کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام. میخواستم بدونم دوستانی که قدیمی هستند به خاطر میارن که کسی اصلا" برای مصاحبه دعوت نشده باشه؟ یعنی نمونه ای توی سالهای گذشته دیدید؟ کیس نامبر من 50000 هست میخوام ببینم امکان اینکه اصلا" وقت مصاحبه بهم نرسه هست؟
تشکر کنندگان:
در یک موردی شک دارم و اونم زمانی‌ بود که من فرم‌های لاتاری رو اونلاین پر می‌کردم ، فامیلی خودم رو سوا نوشتم (البته به انگلیسی‌ )ولی‌ توی پاسپورتم سر همه و من مجبور شدم تو این دوتا فرمی که پر کردم به صورت خود پاسپورت بنویسم ولی‌ تو پیج قبولی من همون سوا زده خواستم بینم مشکلی‌ pish میاد یعنی‌ ؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 03:18)shahabsohi نوشته:  در یک موردی شک دارم و اونم زمانی‌ بود که من فرم‌های لاتاری رو اونلاین پر می‌کردم ، فامیلی خودم رو سوا نوشتم (البته به انگلیسی‌ )ولی‌ توی پاسپورتم سر همه و من مجبور شدم تو این دوتا فرمی که پر کردم به صورت خود پاسپورت بنویسم ولی‌ تو پیج قبولی من همون سوا زده خواستم بینم مشکلی‌ pish میاد یعنی‌ ؟
شما به شکل صحیحش پر کنید.
تشکر کنندگان: free_free ، vahidvm60
(2011-07-25 ساعت 11:21)jilibo نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 03:18)shahabsohi نوشته:  در یک موردی شک دارم و اونم زمانی‌ بود که من فرم‌های لاتاری رو اونلاین پر می‌کردم ، فامیلی خودم رو سوا نوشتم (البته به انگلیسی‌ )ولی‌ توی پاسپورتم سر همه و من مجبور شدم تو این دوتا فرمی که پر کردم به صورت خود پاسپورت بنویسم ولی‌ تو پیج قبولی من همون سوا زده خواستم بینم مشکلی‌ pish میاد یعنی‌ ؟
شما به شکل صحیحش پر کنید.

Ba arze pozesh ba mobile va to rahe london hastan nemishe farai type kard, vali man hamontor mecle khode passport por kardam va send kardam vali to confirmation lettwr sava va mojaza hastesh eybi nadare?
تشکر کنندگان:
سلام به همه

من فرم ها رو پست کردم . از این به بعد باید به http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html سربزنم و ببینیم در قسمت
Upcoming month's visa bulletin>DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY>ASIA کیس نامبر من کارنت خواهد شد یا نه . درسته ؟؟؟
مثل اینکه در حال حاضر فقط برندگان 2011 در حال کارنت شده هستند . چون به DV-2011 اشاره شده .
من باید منتظر باشم تا در این قسمت نوبت به برندگان سال 2012 برسه ؟
نوبت 2011 ها کی تموم میشه و ما 2012 ها از کی باید منتظر کارنت شدن باشیم و مدام به سایت سر بزنیم؟
بعد از کارنت شدن باید روز دقیق مصاحبه رو از KCC بپرسم . آیا بعد از اینکه روز مصاحبه مشخص شد باید بصورت اینترنتی هم برای روز مصاحبه از سفارت وقت بگیرم ؟ یا قبلاً خود KCC با سفارت هماهنگ می کنه !!!
تشکر کنندگان: vida.k
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.... در فرم 122 اگر شماره 6 را که تحصیلات است تکمیل کنیم آیا لازم هست سابقه کاری بنویسیم...
من لیسانس دارم و هم با سابقه کاری 3 ساله تا بالان ......می خواهم بدانم اگر در قسمت 7 علامت خیر را بزنم تداخلی با فرم 230 شماره 32 مربوط به سوابق شغلی پیدا نمی کند...هر کسی نظریه متفاوتی میدهد ...یکسری می نویسند یکسری می گویند چون 12 سال تحصیلی را انتخاب نمودند نیاز به انخاب گزینه بله در سوال 7 122 نمی باشد....لطفاً مرا راهنمایی کنید!!!!!
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان:
(2011-07-25 ساعت 00:09)soniarazmi نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 00:02)amir2208 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 20:48)فردين نوشته:  با اينكه هنوز براي نتيجه گيري زوده ولي تا الان اينطور كه به نظر مياد کیس نامبرهاي 2012 شبيه مدل سال 2008است تا الان فكر كنم كه کیس نامبر بالاي 16000 نداشتيم

سلام، من قبول شدم و کیس نامبرم هم ۴۸۰۰۰ ! ایا این خیلی عجیبه؟ میدونید که کیس نامبر ها بر حسب چه چیزی تعیین میشه؟ البته من چون الان سوئد هستم پست مصاحبه رو استکهلم تعیین کرده بودم، ممکن به اون مربوط بشه ؟

سلام.
لطفا قبل از هر سوالی ابتدا در سایت جست و جو کنید.
فکر می کنم این دوست عزیزمون "فردین" اشتباه می کنن. چون کیس نامبرهای امسال خیلی رقم های بالایی هستن اکثرا. 50000، 60000، حتی 70000.
سال پیش بالاترین کیس ها 44000 بود فکر می کنم، که کسی خیلی امیدی به کارنت شدن اون ها نداشت. ولی خوشبختانه همه کارنت شدن و برای مصاحبه می رن. شما هم نگران نباشید و فرم هاتون رو پر کنید، انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن شماره کیس اصلا ربطی به انتخاب محل مصاحبه نداره، شماره ی شما فقظ این رو نشون میده که شما از بین 100000 نفری که انتخاب شدن، چهل و هشت هزارمین نفری بودید که انتخاب شدید.

دوست عزيز اگه به تاريخ ارسال من دقت كنيد اون پست براي زمانييكه برندگان مرحله اول 2012 را اعلام كردن گذاشتم كه تا كيس نامبر 16000 اعلام شده بود كه كلا نتيجه اش باطل شد و همينطور كه دوستمون گفتند تو اعلام جديد بالاي 70000 هم داريم پس نگران نباشيد
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، vahidvm60
بعضي از پست ها رو كه ميخونم دوستاني هستند كه متاسفانه تو ثبت نام اوليه اشتباهاتي داشتن كه بعضي از انها از نگاه kcc قابل اغماض و چشم پوشي است كه با يه توضيح و يا ارسال ايميل حل ميشه كه نمونه هاش تو تجربه هاي بچه هاي قديمي تر هست كه با يك وقت گذاشتن و خواندن تاپيك هاي سالهاي قبل با ان اشنا ميشيد ولي بعضي اشتباهات بدون تعارف خطر رد شدن كيستونو به همراه داره و فكر نكنيد با يه ارسال ايميل و يه توضيح حل ميشه و اونها هم از صداقتي كه داشتيد تشكر ميكنند مثل دوست عزيزي ديپلم نداشته ولي زده ديپلمه و يا كسي كه مجرده فرماشو متاهلي پر كرده(با دوست دختر يا دوست پسرش)چون قرار بوده با هم ازدواج كنند ولي رابطه شان به سرانجام نرسيده و يا كسي كه به جاي اسم شناسنامه اسم مستعار زده و يا موارده ديگه كه باعث ردي كيس شده اينها رو ننوشتم كه خداي نكرده تو دل كسي رو خالي كنم منظورم اينه كه براي اينكه دوستاني كه همچين اشتباهاتي كردن بعد از كلي هزينه مالي و روحي با همچين بن بستي روبرو نشن تو پر كردن فرمها و ارسال انها به هيچ وجه عجله نكنند حتما با افراد ذيصلاح مشورت كنند و تا انجا كه ممكنه سعي در رفع اشكالات داشته باشيد و بدونيد از يك طرف متاسفانه ولي از طرف ديگه خوشبتانه تو كشوري زندگي ميكنيم كه هر كاري شدنيست
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، vahidvm60 ، matinam ، sinswimer
سلام دوست عزيز
مي خواستم بدونم كه در نامه من نوشته شده پست آنكارا يعني من مدارك را براي آنكارا پست كنم يا نه براي آمريكا؟
و مهلت ارسال كي تمام مي شود؟ يعني چند روز مهلت ارسال وجود داره ؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان:
سلام. میخواستم بدونم دوستانی که قدیمی هستند به خاطر میارن که کسی اصلا" برای مصاحبه دعوت نشده باشه؟ یعنی نمونه ای توی سالهای گذشته دیدید؟ کیس نامبر من 50000 هست میخوام ببینم امکان اینکه اصلا" وقت مصاحبه بهم نرسه هست؟
تشکر کنندگان:
بنده با اینکه قدییمی نیستم ولی تا اونجایی که تو تاپیک های سال های گذشته هم خوندم ندیدم که کسی به علت بالا بودن شماره کیس یا پر شدن ظرفیت و یا ...به مصاحبه دعوت نشه
حتی مواردی که طبق قانون رد شدن اونا محرز بوده مصاحبه شده اند
(2011-07-25 ساعت 15:34)viona نوشته:  سلام. میخواستم بدونم دوستانی که قدیمی هستند به خاطر میارن که کسی اصلا" برای مصاحبه دعوت نشده باشه؟ یعنی نمونه ای توی سالهای گذشته دیدید؟ کیس نامبر من 50000 هست میخوام ببینم امکان اینکه اصلا" وقت مصاحبه بهم نرسه هست؟
.

(2011-07-25 ساعت 15:01)به گل نوشته:  سلام دوست عزيز
مي خواستم بدونم كه در نامه من نوشته شده پست آنكارا يعني من مدارك را براي آنكارا پست كنم يا نه براي آمريكا؟
و مهلت ارسال كي تمام مي شود؟ يعني چند روز مهلت ارسال وجود داره ؟
- دوست من منظور اینه که سفارت محل مصاحبه شما آنکاراست
- مهلتی مقرر نشده ولی هر چه سریع تر (البته با دقت) بفرستید تا کارتون زودتر انجام بشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، viona ، shadin_n
سلام دوستان

کسی میدونه بعد از اینکه فرمارو ارسال کردیم، چه جوری میشه فهمید به دستشون رسیده یا نه؟
(2011-07-25 ساعت 00:09)soniarazmi نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 00:02)amir2208 نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 20:48)فردين نوشته:  با اينكه هنوز براي نتيجه گيري زوده ولي تا الان اينطور كه به نظر مياد کیس نامبرهاي 2012 شبيه مدل سال 2008است تا الان فكر كنم كه کیس نامبر بالاي 16000 نداشتيم

سلام، من قبول شدم و کیس نامبرم هم ۴۸۰۰۰ ! ایا این خیلی عجیبه؟ میدونید که کیس نامبر ها بر حسب چه چیزی تعیین میشه؟ البته من چون الان سوئد هستم پست مصاحبه رو استکهلم تعیین کرده بودم، ممکن به اون مربوط بشه ؟

سلام.
لطفا قبل از هر سوالی ابتدا در سایت جست و جو کنید.
فکر می کنم این دوست عزیزمون "فردین" اشتباه می کنن. چون کیس نامبرهای امسال خیلی رقم های بالایی هستن اکثرا. 50000، 60000، حتی 70000.
سال پیش بالاترین کیس ها 44000 بود فکر می کنم، که کسی خیلی امیدی به کارنت شدن اون ها نداشت. ولی خوشبختانه همه کارنت شدن و برای مصاحبه می رن. شما هم نگران نباشید و فرم هاتون رو پر کنید، انشاالله که مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن شماره کیس اصلا ربطی به انتخاب محل مصاحبه نداره، شماره ی شما فقظ این رو نشون میده که شما از بین 100000 نفری که انتخاب شدن، چهل و هشت هزارمین نفری بودید که انتخاب شدید.
سلام دوست عزیز

به نظر میاد کیس نامبر فقط یه شماره شانسی باشه و هیچ تاثیری روی شانس شما در کارنت شدن یا گرفتن ویزا نداشته باشه. پس بالا یا پایین بودن این شماره اصلا مهم نیست.
تشکر کنندگان:
دوستان بهترین پستی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟؟ DHL یا TNT یا آرامیس
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Hediyeh
T.N.T، D.H.L، و Aramex هر سه مطمئن هستند و در يك سطح هست. ببينيد كدوم ارزونتره.

(2011-07-25 ساعت 18:42)kopol نوشته:  دوستان بهترین پستی که پیشنهاد می کنید چیه ؟؟؟ DHL یا TNT یا آرامیس

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ozone ، kopol ، Linspire
(2011-07-25 ساعت 20:39)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلمم 11 ساله هست وپیش دانشگاهی ندارم و می خوام برای جبران دیپلم (چون اونا میگن باید 12 ساله باشه) سابقه کار ارائه بدم با توجه به اینکه طبق قانون ایران دیپلم حساب میشه توی فرم high school diploma رو علامت بزنم؟

سابقه کارم باید مطابق رشته تحصیلی دیپلم باشه یا ربطی به هم نداره؟

لطفا راهنمایی کنید چون نمیدونم تو فرم چی بزنم

سلام طبق يافته هاي من اگر پيش دانشگاهي نداشته باشيد قبول نميكنن ميگن 12 سال بايد تمام باشد و شما بايد 2 سال سابقه كار جور كنيد كه ربطي به ديپلم نداره.
(2011-07-25 ساعت 02:41)viona نوشته:  سلام. میخواستم بدونم دوستانی که قدیمی هستند به خاطر میارن که کسی اصلا" برای مصاحبه دعوت نشده باشه؟ یعنی نمونه ای توی سالهای گذشته دیدید؟ کیس نامبر من 50000 هست میخوام ببینم امکان اینکه اصلا" وقت مصاحبه بهم نرسه هست؟

سلام
طبق جدولهايي كه من از سالهاي پيش ديدم هميشه همه كارنت شدن شما هم نگران نباش كيس بالاي 70000 هم امسال هست كه شما نگران نبايد باشيد . ان شا الله امسال هر ماه بيشتر كارنت ميكنن و همه كارنت ميشيد.
تشکر کنندگان: viona

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان