کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-04-15 ساعت 00:11)H-K نوشته:  آیا واکسن مننژیت و آنفولانزا باید بزنیم یا خیر؟لطفاً راهنمایی کنید

در ضمن من تو صفحه کنترل پنل که وارد میشم چیزی به نام تغییر امضا ندارم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله بايد بزنيد ، اگه تهران هستيد بريد پاستور بفرماييد براي سفارت امريكا ، خودشون كارو تكميل ميكنن ! راهنماييتون ميكنن.
فكر كنم ارسال هاي شما بايد به يه تعدادي برسه تا بتونييد امضا بذاريد
كنترل پنل / پروفايل شما / تغيير امضا ...... متن رو وارد ميكنيد و ذخيره
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
سفارت میپذیره یا نه؟ بهشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ممنونم
تشکر کنندگان: golesang ، ghorbat
یکی هم به من یه خورده انرژی مثبت بده لطفا !!!
من هفتم می در فرانکفورت مصاحبه دارم، و تازه یادم آمده که باید واکسن هم زد! و گویا این واکسن هپاتیت با فاصله زمانی زده می‌شه! اصلا حواسم به این مسئله نبود.
۱۶ آپریل که دوشنبه میشه و دکترها می‌آیند سر کار، می‌رم دنبال واکسن زدن. امیدوارم که مشکل حل بشه.
احتمال داره که واسه این تاخیر در واکسن زدن، مشکلی در مصاحبه پیش بیاد؟ یا بدتر از آن، کیس من ریجکت بشه؟
کسی ایده‌ای نداره؟
باز استرس آمد سراغم!!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-15 ساعت 02:21)arkoleini نوشته:  سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ما 12 ژانویه 2012 بعد از معاینات پزشکی مصاحبه را انجام دادیم که برگ آبی دادند و گفتند 2 ماه دیگه رو سایت چک کنید که بعد 5 هفته کیس نامبر ما اعلام شد جهت دریافت ویزا ولی با توجه به اینکه فرصت دارم هنوز دوباره نرفتم آنکارا برای گرفتن ویزا میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه 4 ماه پیش ما معاینه پزشکی دادیم و اگر الان ویزا بگیرم 2 ماه بیشتر از اعتبار ویزام نمیمونه میتونم این سری که رفتم آنکارا دوباره معاینه پزشکی بدم و همراه پاس و برگه آبی به سفارت بدم که اعتبار ویزام را از الان 6 ماه دیگه تمدید کنه . با توجه به اینکه هنوز 2 ماه از مدت اعتبار آزمایش قبلی ام مونده !!
ممنونم

خیر دوست گرامی بنظر من بعید است که سفارت قبول کنه پس از این لحضات آخر سعی وتلاش کنید ویزا را دریافت کنید وگرین کارت خود را در آن کشور زنده کنید اما باز هم تحقیق کن.

2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-15 ساعت 03:47)Shezem نوشته:  یکی هم به من یه خورده انرژی مثبت بده لطفا!!!
من هفتم می در فرانکفورت مصاحبه دارم، و تازه یادم آمده که باید واکسن هم زد! و گویا این واکسن هپاتیت با فاصله زمانی زده می‌شه! اصلا حواسم به این مسئله نبود.
۱۶ آپریل که دوشنبه میشه و دکترها می‌آیند سر کار، می‌رم دنبال واکسن زدن. امیدوارم که مشکل حل بشه.
احتمال داره که واسه این تاخیر در واکسن زدن، مشکلی در مصاحبه پیش بیاد؟ یا بدتر از آن، کیس من ریجکت بشه؟
کسی ایده‌ای نداره؟
باز استرس آمد سراغم!!!
سلام دوست من ، نگران نباش خلاصه یه جوری باید این مشگل را حل کنی ! به نظر من ببین خانوادتون میتونن برن پاستور در ایران و براتون کارت واکسن را بگیرند !!؟؟ من هم متاسفانه مشکله شمارو دارم وخانوادم موفق شدن برام در نبود من کارت بگیرن . دوست عزیز همه ما در ایران یکسری از واکسن های مورد نیاز را بصورت همگانی زدیم و فقط شما لازم دارین این سوابق در کارت شما ثبت بشه !!!! اول اقدام کنین ببینین اگه موفق شدین به گرفتن کارت ، بعد برین دنبال باقی واکسن ها . فقط یه مشکل اینه که یکسری از واکسن ها را نباید دیرتر از یکماه مانده به معاینه پزشکی زد . به نظر من شما اون پزشک معتمد سفارت را که قرار است بری پیشش برای آزمایشات پیدا کنی و این قضیه را زود باهاش در میان بزاری . . . بلاخره یه راهی باید داشته باشه . . . منظور از نزدن واکسن تا یکماه قبل از مصاحبه برای جلوگیری از بوجود آمدن خطا در آزمایشاته اگر اشتباه نکنم !!!! پس حداکثر اینه که اونجا همه واکسن هارو نوش جان میکنی و احتمالاً هم اصلاً دردت نمیاد چون فکر کنم اینقدر پولش بشه که دیگه به فکر درد نیوفتی عزیز Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا باز با دوستان با تجربه تر هم مشورت کن .
پایدار و پیروز باشین .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Shezem
سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
اولاً که ما در پاسپورتمون قبلاً امضاء ایرانیمونو زدیم ( فارسی ) ولی در فرم های اولیه ارسالی به کنتاکی امضاء لاتینمونو زدیم !!؟؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟
2 - ما چون دیر فهمیدم که برنده شدیم ، فرمای مارو یکی از آشنایان از طرفه ما در آمریکا پر کرده و بجای ما امضاء زده ( ولی تقریباً همون امضاء خودمونه ) و به کنتاکی ارسال کرده !!!! به نظر شما این کار خلاف قوانین لاتاریه و نباید آفیسر متوجه آن بشه و یا خیلی صادقانه میتونم خودم به آفیسر بگم ؟؟؟؟؟؟
لطفاً دوستانی که اطلاع دارن یه نظر بدن که ما از نگرانی در بیاییم !!!؟؟؟
پایدار و پیروز باشین .Smile

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-15 ساعت 04:37)ghorbat نوشته:  سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :
اولاً که ما در پاسپورتمون قبلاً امضاء ایرانیمونو زدیم ( فارسی ) ولی در فرم های اولیه ارسالی به کنتاکی امضاء لاتینمونو زدیم !!؟؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟
2 - ما چون دیر فهمیدم که برنده شدیم ، فرمای مارو یکی از آشنایان از طرفه ما در آمریکا پر کرده و بجای ما امضاء زده ( ولی تقریباً همون امضاء خودمونه ) و به کنتاکی ارسال کرده !!!! به نظر شما این کار خلاف قوانین لاتاریه و نباید آفیسر متوجه آن بشه و یا خیلی صادقانه میتونم خودم به آفیسر بگم ؟؟؟؟؟؟

فرمارو حتما باید خودتون امضا کنید وگرنه ریجکت میشید. عموی من هم چند سال پیش مثل شما براش فرماشو یکی دیگه امضا کرده بود . موقع مصاحبه بهش گفته بودن دوباره امضاتو تکرار کن چون نتونسته بود ریجکتش کردند. حتی گفته بود اون امضای لاتینمه و الان یادم نمیاد ولی ازش قبول نکردند. اگه میتونی به آشناتون بگو اسگن فرمارو برات ایمیل کنه و توهم اون امضا رو تمرین کن.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzad7
(2012-04-15 ساعت 08:50)rasbor نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 04:37)ghorbat نوشته:  سلام به دوستان گل ، از زمانی که یکی از دوستان این قضیه امضاء را مطرح کردن یکم فکر ما ریخته به هم و اگه زحمتی نیست یه راهنمایی به من بدین :

فرمارو حتما باید خودتون امضا کنید وگرنه ریجکت میشید. عموی من هم چند سال پیش مثل شما براش فرماشو یکی دیگه امضا کرده بود . موقع مصاحبه بهش گفته بودن دوباره امضاتو تکرار کن چون نتونسته بود ریجکتش کردند. حتی گفته بود اون امضای لاتینمه و الان یادم نمیاد ولی ازش قبول نکردند. اگه میتونی به آشناتون بگو اسگن فرمارو برات ایمیل کنه و توهم اون امضا رو تمرین کن.
سلام دوست عزیز ، ممنونم از جوابتون . من اسکن فرم هارو دارم و تفریباً امضاء خودمونه و بخار همین که بتونیم خودمون اونجا امضاء کنیم ، امضاء ساده زدیم حالا باید تمرین کنیم که دقیقاً همون امضارو بزنیم !!!! پس ظاهراً نباید آفیسر بفهمه که ما خودمون امضاء نکردیم !!؟؟؟ Cool

دوستان عزيز پست مدارک به سفارت (آنکارا) با DHL چقدر طول ميکشه؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، odiseh
(2012-04-15 ساعت 09:28)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز پست مدارک به سفارت (آنکارا) با DHL چقدر طول ميکشه؟
بسته به اينكه چه روز هفته باشه، 3 تا 5 روز طول مي كشه.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: maz1359 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، odiseh
(2012-04-15 ساعت 04:20)ghorbat نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 03:47)Shezem نوشته:  یکی هم به من یه خورده انرژی مثبت بده لطفا!!!
کسی ایده‌ای نداره؟
باز استرس آمد سراغم!!!
سلام دوست من ، نگران نباش خلاصه یه جوری باید این مشگل را حل کنی ! به نظر من ببین خانوادتون میتونن برن پاستور در ایران و براتون کارت واکسن را بگیرند !!؟؟ من هم متاسفانه مشکله شمارو دارم وخانوادم موفق شدن برام در نبود من کارت بگیرن . دوست عزیز همه ما در ایران یکسری از واکسن های مورد نیاز را بصورت همگانی زدیم و فقط شما لازم دارین این سوابق در کارت شما ثبت بشه !!!! اول اقدام کنین ببینین اگه موفق شدین به گرفتن کارت ، بعد برین دنبال باقی واکسن ها . فقط یه مشکل اینه که یکسری از واکسن ها را نباید دیرتر از یکماه مانده به معاینه پزشکی زد . به نظر من شما اون پزشک معتمد سفارت را که قرار است بری پیشش برای آزمایشات پیدا کنی و این قضیه را زود باهاش در میان بزاری . . . بلاخره یه راهی باید داشته باشه . . . منظور از نزدن واکسن تا یکماه قبل از مصاحبه برای جلوگیری از بوجود آمدن خطا در آزمایشاته اگر اشتباه نکنم !!!! پس حداکثر اینه که اونجا همه واکسن هارو نوش جان میکنی و احتمالاً هم اصلاً دردت نمیاد چون فکر کنم اینقدر پولش بشه که دیگه به فکر درد نیوفتی عزیز Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا باز با دوستان با تجربه تر هم مشورت کن .
پایدار و پیروز باشین .

سلام دوست عزیز،

من نمیدونم چرا انقدر همه نگران واکسن هستن، من زنگ زدم دکتر تائیدیهِ سفارت آمریکا در دبی‌ و به من گفتن شما میتونید ۳ روز و یا حتی ۲ روز قابل از مصاحبه تمام معاینه و واکسن‌ها را بزنید و تمام نتیجه‌ها ۲۴ ساعته آمادست، در مورد واکسن هپاتیت اگر شما تا حالا هیچ کدام از نوبت هارو نزدید، قبل از مصاحبهٔ نوبت اول را بهتون میزنن و بقیهٔ نوبت هارو میتونید برید آمریکا بزنید.

سپاس.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Seattle2015 ، Shezem ، hoda2012
(2012-04-14 ساعت 19:54)missi نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 14:33)Superman نوشته:  با درود فراوان...
دوستان من چندتا سوال داشتم...
1- من مجرد و دانشجو هستم و ملکی به نام خودم ندارم و به نام پدر و مادرم هست آیا می تونم ملکی که به نام اونا هست رو ترجمه کنم و ببرم..!!!؟؟
2- درباره اسپانسر آیا به غیر از فرم هایی که می فرستیم واسه اسپانسر آیا اسپانسر باید فرم یا نامه ای یا کپی سندی دیگه ای بهشون اضافه کنه...!!!؟؟
3- آیا به کسایی که اینجا کار نداشتند و بی کار بودن گیر می دن یا سابقه کاری اصلآ مهم نیست...!!!؟؟؟
4- من هیچ کدوم از واکسن های هپاتیت رو نزدم و پرسیدم اگه بخوام هر3 تا نوبتش رو بزنم 5ماه طول میکشه..حالا چی کار باید بکنم...!!؟؟یعنی نمی تونم یک ضرب قبول شم و ویزا رو بگیرم...!!؟؟
با تشکر...

منم شرایطم مثل شماست. دانشجو، مجرد، بدون سابقه ی کار و 21 ساله D:
اما نوبت اول هپاتیت رو زدم. دومیش هم ایشالا ماه بعد اما دیگه به سومیش قد نمی ده. امیدوارم نامه تون زود بیاد و موفق باشید. واسه ما هم دعا کنید Smile

مرسی دوست عزیز...منم 2 3 روز دیگه میرم واسه واکسن زدن...
امیدوارم ویزاتو یک ضرب بگیری...Smile
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-04-15 ساعت 03:53)mansour*** نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 02:21)arkoleini نوشته:  سلام دوستان تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید ، خیلی در تاپیک های دیگه جستجو کردم ولی جوابی پیدا نکردم
ممنونم

خیر دوست گرامی بنظر من بعید است که سفارت قبول کنه پس از این لحضات آخر سعی وتلاش کنید ویزا را دریافت کنید وگرین کارت خود را در آن کشور زنده کنید اما باز هم تحقیق کن.

خیلی ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز ولی ظاهرا مدت اعتبار ویزا بر اساس تاریخ معاینه پزشکی میباشد مخصوصا کسانیکه ویزاشون زمانی حاظر بشه که شش ماه از تاریخ پزشکی شون گذشته باشه باید حتما دوباره تست پزشکی بدن ولی من که هنوز 2 ماه دیگه از اعتبارم مونده خیلی شک دارم قبول کنند یا نه ، در ضمن گرفتاری کاری دارم نمیتونم فعلا برم آمریکا باید تا مینونم اعتبار ویزا رو بیشتر کنم .
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
سلام به همگی دوستان من کارت معافیتم رو داده بودم برای تعویض تاریخ 7 اسفند 90 و امروز کارت اومد دم در خانه گفتم خبر بدم تا اگه کسی برای تعویض اقدام کرده نگران نباشه کارتش میاد
تشکر کنندگان: smith ، MPU ، كاميلا ، mtcanada ، mansour*** ، shadin_n ، SH1A2R3 ، h4di ، amirh ، a.behzadi ، vroom ، m86eb
(2012-04-15 ساعت 10:31)arkoleini نوشته:  
(2012-04-15 ساعت 03:53)mansour*** نوشته:  
ممنونم

خیلی ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز ولی ظاهرا مدت اعتبار ویزا بر اساس تاریخ معاینه پزشکی میباشد مخصوصا کسانیکه ویزاشون زمانی حاظر بشه که شش ماه از تاریخ پزشکی شون گذشته باشه باید حتما دوباره تست پزشکی بدن ولی من که هنوز 2 ماه دیگه از اعتبارم مونده خیلی شک دارم قبول کنند یا نه ، در ضمن گرفتاری کاری دارم نمیتونم فعلا برم آمریکا باید تا مینونم اعتبار ویزا رو بیشتر کنم .
سلام
ما هم دقیقا شرایط شما رو داشتیم با این تفاوت که از معاینات ما فقط دو ماه گذشته بود و چهار ماه دیگه مونده بود . بعد از دو بار ایمیل زدن به سفارت آخرش گفتن که مدارک پزشکی شما فعلا چهار ماه دیگه اعتبار داره ولی اگر دوست دارین مجددا برین آزمایشات رو انجام بدین به خودتون مربوط میشه.ما هم رفتیم و دوباره آزمایشات رو انجام دادیم و ویزاهامون رو بر طبق جدیده گرفتیم.همراه با پاسپورتها و برگ آبی و نتایج پزشکی جدید یک نامه هم نوشتیم با این مضمون که طبق مکاتبات ایمیلی قبلی ما به فلان دلیل برای رفتن نیاز به زمان بیشتری داریم و خواهشا تاریخ انقضاء ویزاهای ما رو بر طبق نتایج پزشکی جدید درج کنید.اونا هم حرف ما رو گوش کردن.پس هیچ نگرانی نداره و مسئله خیلی حساسی نیست.
موفق باشین

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vroom ، hoda2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان