موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
سفارت میپذیره یا نه؟ بهشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ممنونم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-15 ساعت 03:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-15 ساعت 06:15 توسط Shezem.)
یکی هم به من یه خورده انرژی مثبت بده لطفا !!!
من هفتم می در فرانکفورت مصاحبه دارم، و تازه یادم آمده که باید واکسن هم زد! و گویا این واکسن هپاتیت با فاصله زمانی زده میشه! اصلا حواسم به این مسئله نبود.
۱۶ آپریل که دوشنبه میشه و دکترها میآیند سر کار، میرم دنبال واکسن زدن. امیدوارم که مشکل حل بشه.
احتمال داره که واسه این تاخیر در واکسن زدن، مشکلی در مصاحبه پیش بیاد؟ یا بدتر از آن، کیس من ریجکت بشه؟
کسی ایدهای نداره؟
باز استرس آمد سراغم!!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-15 ساعت 02:21)arkoleini نوشته: سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
سفارت میپذیره یا نه؟ بهشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ممنونم
خیر دوست گرامی بنظر من بعید است که سفارت قبول کنه پس از این لحضات آخر سعی وتلاش کنید ویزا را دریافت کنید وگرین کارت خود را در آن کشور زنده کنید اما باز هم تحقیق کن.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
اولاً که ما در پاسپورتمون قبلاً امضاء ایرانیمونو زدیم ( فارسی ) ولی در فرم های اولیه ارسالی به کنتاکی امضاء لاتینمونو زدیم !!؟؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟
2 - ما چون دیر فهمیدم که برنده شدیم ، فرمای مارو یکی از آشنایان از طرفه ما در آمریکا پر کرده و بجای ما امضاء زده ( ولی تقریباً همون امضاء خودمونه ) و به کنتاکی ارسال کرده !!!! به نظر شما این کار خلاف قوانین لاتاریه و نباید آفیسر متوجه آن بشه و یا خیلی صادقانه میتونم خودم به آفیسر بگم ؟؟؟؟؟؟
لطفاً دوستانی که اطلاع دارن یه نظر بدن که ما از نگرانی در بیاییم !!!؟؟؟
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-15 ساعت 04:37)ghorbat نوشته: سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
اولاً که ما در پاسپورتمون قبلاً امضاء ایرانیمونو زدیم ( فارسی ) ولی در فرم های اولیه ارسالی به کنتاکی امضاء لاتینمونو زدیم !!؟؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟
2 - ما چون دیر فهمیدم که برنده شدیم ، فرمای مارو یکی از آشنایان از طرفه ما در آمریکا پر کرده و بجای ما امضاء زده ( ولی تقریباً همون امضاء خودمونه ) و به کنتاکی ارسال کرده !!!! به نظر شما این کار خلاف قوانین لاتاریه و نباید آفیسر متوجه آن بشه و یا خیلی صادقانه میتونم خودم به آفیسر بگم ؟؟؟؟؟؟
پایدار و پیروز باشین .
فرمارو حتما باید خودتون امضا کنید وگرنه ریجکت میشید. عموی من هم چند سال پیش مثل شما براش فرماشو یکی دیگه امضا کرده بود . موقع مصاحبه بهش گفته بودن دوباره امضاتو تکرار کن چون نتونسته بود ریجکتش کردند. حتی گفته بود اون امضای لاتینمه و الان یادم نمیاد ولی ازش قبول نکردند. اگه میتونی به آشناتون بگو اسگن فرمارو برات ایمیل کنه و توهم اون امضا رو تمرین کن.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-15 ساعت 08:50)rasbor نوشته: (2012-04-15 ساعت 04:37)ghorbat نوشته: سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
پایدار و پیروز باشین .
فرمارو حتما باید خودتون امضا کنید وگرنه ریجکت میشید. عموی من هم چند سال پیش مثل شما براش فرماشو یکی دیگه امضا کرده بود . موقع مصاحبه بهش گفته بودن دوباره امضاتو تکرار کن چون نتونسته بود ریجکتش کردند. حتی گفته بود اون امضای لاتینمه و الان یادم نمیاد ولی ازش قبول نکردند. اگه میتونی به آشناتون بگو اسگن فرمارو برات ایمیل کنه و توهم اون امضا رو تمرین کن.
سلام دوست عزیز ، ممنونم از جوابتون . من اسکن فرم هارو دارم و تفریباً امضاء خودمونه و بخار همین که بتونیم خودمون اونجا امضاء کنیم ، امضاء ساده زدیم حالا باید تمرین کنیم که دقیقاً همون امضارو بزنیم !!!! پس ظاهراً نباید آفیسر بفهمه که ما خودمون امضاء نکردیم !!؟؟؟
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز پست مدارک به سفارت (آنکارا) با DHL چقدر طول ميکشه؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان من کارت معافیتم رو داده بودم برای تعویض تاریخ 7 اسفند 90 و امروز کارت اومد دم در خانه گفتم خبر بدم تا اگه کسی برای تعویض اقدام کرده نگران نباشه کارتش میاد