موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 20:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 20:08 توسط edge.)
بچه ها توی فرم های آنکارا منظور از home چیه سوال آخر؟
اگه منظورش آدرس خونه است پس mailing address چیه؟
مرسی
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید ، برای ارسال فرم های سری دوم آیا احتیاج هست که مانند سری اول ، کیس نامبر را بالای تمامی صفحه های اسناد بنویسم یا خیر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='smk2' pid='162533' dateline='1334910442']
سلام به مدیران عزیز وزحمتکش سایت
سوالی دارم که اگر ممکن است به من پاسخ دهید
من درحال تحصیل برای پیش دانشگاهی هستم وامتحانات ترم اخر تقریبا تا اواسط خرداد طول می کشد وطبق برنامه KCC تاریخ مصاحبه را برای من 21 جوئن گذاشته حالا در تاریخ مصاحبه اگر مدرک من حاضر نشده باشد ایا با نامه اشتغال به تحصیل می شود رفت یا اینکه تاریخ مصاحبه را تعویض کنم بهتر است .
chera nashe raft...shoma madrake asle madrake diplom ro ba eshteghal be tahsile pishdaneshgahi mitooni bebari.vaghean oonghadr sakht nemigirian sare in chiza.haddeaghal vase man ke injoori bood.
شماره كيس:2012AS00027xxx
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 18 april
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا :
دریافت گرین کارت :
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر ميكنم چون ١٢ سال تحصيل كه شامل پيش دانشگاهي ميشه يا ٢ سال كار از شرايط لازم هست شما بايد بيشتر دقت كني!!!!
since 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-20 ساعت 21:59)maka2 نوشته: من فكر ميكنم چون ١٢ سال تحصيل كه شامل پيش دانشگاهي ميشه يا ٢ سال كار از شرايط لازم هست شما بايد بيشتر دقت كني!!!!
ishoon barandeye asli nistan zaheran, va senneshoon ehtemalan 17 ya 18 hast ke pish daneshgahi hastan,,,,baraye bacheha in ghanoon nis.
شماره كيس:2012AS00027xxx
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 18 april
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا :
دریافت گرین کارت :
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 22:57 توسط schaghayegh.)
سلام دوستان عزيز مهاجر سرا و مديران محترم ،
در مداركي كه بايد براي سفارت فرستاده بشه پرينت حساب بانكي هم هست؟ يا بايد زمان مصاحبه همراهمون داشته باشيم؟ چون من ميخواهم مقداري پول وارد حسابم بكنم برا يك روز و پرينت بگيرم بعد هم اون مبلغ رو برداشت كنم. با اين حساب كه من تقريبا 20 روز قبل مصاحبه اون پول و ريختم و پرينت گرفتم و فرستادم آنكارا، براي روز مصاحبه دوباره بايد پرينت بگيرم؟؟؟؟ يا همون كه قبلا فرستادم سفارت و با خودم ببرم؟؟
در ضمن من چون به صورت شخصي كار ميكردم و به صورت پارت تايم و پروژه اي با يه شركت همكاري داشتم كه سال گذشته شركتش فروخت و از ايران رفت... گواهي كار از كجا بيارم؟؟؟ توي فرمي كه فرستادم KCC نوشتم كار ميكنم......
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 23:17 توسط pouyakafi.)
(2012-04-20 ساعت 22:53)schaghayegh نوشته: سلام دوستان عزيز مهاجر سرا و مديران محترم ،
در مداركي كه بايد براي سفارت فرستاده بشه پرينت حساب بانكي هم هست؟ يا بايد زمان مصاحبه همراهمون داشته باشيم؟ چون من ميخواهم مقداري پول وارد حسابم بكنم برا يك روز و پرينت بگيرم بعد هم اون مبلغ رو برداشت كنم. با اين حساب كه من تقريبا 20 روز قبل مصاحبه اون پول و ريختم و پرينت گرفتم و فرستادم آنكارا، براي روز مصاحبه دوباره بايد پرينت بگيرم؟؟؟؟ يا همون كه قبلا فرستادم سفارت و با خودم ببرم؟؟
در ضمن من چون به صورت شخصي كار ميكردم و به صورت پارت تايم و پروژه اي با يه شركت همكاري داشتم كه سال گذشته شركتش فروخت و از ايران رفت... گواهي كار از كجا بيارم؟؟؟ توي فرمي كه فرستادم KCC نوشتم كار ميكنم......
با سلام دوست عزیز
همون پرینتی که قبلا گرفتین و واسه سفارت فرستادین کافیه
یه کپی از همون پرینت رو اگه دارین با خودتون ببرین.
در رابطه با سوال دومتون اگه روز مصاحبه سوالی کردند همین جواب رو بدین
چون حرفتون منطقی و واضحه.
در ضمن چون کارتون پارت تایم بوده فکر نمیکنم گواهی از شما بخوان.
(2012-04-20 ساعت 21:30)ehsan1095 نوشته: ببخشید ، برای ارسال فرم های سری دوم آیا احتیاج هست که مانند سری اول ، کیس نامبر را بالای تمامی صفحه های اسناد بنویسم یا خیر؟
با سلام
اگه با همون فرمت kcc بفرستین بهتره
چون اگه مدرکی جابه جا یا گم بشه اینجوری راحت تر میفهمن که این مدرک ماله کدوم کیسه لاتاریه
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-07 ساعت 16:45 توسط ParsTrader.)
16color=#00D نوشته: سلام دوستان عزيز مهاجر سرا و مديران محترم ،
در مداركي كه بايد براي سفارت فرستاده بشه پرينت حساب بانكي هم هست؟ يا بايد زمان مصاحبه همراهمون داشته باشيم؟ چون من ميخواهم مقداري پول وارد حسابم بكنم برا يك روز و پرينت بگيرم بعد هم اون مبلغ رو برداشت كنم. با اين حساب كه من تقريبا 20 روز قبل مصاحبه اون پول و ريختم و پرينت گرفتم و فرستادم آنكارا، براي روز مصاحبه دوباره بايد پرينت بگيرم؟؟؟؟ يا همون كه قبلا فرستادم سفارت و با خودم ببرم؟؟[/color][/size]
با سلام دوست عزیز
همون پرینتی که قبلا گرفتین و واسه سفارت فرستادین کافیه
یه کپی از همون پرینت رو اگه دارین با خودتون ببرین.
در رابطه با سوال دومتون اگه روز مصاحبه سوالی کردند همین جواب رو بدین
چون حرفتون منطقی و واضحه.
در ضمن چون کارتون پارت تایم بوده فکر نمیکنم گواهی از شما بخوان.
[/quote]
مرسي دوست عزيز، براي اين فرم آنكارا كه بنويسم همين شرايط رو؟ يا كلا هيچي نگم؟!
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
147
63 تشکر در 29 ارسال
کار کردن تو شرکت نفت و آموزش و پرورش ممکنه باعث رد اف بی آی چک بشه؟!
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-20 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-20 ساعت 23:31 توسط pouyakafi.)
(2012-04-20 ساعت 10:08)به گل نوشته: سلام به همه دوستان
یک سوال فوری دارم که اگر دوستان زودتر جواب بدهند خوشحال می شم من خودم برنده اصلی هستم و مدارکم تکمیل است همسرم لیسانس کشاورزی داره و کلی دوره های متفرقه گذارنده از فنی حرفه ای که همه رو فرم ارسالی برای kcc نوشته نکته مهم اینجاست که آن موقع که فرم ها رو پر می کردیم نوشته که مدرک اتوکد را هم داره ولی متاسفانه این مدرک تا زمانی که ما می خواهیم مدارک را ارسال کنیم انکارا آماده نمی شه یعنی 16 یا 17 خرداد به نظر دوستان چکار کنم نامه بنویسم kcc و اعلام کنم که مدرک همسرم کمه یا آنکارا یا اصلاً لازم است که اطلاع بدهم چون همسرم که برنده نیست همراه منه شاید براشون مهم نباشه و اینکه جزء مدارک دانشگاهای حساب نمی شه مدارک اضافی است یا اینکه مدرک تا هفته اول تیر آماده می شه با خودم آن موقع ببرم و نشان بدهم ؟؟؟؟؟؟ خیلی نگران هستیم که به خاطر این موضوع دروغگو حساب بشیم و ردمون کنن تو روخدا راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام دوست عزیز
واسه ی سفارت اصل و ترجمه آخرین مدرکه تحصیلی مهمه و کاری نداره که همسر شما چه دوره هایی رو گذروندن و مدرکشونو گرفتن
(2012-04-20 ساعت 23:18)reyhaneh_h نوشته: کار کردن تو شرکت نفت و آموزش و پرورش ممکنه باعث رد اف بی آی چک بشه؟!
با سلام دوست گرامی
خیر. مگه اینکه سابقه خاصی تو ارگانی داشته باشین
یا اینکه پست حساس و خاصی داشته باشین
بنده دوره ی خدمتم سرباز معلم بودم و در هنرستان تدریس میکردم در ضمن دو ماه آموزشیم هم در سپاه بودم
ولی 22 فروردین ویزامو گرفتم و اگه خدا بخاد تا یک ماه آینده عازم امریکام
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل ، یه مطلبی را میخواستم بگم به دوستان ، برای ارسال مدارک برای سفارت باید فرمی هم پر کنیم و ارسال کنیم . اگر به سایت سفارت ترکیه مراجعه کنید در قسمت Visa Forms / Instructions / Instructions and Packages مشاهده میکنید که فروم مربوطه برای انواع ویزا در دسترس است و اگر قسمت ویزای لاتاری را انتخاب کنید برای شما یک فرم بصورت Pdf باز میشود که توضیح کامل مراحل کار میباشد . در حال حاضر این فرم 12 صفحه دارد و در پایان فقط یک فرم هست که باید پر شود و برای سفارن ارسال بشه و دیگه نیازی نیست به ارسال اطلاعات شغلی و تحصیلات و سابقه خدمت و لیست مسافرت های قبلی !!!!!! در صورتی که اکثر دوستان فرم هایی را دارند که 13 صفحه است و 2 فرم دارد . این فرم مربوط به دوره های قبلی است و از طرف KCC جدیداً ادیت شده برای صحت این مطلب اگر به قسمت Fees در هر فرمی که دارین نگاه کنین متوجه میشوید که فرم هایی که 13 صفحه هستند قیمت ویزا را برای هر نفر 819 یا 440 دلار مشخص کرده ولی اگر به فرم جدید نگاه کنین متوجه میشید که قیمت را 330 دلار اعلام کرده و این قیمت جدید است که در تاریخ 12 آپریل امسال اعلام شده ، پس جدیدترین فرم همین 12 صفحه است که فقط باید یک قرم را پر کنیم . . !!!! این سئوال خود من بود که چند روزی درگیرش بودم و حالا فکر کنم جوابمو گرفتم ! اکثر دوستان به این مورد به کررات تاکید کردند که تا چیزی را ازتون نخواستن ارائه ندین . . . ! و به گفته همه دوستان از قبل مشخص شده که مراحل ویزای ما در روز مصاحبه چه حالتی داره ( ویزای یکضرب ، برگه آبی و خدایی نکرده ریجکت ) هر چی ما اطلاعات اضافی بیشتری بدیم مطمئناً سئوال بیشتری هم بوجود میاد . پس بر طبق راهنمایی خودشون ما کارها را دنبال میکنیم . . . البته این نظر شخصی منه و چون ذهن خودم را درگیر کرده بود کفتم با بقیه دوستان هم مطرح کنم .
پایدار و پیروز باشین
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه يه عزيزى بصورت ١ ٢ ٣ ٤ و خيلى ابتدايي بگه من چه چيز هايي را بايد به سفارت پست كنم اصل يا كپى مدارك اسپانسر باشه يا نه پرينت بانكى باشه يا نه كلا توى بسته ى پست چه چيزهايى بايد باشه بعد با توجه به اينكه ٤ جون وقت دارم 15خرداد كى بايد پست كنم؟؟