کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
بابا تروخدا اين قضيه امضا چيه بعضى ها استرس ايجاد ميكنن من يه امضا دارم كه همه جا ميزنم حالا اين قضيه لاتين با فارسى چيه ميشه يكى كامل بگه داستان اين امضا چيه ممنون ميشم.
تشکر کنندگان: mtcanada ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 04:37)ghorbat نوشته:  سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
اولاً که ما در پاسپورتمون قبلاً امضاء ایرانیمونو زدیم ( فارسی ) ولی در فرم های اولیه ارسالی به کنتاکی امضاء لاتینمونو زدیم !!؟؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟
2 - ما چون دیر فهمیدم که برنده شدیم ، فرمای مارو یکی از آشنایان از طرفه ما در آمریکا پر کرده و بجای ما امضاء زده ( ولی تقریباً همون امضاء خودمونه ) و به کنتاکی ارسال کرده !!!! به نظر شما این کار خلاف قوانین لاتاریه و نباید آفیسر متوجه آن بشه و یا خیلی صادقانه میتونم خودم به آفیسر بگم ؟؟؟؟؟؟
لطفاً دوستانی که اطلاع دارن یه نظر بدن که ما از نگرانی در بیاییم !!!؟؟؟
پایدار و پیروز باشین .Smile
دوست عزیز لازم نیست که بهشون بگی فرمها روکسی دیگه امضاکرده،قبل از اینکه شما قسم بخورید ازشون بخواهیدفرمها رو دوباره چک کنید،وقتی فرمها روبهتون داد خوب امضا تون رو نگاه کنید وبعد مثل اون امضای قبلی امضا کنید.
قبل از مصاحبه اصلی هم نفری که مدارکتون روچک میکنه برای نوشتن یک آدرس توی امریکا هم فرمها روبهتون میده اون موقع هم میتونید امضای قبلیتون رو نگاه کنید

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 11:10)roghiyeh نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 10:31)arkoleini نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 03:53)mansour*** نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 02:21)arkoleini نوشته:  سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
سفارت میپذیره یا نه؟ بهشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ممنونم

خیر دوست گرامی بنظر من بعید است که سفارت قبول کنه پس از این لحضات آخر سعی وتلاش کنید ویزا را دریافت کنید وگرین کارت خود را در آن کشور زنده کنید اما باز هم تحقیق کن.

خیلی ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز ولی ظاهرا مدت اعتبار ویزا بر اساس تاریخ معاینه پزشکی میباشد مخصوصا کسانیکه ویزاشون زمانی حاظر بشه که شش ماه از تاریخ پزشکی شون گذشته باشه باید حتما دوباره تست پزشکی بدن ولی من که هنوز 2 ماه دیگه از اعتبارم مونده خیلی شک دارم قبول کنند یا نه ، در ضمن گرفتاری کاری دارم نمیتونم فعلا برم آمریکا باید تا مینونم اعتبار ویزا رو بیشتر کنم .
سلام
ما هم دقیقا شرایط شما رو داشتیم با این تفاوت که از معاینات ما فقط دو ماه گذشته بود و چهار ماه دیگه مونده بود . بعد از دو بار ایمیل زدن به سفارت آخرش گفتن که مدارک پزشکی شما فعلا چهار ماه دیگه اعتبار داره ولی اگر دوست دارین مجددا برین آزمایشات رو انجام بدین به خودتون مربوط میشه.ما هم رفتیم و دوباره آزمایشات رو انجام دادیم و ویزاهامون رو بر طبق جدیده گرفتیم.همراه با پاسپورتها و برگ آبی و نتایج پزشکی جدید یک نامه هم نوشتیم با این مضمون که طبق مکاتبات ایمیلی قبلی ما به فلان دلیل برای رفتن نیاز به زمان بیشتری داریم و خواهشا تاریخ انقضاء ویزاهای ما رو بر طبق نتایج پزشکی جدید درج کنید.اونا هم حرف ما رو گوش کردن.پس هیچ نگرانی نداره و مسئله خیلی حساسی نیست.
موفق باشین

دستت درد نکنه واقعا خیلی ممنونم کمی خیالم راحت شد حالا شانسمونو امتحان میکنیم میریم دوباره آزمایش میدیم و بعد امیدواریم مثل شما حرف ما رو هم گوش کنند (: و بازم ممنونم
(2012-04-15 ساعت 11:48)arkoleini نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 11:10)roghiyeh نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 10:31)arkoleini نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 03:53)mansour*** نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 02:21)arkoleini نوشته:  سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
سفارت میپذیره یا نه؟ بهشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ممنونم

خیر دوست گرامی بنظر من بعید است که سفارت قبول کنه پس از این لحضات آخر سعی وتلاش کنید ویزا را دریافت کنید وگرین کارت خود را در آن کشور زنده کنید اما باز هم تحقیق کن.

خیلی ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز ولی ظاهرا مدت اعتبار ویزا بر اساس تاریخ معاینه پزشکی میباشد مخصوصا کسانیکه ویزاشون زمانی حاظر بشه که شش ماه از تاریخ پزشکی شون گذشته باشه باید حتما دوباره تست پزشکی بدن ولی من که هنوز 2 ماه دیگه از اعتبارم مونده خیلی شک دارم قبول کنند یا نه ، در ضمن گرفتاری کاری دارم نمیتونم فعلا برم آمریکا باید تا مینونم اعتبار ویزا رو بیشتر کنم .
سلام
ما هم دقیقا شرایط شما رو داشتیم با این تفاوت که از معاینات ما فقط دو ماه گذشته بود و چهار ماه دیگه مونده بود . بعد از دو بار ایمیل زدن به سفارت آخرش گفتن که مدارک پزشکی شما فعلا چهار ماه دیگه اعتبار داره ولی اگر دوست دارین مجددا برین آزمایشات رو انجام بدین به خودتون مربوط میشه.ما هم رفتیم و دوباره آزمایشات رو انجام دادیم و ویزاهامون رو بر طبق جدیده گرفتیم.همراه با پاسپورتها و برگ آبی و نتایج پزشکی جدید یک نامه هم نوشتیم با این مضمون که طبق مکاتبات ایمیلی قبلی ما به فلان دلیل برای رفتن نیاز به زمان بیشتری داریم و خواهشا تاریخ انقضاء ویزاهای ما رو بر طبق نتایج پزشکی جدید درج کنید.اونا هم حرف ما رو گوش کردن.پس هیچ نگرانی نداره و مسئله خیلی حساسی نیست.
موفق باشین

دستت درد نکنه واقعا خیلی ممنونم کمی خیالم راحت شد حالا شانسمونو امتحان میکنیم میریم دوباره آزمایش میدیم و بعد امیدواریم مثل شما حرف ما رو هم گوش کنند (: و بازم ممنونم
سلام 
جدا به شما با تاریخ جدید پزشکی ویزا دادند من خیلی نگران بودم که قبول نکنند همون اصل ویزا رو هم خراب کنم کسی هم نگفته بود که این کارو کرده یا نه ممنونم و یک سئوال آیا برای آزمایش مجدد پزشکی همون مراحل بار اول تکرار شد؟ باز هم واکسن میخوان ؟ چون بار دوم هستش بعضی هاشو کم نمیکنند؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، mohammadm64
[/quote]
ممنونم از دوستان گل . با آرزوی موفقیت برای همه و به افتخاره پیروزی یه کم به دوستان انرژی مثبت بدیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، smith ، SH1A2R3 ، m0na_000 ، mohammadm64 ، gulu ، odiseh
از من هم توی مطب خواستن پاسم رو امضا کنم و چون پاسم ایرانیه امضایی که تو ایران میکنم رو کردم ... روز مصاحبه افسر ازتون میخواد که فرمی رو که به کنتاکی ارسال کردید امضا کنید و من هم به توصیه دوستان که میگفتن منظور امضای ایرانی نیست اون موقع فقط اسم نوشته بودم توی فرمها ، روز مصاحبه برای اینکه تضادی نباشه اسمم رو نوشتم و امضای داخل پاسم رو هم کردم مشکلی هم پیش نیومد .... این بود تجربه شخصیه من
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، shadin_n ، ghorbat ، hoda2012
(2012-04-15 ساعت 10:35)mohammadm64 نوشته:  سلام به همگی دوستان من کارت معافیتم رو داده بودم برای تعویض تاریخ 7 اسفند 90 و امروز کارت اومد دم در خانه گفتم خبر بدم تا اگه کسی برای تعویض اقدام کرده نگران نباشه کارتش میاد

محمد جان
من 24 فروردین کارتمو دادم تعویض ...پنج شنبه گذشته .
این مسئول پلیس +10 اشتباها تاریخ صدور کارت رو توی اون فرم پرینت شده واسم تاریخ تولدمو زده بود بجای اینکه سال 89 بزنه !
شنبه اش رفتم پیشش میگم اینجوری میگه کاریش نمیشه کرد مدارکت تکمیل پرونده هست و توی بررسی هست...
کلی بهش توی دلم ناسزا گفتم که باباا این اشتباه تو بوده
میخوا م ببینم کارت چه فرمی است کارتم اگه بیاد تاریخ قبلی صدور کارت قبلی رو زده یا نه ؟

ممنون

(2012-04-09 ساعت 12:37)فوآد نوشته:  مرسی از دوستان
به قول دوستان به ریسک اش نمی ارزه میریم می گیریم !
فقط 5*5 دوباره باید باشه دیگه ؟
من امضاء ام رو درست کردم خیلی وقت پیش کنار پاسخ هم امضاء تیک خورده نمی دونم چرا امضاء من نمی آد Sad
دوستان اگر کسی 2 یا 3 تا زن رسمی و عقدی داشته باشه تکلیفش چیه ؟ چون هنگامیکه برای بار اول می خواهی ثبت نام کنی فقط یک فرم برای ساپوز یا همسر یادمه باز می شد ؟!!

ممنونم از همه دوستان و مهاجرسرا
دوستان نظری در مورد سوال آخر ؟؟
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: a.behzadi
بببخشششيد! دو يا سه زن عقدي! اگه بفهمند يه نفر چند تا زن داره كه چوبش تو آبه. پايين همون فرم هايي كه بعد از قبولي ارسال كرديم يادمه يه موردش بود كه بايد تاييد ميكرديم كه هنگام ورود به آمريكا متعهد ميشويم كه چند همسري را ترويج نكنيم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: h4di ، shadin_n ، smith ، ghorbat
بچه ها اين جا كسي هست كه سفارت ابوظبي رو انتخاب كرده باشه؟
من مي خوام بدونم چه واكسن هايي واسه ابو ظبي ذكر شده؟
وقت دكتر رو چطوري بايد گرفت؟ چه دكتري و كدوم بيمارستان؟
سپاس گذار مي شم اكه كسي من رو راهنمايي كنه
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-15 ساعت 16:39)maryam_sh نوشته:  بچه ها اين جا كسي هست كه سفارت ابوظبي رو انتخاب كرده باشه؟
من مي خوام بدونم چه واكسن هايي واسه ابو ظبي ذكر شده؟
وقت دكتر رو چطوري بايد گرفت؟ چه دكتري و كدوم بيمارستان؟
سپاس گذار مي شم اكه كسي من رو راهنمايي كنه
دوست خوبم اگه سفرنامه های ابوظبی مربوط به امسال وسال گذشته وتایپیک واکسیناسیون روبخونی جواب تمام سوالاتت رو بطور کامل پیدا میکنی،خیلی مفصله.موفق باشید

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، faranak.n
سلام به همگی
من اصلآ نمیدونم چه جوری باید ارسال بگذارم، کلی سوال دارم که همیشه مجبورم تو پیام خصوصی بپرسم ، لطفآ راهنمایی کنین
مرسی
مثل اینکه درست شد، همیشه فکر میکردم قسمت مربوط به ارسال جای دیگی هست، ولی مثل اینکه در همون پاسخ بنویسم ارسال میشه سوالم ، درسته ؟
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، MPU
سلام، من اخیرا تاریح مصاحبه ام اعلام شده منتهی میخوام عقبش بندازم کسی میتونه کمکم کنه! باید به کجا ایمیل بزنم یا چه متنی رو ارسال کنم در ایمیل به زبان انگلیسی؟ من در ماه جون مصاحبه دارم و میخوام ببینیم میتونم تاریخ و زمان یا حتی محل مصاحبه ام رو عوض کنم؟ تشکر
تشکر کنندگان: ghorbat
سلام
من یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین

نیازی به سوء پیشینه ایران هست ؟ من الان ۶ سال مالزی هستم، فقط نامه پلیس مالزی کافیه؟

لیست هزینه ها رو که دیدم زاده بود ۳۳۰ دلار، که امسال هم باید در سفارت پرداخت بشه یا قبلا به حساب بانکی ریخته بشه؟ سفارت مربوط به من کوالالامپور هست

اگر بخواهیم فرم اسپانسرi134 را تحویل بدیم روز مصاحبه باید ۸۸ دلار بدیم ؟

آیا مدارک رو باید زودتر از روز مصاحبه بفرستیم، یا همون روز باید ببریم ؟

و در آخر ،سوابق واکسیناسیون همسرم گم شده، آیا راه حلی هست که پاستور قبول کنه که سوابق رو در کارت وارد کنه ؟

ممنون
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
(2012-04-15 ساعت 19:01)Lucky Forever نوشته:  سلام
من یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین

نیازی به سوء پیشینه ایران هست ؟ من الان ۶ سال مالزی هستم، فقط نامه پلیس مالزی کافیه؟

لیست هزینه ها رو که دیدم زاده بود ۳۳۰ دلار، که امسال هم باید در سفارت پرداخت بشه یا قبلا به حساب بانکی ریخته بشه؟ سفارت مربوط به من کوالالامپور هست

اگر بخواهیم فرم اسپانسرi134 را تحویل بدیم روز مصاحبه باید ۸۸ دلار بدیم ؟

آیا مدارک رو باید زودتر از روز مصاحبه بفرستیم، یا همون روز باید ببریم ؟

و در آخر ،سوابق واکسیناسیون همسرم گم شده، آیا راه حلی هست که پاستور قبول کنه که سوابق رو در کارت وارد کنه ؟

ممنون

سلام دوست عزیز. من هم مالزی هستم و برای جون مصاحبه دارم. مال شما کی هست؟
در مورد سوء پیشینه باید برید پوتراجایا و مدارکتون رو تحویل بدید اما قبل از اون باید فرم آنلاین پر کنید. به این سایت برید. سایت وزارت خارجه مالزی:
http://www.kln.gov.my/web/guest/home
بعد اون کنار سمت راست نوشته certificate of good conduct
فرم آنلاین رو پر می کنید و بعد همراه با مدارک مورد نیاز که در پیوست همون فرم هست می برید پوتراجایا. آدرس هم همون جا هست. فقط باید سریع انجام بدید چون 1 تا 2 ماه طول می کشه. 20 رینگت هم همون جا می گیرن ازتون. بعد از اون می تونید آنلاین پروسه رو پیگیری کنید که کی تموم می شه و برید پوتراجایا نامه رو بگیرید.
می شه بگید لیست هزینه ها رو از کجا دیدید؟ منم دنبالشم. برای ویزای توریستی من خودم یک دفعه Alliance bank پرداخت کردم. اما برای لاتاری مطمئن نیستم. ولی می خوام برم از بانک بپرسم. چون تو نامه ی دوم تاکید کرده که مبالغ باید قبل از مصاحبه پرداخت شده باشه.
ما هم برای فرم اسپانسر باید پولی بدیم؟؟
من از دوستی که چند وقت پیش همین جا مصاحبه داشت پرسیدم و گفت که مدارک رو همون روز مصاحبه با خودتون می برید. مشکلی نیست. همین طور گفت که مصاحبه اش خیلی ساده بود و راحت.
اگر سوالی داشتید بازم برام پیغام خصوصی بذارید و ایمیلتون یا شماره تونو بدید با هم در ارتباط باشیم. فکر کنم فقط من و شماییم اینجا از مالزی D:
موفق باشید :)
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-04-15 ساعت 00:24)maka2 نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 00:11)H-K نوشته:  آیا واکسن مننژیت و آنفولانزا باید بزنیم یا خیر؟لطفاً راهنمایی کنید

در ضمن من تو صفحه کنترل پنل که وارد میشم چیزی به نام تغییر امضا ندارم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله بايد بزنيد ، اگه تهران هستيد بريد پاستور بفرماييد براي سفارت امريكا ، خودشون كارو تكميل ميكنن ! راهنماييتون ميكنن.
فكر كنم ارسال هاي شما بايد به يه تعدادي برسه تا بتونييد امضا بذاريد
كنترل پنل / پروفايل شما / تغيير امضا ...... متن رو وارد ميكنيد و ذخيره

ممنون از راهنماییتون...
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
(2012-04-15 ساعت 18:54)ardmusic نوشته:  سلام، من اخیرا تاریح مصاحبه ام اعلام شده منتهی میخوام عقبش بندازم کسی میتونه کمکم کنه! باید به کجا ایمیل بزنم یا چه متنی رو ارسال کنم در ایمیل به زبان انگلیسی؟ من در ماه جون مصاحبه دارم و میخوام ببینیم میتونم تاریخ و زمان یا حتی محل مصاحبه ام رو عوض کنم؟ تشکر

To reschedule an appointment please notify the Embassy immediately by fax, email or mail . Every effort will be made to ensure that a more convenient appointment time is given.

Important note:
Very Important Notice for Diversity Visa Applicants

Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason.
دوستان عزيز لطفا اگه ايكون امضا رو ندارند ، اخر سوالاتشون شماره قبولي و محل مصاحبه رو قيدكنند
٢- براي ابراز تشكر روي ايكون تشكر در پايين كامنت بزنيد تا پست هاي اضافي ايجاد نشود.
موفق باشيد
since 2012
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، ghorbat ، hoda2012 ، shadin_n ، behzadb57 ، Superman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان