کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام من به یک مشکل بزرگ برخوردم متا سفانه ممکنه همسرم نتونه برای مصاحبه بیاد لطفا دوستانی که آگاهی دارند که این قضیه چه ابعادی داره منوراهنمایی کنن در ضمن برنده اصلی من هستم واقعا ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-13 ساعت 12:44)کیانا نوشته:  سلام من به یک مشکل بزرگ برخوردم متا سفانه ممکنه همسرم نتونه برای مصاحبه بیاد لطفا دوستانی که آگاهی دارند که این قضیه چه ابعادی داره منوراهنمایی کنن در ضمن برنده اصلی من هستم واقعا ممنونم
کیستون رد میشه!
اگر مشکل زمانی دارن زنگ بزنید یا ایمیل بزنید سفات درخواست کنید عقب بندازن براتون

شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
(2012-04-13 ساعت 12:51)faranak.n نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 12:44)کیانا نوشته:  سلام من به یک مشکل بزرگ برخوردم متا سفانه ممکنه همسرم نتونه برای مصاحبه بیاد لطفا دوستانی که آگاهی دارند که این قضیه چه ابعادی داره منوراهنمایی کنن در ضمن برنده اصلی من هستم واقعا ممنونم
کیستون رد میشه!
اگر مشکل زمانی دارن زنگ بزنید یا ایمیل بزنید سفات درخواست کنید عقب بندازن براتون
ممنون از پاسخ سریعتون قبل از اعلام زمان مصاحبه زنگ بزنم یا بعدش؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
کیستون رد میشه!

چرا رد ميشه؟ لطفا منبع رو ذكر كنيد.
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا
(2012-04-13 ساعت 12:58)maka2 نوشته:  
کیستون رد میشه!

با سلام اگه به نامه دعوت به مصاحبه تون توجه کنید گفته شده که افراد مربوطه باید در روز مصاحبه حضور داشته باشند.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا
(2012-04-13 ساعت 12:58)maka2 نوشته:  
کیستون رد میشه!

برای مصاحبه باید تمام افرادی که براشون فرم پر شده حضور داشته باشند..منبع رو نمی دونم البته اگه سرچ کنیم جتما هست اما یکی از اقوام دورمون همینجوری کیسشون رد شد
___
جلو چشم بود:Big Grin
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html
پاراگراف اول خط 4
You will need to be present at the interview, as well as your spouse and children (as applicable) who are applying for a diversity immigrant visa.
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: maka2 ، SH1A2R3 ، کیانا
سلام خدمت همه مهاجرسراییها
میدونم که اینجا چند نفر دکتر داریم برای همین اینجا نوشتم.همونطور که میدونید ما الان در استانبول دانشجو هستیم و متاسفانه برای چشمام یه مشکل حاد پزشکی پیش اومده.به دکتر مراجعه کردیم ولی بی نتیجه بود.لطفا اگه امکانش هست دکترای محترم یه ایمیلی به من بزنن تا شرح حالمو براشون بگم بلکه فرجی بشه.
roghiyehkhoushakhlagh@yahoo.com
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان:
(2012-04-13 ساعت 00:01)ali1981 نوشته:  اطلاعیه مهم:
Immigrant and Nonimmigrant Visa units not accepting Iranian documents/passports April 23-27
April 9, 2012

The Consular Section’s Immigrant and Nonimmigrant Visa units will not be accepting missing documentation or passports for cases with completed administrative processing for Iranian cases from April 23 to 27. We apologize for any inconvenience this causes for our Iranian clients.

سلام. ببخشید میشه واضح بگید این یعنی چی؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان:
(2012-04-13 ساعت 00:30)hoda2012 نوشته:  
Immigrant and Nonimmigrant Visa units not accepting Iranian documents/passports April 23-27
April 9, 2012

The Consular Section’s Immigrant and Nonimmigrant Visa units will not be accepting missing documentation or passports for cases with completed administrative processing for Iranian cases from April 23 to 27. We apologize for any inconvenience this causes for our Iranian clients.

هیییییییی
اینام که یا در سفارت رو یک ماه تخته میکنن یا میرن تور تفریحی 5 روزه Sad
بابا یه ذره این حقوقی که میگیرین رو حلال کنین
فکر نمی کنین بعضی ها دارن اینجا دق میکنن
هییییییی
SadSadSadSad

سلام دوست عزیز

من یه سوال داشتم .. این تست آنتی بادی چی هست؟؟؟؟ چون یه سری زدن یه سری نه.....

ممنووون .......

کیس نامبر;2012AS40xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرم ها: Aug
تاریخ مصاحبه: .....
نتیجه مصاحبه: ......
تعداد افراد در این کیس نامبر: ۲ نفر
تشکر کنندگان:
(2012-04-13 ساعت 15:23)f120yaf نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:30)hoda2012 نوشته:  
April 9, 2012

هیییییییی
اینام که یا در سفارت رو یک ماه تخته میکنن یا میرن تور تفریحی 5 روزه Sad
بابا یه ذره این حقوقی که میگیرین رو حلال کنین
فکر نمی کنین بعضی ها دارن اینجا دق میکنن
هییییییی
SadSadSadSad

سلام دوست عزیز

من یه سوال داشتم .. این تست آنتی بادی چی هست؟؟؟؟ چون یه سری زدن یه سری نه.....

ممنووون .......

کیس نامبر;2012AS40xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرم ها: Aug
تاریخ مصاحبه: .....
نتیجه مصاحبه: ......
تعداد افراد در این کیس نامبر: ۲ نفر

دوست خوبم تست آنتی بادی همان آزمایش خون هست، زدنی نسیت. با آزمایش خون مشخص میشه شما آنتی بادی مورد نظر توی خونتون هست یا نه( مثلاً اگر شما یک بیماری مثل آبله مرغان گرفته باشید با دادن یک تست آنتی بادی، میتونید اونجا به دکتر اثبات کنید که شما این بیماری رو گرفتید و دیگه لازم نیست دیگه واکسن بزنید و یا مثلاً خود من سال 85 هر سه نوبت واکسن هپاتیت رو زده بودم ولی کارت واکسنم رو گم کرده بودم و یا اصلاً میخواستم ببینم لازم هست که یک یادآور دیگه بزنم یا نه؟ تست آنتی بادی هپاتیت دادم که مشخص شه هم آنتی بادی درون خون من هست و هم اینکه مقدارش چقدر است)

شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: hoda2012
سلام دوستان عزیز

اگر برنده ای مدرک دیپلم نظام جدید با یکسال تاخیر یعنی در در کل 12 سال تحصیل بدون داشتن مدرک پیش دانشگاهی باشه
و بدون سابقه کار رسمی که بتواند ترجمه کند میتواند ویزا بگیرد یا خیر؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-13 ساعت 15:23)honey62 نوشته:  
April 9, 2012

سلام. ببخشید میشه واضح بگید این یعنی چی؟
ترجمه:
واحد ویزای مهاجرتی و ویزای غیرمهاجرتی از تاریخ 23 تا 27 آوریل مدارک کسری ویا گذرنامه ایرانیان را نخواهد پذیرفت.
واحد ویزای مهاجرتی و ویزای غیر مهاجرتی بخش کنسولگری از تاریخ 23 تا 27 آوریل مدارک کسری و پاسپورت کسانی را که مراحل اداری آنها تکمیل شده است را نخواهد پذیرفت. از مشکلی که به این دلیل برای شما عزیزان بوجود آمده پیشاپیش پوزش می طلبیم
منبع: http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: ghorbat
دوستان سلام يه سؤال داشتم من برنده ى اصلى هستم 25ساله مجرد توى فرم هاى اوليه كه فرستاديم DSP....انجا كه مشخصات پدر و مادر نوشتيم اين يعنى پدر و مادر روز مصاحبه بايد حضور داشته باشن؟؟مگه ويزا فقط به من تعلق نداره؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-13 ساعت 18:20)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام يه سؤال داشتم من برنده ى اصلى هستم 25ساله مجرد توى فرم هاى اوليه كه فرستاديم DSP....انجا كه مشخصات پدر و مادر نوشتيم اين يعنى پدر و مادر روز مصاحبه بايد حضور داشته باشن؟؟مگه ويزا فقط به من تعلق نداره؟

با سلام دوست عزیز

هنگام مصاحبه فقط باید خودتون برین سفارت و نیازی به پدر مادر نیستش

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: Hamed112 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، maryam2004k
(2012-04-13 ساعت 12:12)shadin_n نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 03:07)maka2 نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 02:17)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
من هر چقدر دنبال سفرنامه دوستان در آنکارا میگردم نمیتونم پیدا کنم . لطفاً یکی منو راهنمایی کنه . ممنونم .
پایدار و پیروز باشین .Wink

http://mohajersara.com/thread-4682.html

سلام در انجمن خصوصی دنبالش بگردین
ممنمونم از لطف دوستان .Wink

(2012-04-13 ساعت 17:30)lotfali.zadeh نوشته:  سلام دوستان عزیز

اگر برنده ای مدرک دیپلم نظام جدید با یکسال تاخیر یعنی در در کل 12 سال تحصیل بدون داشتن مدرک پیش دانشگاهی باشه
و بدون سابقه کار رسمی که بتواند ترجمه کند میتواند ویزا بگیرد یا خیر؟
سلام دوست عزیز ، من فکر کنم خیر !!!! شرط ابتدایی داشتن مدرک دیپلام 12 ساله هست . مثلاً فرض بفرمائید اگر کسی دوره لیسانس خودشو بجای 4 سال در 6 سال تمام کنه که نمیتونه بگه من فوق لیسانس دارم Big Grin
پایدار و پیروز باشین .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، nellyala

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان