کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-11 ساعت 21:49)ghorbat نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 21:23)shabnam 88 نوشته:  دوستان به نظر شما من با گواهی موقت لیسانس تو این فرم انکارا بزنم لیسانس دارم؟ یا بنویسم که هنوز دانشجو هستم. در ضمنقبلا چون پایان نامه نداده بودم تو فرم های قبل که فرستادیم kcc نوشته بودم هنوز درسم تموم نشده. میدونید چرا میپرسم چون گواهی موقتم رسمی نیست و مهر دارالترجمه نداره میترسم مشکل ایجاد کنه.
سلام دوست عزیز ، سر این مطلب بسیار بحث شده !!!!! من هم کلی روی این قضیه گیج شده بودم که دوستان لطف کردن مارو راهنمایی کردن ، اگه شما فرم مربوط به آنکارا را از سایت مربوطه تهیه کنی میبینین که برای امسال اصلاً نیازی به پر کردن اون صفحه مربوط به اطلاعات تحصیلی و مسافرت ها نیست و فقط باید فرم آدرس را پر کنین ! پس چه لزومی داره که چیزی که از ما نخواستنو ارسال کنیم .
پایدار پیروز باشین .Wink
سلام
به نظر من هر فرمی رو که پر میکنین دقیقا همون مشخصاتی رو بنویسین که موقع پر کردن اون فرم دارین.مثل خود ما که موقع ارسال فرمهای اولیه هر دومون در شرف گرفتن پذیرش از یه دانشگاه ترکیه بودیم که تو فرمهای کی سی سی نوشتیم بیکاریم.ولی موقع مصاحبه هر دوتامون دانشجو بودیم و تو فرمهای آنکارا نوشتیم دانشجو هستیم.اونا هم هیچ مدرکی ازمون نخواستن و فقط آخرین مدرک برنده اصلی رو خواستن.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-11 ساعت 21:23)shabnam 88 نوشته:  دوستان به نظر شما من با گواهی موقت لیسانس تو این فرم انکارا بزنم لیسانس دارم؟ یا بنویسم که هنوز دانشجو هستم. در ضمنقبلا چون پایان نامه نداده بودم تو فرم های قبل که فرستادیم kcc نوشته بودم هنوز درسم تموم نشده. میدونید چرا میپرسم چون گواهی موقتم رسمی نیست و مهر دارالترجمه نداره میترسم مشکل ایجاد کنه.

شما همان لیسانس را بنویس ولی دیپلم را هم ترجمه کن دنبالت ببر.اگه ریز نمرات داری انها را هم نرجمه کن ببر
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، roghiyeh ، ghorbat
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
در مورد واکسن ها اینطور که معلومه واکسن mmr باید 2 بار به فاصله یک ماه زده بشه. حالا اگه ما الان این واکسن رو بزنیم توی مطب دکتر اونگان یه بار دیگه واکسن میخوریم چون تا اون موقع حتما یک ماه گذشته. اگرم این واکسن رو نزدیک مصاحبه بزنیم که یک ماه نشده باشه کارت واکسن کامل نیست. به نظرتون راهی داره که هم کارتمون تکمیل بشه هم واکسن نخوریم تو مطب؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
مرسی از همفکری همتون عزیزان. با اینکه میدونم خیلی تو سایت تکراار شده اما از اونجایی که تو این 10 صفحه اخر همین تاپیک نتونستم پیداش کنم لطفا فرم انکارا 2012 را اینجا بگذارید.انقذر که به مهاجر سرا بسنده کردم اصلا نمیدونم که تو خود سایت سفارت کجاش فرم رو گذاشته Smile هر چه گشتم بی فایده بود.
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-04-10 ساعت 09:17)farsin نوشته:  لطفا در خصوص اعتبار ترجمه كارت ملي انقضا يافته از نظر سفارت اگر كسي اطلاعاتي داره بگه

دوست عزیز کارتهای ملی تا 2سال بعد از تاریخ انقضاشون هم اعتبار دارن.
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
سلام دوستان

خواهرم ديروز يه نامه براش اومده که منتظر زمان مصاحبه باش Big Grin

مي‌خواستم ازتون بپرسم کسي ميدونه حدودا زمان مصاحبش کي هستش؟

ضمنا خواهرم قبرس زندگي ميکنه و فرم لاتاري رو من براش پر کردم و خودش خبر نداشت Big Grin Tongue
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
تشکر کنندگان: ghorbat ، MPU
(2012-04-12 ساعت 00:06)honey62 نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
در مورد واکسن ها اینطور که معلومه واکسن mmr باید 2 بار به فاصله یک ماه زده بشه. حالا اگه ما الان این واکسن رو بزنیم توی مطب دکتر اونگان یه بار دیگه واکسن میخوریم چون تا اون موقع حتما یک ماه گذشته. اگرم این واکسن رو نزدیک مصاحبه بزنیم که یک ماه نشده باشه کارت واکسن کامل نیست. به نظرتون راهی داره که هم کارتمون تکمیل بشه هم واکسن نخوریم تو مطب؟
دوست عزیز این مطلب را در نظر بگیرید که اگر بعضی واکسن ها را مثل هپاتیت B اگر نزنین در هنگام آزمایش ، دکتر متوجه میشه که این واکسن را شما تزریق نکردی حالا چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟ احتمالاً همانجا نوبت اول را نوش جان باید کرد و تا نوش جان کردن نوبت بعدی که یک ماه دیگه هست باید صبر کرد ( ظاهراً 2 نوبت از 3 نوبت هپاتیت B را حتماً باید زده باشیم ) و از اون بدتر مدارک پزشکی کامل نمیشه و در زمان مصاحبه آفیسر زحمت میکشه کسری مدارک میزنه !!!!!!!!
من هم مشکل شما را دارم و بنده خدا همسرم سال ها داره به من گوشزد میکنه که بیا واکسنارو بزن ولی کو گوش شنوا . . . Wink از روی میزان آنتی بادی در خون امکان تشخیص زدن یا نزدن واکسن وجود داره ، والا ما که از این جور چیزا سر در نمیاریم ولی همسرم که شغلشه بهم توضیح داده و من رفتم حداقل نوبت اولشو زدم . . . . Cool
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: MPU ، honey62
(2012-04-12 ساعت 04:30)ladan نوشته:  سلام دوستان

خواهرم ديروز يه نامه براش اومده که منتظر زمان مصاحبه باش Big Grin

مي‌خواستم ازتون بپرسم کسي ميدونه حدودا زمان مصاحبش کي هستش؟

ضمنا خواهرم قبرس زندگي ميکنه و فرم لاتاري رو من براش پر کردم و خودش خبر نداشت Big Grin Tongue
سلام دوست عزیز ، این نامه ای که خواهر گرام شما از KCCدریافت کرده اند ، KCC خودش همینطوری برای ایشون ارسال کرده یا در جواب سئوالی اینو به شما گفته ؟ در رابطه با زمان مصاحبه که چون شماره کیس خواهرتون مشخص نیست نمیتوان نظر داد ولی بر طبق گفته دوستان تا 20 آپریل نامه ها ارسال میشه و متوجه تاریخ دقیق مصاحبه میشیم . . . . ما هم بی صبرانه منتظریم . . . Wink ان شا اله که زودتر میاد
پایدار و پیروز باشین .

تشکر کنندگان: ladan
سلام دوستان

این ۲۰ آوریل حکمش چیه ؟ چرا باید نامهای سری دوم ۲۰ آوریل بیاد، آیا ۲۰ آوریل روزه خاصی‌ هست؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
(2012-04-12 ساعت 08:13)Kate.S نوشته:  سلام دوستان

این ۲۰ آوریل حکمش چیه ؟ چرا باید نامهای سری دوم ۲۰ آوریل بیاد، آیا ۲۰ آوریل روزه خاصی‌ هست؟
سلام دوست عزیز ، والا که 20 آپریل نه حکمتی داره و نه روز خاصیه !!!! دوستان با KCC تماس گرفتند و تاریخ دریافت سری دوم نامه ها را برای کارنتی های جدید سئوال کردند و KCC هم در جواب فرموده که تاریخ بیستم ایمیل ها خواهد رسید و ما هم بی صبرانه در انتظار بیستم هستیم . . . Wink ان شااله که زودتر میاد . . . Big Grin
پایدار و پیروز باشین .

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، پرنیان90 ، hoda2012
(2012-04-12 ساعت 00:06)honey62 نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا

دوست من من قبلا هم تو يك پستي اين موضوع را مطرح كردم .بله درسته واكسن بايد دو بار و به فواصل يك ماه از هم زده شه در ضمن يادتون باشه كه واكسن MMR (Mumps, Measles, Rubella - (سرخك - سرخجه و اريون) يك واكسن زنده است و خانمها نمي تونن تا سه ماه از آخرين تزريق باردار بشن وگرنه بايد سقط كنن در ضمن يك ماه قبل از آزمايشها در تركيه نبايد واكسني زده بشه علي الخصوص كه زنده باشه اين موضوع در سايت دكتر اونگان هم نوشته شده.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، SH1A2R3 ، كاميلا
بچه ها راستی با گرین کارت امریکا می شه بدون ویزا مثلا به چه کشورهایی سفر کرد؟؟؟؟
حداکثر اقامت با گرین کارت تو کشورهایی مثل کانادا و استرالیا چقدره؟
می شه بلافاصله بعد از گرفتن گرین کارت به این کشورها بدون ویزا سفر کرد؟؟؟
اصلا به چه کشورهایی نمی شه با گرین کارت امریکا سفر کرد؟؟؟
حداکثر مدت اقامت چند روزه؟؟
تشکر کنندگان: roghiyeh ، kopol ، پرنیان90 ، ghorbat ، SH1A2R3
دوستان عزیز پزشک، شایرای عزیز
میشه لطف کنید لیست یک سری داروهای عمومی و موردنیاز رو تهیه کنید و برامون بذارید آخه اونجا بعضی از داروها مخصوصاً آنتی بیوتیک خیلی گرون!!!. من یک لیست خودم نوشتم ولی دوستان پزشک قطعاً میتونن بیشتر راهنمایی کنن.

ممنون میشم اگر کمک کنیدRolleyes
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-04-12 ساعت 15:55)leilit نوشته:  دوستان عزیز پزشک، شایرای عزیز
میشه لطف کنید لیست یک سری داروهای عمومی و موردنیاز رو تهیه کنید و برامون بذارید آخه اونجا بعضی از داروها مخصوصاً آنتی بیوتیک خیلی گرون!!!. من یک لیست خودم نوشتم ولی دوستان پزشک قطعاً میتونن بیشتر راهنمایی کنن.

شما سفر نامتونم گذاشتید؟میشه بگید شرایطتون چی بود یه ضرب ویزا گرفتید؟بعد ببخشیدا دخترید یا پسر؟:دی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

(2012-04-12 ساعت 16:02)پرنیان90 نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 15:55)leilit نوشته:  دوستان عزیز پزشک، شایرای عزیز

شما سفر نامتونم گذاشتید؟میشه بگید شرایطتون چی بود یه ضرب ویزا گرفتید؟بعد ببخشیدا دخترید یا پسر؟:دی

آره عزیزم نوشتم. برید توی سفرنامه ابوظبی بخونید.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: ghorbat ، پرنیان90 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان