موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
با عرض سلام و وقت بخیر،
می خواستم بدونم برای KCC غیر از دو فرم و 2 قطعه عکس و برگه برنده شدن تو لاتاری که بارکد داره دیگه چیز دیگه ای لازم نیست بفرستیم؟ نیاز نیست یک سری کپی از ترجمه مدارک دیگر خواسته شده (کارت پایان خدمت، کارت ملی، . . .) رو هم بفرستیم؟ مشکلی پیش نیاد یک وقت . . .
شماره کیس : 2012AS00054XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27 آگوست
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-24 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-24 ساعت 20:59 توسط sheida2000.)
Salam be hame dostan
man ye soali dashtam,man alan visa F1 daram va dar US be hamrahe shoharam hastim va joze barandegane emsal ham hastim,kasi midone proce ma be che shekli anjam mishe, ma ham bayad berim ankara bara mosahebe? chon ma ke agar az US kharej beshim visamon batel mishe....lotfan agar kasi mitone rahnamaim kone
merc az hame dostan
bebakhshid az babate finglish neveshtan man emkane farsi neveshtan inja nadashtam
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-24 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-24 ساعت 22:21 توسط vida.k.)
سلام به همهٔ دوستان!
با احترام به همهٔ دوستان قدیمیتر ، خواستم به دوستان عزیز انجمن ۲۰۱۲ یاد آوری کنم که پاسخ اکثر سوالات مطرح شده در بالا رو با یه جستجوی ساده در پستهای قبلی (خصوصاً انجمنهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۰) براحتی میتونیم پیدا کنیم (دوستان قدیمی حتی لطف کرده اند و اسکن نمونهٔ پر شده فرمها رو گذاشته اند!!!) پس اصلا نیازی به نگرانی نیست مگه یه موضوع خیلی خاص مطرح باشه که میشه اونو به اشتراک گذاشت یا با پست خصوصی به دوستان عضو فعال نوشت و راهنمایی خواست.
من فکر میکنم مهمترین نقش این سایت حمایتگر و خصوصاً انجمن ۲۰۱۲ میتونه تبادل نظریات جدید باشه و نیز همفکری در خصوص موضوعات مشترک اعضای انجمن. مثلا در مورد تفاوت کیس نامبرهای ۲۰۱۲ با سال ۲۰۱۱ که تاکنون محل بحث جدی بین اعضا هست اینکه چرا امسال شماره کیس برخی دوستان از ظرفیت اسیا هم بالاتره و برخی حتی کیس نامبر های ۷۰۰۰۰ دارند؟!
من در این مورد نظرمو قبلا ارسال کردم: شاید لغو نتیجه سری اول ۲۰۱۲ در این موضوع بی تاثیر نباشه و به هرحال و در هر صورت جای هیچ گونه نگرانی واسه دوستان با کیس نامبر بالا نیست چراکه با مرور خاطرات اعضای گذشته در پستهای مربوطه میبینیم همه افراد با کیس نامبر بالا هم تا مرحله مصاحبه پیش رفته اند.
با سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تو این مقطع که ارسال فرمهاست که باید آدرس فعلیتون قید شه، واسه محل مصاحبه بعدا میتونید با KCCمکاتبه کنید.این نظر منه اگه دوستان دیگه کامنت دیگهای داشته باشند ؟ ضمنا تو تالارهای دیگه سایت مهاجرسرا هم این موضوع رو سرچ کنید فکر کنم مطالب مشابه رو ببینید و نظرات دیگران.