمی ( بدون مهر وزارت امور خارجه و دادگستری) تایید وزارت علوم لزومی ندارد و دارالترجمه ها چنان که شما گفتید خودشان اقدام می کنند و نیازی به حضور در تهران نیست.
دوست عزیزمن کی‌ گفتم که نیازی به تایید وزارت علوم نیست.!من گفتم در الترجمه‌ها خودشان مدرک را میفرستند تهران،مهر میشود و تحویل شما میدهند.(پولش را هم میگیرند).بد مدرکی‌ که حالا دیگه مهر وزارت را دارد ترجمه میکنند و مهر وزارت و دادگستری میزنند .مدارک من و همسرم به همین صورت مهر و ترجمه شد.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-04-09 ساعت 21:21)amin_gholian نوشته:  سلام دوستان. من دانشجوی ارشد هستم و سربازی هم نرفته ام. نه کارت پایان خدمت دارم و نه کارت معافیت. و تصمیم دارم برای مصاحبه، از معافیت تحصیلی استفاده کنم و وثیقه بذارم. سؤال من اینه که آیا سفارت آمریکا حتما از من کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خواهد ؟. چون که تو لیست مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا در آنکارا، کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت ذکر شده. من می خوام با یک تیر دو نشون بزنم. منظورم اینه که هم واسه گرفتن Green Card برم آمریکا و هم از یکی از دانشگاه ها fund بگیرم و با وثیقه از کشور خارج شوم. چون اینجوری وزارت علوم به من معافیت تحصیلی می ده و این جوری وثیقه من هم از بین نمیره. لطفا بیشتر توضیح دهید. خیلی ممنون.

سلام

توی سفارت از شما میپرسن رفتین یا نه؟ که شما هم جوابت خیر هست. اونها هم میپذیرند. نامه اشتغال به تحصیل رو ترجمه کنید و همراه خودتون داشته باشید.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من همسرم ۴۵ سالشه و ما در ایران زندگی‌ نمی‌کنیم. همسرم کارت سربازیشو گم کرده. ما حدوداً از سپتامبر پیش سپردیم به اقوام که برن کارت پایان خدمت بگیرن. ولی‌ دلت میگه که کسی‌ که ۴۵ سالشه کارت پایان خدمت می‌‌خواهد چه کار، واقعاً اصلا نمی‌دونیم چکار کنیم به کدام در بزنیم، لطفا راهنمایی‌ کنید دوستان که ما از کجا باید این کارتو تهیه کنیم؟ در ضمن من برنده اصلی‌ هستم.

سپاس
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان