کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
sسلام
امضای پاسپورت باید امضایی باشه که توی فرم های اولی که فرستادیم kcc کردیم؟ یا می تونه امضای فارسی باشه؟
ممنووون

شماره کیس : ***2012AS00039
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 2011 15 july
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا:2011 september
تاریخ کارنت شدن کیس: may 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 18:49)Hamed112 نوشته:  دوستان عزيز يه سوال دارم اونم اينكه من الان توى بانك ملت سپرده كوتاه مدت دارم با حدود 26ميليون موجودى ١:اين كافيه؟؟
٢:الان برم بانك چى بگم يعنى بگم چى مى خوام؟؟
از دوستاى كه اين كارو كردن راهنمايي كنن ممنون ميشم
با سلام دوست عزیز مبلغ مورد نظر شما برای یک نفر باید کافی باشه . شما به بانک مراجعه کن و بخواه برات یک پرینت یا صورتحساب موجودی به زبان انگلیسی بدن من از بانک پارسیان همچین چیزی رو گرفتم فکر کنم برای بانک ملت هم مشکلی نباشه.فقط در صورت گرفتن پرینت همون لحظه کاهش موجودی نده

کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-14 ساعت 19:22)pinky نوشته:  sسلام
امضای پاسپورت باید امضایی باشه که توی فرم های اولی که فرستادیم kcc کردیم؟ یا می تونه امضای فارسی باشه؟
ممنووون

شماره کیس : ***2012AS00039
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 2011 15 july
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا:2011 september
تاریخ کارنت شدن کیس: may 2012
حالا که فرمها را انگلیسی امضا کرده اید، بهتر است روی پاستون هم همون را بزنید که دردسر نشه.
البته روز ورود به آمریکا ازتون امضا برای روی گرین کارد میگیرن که از اون به بعد مبنای همه کارهاتون میشه.Big Grin

(2012-04-14 ساعت 19:39)M.Haghighi نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 18:49)Hamed112 نوشته:  دوستان عزيز يه سوال دارم اونم اينكه من الان توى بانك ملت سپرده كوتاه مدت دارم با حدود 26ميليون موجودى ١:اين كافيه؟؟
با سلام دوست عزیز مبلغ مورد نظر شما برای یک نفر باید کافی باشه . شما به بانک مراجعه کن و بخواه برات یک پرینت یا صورتحساب موجودی به زبان انگلیسی بدن من از بانک پارسیان همچین چیزی رو گرفتم فکر کنم برای بانک ملت هم مشکلی نباشه.فقط در صورت گرفتن پرینت همون لحظه کاهش موجودی نده
تشریف ببرید بانک و بگید گواهی تمکن به زبان انگلیسی از حسابتون می خواهید.
یک فرم بهتون می دهند که پر کنید شامل شماره حساب و .... و از همه مهم تر اسمتون به لاتین دقیقا مشابه آنچه در پاسپورت هست.Smile

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: pinky ، odiseh
(2012-04-14 ساعت 14:33)Superman نوشته:  با درود فراوان...
دوستان من چندتا سوال داشتم...
1- من مجرد و دانشجو هستم و ملکی به نام خودم ندارم و به نام پدر و مادرم هست آیا می تونم ملکی که به نام اونا هست رو ترجمه کنم و ببرم..!!!؟؟
2- درباره اسپانسر آیا به غیر از فرم هایی که می فرستیم واسه اسپانسر آیا اسپانسر باید فرم یا نامه ای یا کپی سندی دیگه ای بهشون اضافه کنه...!!!؟؟
3- آیا به کسایی که اینجا کار نداشتند و بی کار بودن گیر می دن یا سابقه کاری اصلآ مهم نیست...!!!؟؟؟
4- من هیچ کدوم از واکسن های هپاتیت رو نزدم و پرسیدم اگه بخوام هر3 تا نوبتش رو بزنم 5ماه طول میکشه..حالا چی کار باید بکنم...!!؟؟یعنی نمی تونم یک ضرب قبول شم و ویزا رو بگیرم...!!؟؟
با تشکر...

منم شرایطم مثل شماست. دانشجو، مجرد، بدون سابقه ی کار و 21 ساله D:
اما نوبت اول هپاتیت رو زدم. دومیش هم ایشالا ماه بعد اما دیگه به سومیش قد نمی ده. امیدوارم نامه تون زود بیاد و موفق باشید. واسه ما هم دعا کنید :)
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat
بچه ها هزینه ی مصاحبه 440 دلاره یا 318 دلار؟
من الان قسمت فارسی سایت سفارت آنکارا رو میدیدم، همون 440 دلار و نوشته بود..Cool
لطفاً لینک هم بدین اگه 318 دلاره مرسی
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، mtcanada
(2012-04-14 ساعت 20:18)آرشا نوشته:  بچه ها هزینه ی مصاحبه 440 دلاره یا 318 دلار؟
من الان قسمت فارسی سایت سفارت آنکارا رو میدیدم، همون 440 دلار و نوشته بود..Cool
لطفاً لینک هم بدین اگه 318 دلاره مرسی

http://turkey.usembassy.gov/dv_fee_reduced.html
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، آرشا ، mmmsdeghi ، SH1A2R3
(2012-04-14 ساعت 19:55)maka2 نوشته:  كلا سعي كنيد همه جا يه امضا كنيد ، ممكنه جايي يادتون بره قبلا كدام امضا را زده بوديد، از يكي شنيدم بخاطر اينكه افيسر روز مصاحبه فكر كرده متقاضي خودش فرم ها رو پر نكرده! ردش كردن. ( بخاطر امضا)
سلام دوست عزیز ، یعنی چی همه جارو یه امضاء کنیم ، کجا را باید امضاء بزنیم !!!؟؟؟؟

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3
پايين فرم ها و روز مصاحبه و توي پاس و ....
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-14 ساعت 19:39)M.Haghighi نوشته:  
ممنون اره يك نفر هستم بد كى مي تونم حسابم رو خالى كنم؟؟
قبلا من پرينت برا جايي گرفتم همون لحظه هم جلوش خالي كردم هيچ اتفاقي نيوفتاد! توچشاشم زل زده بودمBig Grin
since 2012
تشکر کنندگان: Hamed112 ، SH1A2R3 ، ghorbat
سلام لطفان اگر میشه راهنماییم کنید من در فرستادن فرمهای اولیه برای دخترم ( 8 ساله) به نیابت از اون امضا کردم یعنی امضای خودم بعد behalf of اسم دخترم..حالا اونجا هم تو پاس ها واسه پاس دخترم هم اینجوری امضا کنم ؟

--------------------------------------------------------------------------------
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
(2012-04-14 ساعت 21:12)shadin_n نوشته:  سلام لطفان اگر میشه راهنماییم کنید من در فرستادن فرمهای اولیه برای دخترم ( 8 ساله) به نیابت از اون امضا کردم یعنی امضای خودم بعد behalf of اسم دخترم..حالا اونجا هم تو پاس ها واسه پاس دخترم هم اینجوری امضا کنم ؟

--------------------------------------------------------------------------------
فعلا امضا نکن.هر جا که گفتن باید پاسپورتتون رو امضا کنین همونجا سوال کنین.شاید هم کسی ارتون نخواست مثل ما.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-04-14 ساعت 21:12)shadin_n نوشته:  سلام لطفان اگر میشه راهنماییم کنید من در فرستادن فرمهای اولیه برای دخترم ( 8 ساله) به نیابت از اون امضا کردم یعنی امضای خودم بعد behalf of اسم دخترم..حالا اونجا هم تو پاس ها واسه پاس دخترم هم اینجوری امضا کنم ؟
من مطمئن نیستم که موقع فرستادن فرمها باید جایی را امضا می کردیم. چون باید فرمها جلوی آفیسر امضا بشه.
ولی قضیه به شرح زیره:
در پاسپورت فقط یک جای امضا هست که برای صاحب پاس است یعنی مامان یا بابا. دیگه توی پاس لازم نیست برای دخترتون هم جداگانه امضا کنید.
البته من فکر می کردم که مثل قانون اینجا که پدر به جای بچه امضا می کنه، اونجا هم همینطوره. که توی مطب دکتر درست از آب در اومد. مثل اینکه ترکها هم مثل مل هستند. ولی توی سفارت آفیسر که دید دخترم توی پاس خانمم است، فرم دخترم را داد مادرش امضا کنه.Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
آیا واکسن مننژیت و آنفولانزا باید بزنیم یا خیر؟لطفاً راهنمایی کنید

در ضمن من تو صفحه کنترل پنل که وارد میشم چیزی به نام تغییر امضا ندارم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان