موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میدونم این پست خیلی تکرار شده ولی شرمنده فرم سفارت آنکارا رو میخواستم
بعد دقیقا چه چیز هایی همراه با فرم باید بفرستیم واسه سفارت؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال داشتم
من برنده لاتاري هستم حالا همسر من ميتونه بدون من بره آمريكا
اگه من تنها برم آمريكا و بمونم اون بعدش ميتونه بياد
شماره کیس : 2012AS00063XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April 2012
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 01:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 02:11 توسط Hamed112.)
دوستان عزيز اول از همه سلام و تبريك به همه ى شما عزيزان و ارزوى موفقيت براى همه
من مصاحبم ٤ جون 15 خرداد هست چند سوال داشتم يكى ميشه بزرگى كنه كامل و خيلى ابتدايى بگه من الان چيكار بايد بكنم
١ از دكتر كى و چگونه وقت بگيرم (واكسن ها رو كامل تجريش زدم)
٢ چه مداركى بايد بفرستم سفارت 15روز قبل مدارك مربوط به اسپانسر و حساب بانكى هم بفرستم يا نه اصل يا كپى مدارك.
٣ ترجمه هام مونده كه داره انجام ميشه فقط مدرك پيش دانشگاهى هم ترجمه كنم
٤ چند روز قبل برم تركيه
٥ اين قيمت هاى توى step4 و همچنين تاكييد نامه ى دوم مبنى بر پرداخت هزينه ها چه شكلى بايد پرداخت بشه
ممنون از همه شما عزيزان و تبريك مجدد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان خوب و قبول شدگان به اصطلاح خوش شانس لاتاری
من فقط اومدم اینجا یک جمله بهتون بگم به عنوانه کسی که لاتاری ۲۰۱۱ قبول شد و ۵ ماه داره تو آمریکا زندگی میکنه میدونم که کسی خیلی توجهی نکنه ولی وقتی اومد اینجا تازه میفهمه من چه گفتم تنها نصیحت من ان هست که هر کسی که پول نداره نیاد اینجا بهتره یعنی اصلا دنبال کار لاتاری نره چون واقعا اینجا هزینها کمر شکنجه و هر کسی پول ناداشته باشه بعد از مدت کوتای که میاد و میفهمه چه خبره بر میگرده تا حالا فکر کردید چند نفر از اونهایی که لاتاری قبول شدن و اومدن چند نفر تونستند دوام بیارن و دلیل اصلی دوام اوردنشون میدنن چیه؟ فقط یک کلمه پول.
حالا یک سوال بقیه میمونه یک چقدر پول کافیه من بهتون میگم به ازای هر نفر حداقل ۴۰۰۰۰ دلار باید داشته باشید که میشه نزدیک به ۷۰ میلیون تومن
خوب خود دانید از ما گفتن بود و از شما .....
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یک سوال فوری دارم که اگر دوستان زودتر جواب بدهند خوشحال می شم من خودم برنده اصلی هستم و مدارکم تکمیل است همسرم لیسانس کشاورزی داره و کلی دوره های متفرقه گذارنده از فنی حرفه ای که همه رو فرم ارسالی برای kcc نوشته نکته مهم اینجاست که آن موقع که فرم ها رو پر می کردیم نوشته که مدرک اتوکد را هم داره ولی متاسفانه این مدرک تا زمانی که ما می خواهیم مدارک را ارسال کنیم انکارا آماده نمی شه یعنی 16 یا 17 خرداد به نظر دوستان چکار کنم نامه بنویسم kcc و اعلام کنم که مدرک همسرم کمه یا آنکارا یا اصلاً لازم است که اطلاع بدهم چون همسرم که برنده نیست همراه منه شاید براشون مهم نباشه و اینکه جزء مدارک دانشگاهای حساب نمی شه مدارک اضافی است یا اینکه مدرک تا هفته اول تیر آماده می شه با خودم آن موقع ببرم و نشان بدهم ؟؟؟؟؟؟ خیلی نگران هستیم که به خاطر این موضوع دروغگو حساب بشیم و ردمون کنن تو روخدا راهنمایی کنید ممنون میشم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-20 ساعت 08:43)mjh نوشته: با سلام به دوستان خوب و قبول شدگان به اصطلاح خوش شانس لاتاری
من فقط اومدم اینجا یک جمله بهتون بگم به عنوانه کسی که لاتاری ۲۰۱۱ قبول شد و ۵ ماه داره تو آمریکا زندگی میکنه میدونم که کسی خیلی توجهی نکنه ولی وقتی اومد اینجا تازه میفهمه من چه گفتم تنها نصیحت من ان هست که هر کسی که پول نداره نیاد اینجا بهتره یعنی اصلا دنبال کار لاتاری نره چون واقعا اینجا هزینها کمر شکنجه و هر کسی پول ناداشته باشه بعد از مدت کوتای که میاد و میفهمه چه خبره بر میگرده تا حالا فکر کردید چند نفر از اونهایی که لاتاری قبول شدن و اومدن چند نفر تونستند دوام بیارن و دلیل اصلی دوام اوردنشون میدنن چیه؟ فقط یک کلمه پول.
حالا یک سوال بقیه میمونه یک چقدر پول کافیه من بهتون میگم به ازای هر نفر حداقل ۴۰۰۰۰ دلار باید داشته باشید که میشه نزدیک به ۷۰ میلیون تومن
خوب خود دانید از ما گفتن بود و از شما .....
سلام دوست عزیز.
اتفاقاً دغدغه اصلی من هم این روزها همینه.من کمتر از یکماه دیگه دارم با همسرم میریم ویرجینیا.اونجا اسپانسرمون برامون یه آپارتمان رو اجاره کرده ماهی 1100 دلار (با پول آب و برق و گاز).چون ما تازه ازدواج کردیم پول زیادی نداریم و با 4000 تا نهایتاً 5000 دلار داریم میریم و به امید اینکه اونجا بتونیم کاری پیدا کنیم داریم میریم وگرنه با این پول حدود دو ماه بیشتر دوام نمیاریم و مجبوریم برگردیم که اگر هم برگردیم ایران با سفر ترکیه مون حدود 20 میلیون خرج کرده ایم و تمام سرمایه مون رو (البته بجز خونمون در ایران ، چون فعلاً قصد فروششو نداریم) از دست خواهیم داد.
کیس:2012AS00013XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:2012-jan-31
تاریخ دریافت ویزا:2012-jan-31 یکضرب
جمع حدودی هزینه ها برای 2 نفر : 8.000.000 تومان(دریافت ویزا و بازگشت از ترکیه) + 12.000.000 تومان (بلیط رفت به آمریکا و تهیه دلار)
تعداد نفرات همراه این کیس:1 نفر
تاریخ بلیط رفت به آمریکا: 2012-may-12
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم مهاجرت بیشتر برای خانواده ها هزینه بر باشه به خصوص اگر بچه هم داشته باشند. من خودم مجرد هستم و میخوام با یک خانواده آمریکایی زندگی کنم تا هم زبانم سریعتر راه بیفته و هم فوت و فن زندگی آمریکایی رو یاد بگیرم. یه سرچ زدم تو اینترنت دیدم این شیوه زندگی هفته ای بین 200 تا 300 دلار در هفته خرج داره که البته در اکثر موارد خورد و خوراک هم توسط صاحب خانه مهیا میشه. بینابراین حداکثر با ماهی 1200 دلار میتونین با یک خانواده آمریکایی زندگی کنین. اگر خرج های دیگر هم محاسبه کنیم با 18000 دلار شما میتونین ده ماه اونجا دوام بیارین با فرض اینکه در این مدت 1 سنت هم در آمد کسب نکرده باشین که بعد از 10 ماه به نظر من خیلی بعیده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مدیران عزیز وزحمتکش سایت
سوالی دارم که اگر ممکن است به من پاسخ دهید
من درحال تحصیل برای پیش دانشگاهی هستم وامتحانات ترم اخر تقریبا تا اواسط خرداد طول می کشد وطبق برنامه KCC تاریخ مصاحبه را برای من 21 جوئن گذاشته حالا در تاریخ مصاحبه اگر مدرک من حاضر نشده باشد ایا با نامه اشتغال به تحصیل می شود رفت یا اینکه تاریخ مصاحبه را تعویض کنم بهتر است .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک کنید
این صفحه مربوط به تاریخ مصاحبه در سایت را چگونه می شود SAVE کرد .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 23:18 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز تاریخ مصاحبه من 21 جون هست هر کسی از دوستان که تو این تاریخ آنکارا هست خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم.
در ضمن من نو آژانس هواپیمایی کار میکنم ...
دوست عزیز، از حسن نیت شما بسیار سپاسگزارم، اما تبلیغ آژانسها در مهاجرسرا مجاز نیست.
Frozen Mind