کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام خدمت دوستان

آیا ریزنمرات تحصیلی دیپلم و دانشگاه نیاز به ترجمه دارند؟ یا اینکه فقط ترجمه مدارک تحصیلی کافیه ؟

با تشکر
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 12:10)tenesi نوشته:  سلام به همه

من فرم ها رو پست کردم . از این به بعد باید به http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html سربزنم و ببینیم در قسمت
Upcoming month's visa bulletin>DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY>ASIA کیس نامبر من کارنت خواهد شد یا نه . درسته ؟؟؟
مثل اینکه در حال حاضر فقط برندگان 2011 در حال کارنت شده هستند . چون به DV-2011 اشاره شده .
من باید منتظر باشم تا در این قسمت نوبت به برندگان سال 2012 برسه ؟
نوبت 2011 ها کی تموم میشه و ما 2012 ها از کی باید منتظر کارنت شدن باشیم و مدام به سایت سر بزنیم؟
بعد از کارنت شدن باید روز دقیق مصاحبه رو از KCC بپرسم . آیا بعد از اینکه روز مصاحبه مشخص شد باید بصورت اینترنتی هم برای روز مصاحبه از سفارت وقت بگیرم ؟ یا قبلاً خود KCC با سفارت هماهنگ می کنه !!!
سلام
ابتدا از طايق سايت پستي كه فرمها رو فرستاديد پيگيري كنيد كه ببينيد فرمها رسيده بغد به كي سي سي ايميل بزنيد و تاييديه بگيريد بعد از 10 تا 15 ماه اگوست ويزا بولتن را چك كنيد چون براي ما 2011 ايها تمام شده و براي شما را اعلام ميكنن. بعد كه كارنت شديد 2 هفته بعدش ايميل ميزنيد كي سي سي و تاريخ مصاحبه ميگيريد.
موفق باشيد.

(2011-07-25 ساعت 21:52)ozone نوشته:  با سلام خدمت دوستان

آیا ریزنمرات تحصیلی دیپلم و دانشگاه نیاز به ترجمه دارند؟ یا اینکه فقط ترجمه مدارک تحصیلی کافیه ؟

با تشکر

سلام
فقط ترجمه مدرك لازمه ولي اگر بخواهيد انجا ادامه تحصيل بدهيد ريز نمرات براي انجا لازم است.
(2011-07-25 ساعت 17:20)vahid_ce نوشته:  سلام دوستان

کسی میدونه بعد از اینکه فرمارو ارسال کردیم، چه جوری میشه فهمید به دستشون رسیده یا نه؟
(2011-07-25 ساعت 00:09)soniarazmi نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 00:02)amir2208 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 20:48)فردين نوشته:  با اينكه هنوز براي نتيجه گيري زوده ولي تا الان اينطور كه به نظر مياد کیس نامبرهاي 2012 شبيه مدل سال 2008است تا الان فكر كنم كه کیس نامبر بالاي 16000 نداشتيم

سلام، من قبول شدم و کیس نامبرم هم ۴۸۰۰۰ ! ایا این خیلی عجیبه؟ میدونید که کیس نامبر ها بر حسب چه چیزی تعیین میشه؟ البته من چون الان سوئد هستم پست مصاحبه رو استکهلم تعیین کرده بودم، ممکن به اون مربوط بشه ؟

سلام.
لطفا قبل از هر سوالی ابتدا در سایت جست و جو کنید.
فکر می کنم این دوست عزیزمون "فردین" اشتباه می کنن. چون کیس نامبرهای امسال خیلی رقم های بالایی هستن اکثرا. 50000، 60000، حتی 70000.
سال پیش بالاترین کیس ها 44000 بود فکر می کنم، که کسی خیلی امیدی به کارنت شدن اون ها نداشت. ولی خوشبختانه همه کارنت شدن و برای مصاحبه می رن. شما هم نگران نباشید و فرم هاتون رو پر کنید، انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن شماره کیس اصلا ربطی به انتخاب محل مصاحبه نداره، شماره ی شما فقظ این رو نشون میده که شما از بین 100000 نفری که انتخاب شدن، چهل و هشت هزارمین نفری بودید که انتخاب شدید.
سلام دوست عزیز

به نظر میاد کیس نامبر فقط یه شماره شانسی باشه و هیچ تاثیری روی شانس شما در کارنت شدن یا گرفتن ویزا نداشته باشه. پس بالا یا پایین بودن این شماره اصلا مهم نیست.

سلام با هر پستي كه فرستاديد به سايت ان پست برويد دقيقا لحظه به لحظه مينويسد مدارك شما كجاست و همچنين اسم فردي كه نامه شما را هم بگيرد مينويسد.
تشکر کنندگان: tenesi ، ozone ، shadin_n
برا عکس هایی که میزاریم پشت نویسی لازم نیست !؟مثلن کیس نامبر رو پشتش یادداشت کنیم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین :-)
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 19:11)Ashkan78 نوشته:  T.N.T، D.H.L، و Aramex هر سه مطمئن هستند و در يك سطح هست. ببينيد كدوم ارزونتره.

(2011-07-25 ساعت 18:42)kopol نوشته:  دوستان بهترین پستی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟؟ DHL یا TNT یا آرامیس

تبلیغم میشه ولیAramex ارزونتره
(2011-07-25 ساعت 22:33)msi نوشته:  برا عکس هایی که میزاریم پشت نویسی لازم نیست !؟مثلن کیس نامبر رو پشتش یادداشت کنیم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین :-)

حالا شما بنویس
ضرر نداره پارشم نمیکنن
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 12:29)sheida.bvip نوشته:  سلام دوستان عزیز خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.... در فرم 122 اگر شماره 6 را که تحصیلات است تکمیل کنیم آیا لازم هست سابقه کاری بنویسیم...
من لیسانس دارم و هم با سابقه کاری 3 ساله تا بالان ......می خواهم بدانم اگر در قسمت 7 علامت خیر را بزنم تداخلی با فرم 230 شماره 32 مربوط به سوابق شغلی پیدا نمی کند...هر کسی نظریه متفاوتی میدهد ...یکسری می نویسند یکسری می گویند چون 12 سال تحصیلی را انتخاب نمودند نیاز به انخاب گزینه بله در سوال 7 122 نمی باشد....لطفاً مرا راهنمایی کنید!!!!!

دوست عزیز سلام
اگر از قدیمی ترها جواب میخوای سوالتو کامل بنویس این 7 و 122و 230 و اینارو که میگی من یکی که اصلا یادم نمیاد چیا بودن
مطمئن هم باش که اونقدر اینجا سوال هست برا جواب دادن که منی که میام اینجا نیم ساعت چند تا سوال جواب بدمو برم نمیرم تو فرمها رو نگاه کنم ببینم این شماره ها چی بودند.
اگر سوالتو کاملتر بنویسی ماها اینجاییم که جواب شماها رو دقیق بدیم
البته قبلش از جستجو در سایت هم فراموش نشه
من خودم بعضی سوالات یکسانو 5 بار بیشتر تو پستای مختلف جواب دادم
ولی بازم میگم حداقل بیشتر بچه های 2011 میان اینجا که سوال جواب بدن
موفق باشید
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free
سلام من یه سوال نسبتا متفاوت دارم:
راه اینکه گرین کارت رو بگیرین و نخواهید برید آمریکا بمونید و فقط گرین کارته توی آب نمک بمونه چیه؟
خب تا اونجا که خودم میدونم اینه که ویزا را بگیرم، یه ورود به امریکا داشته باشم فکر کنم برای یک ماه کافی باشه تا مدارک اولیه دریافت بشه. بعد برگردم ایران و در کمتر از یک سال بعد برگردم دوباره یک ماه! بمونم.
البته خوندم که تا دوسال هم میشه. ولی من بهترین راه و با کمترین اقامت در امریکا را میخوام. تا بشه حفظش کرد. البته این سوال را هم دارم که اگر فقط همون یک ماه اول را رفتم و برگشتم و 3-4 سال نرفتم باطل میشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 00:07)jordanir نوشته:  سلام من یه سوال نسبتا متفاوت دارم:
راه اینکه گرین کارت رو بگیرین و نخواهید برید آمریکا بمونید و فقط گرین کارته توی آب نمک بمونه چیه؟
خب تا اونجا که خودم میدونم اینه که ویزا را بگیرم، یه ورود به امریکا داشته باشم فکر کنم برای یک ماه کافی باشه تا مدارک اولیه دریافت بشه. بعد برگردم ایران و در کمتر از یک سال بعد برگردم دوباره یک ماه! بمونم.
البته خوندم که تا دوسال هم میشه. ولی من بهترین راه و با کمترین اقامت در امریکا را میخوام. تا بشه حفظش کرد. البته این سوال را هم دارم که اگر فقط همون یک ماه اول را رفتم و برگشتم و 3-4 سال نرفتم باطل میشه؟

بله دوست عزیز باطل میشه
شما هر 6 ماه بعد از دریافت گرین کارد میبایست یه سری به اونور بزنید
ضمنا به این ترتیب روند سیتیزن شیپ شما 15 سال طول خواهد کشید
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 15:01)به گل نوشته:  سلام دوست عزيز
مي خواستم بدونم كه در نامه من نوشته شده پست آنكارا يعني من مدارك را براي آنكارا پست كنم يا نه براي آمريكا؟
و مهلت ارسال كي تمام مي شود؟ يعني چند روز مهلت ارسال وجود داره ؟
مدارک اول را برای kcc ارسال میکنید که آدرسش پایین بارکدتون هست.آنکارا هم محل مصاحبه است که میتونین تغییر بدین اما به نظر من ندین.عجله برای فرستادن نکنید.زمان مشخصی نداره.15 30 روز خوبه اما درست.
تشکر کنندگان:
میشه یکی جواب بده که تو پر کردن فرم ها اگه دانشجو کارشناسی ارشد باشیم باید شغل رو بزنیم student
سوال مربوط به چه شغلی می خواهید در آمریکا داشته باشید رو میشه لینک مشاغل موجود در آمریکا رو اگه کسی داره رو بذاره ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
همسر من بین انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است. ایشان دیپلم ندارند اما به عنوان کتابدار سابقه کار داران که جزو کارهای است که تو لیست مشاغل لاتاری لیست شده.
مشکل این است که همسره من انگلیسی نمیدونه ، برای اقدام کردن از طریقه سابقه کار باید انگلیسی بدونیم؟
لطفآ اگر کسی چیزی میدونه به سواله من جواب بده.
تشکر کنندگان:
خير... دانستن انگليسي لازم نيست.

ايشون مي تونن با ارائه مداركي دال بر اين كه حداقل دو سال به عنوان كتابدار سابقه دارن، ويزا بگيرن.

(2011-07-26 ساعت 05:10)akbar_gh نوشته:  سلام دوستان،
همسر من بین انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است. ایشان دیپلم ندارند اما به عنوان کتابدار سابقه کار داران که جزو کارهای است که تو لیست مشاغل لاتاری لیست شده.
مشکل این است که همسره من انگلیسی نمیدونه ، برای اقدام کردن از طریقه سابقه کار باید انگلیسی بدونیم؟
لطفآ اگر کسی چیزی میدونه به سواله من جواب بده.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: akbar_gh ، vahidvm60
(2011-07-26 ساعت 00:07)jordanir نوشته:  سلام من یه سوال نسبتا متفاوت دارم:

کسانیکه گرین کارت دارند میتوانند از آمریکا خارج بشن ولی نباید بیشتر از 6 ماه خارج از خاک آمریکا باشند .
اگر فرد دارای گرین کارت بخواهد بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا باشد میتواند برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کند و شما میتوانید با داشتن پاس سفید تا 2 سال خارج آمریکا باشید
شرایط و نحوه گرفتن پاس سفید توی این لینک هستش

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...B%8C%D8%AF

(2011-07-25 ساعت 12:29)sheida.bvip نوشته:  سلام دوستان عزیز خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.... در فرم 122 اگر شماره 6 را که تحصیلات است تکمیل کنیم آیا لازم هست سابقه کاری بنویسیم...
من لیسانس دارم و هم با سابقه کاری 3 ساله تا بالان ......می خواهم بدانم اگر در قسمت 7 علامت خیر را بزنم تداخلی با فرم 230 شماره 32 مربوط به سوابق شغلی پیدا نمی کند...هر کسی نظریه متفاوتی میدهد ...یکسری می نویسند یکسری می گویند چون 12 سال تحصیلی را انتخاب نمودند نیاز به انخاب گزینه بله در سوال 7 122 نمی باشد....لطفاً مرا راهنمایی کنید!!!!!
من خودم لیسانس داشتم . بله زدم و سابقه کاری رو دقیق نوشتم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: Masoudpish
(2011-07-26 ساعت 06:14)nellyala نوشته:  دوستان لطفا به من بگویید اگر اختلافاتی بین نام مرکز پیش دانشگاهی که در ترجمه آمده با آنچه در فرم نوشته شده وجود داشته باشد باید از طریق ایمیل پیگیری شود یا خیر؟ اختلافات از این قرارند:
1- نام مدرسه را به جای حرف Y با I نوشتیم
2- مدرسه صرفا مرکز پیش دانشگاهی است و دوره دبیرستان ندارد اما ما به جای pre university center نوشتیم HIGHSCHOOL ( در ترجمه pre university center ذکر شده است)
3- جلوی نام مرکز پیش دانشگاهی هم در مدرک و هم در ترجمه یک عدد 2 نوشته شده که نشان دهنده نوبت دوم است ( مرکز پیش دانشگاهی دولتی و دارای دو شیفت است و شخص مورد نظر در نوبت دوم تحصیل می کرده) اما در ترجمه اینطور به نظر می رسد که این 2 حاکی از شماره 2 بودن این مدرسه است یعنی گویی مدرسه دیگری با همین نام وجود دارد و شماره 1 است و این مرکز شماره 2. حال اینکه ما شماره 2 را در هیچ یک از فرم ها جلوی نام مدرسه یادداشت نکردیم.
این تفاوت ها مهم هستند؟ ممکن است مشکل ساز بشوند؟ جالا که فرم ها را ارسال کرده ایم و امکان اصلاح وجود ندارد چه باید کرد؟ آیا باید ایمیل بزنیم یا لزومی ندارد؟
ممنون می شوم اگر دوستان مطلع راهنمایی بفرمایند.

(2011-07-26 ساعت 07:51)سميه2012 نوشته:  سلام دوست عزيزدر روزمصاحبه توضيح بده اينقدرسخت نگير
(2011-07-26 ساعت 06:14)nellyala نوشته:  دوستان لطفا به من بگویید اگر اختلافاتی بین نام مرکز پیش دانشگاهی که در ترجمه آمده با آنچه در فرم نوشته شده وجود داشته باشد باید از طریق ایمیل پیگیری شود یا خیر؟ اختلافات از این قرارند:
1- نام مدرسه را به جای حرف Y با I نوشتیم
2- مدرسه صرفا مرکز پیش دانشگاهی است و دوره دبیرستان ندارد اما ما به جای pre university center نوشتیم HIGHSCHOOL ( در ترجمه pre university center ذکر شده است)
3- جلوی نام مرکز پیش دانشگاهی هم در مدرک و هم در ترجمه یک عدد 2 نوشته شده که نشان دهنده نوبت دوم است ( مرکز پیش دانشگاهی دولتی و دارای دو شیفت است و شخص مورد نظر در نوبت دوم تحصیل می کرده) اما در ترجمه اینطور به نظر می رسد که این 2 حاکی از شماره 2 بودن این مدرسه است یعنی گویی مدرسه دیگری با همین نام وجود دارد و شماره 1 است و این مرکز شماره 2. حال اینکه ما شماره 2 را در هیچ یک از فرم ها جلوی نام مدرسه یادداشت نکردیم.
این تفاوت ها مهم هستند؟ ممکن است مشکل ساز بشوند؟ جالا که فرم ها را ارسال کرده ایم و امکان اصلاح وجود ندارد چه باید کرد؟ آیا باید ایمیل بزنیم یا لزومی ندارد؟
ممنون می شوم اگر دوستان مطلع راهنمایی بفرمایند.

تشکر کنندگان:

سلام به همه
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
1-من تاریخ تولد همسرمو تو فرم ثبت نام 10 سال اشتباه زدم
بجای 1979 زدم 1989
و حالا قبول شدم نمیدونم چکار کنم یکی یه جواب روشن بهم بده لطفا
2-من الان یه بچه هم دارم که تازه به دنیا امده تو مدارکی که به kcc میفرستم الام کنم کافیه؟؟؟
3-تا کی وقت داریم مدارک رو بفرستیم
بازم ممنون میشم از کمکتون
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
یه سوال داشتم
اگه من بتونم ان شاالله ویزا بگیرم برای ادامه تحصیل جز کدوم دسته از موارد زیر قرار می گیرم
In-state یا Out-of-state
آخه من تو سایت دیدهم که دوستان میگفتن کسایی که گرین کارت داشته باشن جز بومی ها محاسبه میشن.
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان