(2012-04-20 ساعت 23:17)schaghayegh نوشته:(2012-04-20 ساعت 23:11)pouyakafi نوشته:(2012-04-20 ساعت 22:53)schaghayegh نوشته: سلام دوستان عزيز مهاجر سرا و مديران محترم ،با سلام دوست عزیز
در مداركي كه بايد براي سفارت فرستاده بشه پرينت حساب بانكي هم هست؟ يا بايد زمان مصاحبه همراهمون داشته باشيم؟ چون من ميخواهم مقداري پول وارد حسابم بكنم برا يك روز و پرينت بگيرم بعد هم اون مبلغ رو برداشت كنم. با اين حساب كه من تقريبا 20 روز قبل مصاحبه اون پول و ريختم و پرينت گرفتم و فرستادم آنكارا، براي روز مصاحبه دوباره بايد پرينت بگيرم؟؟؟؟ يا همون كه قبلا فرستادم سفارت و با خودم ببرم؟؟
در ضمن من چون به صورت شخصي كار ميكردم و به صورت پارت تايم و پروژه اي با يه شركت همكاري داشتم كه سال گذشته شركتش فروخت و از ايران رفت... گواهي كار از كجا بيارم؟؟؟ توي فرمي كه فرستادم KCC نوشتم كار ميكنم......
همون پرینتی که قبلا گرفتین و واسه سفارت فرستادین کافیه
یه کپی از همون پرینت رو اگه دارین با خودتون ببرین.
در رابطه با سوال دومتون اگه روز مصاحبه سوالی کردند همین جواب رو بدین
چون حرفتون منطقی و واضحه.
در ضمن چون کارتون پارت تایم بوده فکر نمیکنم گواهی از شما بخوان.
مرسي دوست عزيز، براي اين فرم آنكارا كه بنويسم همين شرايط رو؟ يا كلا هيچي نگم؟!
دوست عزیز کجا نوشته که شما باید گواهی اشتغال به کار بگیرید !!!؟؟؟؟ من که اصلاً همچنین چیزی را ندیدم !! یا فرد برنده باید دارای مدرک 12 سال تحصیلی باشده یا باید سابقه کار در حرفه ای بمدت 2 سال داشته باشد که در این حالت نیاز به گواهی اشتغال میباشد . از همه دوستان خواهش میکنم اگه من اشتباه متوجه شدن گفته من را اصلاح کنن !!! و یه خواهشه دیگه از دوستان اینه که اگر در رابطه با سئوال مطرح شده کلاً جای هیچ نگرانی نیست ، به فرد اطلاع بدن و از اظهار نظر کردن های فردی و شخصی در چنین مواردی جلوگیری کنن . به این علت که تعداد پست های ارسالی که در بر دارنده نظر شخصی افراده زیاد میشه و نتیجتاً فردی که تازه عضو شده از خواندن پست های قبلی امنتاء کرده و با بی توجهی نسبت به پست های قبلی ، سئوالی را که به دفعات زیاد پاسخ داده شده را دوباره تکرار میکند . من منظورم شخص خاصی نیست و امیدوارم که دوستان از این انتقاد دلخور نشده باشند.
پایدار و پیروز باشین .
(2012-04-21 ساعت 00:31)Hamed112 نوشته: دوستان ميشه يه عزيزى بصورت ١ ٢ ٣ ٤ و خيلى ابتدايي بگه من چه چيز هايي را بايد به سفارت پست كنم اصل يا كپى مدارك اسپانسر باشه يا نه پرينت بانكى باشه يا نه كلا توى بسته ى پست چه چيزهايى بايد باشه بعد با توجه به اينكه ٤ جون وقت دارم 15خرداد كى بايد پست كنم؟؟
سلام دوست عزیز ، اگر یه لطفی کنی و پست های قبلی را مطالعه کنی جواب تمام سوال هاتونو به مراتب خیلی بهتر میگیرین . از تاریخ عضو شدن شما مشخصه که مثل بنده تازه عضو شدین . شما در همین تاپیک به صفحات قبل مراجعه کنین خیلی براتون مفیده و اگر هر سئوالی دارین به تاپیک مربوطه مراجعه کنید . . . شاید این کار وقت شمارو بگیره ولی خیلی مفید واقع میشه . . . من که این کارو کردم و خیلی هم راضیم
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!