کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-14 ساعت 11:49)Kate.S نوشته:  سلام دوستان

یه سوال داشتم، من تلفن زدم دکترِ تائیدیهِ سفارت آمریکا در دبی‌ و ازشون پرسیدم که من حداکثر کی‌ می‌تونم کار‌های پزشکی‌ را انجام بدم، به من گفتن شما میتونید حتی ۳ روز قبل از مصاحبتون تمامِ معاینه و واکسن‌ها را بزنید.و تمام نتیجه‌ها هم روز بعد آماده میشه (۲۴ ساعته). حالا سوالِ من این هست که چرا بعضی‌ از دوستان انقدر اضطراب دارن که ۵ ۶ ماه قبل از مصاحبهٔ کارهای پزشکی‌ را انجام بدهند؟

سپاس

دوست عزیز این به خاطر استرس زیاده دوستان هستش و البته طبیعی هستش چون این موقعیت همیشه نیستش...متاسفانه من خودم یکی از همین افراد هستم Big Grin
اما حرف شما کاملآ درست هست و نباید اینجور بود...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام یک سئوال داشتم من برای دختر 8 سالم هم باید جداگانه تمکن حساب بانکی ببرم؟

--------------------------------------------------------------------------------
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 11:54)SH1A2R3 نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتن من اسپانسر دارم ولی نمیخوام تا دقیقه نود اگه نیاز مبرم نباشه از ایشون استفاده کنم اگه من و همسرم هر کدوم پرینت بانکی حدود صد میلیون تومان داشته باشیم ایا نیاز هست من سند خونه و ملکی که دارم بدم ترجمه؟ایا فکر میکنین بهتره این کار رو بکنم؟چون شهرستان 1 هفته بیشتر طول میکشه ترجمه کنن.

دوست خوبم من اگر به جای شما بودم تمام مدارک و اسناد رو ترجمه میکردم و با خودم میبردم. تازه ما که دانشجو بودیم و نمیتونستیم پول زیاد توی حسابمون باشه (بخاطر حساسیت آفیسر که از کجا آوردید) ولی باز هم بیشتر از 18000 برای هر نفر پرینت بانکی بردیم + مدارک اسپانسر. اگر سند ملکی دارید چرا ارائه ندید؟ اعتبار شما بالاتر میره و احتمال ویزای یک ضرب هم خیلی بیشتر میشه. روز مصاحبه ما یک آقایی بود تازه با اینکه خودش گفت کارش هم خیلی حساس بوده ، خیلی با اعتماد به نفس همه مدارک مالیش رو آورده بود( که به گفته خودش مدارک مالی بسیار خوب و بالایی بود) و حتی به آفیسر گفته بود من اسپانسر هم دارم ولی خودم نمیخوام و من خودم استطاعت مالی خوبی دارم. بسیار بسیار با اعتماد به نفس بود! یک ضرب هم گرفت.

شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61
(2012-04-14 ساعت 14:08)shadin_n نوشته:  سلام یک سئوال داشتم من برای دختر 8 سالم هم باید جداگانه تمکن حساب بانکی ببرم؟

--------------------------------------------------------------------------------

نه لازم نيست.Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shadin_n
با درود فراوان...
دوستان من چندتا سوال داشتم...
1- من مجرد و دانشجو هستم و ملکی به نام خودم ندارم و به نام پدر و مادرم هست آیا می تونم ملکی که به نام اونا هست رو ترجمه کنم و ببرم..!!!؟؟
2- درباره اسپانسر آیا به غیر از فرم هایی که می فرستیم واسه اسپانسر آیا اسپانسر باید فرم یا نامه ای یا کپی سندی دیگه ای بهشون اضافه کنه...!!!؟؟
3- آیا به کسایی که اینجا کار نداشتند و بی کار بودن گیر می دن یا سابقه کاری اصلآ مهم نیست...!!!؟؟؟
4- من هیچ کدوم از واکسن های هپاتیت رو نزدم و پرسیدم اگه بخوام هر3 تا نوبتش رو بزنم 5ماه طول میکشه..حالا چی کار باید بکنم...!!؟؟یعنی نمی تونم یک ضرب قبول شم و ویزا رو بگیرم...!!؟؟
با تشکر...
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 14:33)Superman نوشته:  با درود فراوان...
1- من مجرد و دانشجو هستم و ملکی به نام خودم ندارم و به نام پدر و مادرم هست آیا می تونم ملکی که به نام اونا هست رو ترجمه کنم و ببرم..!!!؟؟
2- درباره اسپانسر آیا به غیر از فرم هایی که می فرستیم واسه اسپانسر آیا اسپانسر باید فرم یا نامه ای یا کپی سندی دیگه ای بهشون اضافه کنه...!!!؟؟
3- آیا به کسایی که اینجا کار نداشتند و بی کار بودن گیر می دن یا سابقه کاری اصلآ مهم نیست...!!!؟؟؟
4- من هیچ کدوم از واکسن های هپاتیت رو نزدم و پرسیدم اگه بخوام هر3 تا نوبتش رو بزنم 5ماه طول میکشه..حالا چی کار باید بکنم...!!؟؟یعنی نمی تونم یک ضرب قبول شم و ویزا رو بگیرم...!!؟؟
با تشکر...

سلام دوست خوبم
1-ما هم سند ملکی نداشتیم در ضمن دانشجو هم بودیم. (یک پرینت بانک با خودت ببری کافی هست)
2-اسپانسر هم باید فرم های 134 i-رو پر کنه +فرم های مالیاتی 3 سال گذشته که پرداخت کرده براتون بفرسه.
3- اتفاقاً ما هم کار نکرده بودیم و اونجا تاکید هم کردیم که کار نکردیم Smile
4- هپاتیت هم شوهر من 2تا شو زده بود( به فاصله یک ماه میشه زد) قبول کردن.
5- ویزا هم میگیری یک ضرب هم میگیری Smile)
موفق باشی
جمع تقریبی هزینه ها:

تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، Superman ، پرنیان90 ، missi ، odiseh
(2012-04-14 ساعت 13:58)Superman نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 11:49)Kate.S نوشته:  سلام دوستان

یه سوال داشتم، من تلفن زدم دکترِ تائیدیهِ سفارت آمریکا در دبی‌ و ازشون پرسیدم که من حداکثر کی‌ می‌تونم کار‌های پزشکی‌ را انجام بدم، به من گفتن شما میتونید حتی ۳ روز قبل از مصاحبتون تمامِ معاینه و واکسن‌ها را بزنید.و تمام نتیجه‌ها هم روز بعد آماده میشه (۲۴ ساعته). حالا سوالِ من این هست که چرا بعضی‌ از دوستان انقدر اضطراب دارن که ۵ ۶ ماه قبل از مصاحبهٔ کارهای پزشکی‌ را انجام بدهند؟

سپاس

دوست عزیز این به خاطر استرس زیاده دوستان هستش و البته طبیعی هستش چون این موقعیت همیشه نیستش...متاسفانه من خودم یکی از همین افراد هستم Big Grin
اما حرف شما کاملآ درست هست و نباید اینجور بود...

دوست عزیز یکی از دلایلی که دوستان از ۵-۶ ماه قبل شروع به کار مدیکال میکنند هزینه بالای تزریق واکسن در انکارا یا ... می باشد.
شما اگر کل تزریق هاتون را اینجا انجام بدین و حتی تست های لازم را داشته باشید (این تست رو هنوز خبر قطعیش رو تو انجمن نخوندم) باز هم رقمی نمیشه -کمتر از ۲۰۰۰۰۰ تومان- در صورتی که در انکارا هزینه هاش شانسی! و بالاست.
در ضمن واکسن هپاتیت نیاز یه زمان ۱ ماه و شش ماه فاصله داره. که خب میبینید که دوستان کاملا سنجیده عمل میکنند.
فکر میکنم اگر کسی زمان کمتر از یک ماه داره و هنوز کاری انجام نداده بهتره بعد از اعلام زمان مصاحبه -یکی دو روز دیگه ا شا الله- اگر وقت داره واکسن هاش رو سریع بزنه در غیر اینصورت صبر کنه دیگه شانسش ببینه چند تا واکسن میخوره.
باز هم سئوال داشتم...فرم آنکارا محدودیت سنی داره؟ از چه سنی کمتر نباید پرکنند؟
2012,65xxx
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 15:27)shadin_n نوشته:  باز هم سئوال داشتم...فرم آنکارا محدودیت سنی داره؟ از چه سنی کمتر نباید پرکنند؟

زیر 16 سال نباید پرکنه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
(2012-04-14 ساعت 14:43)leilit نوشته:  
با تشکر...

سلام دوست خوبم
1-ما هم سند ملکی نداشتیم در ضمن دانشجو هم بودیم. (یک پرینت بانک با خودت ببری کافی هست)
2-اسپانسر هم باید فرم های 134 i-رو پر کنه +فرم های مالیاتی 3 سال گذشته که پرداخت کرده براتون بفرسه.
موفق باشی

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز...
فقط در باره فرم های اسپانسر من تو سایت فرم های i130 - g325 - i864 برای پر کردن دیدم و کلی گیج شدم.یعنی به پر کردن این فرم ها نیازی نیست...!!؟؟
و اگه اشکالی نداره میشه بگین چه مقدار پول تو حسابتون بود..!!؟؟
چون اکثر دوستان که ویزا گرفتن اینجا به همراه خانواده هستند و من تنهام یه مقداری نگران تر از بقیه هستم...Shy
با تشکر...
تشکر کنندگان:
سلام
می شه یک نفر فرم آنکارا که همه می گن رو بذاره؟ من باید 2هفته دیگه مدارکم رو پست کنم و هنوز نمی دونم این فرم چیه! Sad( با تشکر
یک سوال دیگه ، امضای پاسپورت باید امضایی باشه که توی فرم های اولی که فرستادیم kcc کردیم؟ یا می تونه امضای فارسی باشه؟

شماره کیس : ***2012AS00039
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 2011 15 july
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا:2011 september
تاریخ کارنت شدن کیس: may 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 17:08)pinky نوشته:  سلام
می شه یک نفر فرم آنکارا که همه می گن رو بذاره؟ من باید 2هفته دیگه مدارکم رو پست کنم و هنوز نمی دونم این فرم چیه! Sad( با تشکر
یک سوال دیگه ، امضای پاسپورت باید امضایی باشه که توی فرم های اولی که فرستادیم kcc کردیم؟ یا می تونه امضای فارسی باشه؟

شماره کیس : ***2012AS00039
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 2011 15 july
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا:2011 september
تاریخ کارنت شدن کیس: may 2012

http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html

فرم دوم
2012,65xxx
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تشکر کنندگان: pinky
(2012-04-14 ساعت 15:55)Superman نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 14:43)leilit نوشته:  
با تشکر...

سلام دوست خوبم
موفق باشی

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز...
فقط در باره فرم های اسپانسر من تو سایت فرم های i130 - g325 - i864 برای پر کردن دیدم و کلی گیج شدم.یعنی به پر کردن این فرم ها نیازی نیست...!!؟؟
و اگه اشکالی نداره میشه بگین چه مقدار پول تو حسابتون بود..!!؟؟
چون اکثر دوستان که ویزا گرفتن اینجا به همراه خانواده هستند و من تنهام یه مقداری نگران تر از بقیه هستم...Shy
با تشکر...

خواهش میکنم.
نه، فقط فرم i-134 کافی هست. هیچ کدام از اون فرم ها نیاز نیست.
یکی از نزدیکان من لاتاری 2008 ویزا گرفت ، آقا بود و 22 ساله، دانشجو هم بود . اصلاٌ حساب بانکی ارائه نداد و فقط با مدارک اسپانسر ویزا گرفت. پس خیالت راحت باشه.
یادت باشه که شما نمیتونید مبلغ بالا ارائه بدید چون ممکن است آفیسر ازت بپرسه از کجا آوردی؟
یک وکیل به من گفت یا یک حساب بانکی خوب از پدر و مادرتون ببرید و یا حتی یک فیش حقوقی بالا از اونها هم کافیه . یا نفری 25 تا 30 میلیون. کسانی هم بودند که توی همین مهاجرسرا با مبالغ کمتر (یعنی حتی با کمتر از 15 میلیون برای هر نفر ) هم خیلی راحت ویزا گرفتند.
در آخر یادتون باشه که اینجا ( مهاجرسرا) نظر ها متفاوت هست و هر کس طبق تجربه های خودش نظرش رو میده.

جمع تقریبی هزینه ها:

تشکر کنندگان: shadin_n ، Superman
(2012-04-14 ساعت 11:54)SH1A2R3 نوشته:  دوستانی که مصاحبه رفتن من اسپانسر دارم ولی نمیخوام تا دقیقه نود اگه نیاز مبرم نباشه از ایشون استفاده کنم اگه من و همسرم هر کدوم پرینت بانکی حدود صد میلیون تومان داشته باشیم ایا نیاز هست من سند خونه و ملکی که دارم بدم ترجمه؟ایا فکر میکنین بهتره این کار رو بکنم؟چون شهرستان 1 هفته بیشتر طول میکشه ترجمه کنن.

سلام
میشه بپرسم چرا نمی خواهید از اسپانسرتون استفاده کنید من شنیدم معرفی اسپانسر خوب تاثیر خیلی زیادی تو سرعت کلرینس داره؟
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز يه سوال دارم اونم اينكه من الان توى بانك ملت سپرده كوتاه مدت دارم با حدود 26ميليون موجودى ١:اين كافيه؟؟
٢:الان برم بانك چى بگم يعنى بگم چى مى خوام؟؟
از دوستاى كه اين كارو كردن راهنمايي كنن ممنون ميشم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان